mixtri Δημ. 2 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 4 ώρες πριν, Harry636 said: Δεν ξέρω κάτι . το μόνο που ξέρω είναι ότι έπιασε πόσα χιλιόμετρα μακριά και πίσω από την Κέρκυρα Αν δεν έχει εμπόδια φυσιολογικό είναι. Αλλά που βρήκε μέρος που να μην έχει εμπόδια κοντά στην Πάργα. Πρέπει να είναι αρκετά ψηλά. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 5 minutes ago, mixtri said: Αν δεν έχει εμπόδια φυσιολογικό είναι. Αλλά που βρήκε μέρος που να μην έχει εμπόδια κοντά στην Πάργα. Πρέπει να είναι αρκετά ψηλά. Κοίταγα τα ρεκόρ της Ericsson στην Αυστραλία με κινητά με mediatek και ήταν 113 χιλιόμετρα με 850 και 100 με ν78 Το beam forming κάνει δουλειά και η mediatek έχει φτιάξει μοντεμαρες ( ακούγεται η apple παίζει να παει στην μεμτιατεκ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 2 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 15 minutes ago, Harry636 said: Κοίταγα τα ρεκόρ της Ericsson στην Αυστραλία με κινητά με mediatek και ήταν 113 χιλιόμετρα με 850 και 100 με ν78 Το beam forming κάνει δουλειά και η mediatek έχει φτιάξει μοντεμαρες ( ακούγεται η apple παίζει να παει στην μεμτιατεκ) H apple έχει δικά της μόντεμ πλέον, και όχι, ποτέ δε θα πήγαινε ΜΤΚ για γεωπολιτικούς λόγους τουλάχιστον. Η χρήση του TDD pattern με τόση απώλεια utilisation δεν είναι φιλική για τα δίκτυα. Για σπίτια στη μέση του πουθενά προφανώς είναι χρήσιμο. Στην Ελλάδα δε χρειάζεται. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 19 minutes ago, Harry636 said: Κοίταγα τα ρεκόρ της Ericsson στην Αυστραλία με κινητά με mediatek και ήταν 113 χιλιόμετρα με 850 και 100 με ν78 Το beam forming κάνει δουλειά και η mediatek έχει φτιάξει μοντεμαρες ( ακούγεται η apple παίζει να παει στην μεμτιατεκ) Παίζουν πολλά ρόλο σ' αυτά τα ρεκόρ. Η Ericsson έχει διάφορα μοντέλα κεραιών και το κάθε setup είναι διαφορετικό. Εδώ στην Ελλάδα, έχουμε και πιο αυστηρά όρια εκπομπής, και το ανάγλυφο της περιοχής παίζει μεγάλο ρόλο. Οι κεραίες μπαίνουν αλλιώς, σε διαφορετικά ύψη κτλ. Τώρα, το ότι έπιασε σήμα από τόσο μακριά μάλλον σημαίνει ότι ήταν σε ύψωμα και δεν τον "έβλεπε" άλλη κοντινή κεραία, οπότε συνδέθηκε με αυτή από μακριά. (Πάργα). Αν δεις πάντως, το σήμα δεν ήταν και τόσο δυνατό για τέτοια απόσταση. Σίγουρα το beamforming βοηθάει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό είναι πολλοί οι παράγοντες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 2 minutes ago, mixtri said: H apple έχει δικά της μόντεμ πλέον, και όχι, ποτέ δε θα πήγαινε ΜΤΚ για γεωπολιτικούς λόγους τουλάχιστον. Η χρήση του TDD pattern με τόση απώλεια utilisation δεν είναι φιλική για τα δίκτυα. Για σπίτια στη μέση του πουθενά προφανώς είναι χρήσιμο. Στην Ελλάδα δε χρειάζεται. Το μόνο κινητό που είχε το δικό της είναι το 16 e με το c1 σε όλα τα άλλα έχει Qualcomm. Τώρα πριν από λίγο το διάβαζα. https://www.phonearena.com/news/fresh-report-says-most-iphone-17-models-to-use-mediatek-5g-modem_id167872#:~:text=Apple's own C1 is expected,flawlessly connect to 5G signals. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 2 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 16 minutes ago, Harry636 said: Το μόνο κινητό που είχε το δικό της είναι το 16 e με το c1 σε όλα τα άλλα έχει Qualcomm. Τώρα πριν από λίγο το διάβαζα. https://www.phonearena.com/news/fresh-report-says-most-iphone-17-models-to-use-mediatek-5g-modem_id167872#:~:text=Apple's own C1 is expected,flawlessly connect to 5G signals. Δε ξέρω από προκύπτει η φήμη για ΜΤΚ, εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο. Εκτός αν αρχίσει να κάνει versioning iPhone US vs rest of the world. O C1 τώρα βγήκε και ετοιμάζεται μοντέλο FR2. Δε ξέρω αν θα προλάβουν στο 17άρι αλλά στο 18άρι σίγουρα. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 23 minutes ago, elkons said: Παίζουν πολλά ρόλο σ' αυτά τα ρεκόρ. Η Ericsson έχει διάφορα μοντέλα κεραιών και το κάθε setup είναι διαφορετικό. Εδώ στην Ελλάδα, έχουμε και πιο αυστηρά όρια εκπομπής, και το ανάγλυφο της περιοχής παίζει μεγάλο ρόλο. Οι κεραίες μπαίνουν αλλιώς, σε διαφορετικά ύψη κτλ. Τώρα, το ότι έπιασε σήμα από τόσο μακριά μάλλον σημαίνει ότι ήταν σε ύψωμα και δεν τον "έβλεπε" άλλη κοντινή κεραία, οπότε συνδέθηκε με αυτή από μακριά. (Πάργα). Αν δεις πάντως, το σήμα δεν ήταν και τόσο δυνατό για τέτοια απόσταση. Σίγουρα το beamforming βοηθάει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό είναι πολλοί οι παράγοντες. Καλά αυτό εννοείται. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν χρησιμοποιήθηκε το ποιο ακριβό κινητό s24 κλπ αλά ένα απλό Samsung α δέκα κάτι. Και το όνομα του υπευθύνου Νίκος κατινακης 4 minutes ago, mixtri said: Δε ξέρω από προκύπτει η φήμη για ΜΤΚ, εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο. Εκτός αν αρχίσει να κάνει versioning iPhone US vs rest of the world. O C1 τώρα βγήκε και ετοιμάζεται μοντέλο FR2. Δε ξέρω αν θα προλάβουν στο 17άρι αλλά στο 18άρι σίγουρα. Αυτά θα τα μάθουμε όταν βγουν. πάντως η Ταϊβανέζοιε έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και με τα μόντεμ και τους επεξεργαστές τους 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 6 minutes ago, Harry636 said: Καλά αυτό εννοείται. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν χρησιμοποιήθηκε το ποιο ακριβό κινητό s24 κλπ αλά ένα απλό Samsung α δέκα κάτι. Και το όνομα του υπευθύνου Νίκος κατινακης Δεν είναι ανάγκη να υποτιμούμε τα πιο οικονομικά 5g και αυτά έχουν δυνατότητα απλά περιοριζόταν τα Combo. Redmi 12 5G έχει ο babis3g αν αναφέρεσαι πάλι στη μέτρηση του Qualcomm επεξεργαστή έχει. Και εγώ το χω. Ποιος είναι ο κύριος; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) 27 minutes ago, elkons said: Δεν είναι ανάγκη να υποτιμούμε τα πιο οικονομικά 5g και αυτά έχουν δυνατότητα απλά περιοριζόταν τα Combo. Redmi 12 5G έχει ο babis3g αν αναφέρεσαι πάλι στη μέτρηση του Qualcomm επεξεργαστή έχει. Και εγώ το χω. Ποιος είναι ο κύριος; Ηmedia tel έχει φτιάξει την καλύτερη σειρά soc . Και νομίζω είναι πλέον η Ν 1 στην κατασκευή Soc στο κόσμο. Η mediatek ξεφτίλισε την Qualcomm δες το 9400 ίσως το καλύτερο Soc που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή και είναι η μόνη εταιρία που φτιάχνει κορυφαίο μοντέλο Soc σε ένα waffle 🧇 Edited 2 Μαΐου by Harry636 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 1 hour ago, elkons said: Παίζουν πολλά ρόλο σ' αυτά τα ρεκόρ. Η Ericsson έχει διάφορα μοντέλα κεραιών και το κάθε setup είναι διαφορετικό. Εδώ στην Ελλάδα, έχουμε και πιο αυστηρά όρια εκπομπής, και το ανάγλυφο της περιοχής παίζει μεγάλο ρόλο. Οι κεραίες μπαίνουν αλλιώς, σε διαφορετικά ύψη κτλ. Τώρα, το ότι έπιασε σήμα από τόσο μακριά μάλλον σημαίνει ότι ήταν σε ύψωμα και δεν τον "έβλεπε" άλλη κοντινή κεραία, οπότε συνδέθηκε με αυτή από μακριά. (Πάργα). Αν δεις πάντως, το σήμα δεν ήταν και τόσο δυνατό για τέτοια απόσταση. Σίγουρα το beamforming βοηθάει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό είναι πολλοί οι παράγοντες. Ας κανω repost την εικόνα του φίλου του harry 636 🤣 Τιμητική πλακέτα έπρεπε να του στείλουν 🤣 Ρε μπας και αγόρασε μετοχές από την εταιρία γι Αυτό το έκανε ; 🤣 χουαγουέϊ ονλυ 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 3 minutes ago, cmvr said: Ας κανω repost την εικόνα του φίλου του harry 636 🤣 Το αστείο της ιστορίας είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Κινέζοι κατά σκοπεύουν. Πάντως η Ericsson Nokia έβγαλαν πολλά από αυτή την ιστορία. Μην ξεχάσουμε την β 20 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 3 minutes ago, Harry636 said: Το αστείο της ιστορίας είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Κινέζοι κατά σκοπεύουν. Πάντως η Ericsson Nokia έβγαλαν πολλά από αυτή την ιστορία. Μην ξεχάσουμε την β 20 Αν δε γραφει β20 νοντα ονλυ χάνει την αξία της 🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Εγώ πιστεύω ότι είναι για να σπρωξει της αμερικανικές εταιρίες μην ξεχνάς ότι ηEricsson συνεργάζεται με την αμερικανική intel Και η Nokia με την marvel 4 minutes ago, cmvr said: Αν δε γραφει β20 νοντα ονλυ χάνει την αξία της 🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 5 minutes ago, Harry636 said: Εγώ πιστεύω ότι είναι για να σπρωξει της αμερικανικές εταιρίες μην ξεχνάς ότι ηEricsson συνεργάζεται με την αμερικανική intel Και η Nokia με την marvel Τώρα μάλιστα 🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 15 minutes ago, cmvr said: Τώρα μάλιστα 🤣 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 7 ώρες πριν, Harry636 said: Δεν ξέρω κάτι . το μόνο που ξέρω είναι ότι έπιασε πόσα χιλιόμετρα μακριά και πίσω από την Κέρκυρα Ραδιόφωνο Τ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 9 minutes ago, olympios1 said: Ραδιόφωνο Τ Ο Babis 3G είχε πιάσει σήμα από πόσα χιλιόμετρα μακριά Και είχε και ίντερνετ 20 ώρες πριν, babis3g said: από εδώ ψηλα στο σπίτι, πήγαινα από την μία μεριά του σπιτιού κλείδωνε το ένα, από την άλλη μεριά πέρναγε το άλλο cell https://www.google.gr/maps/place/Parga/@39.6980889,19.7340475,138m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x135c634bf2754a69:0x88f6a4602855c99d!8m2!3d39.2853344!4d20.4005005!16zL20vMDUxbWNq?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDQyOC4wIKXMDSoJLDEwMjExNDUzSAFQAw%3D%3D με redmi 12 5G των 90€ πρώτο από το πιό μακρινό διαπόντιο νησί βόρειο δυτικά της Ελλάδος ΟΘΩΝΟΊ στα 30χιλ μακρυα μου Σιδάρι στα 10χιλ Μαγουλάδες στα 8χιλ Γιάνναδες στα 6χιλ Βίστωνας 3χιλ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 23 minutes ago, Harry636 said: Ο Babis 3G είχε πιάσει σήμα από πόσα χιλιόμετρα μακριά Και είχε και ίντερνετ Για την απόσταση εννοείται η ταχύτητα είναι πολύ καλή. Λογικά η κεραία δε θα είχε και κίνηση πιστεύω. Έχει καλό SNR (θετικό και όχι αρνητικό) RSRQ λόγω απόστασης λάθος μου φαίνεται. Πρέπει αν είχε ανέβει πολύ ψηλά. 34 minutes ago, olympios1 said: Ραδιόφωνο Τ Άμα ήταν ραδιόφωνο θα ήταν σε 800αρα (Β20) όχι στα 1800(Β3). Επομένως δεν είναι ραδιόφωνο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) Μια συσκευή Class 2 σαν αυτές που κρατάτε στα χέρια σας εαν καθοδηγηθεί σωστα απο το δίκτυο μπορεί να φτασει 100+ Km σε N78 ομως μάντεψτε μια λεπτομέρεια! Υπάρχουν Bands N78 με 100 MHz και υπάρχουν Bands N78 με 40 MHz στο εξωτερικό . ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ στα 100 Km ? Ας δίνει ο σταθμός βάσης του παρόχου 1000 Watt EIRP ...... ΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΉ ειναι Class 2 επιβιώνει ΜΟΝΟ σε " μικρές " N78 Bands ( σε καμια περίπτωση 100 MHz !!!!! ) 100 MHz με 26 dBm TX power NR στα 100 χιλιόμετρα ???? ..... 52 dBm TX Hack σε Motorola Razr 50 Ultra 😉 https://www.bestprice.gr/item/2159747108/motorola-razr-50-ultra-512gb.html Edited 2 Μαΐου by HORGRAP 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Οπτικά Σπύρου απέναντι από το Χανιόγλου - Αβάντων/Ερμού Χαλκίδα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου https://kozan.gr/archives/620304 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Νόμιζα ότι το ανέβασαν για διαμαρτυρία αλλά μάλλον χαίρονται κιόλας Υπάρχει κτήριο ΟΤΕ χωρίς κεραία; εκτός και άμα κάνουν αντικατάσταση ιστού. Καλή φάση ο νέος. Λίγο μεγάλος σαν αυτόν στα Κύμινα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 5 ώρες πριν, HORGRAP said: Μια συσκευή Class 2 σαν αυτές που κρατάτε στα χέρια σας εαν καθοδηγηθεί σωστα απο το δίκτυο μπορεί να φτασει 100+ Km σε N78 ομως μάντεψτε μια λεπτομέρεια! Υπάρχουν Bands N78 με 100 MHz και υπάρχουν Bands N78 με 40 MHz στο εξωτερικό . ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ στα 100 Km ? Ας δίνει ο σταθμός βάσης του παρόχου 1000 Watt EIRP ...... ΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΉ ειναι Class 2 επιβιώνει ΜΟΝΟ σε " μικρές " N78 Bands ( σε καμια περίπτωση 100 MHz !!!!! ) 100 MHz με 26 dBm TX power NR στα 100 χιλιόμετρα ???? ..... 52 dBm TX Hack σε Motorola Razr 50 Ultra 😉 https://www.bestprice.gr/item/2159747108/motorola-razr-50-ultra-512gb.html 52dBm είναι 158 Watt. Δύσκολο να μπορούσε η μπαταρία να δώσει τόση ισχύ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) 44 minutes ago, georgemv said: 52dBm είναι 158 Watt. Δύσκολο να μπορούσε η μπαταρία να δώσει τόση ισχύ. 😉 Effective Isotropic Radiated Power EIRP δινει το Debugging Info 52 dBm και καθαρή ισχύ 27 dBm στην συσκευή. ξεφεύγει από τα Standards Για κάποιο λόγο σε αυτη τη συσκευή παίζει μεχρι 52 dBm και όντως εχω σήμα σε σημεία που δεν είχα με ΚΑΜΙΑ συσκευή στο παρελθόν. λογω Uplink power. Snapdragon 8s Gen 3 με Motorola Razor 50 Ultra (;US version και EU παίζουν μεχρι 52 dBm EIRP ) Edited 2 Μαΐου by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 7 ώρες πριν, HORGRAP said: 😉 Effective Isotropic Radiated Power EIRP δινει το Debugging Info 52 dBm και καθαρή ισχύ 27 dBm στην συσκευή. ξεφεύγει από τα Standards Για κάποιο λόγο σε αυτη τη συσκευή παίζει μεχρι 52 dBm και όντως εχω σήμα σε σημεία που δεν είχα με ΚΑΜΙΑ συσκευή στο παρελθόν. λογω Uplink power. Snapdragon 8s Gen 3 με Motorola Razor 50 Ultra (;US version και EU παίζουν μεχρι 52 dBm EIRP ) 26dBm είναι το όριο, 1 dB κέρδισες τελικα νομίζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts