Dimos_Vav Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Είμαι με την 9.1.0.239 εδώ και λίγες μέρες σε συσκευή JSN-L22 και από όταν είχε πρωτομπεί η 9.0.1 είχα πρόβλημα με το 4G στην ενεργή κάρτα σιμ (δεν έπαιζε η Β20 σαν να ήταν κλειδωμένη ενώ στην 2η σιμ - την ανενεργή έπαιζε κανονικά). Χτες έβγαλα την 2η σιμ γιατί δεν έχω κάνει ανανέωση εδώ και 4 μήνες και αποφάσισα να την βγάλω τελείως. Ως εκ θαύματος η CU που χρησιμοποιώ σαν κύρια κάρτα πιάνει επιτέλους κανονικά Β20 ενώ κάνει και CA Β3+Β20 που το είχα χάσει παντελώς από τότε που αναβαθμίστηκε το κινητό στην 9. Βάζοντας και την άλλη κάρτα μόνη της (Q) πάλι δούλευε κανονικά η Β20 και το CA (αυτή την φορά Β7+Β20). Από εδώ και στο εξής θα μείνει μόνο με την CU το κινητό και ελπίζω να μην τα κάνουν πάλι μπαχαλο με την 10 που αναμένεται σύντομα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Είμαι με την 9.1.0.239 εδώ και λίγες μέρες σε συσκευή JSN-L22 και από όταν είχε πρωτομπεί η 9.0.1 είχα πρόβλημα με το 4G στην ενεργή κάρτα σιμ (δεν έπαιζε η Β20 σαν να ήταν κλειδωμένη ενώ στην 2η σιμ - την ανενεργή έπαιζε κανονικά). Χτες έβγαλα την 2η σιμ γιατί δεν έχω κάνει ανανέωση εδώ και 4 μήνες και αποφάσισα να την βγάλω τελείως. Ως εκ θαύματος η CU που χρησιμοποιώ σαν κύρια κάρτα πιάνει επιτέλους κανονικά Β20 ενώ κάνει και CA Β3+Β20 που το είχα χάσει παντελώς από τότε που αναβαθμίστηκε το κινητό στην 9. Βάζοντας και την άλλη κάρτα μόνη της (Q) πάλι δούλευε κανονικά η Β20 και το CA (αυτή την φορά Β7+Β20). Από εδώ και στο εξής θα μείνει μόνο με την CU το κινητό και ελπίζω να μην τα κάνουν πάλι μπαχαλο με την 10 που αναμένεται σύντομα...έρχεται η 10? Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Σύμφωνα με τις ενημερώσεις από την Huawei είναι μέσα στην λίστα με τις συσκευές που θα πάρουν την 10 το Honor 8x. Κάνα καλό app για ηχογράφηση κλήσεων έχει να προτείνει κανείς; Το μαμισιο δεν κάνει ηχογράφηση όταν κάνεις κλήση... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Σύμφωνα με τις ενημερώσεις από την Huawei είναι μέσα στην λίστα με τις συσκευές που θα πάρουν την 10 το Honor 8x. Κάνα καλό app για ηχογράφηση κλήσεων έχει να προτείνει κανείς; Το μαμισιο δεν κάνει ηχογράφηση όταν κάνεις κλήση... eiναι παρανομο πια αυτό... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Κάνα καλό app για ηχογράφηση κλήσεων έχει να προτείνει κανείς; Το μαμισιο δεν κάνει ηχογράφηση όταν κάνεις κλήση...Της huawei, δουλεύει σε emui 9. Απλά κάνεις install το app. https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/amp/ Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Της huawei, δουλεύει σε emui 9. Απλά κάνεις install το app. https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/amp/ Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Όντως δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ φίλε μου! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Εδώ και λίγη ώρα με την 9.1.0.249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Καλημέρα, το ίδιο κ εδώ. Πριν λίγο εγκαταστάθηκε η 249. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Εδώ και λίγη ώρα με την 9.1.0.249 υπαρχει καποια αλλαγη που να ειναι εμφανής??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Αναφέρει ότι ενσωματώνει ενεημρώσεις ασφαλείας του λειτουργικού και επιδιορθώνει κάποιο πρόβλημα κατά το οποίο επιβραδυνόταν η απόδοση, δίχως να το κατονομάζει. Προσωπικά, ουδέν αντιλήφθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Μόλις μου ήρθε η 252 με security patch Νοεμβρίου, 100+ mb. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Κι εμενα εδω και 2-3 μερες. Android 10 θα παρουμε τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Κατά τον Μάρτιο θα πάρουμε την 10 Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Μαρτιο; Εχουμε ψωμι ακομα μεχρι τοτε. Παρεπιπτοντως, εχει βρει κανεις καποιο θεμα για το κινητο που να δειχνει τις δυο μπαρες του σηματος (για χρηση με δυο καρτες σιμ) καθετα, δηλαδη την μια πανω απο την αλλη; Η ρημαδα η Huawei δεν σε αφηνει να σβησεις τα ονοματα των παροχων οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο και αντι να βλεπω την μπαρα του wifi που κρυβεται λογω του notch βλεπω πανω αριστερα cosmote και vodafone. Λες και δεν ξερω ποιες εταιριες εχω, πρεπει να ειναι εκει πανω να τις βλεπω συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 (edited) Εμενα καποιες φορες αναβοσβηνουν πολυ γρηγορα οι ενδειξεις του σηματος, και του wifi.. Με το που ξυπνάς την οθόνη.. MakTheo Edited December 15, 2019 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KSENTOUKAS Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Μαρτιο; Εχουμε ψωμι ακομα μεχρι τοτε. Παρεπιπτοντως, εχει βρει κανεις καποιο θεμα για το κινητο που να δειχνει τις δυο μπαρες του σηματος (για χρηση με δυο καρτες σιμ) καθετα, δηλαδη την μια πανω απο την αλλη; Η ρημαδα η Huawei δεν σε αφηνει να σβησεις τα ονοματα των παροχων οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο και αντι να βλεπω την μπαρα του wifi που κρυβεται λογω του notch βλεπω πανω αριστερα cosmote και vodafone. Λες και δεν ξερω ποιες εταιριες εχω, πρεπει να ειναι εκει πανω να τις βλεπω συνεχεια. Αμα πας προβολη .περισσοτερες ρυθμισεις παρουσιασης στην οθονη.εχει επιλογη εμφανιση φορεα παροχης και μπορεις να απενεργοποιησεις το ονομα του φορεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Αμα πας προβολη .περισσοτερες ρυθμισεις παρουσιασης στην οθονη.εχει επιλογη εμφανιση φορεα παροχης και μπορεις να απενεργοποιησεις το ονομα του φορεα! Το ξερω αυτο, το εχω κανει απο την πρωτη μερα. Στην οθονη κλειδωματος ομως δεν απενεργοποιουνται τα ονοματα του φορεα. Αυτα θελω να βρω καποιο τροπο να φυγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Έχουμε βρει κανά widget ώστε να ανοίγω και να κλείνω τις κάρτες sim χωρίς να χρειάζεται "όλοι" αυτή η διαδικασία από τις ρυθμίσεις;;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Χθες το βράδυ έκλεισα τη συσκευή μου και το πρωί που την άνοιξα, εμφανίσθηκε στην stock εφαρμογή sms ένα γραπτό μήνυμα που το είχα στείλει στις 12/08 (!!!!!) και το οποίο μάλιστα το είχα διαγράψει από τότε!!!!!!! Υπάρχει κάποια πιθανότητα να μπορεί κάποιος να δώσει μια λογική εξήγηση σε αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Μόλις μου ήρθε πριν λίγο η 266 με την ενημέρωση Δεκεμβρίου (116mb το αρχείο ota). Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 (edited) Εμενα μου ηρθε πριν λιγο κατι σχετικο με το huawei mobile services, το ανεβαλα για αργοτερα (ή ποτέ). Ειναι αυτο που θα αντικαταστήσει τα google services σε συσκευές που δεν θα τα εχουν; Edit. Κατι στα γρήγορα που είδα ήταν οτι ζητουσε αδεια για εξατομικευμενες διαφημίσεις κτλ, δεν ειχα χρονο να ψαξω να διαβάσω και τα ανέβαλλα. Τώρα ψαχνω και δεν τα βρισκω πουθενα σε μενού κτλ Αυτο ειναι σχετικό; https://www.news247.gr/technologia/huawei-mobile-services-4-0-i-beta-ekdosi-erchetai-akoma-pio-konta-stis-ypiresies-tis-google.7557355.html Edited January 4, 2020 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Καλημέρα. Όντως ζητά άδεια για εξατομικευμένες διαφημίσεις, την οποία όμως μπορείς να ανακαλέσεις από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Η εφαρμογή ποια ειναι; δεν την βρισκω πουθενα MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Μπες στο App Gallery της Huawei και θα την βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Αυτο το εκανα Μεσα απο το app gallery εψαξα χθες huawei mobile services, αλλα μου βγαζει το huawei id (το κέντρο λογαριασμων της huawei ) και στην συνέχεια οσο και εαν εψαξα εκεί δεν βρηκα πουθενα αυτο που μου εβγαλε ως ειδοποίηση χθες και πάτησα αναβολή, ουτε για εξατομικευμενες διαφημίσεις κτλ που εβλεπα οταν μου πεταξε την ειδοποίηση.. Τέλος πάντων δεν βαριεσαι, κουβέντα να γινεται είναι το θεμα, δεν καιγομαι να κανω τιποτα ουτως ή άλλως MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts