ackel Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 2 ημέρες 34 λεπτά με ανοιχτό το GPS και μόνιμα μέτρημα παλμών και έχω 64% μπαταρία, απλά απίστευτο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο αν δεν ανοίγεις ποτέ την οθόνη μπορεί να πιάσεις αυτή την επίδοση. Για τα παιδιά που γράφουν παραπάνω, μου μετράει κανονικά deep sleep με heart rate στο frequent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Την οθόνη δεν την έχω μόνιμα ανοιχτή αλλά φυσικά την ανοίγω πάρα πολλές φορές μέσα στην ημέρα καθώς παίρνω όλες τις ειδοποιήσεις στο ρολόι. Εμένα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου έχει μετρήσει ποτέ deep sleep.Μόνο αν δεν ανοίγεις ποτέ την οθόνη μπορεί να πιάσεις αυτή την επίδοση. Για τα παιδιά που γράφουν παραπάνω, μου μετράει κανονικά deep sleep με heart rate στο frequent Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Κάτοχος από χθες βράδυ. Μέχρι στιγμής μόνο θετικά! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Ειδα σημερα στο public διπλα διπλα το 42 και το 46. Καμια σχεση. Το σασι απο το 42 δειχνει ψευτικο. Ειδικα στην χρυση εκδοση νομιζεις οτι θα ξεβαψει. Το ατσαλενιο 46 ειναι ποιοτικοτερο στην κασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Κάτοχος από χθες βράδυ. Μέχρι στιγμής μόνο θετικά!Με γεια Πέτρο! Πολύ τίμια συσκευή, όπως και το κινητό! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Θενκς Νίκο! Άσχετο, έχει κάνει κανείς το Spotify να δουλέψει σαν κοντρόλ; Μου λεει αδύνατη συνδεση, ανοιξτε ΒΤ, ότι και να έκανα, και μου έφαγε και τρελή μπαταρία με κάποιο μαγικό τρόπο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλημέρα, παιδευόμουν και εγώ και μετά από ψάξιμο ανακάλυψα ότι με την τελευταία έκδοση του Spotify δεν δουλεύει, πρέπει να βάλεις μία προηγούμενη κάπου είχα ένα link αν το βρω θα το βάλω.Θενκς Νίκο! Άσχετο, έχει κάνει κανείς το Spotify να δουλέψει σαν κοντρόλ; Μου λεει αδύνατη συνδεση, ανοιξτε ΒΤ, ότι και να έκανα, και μου έφαγε και τρελή μπαταρία με κάποιο μαγικό τρόπο Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackdog17 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλησπέρα και απο μενα ..το εχω 2 μέρες και θα ήθελα να ροτισω ποιο app χρησιμοποιείται για να καταγράψετε την αθλητική δραστισιοτητα σας. Εγω παλιά χρησιμοποιούσα το runkeeper καί απογοητευτικά μόλις έμαθα οτι δεν γινεται με αυτο το ρολοι.εχω καταγεγραμμένες όλες τις διαδρομές που κανω και θα ήθελα να συνεχισω με το runkeeper. Any help please .? Μαλον πρεπει να παω στο strava πλέον .? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλησπέρα και απο μενα ..το εχω 2 μέρες και θα ήθελα να ροτισω ποιο app χρησιμοποιείται για να καταγράψετε την αθλητική δραστισιοτητα σας. Εγω παλιά χρησιμοποιούσα το runkeeper καί απογοητευτικά μόλις έμαθα οτι δεν γινεται με αυτο το ρολοι.εχω καταγεγραμμένες όλες τις διαδρομές που κανω και θα ήθελα να συνεχισω με το runkeeper. Any help please .? Μαλον πρεπει να παω στο strava πλέον .? Καταρχας ολες οι εφαρμογες εχουν επιλογη να κανεις export τις δραστηριοτητες σου σε αρχειο στο pc, Οποτε αν δεν ειναι πααααρα πολλες, μπορεις να τις κανεις και μετα ενα μαζικο import σε αλλη εφαρμογη και εισαι κομπλε. Εγω ετσι εριξα απο sports tracker σε strava. κατα τα αλλα με το ρολοι δεν ασχολουμαι, κατευθειαν απο κινητο γραφω Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το Samsung health και συγχρονίζω τα δεδομένα του μεσω του syncmyrun με το Nike run που έχω εδώ και τέσσερα χρόνια. Λίγο ταλαιπωρία αλλά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το Samsung health και συγχρονίζω τα δεδομένα του μεσω του syncmyrun με το Nike run που έχω εδώ και τέσσερα χρόνια. Λίγο ταλαιπωρία αλλά δουλεύει Καλησπέρα και από μένα. Καινούργιος στα 46mm. Δεν σου τρώει τη μπαταρία το Samsung health? Έχεις συγκεκριμένο τρόπο που το χρησιμοποιείς; Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο με αυτόματη αναγνώριση άσκησης; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Υπαρχει λύση? Στις κλησεις και τα sms, χτυπαει ηχος κ στο τηλεφωνο κ δονείται το κ ρολοι (εχω βαλει μονο δόνηση). Σε ολες τις αλλες εφαρμογες, μαιλ (με ουτλοοκ apk), viber, ραντεβου ημερολογιου κλπ, δονείται ΜΟΝΟ το ρολοι, με αποτελεσμα να χανω mails κ ειδοποιησεις ημερολογίου επειδη δεν "ακούγονται οι ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο . Υπαρχει τροπος να χτυπάει κ το τηλέφωνο? (s8+) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλησπέρα και από μένα. Καινούργιος στα 46mm. Δεν σου τρώει τη μπαταρία το Samsung health? Έχεις συγκεκριμένο τρόπο που το χρησιμοποιείς; Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο με αυτόματη αναγνώριση άσκησης; Ευχαριστώ Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα για την μπαταρία με απασχολούν όμως οι λανθασμένες πληροφορίες που παρεχει. Σε μια τσεκαρισμενη διαδρομή 4 χλμ την έβγαλε 4,6! Όταν όμως το συγχρονισα με το Nike run την εμφάνισε όντως ως διαδρομή 4χλμ. Ψάχνω και εγώ να καταλάβω αν είναι θέμα ρολογιού ή εφαρμογής. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το pear Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Υπαρχει λύση? Στις κλησεις και τα sms, χτυπαει ηχος κ στο τηλεφωνο κ δονείται το κ ρολοι (εχω βαλει μονο δόνηση). Σε ολες τις αλλες εφαρμογες, μαιλ (με ουτλοοκ apk), viber, ραντεβου ημερολογιου κλπ, δονείται ΜΟΝΟ το ρολοι, με αποτελεσμα να χανω mails κ ειδοποιησεις ημερολογίου επειδη δεν "ακούγονται οι ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο . Υπαρχει τροπος να χτυπάει κ το τηλέφωνο? (s8+) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Κατεβάζεις κουρτινακι notifications Πατάς παρατεταμένα το bluetooth εικονίδιο σου βγάζει τις συσκευές που έχεις συζευγμενες. Πστας Στο γρανάζι που είναι δεξιά στο συζευγμενο ρολόι. Ξετσεκαρεις το ηχος κλήσης. Εμένα έτσι λύθηκε το ιδιοβθεμα που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα για την μπαταρία με απασχολούν όμως οι λανθασμένες πληροφορίες που παρεχει. Σε μια τσεκαρισμενη διαδρομή 4 χλμ την έβγαλε 4,6! Όταν όμως το συγχρονισα με το Nike run την εμφάνισε όντως ως διαδρομή 4χλμ. Ψάχνω και εγώ να καταλάβω αν είναι θέμα ρολογιού ή εφαρμογής. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το pear Το έχει δοκιμάσει κάποιος; To πιο πιθανο, λογω ελλειψης σηματος κινητης, το gps να επαιζε παρα πολυ δεξια-αριστερα και να βρηκε τα 600 επιπλεον μετρα, ενω το nike run εκανε εξομαλυνση της διαδρομης Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Παίδες ποιοτικό μπρασελε που θα βρούμε, να είναι δοκιμασμένο δηλαδή ότι αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Κατεβάζεις κουρτινακι notifications Πατάς παρατεταμένα το bluetooth εικονίδιο σου βγάζει τις συσκευές που έχεις συζευγμενες. Πστας Στο γρανάζι που είναι δεξιά στο συζευγμενο ρολόι. Ξετσεκαρεις το ηχος κλήσης. Εμένα έτσι λύθηκε το ιδιοβθεμα που είχα. Δυστυχως, οταν κανω το παραπάνω, γινεται αποσύνδεση Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Παίδες ποιοτικό μπρασελε που θα βρούμε, να είναι δοκιμασμένο δηλαδή ότι αξίζει; Περιμένω να έρθει δερμάτινο λουράκι από εδώ http://www.cheapestnatostraps.com . Όταν με το καλό έρθει θα σας πω! Έχει δει κανείς αν παίζει κανα app να ανοίγει την οθόνη σαν φακός? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Περιμένω να έρθει δερμάτινο λουράκι από εδώ http://www.cheapestnatostraps.com . Όταν με το καλό έρθει θα σας πω! Έχει δει κανείς αν παίζει κανα app να ανοίγει την οθόνη σαν φακός? Εγώ έχω βάλει την εφαρμογή white light και την ρύθμισα να ανοίγει με διπλό πάτημα ενός από τα κουμπιά του ρολογιού. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Περιμένω να έρθει δερμάτινο λουράκι από εδώ http://www.cheapestnatostraps.com . Όταν με το καλό έρθει θα σας πω! Έχει δει κανείς αν παίζει κανα app να ανοίγει την οθόνη σαν φακός?Ευχαριστώ πολύ, αλλά όπως έγραψα για μπρασελέ ενδιαφέρομαι, όχι για δερμάτινο λουράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 (edited) Παίδες ποιοτικό μπρασελε που θα βρούμε, να είναι δοκιμασμένο δηλαδή ότι αξίζει; Περιμένω αυτό αλλά δεν προσδοκώ και σε τρελή παιότητα. :shifty: Αν εκπλαγώ ευχάριστα θα επανέλθω. Edited December 18, 2018 by aimilios Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 (edited) Το παρήγγειλα. Περιμένω να μου έρθει. Ελπίζω να έκανα καλή αγορά. Ρε παιδιά πηγαίνω στο μαιλ και ενώ είμαι συνδεδεμένος με το ρολόι αλλά και έχοντας wifi ανοικτό, μου δείχνει παλιότερα μαιλ από προηγούμενες μέρες δλδ δε μου δείχνει κανένα από κάποια καινούρια μαιλ που ήρθαν σήμερα. Επίσης, μου στέλνουν από το viber μνμ και ενώ μου τα δείχνει κανονικά αυτά που έχουν γράψει οι άλλο, αν μέσα στο μνμ μου έχουν στείλει κάποια φωτογραφία το ρολόι μου γράφει "ο τάδε σας έστειλε μια φωτογραφία" και δε μπορώ να τη δω. Edited December 18, 2018 by dimitrisdsg7 Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Υπάρχει κάποιος εύκολος/γρήγορος τρόπος για ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του samsung health? Με ένα πάτημα αν είναι δυνατόν. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Νομιζω μπορεις να το βαλεις στο διπλο κλικ του home button αντι της bixby στις ρυθμισεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Εμπορικά διαθέσιμη πλέον η esim στην cosmote. Ένας λόγος παραπάνω για αγορά Galaxy watch lte... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts