doganos Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Καλησπέρα. Θέλω (για iPhone 11 Pro Max A2161-USA version) μια eSIM (Cosmokarta) για συγγενή μου που έρχεται για διακοπές 3 εβδομάδων. Πώς "αγοράζω" μια? Ειναι unlocked η συσκευη; Σε καταστημα cosmote / γερμανος Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Ειναι unlocked η συσκευη; Σε καταστημα cosmote / γερμανος Είναι. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Καλημέρα παιδιά υπάρχει διαθέσιμη esim εγώ ρώτησα σε Γερμανό στο Άργος αλλά δεν είχαν. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Καλημέρα παιδιά υπάρχει διαθέσιμη esim εγώ ρώτησα σε Γερμανό στο Άργος αλλά δεν είχαν. Απο τη στιγμη που δεν ειναι υλικο τιθεται καποιο θεμα διαθεσιμοτητας ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Η υλοποίηση που έχουν κάνει, προϋποθέτει να υπάρχει ήδη στο κατάστημα φάκελος εκτυπωμένος και η διαδικασία ολοκληρώνεται όπως και στη φυσική κάρτα. Η τεχνολογία της eSIM επιτρέπει να γίνεται εκτύπωση ακόμα και εκείνη την ώρα ή να γίνεται τελείως ηλεκτρονικά (όπως στη περίπτωση της Vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Esim βάζει η cosmote σε οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, smart watch) την υποστηρίζει ή έχει λίστα με συμβατές συσκευές και την υλοποιεί μόνο σε αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Μπορείς σε οποιαδήποτε συσκευή να εγκαταστήσεις eSIM αλλα δεν είναι σίγουρο αν δεν ανήκει στις υποστηριζόμενες συσκευές, ότι θα παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 (edited) Μπορώ να έχω διπλή sim με τον ίδιο αριθμό αλλά η μια να είναι φυσική sim και η άλλη e-sim; (Να λειτουργούν και οι 2 αλλά όχι ταυτόχρονα) Edited September 17, 2021 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 3 minutes ago, rodriguez said: Μπορώ να έχω διπλή sim με τον ίδιο αριθμό αλλά η μια να είναι φυσική sim και η άλλη e-sim; (Να λειτουργούν και οι 2 αλλά όχι ταυτόχρονα) Όχι δεν μπορείς .... Ακόμη τουλάχιστον Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Εγώ έχω με multi sim COSMOTE τρεις φυσικές sim και μια e-sim και λειτουργούν όλες μαζί ταυτόχρονα! Ο μόνος περιορισμός είναι ότι λαμβάνω και στέλνω sms μόνο από τη βασική φυσική sim (η μια από τις τρεις δηλώνεται ως βασική). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 η esim ειναι διαθέσιμη και σε πελάτες καρτοκινητής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 1 hour ago, dennis99 said: η esim ειναι διαθέσιμη και σε πελάτες καρτοκινητής? Ναι, είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Άρα δεν μπορείς να έχεις σε καρτοκινητό whatsup ενεργή ΚΑΙ φυσική sim ΚΑΙ e-sim ταυτόχρονα; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Όχι, δεν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Μπορείς όμως να έχεις (μέσω twin sim) ταυτόχρονα ενεργές σε whatsup είτε 2 ΦΥΣΙΚΕΣ SIM ή 2 Ε-SIM ; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 21 minutes ago, rodriguez said: Μπορείς όμως να έχεις (μέσω twin sim) ταυτόχρονα ενεργές σε whatsup είτε 2 ΦΥΣΙΚΕΣ SIM ή 2 Ε-SIM ; 2 φυσικές ναι. 2 esim οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Επειδή θα πάρω iPhone και έχω δύο αριθμούς έναν cosmote και έναν vodafone αν της cosmote είναι esim και της vf είναι φυσική μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Ναι, μπορούν. 47 minutes ago, rodriguez said: Μπορείς όμως να έχεις (μέσω twin sim) ταυτόχρονα ενεργές σε whatsup είτε 2 ΦΥΣΙΚΕΣ SIM ή 2 Ε-SIM ; Όχι, δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα δυο ενεργές. Μπορείς να έχεις δυο φυσικές αλλά μόνο η μια από αυτές να είναι ενεργη κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 1 hour ago, dennis99 said: Επειδή θα πάρω iPhone και έχω δύο αριθμούς έναν cosmote και έναν vodafone αν της cosmote είναι esim και της vf είναι φυσική μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα? Ταυτόχρονα stand-by ναι. Όταν μιλάς στη μία, δεν θα δουλεύει η άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 10 minutes ago, minast said: Ταυτόχρονα stand-by ναι. Όταν μιλάς στη μία, δεν θα δουλεύει η άλλη. Όταν δουλεύει η μία, η δεύτερη δουλεύει επίσης μέσω wifi-calling over cellular. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ενεργό το wifi calling και στις 2 γραμμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 Σταματησε να αναγνωριζεται η nanosim μου απο το κινητο (ηταν κομενη). Ποια ειναι η διαδικασια για να βγει αλλη; Ειχα αλλαξει και παλιοτερα αλλα εμαθα οτι μετα απο αυτες τις τραπεζικες απατες με sim swapping εκαναν λιγο τη διαδικασια πιο δυσκολη. Αλλαξε κανεις προσφατα να ξερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 Κανονικά πρέπει να στείλεις μήνυμα από τη παλιά κάρτα. Δεν αναγνωρίζεται σε καμία συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 4 minutes ago, madmax said: Σταματησε να αναγνωριζεται η nanosim μου απο το κινητο (ηταν κομενη). Ποια ειναι η διαδικασια για να βγει αλλη; Ειχα αλλαξει και παλιοτερα αλλα εμαθα οτι μετα απο αυτες τις τραπεζικες απατες με sim swapping εκαναν λιγο τη διαδικασια πιο δυσκολη. Αλλαξε κανεις προσφατα να ξερει; Για αρχή προσπάθησε να την καθαρίσεις με λίγο οινόπνευμα και ένα καθαρό πανάκι, και να την τοποθετήσεις ξανά με προσοχή στο τηλέφωνο. Για αλλάγή νομίζω ότι αρκεί να πας σε κατάστημα με την ταυτότητά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 Σε καποια αλλα τηλεφωνα που την εβαλα την αναγνωρισε με δυσκολια. Θα την καθαρισω λιγο και εφοσον εχω και την παλια λογικα δε νομιζω να με περασουν απο κοσκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 Οταν πας σε καταστημα, καλο θα ειναι εκτος απο την ταυτοτητα σου να εχεις και μια συσκευη που θα δουλευει η συγκεκριμενη σιμ, για να γινει η αλλαγη αμεσως και να μην περιμενεις ωρες μεχρι να εχεις παλι υπηρεσιες.... 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts