waeo Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) 36 minutes ago, johnny_htc said: Μπα. Και γω το έπαθα τις προάλλες, αλλά δεν μου πήγε το μυαλό ότι μπορεί να γέμισε ο χώρος των συνημμένων. Τώρα το έλεγξα που το είπες και έχω μπόλικο ακόμα. Κάποιο σκάλωμα τρώει το φόρουμ μάλλον. Και μάλιστα ανέβασα και gif τώρα 4.5 mb σκέψου 😛 @georgebad ξαναπροσπαθησε αργότερα να θαυμάσουμε τα κουκλιά τα καινούργια. 😎 Τα 3227 βάζουν ή 3239 να υποθέσω; Αυτούς τους τρεις κωδικούς βρίσκω για τα ericsson στις άδειες εγώ. Είπα μήπως πέρασαν από 32 σε 64 TRX 😂. Air 6488 Edited 10 Ιανουαρίου by waeo 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) Καλαμάτα. Στο αστικό κέντρο, κάτω από την κεραία ακριβώς. 😅 Δεν ξέρω τι παίζει, μάλλον πολλή κίνηση. Λείπει και η 800 από τον συνδυασμό. Μετά λίγο πιο πέρα, στην οδό Ακρίτα, κοντά στο καφέ Barrio. Από μικρότερη κεραία. Edited 10 Ιανουαρίου by MitsosDaBest13 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 13 minutes ago, waeo said: Είπα μήπως πέρασαν από 32 σε 64 TRX 😂 Air 6488 Όπα το θηρίο είναι αυτό; 😅 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Καλαμάτα. Στο αστικό κέντρο, κάτω από την κεραία ακριβώς. Δεν ξέρω τι παίζει, μάλλον πολλή κίνηση. Λείπει και η 800 από τον συνδυασμό. Μετά λίγο πιο πέρα, στην οδό Ακρίτα, κοντά στο καφέ Barrio. Από μικρότερη κεραία. Η κεραία στο κέντρο της Καλαμάτας μου έδινε 5CA + N78 την προηγούμενη εβδομάδα και ταχύτητα γύρω στα 800. Με ΜΙΜΟ 4 παντού. Μάλλον είναι πίτα από κίνηση.Βρήκα και το Screenshot Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Στην Αλεξανδρούπολη θα μπει νέα κεραία από Cosmote, αν δεν έχει μπει ήδη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 10 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Όπα το θηρίο είναι αυτό; 😅 Πολύ δυνατά. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, georgeavl3 said: Στην Αλεξανδρούπολη θα μπει νέα κεραία από Cosmote, αν δεν έχει μπει ήδη Δεν έχει μπει, πέρασα πριν από λίγο πριν φύγω από εδώ να καταγράφει τουλάχιστον. Με αυτη την εγκατάσταση δεν θα λύθει το θέμα προς τα ανατολικά που έχω σπίτι μου. Θα βοηθήσει άλλους όποτε και αυτό είναι καλό! Edited 10 Ιανουαρίου by waeo 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 45 minutes ago, waeo said: Δεν έχει μπει, πέρασα πριν από λίγο πριν φύγω από εδώ να καταγράφει τουλάχιστον. Με αυτη την εγκατάσταση δεν θα λύσει το θέμα προς τα ανατολικά που έχω σπίτι μου. Θα βοηθήσει άλλους όποτε και αυτό είναι καλό! Το καλό είναι ότι με κάθε προσθήκη, "ξεμπουκωνει" ας το πούμε συνολικά το επικείμενο δίκτυο της περιοχής και αλυδισωτα, κάπως θα ευνοηθείς και συ από το ιδιο cell που σε εξυπηρετεί, πιο λάσκα τώρα ή τέλοσπάντων ο σταθμός από άποψη χωρητικότητας θα είναι καλύτερα σίγουρα. Θεωρητικά σαν ντόμινο ας το πούμε, θα μπορούσαν να γυρνάνε και τα πάνελ που σε εξυπηρετούν στις περιοχές που δεν καλύπτονται σωστά και να έχουν ένα Α κέρδος παραπάνω. Πιστεύω γίνεται αυτό. Το θέμα είναι απλά να γίνει σωστά και τα ήδη καλά σημεία να παραμείνουν καλά.. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) Το κακό είναι ΠΤΙ δεν κλείνουν τρύπες χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ η τριανδρία . Απλά λειτουργική Edited 10 Ιανουαρίου by georgebad 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) - Edited 3 Φεβρουαρίου by rob21 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, georgebad said: Το κακό είναι ΠΤΙ δεν κλείνουν τρύπες χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ η τριανδρία . Απλά λειτουργική Uplink τραγωδία... 4 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Είναι ένα mix από όλες τις περιοχές . Όπου έχεις οπτική επαφή στην 101166 έχει γύρω στα 100mbps . Με το ππυ χάσεις LOS πέφτεις στα τάρταρα με 1-10mbps. Αν πας από το πίσω μέρος σε συνδέει στην 101270 και n78 σε κάποια σημεία . ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ έρχεται και n78 με EN-DC αππ την 101141 5 ώρες πριν, rob21 said: Τριανδρία σε ποιο σημείο έκανες τις μετρήσεις? 35 minutes ago, mixtri said: Uplink τραγωδία... Έτσι είναι όταν θέλουν να καλύπτουν τις περιοχές με κεραίες θυρια 2κμ μακριά μέσα σε μια πολη εν έτος 2024. Και ευχαριστώ να λεμε που παντού είναι λειτουργική περίμενα χείροτερα πράγματα σε ωρα αιχμής 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Just now, georgebad said: Είναι ένα mix από όλες τις περιοχές . Όπου έχεις οπτική επαφή στην 101166 έχει γύρω στα 100mbps . Με το ππυ χάσεις LOS πέφτεις στα τάρταρα με 1-10mbps. Αν πας από το πίσω μέρος σε συνδέει στην 101270 και n78 σε κάποια σημεία . ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ έρχεται και n78 με EN-DC αππ την 101141 Στον αστικό ιστό θα μπει παντού Ν78. Λογικό είναι να έχεις καλό σήμα σε οπτική επαφή και να το χάνεις όταν δεν έχεις, εφόσον η κεραία είναι στα όρια εκπομπής. Αυτό που με ανησυχεί είναι το κακό uplink 2 minutes ago, georgebad said: Είναι ένα mix από όλες τις περιοχές . Όπου έχεις οπτική επαφή στην 101166 έχει γύρω στα 100mbps . Με το ππυ χάσεις LOS πέφτεις στα τάρταρα με 1-10mbps. Αν πας από το πίσω μέρος σε συνδέει στην 101270 και n78 σε κάποια σημεία . ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ έρχεται και n78 με EN-DC αππ την 101141 Έτσι είναι όταν θέλουν να καλύπτουν τις περιοχές με κεραίες θυρια 2κμ μακριά μέσα σε μια πολη εν έτος 2024. Και ευχαριστώ να λεμε που παντού είναι λειτουργική περίμενα χείροτερα πράγματα σε ωρα αιχμής A είναι ψηλά ο σταθμός; Έτσι εξηγείται το uplink. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) 4 minutes ago, mixtri said: Στον αστικό ιστό θα μπει παντού Ν78. Λογικό είναι να έχεις καλό σήμα σε οπτική επαφή και να το χάνεις όταν δεν έχεις, εφόσον η κεραία είναι στα όρια εκπομπής. Αυτό που με ανησυχεί είναι το κακό uplink A είναι ψηλά ο σταθμός; Έτσι εξηγείται το uplink. Είναι πανω κορυφή από τους προβολείς στο γήπεδο του ΠΑΟΚ . Αυτός ο σταθμός έχει και το περίφημο PCI 40 που έχουμε ασχοληθεί εδώ παρά πολύ καιρό. Τραγωδία . Παλιά πάνελ χωρίς n78 Edited 11 Ιανουαρίου by georgebad 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου A είναι ψηλά ο σταθμός; Έτσι εξηγείται το uplink.Μακάρι να μπει παντού Ν78, αλλά στη Τριανδρία συγκεκριμένα δεν έχει ούτε ένα σταθμό. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Προφανώς πρέπει να αλλάξει η σχεδίαση του δικτύου στην περιοχή. Macros σε τόσο μεγάλες πόλεις είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν στην κίνηση. Μια Ν78 θα βοηθούσε πολύ. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 26 minutes ago, csmt said: Το μόνο που δουλεύει είναι αυτό https://www.youtube.com/watch?v=lY2zy2NBpOg https://www.youtube.com/watch?v=QOgY5mvwg74 Σε εμένα δεν δουλεύει 😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) Ισχύουν αυτά που λέει ο Georgebad. Εγώ είμαι σε σημείο που έχω οπτική με το γήπεδο του ΠΑΟΚ και είμαι εντάξει σε θέμα κάλυψης και ταχυτήτων,αλλα αν κατέβω πχ στην Βενιζέλου στη στάση λεωφορείου εκεί το σήμα πέφτει τάρταρα όπως και οι ταχύτητες. Αν είχε η Cosmote σταθμό στους προβολείς του Καυτατζογλειου η κάλυψη στην περιοχή θα ήταν αρκετά καλύτερη, γιατί από το Ιβανωφειο πιάνει το πίσω μέρος της περιοχής. Edited 3 Φεβρουαρίου by rob21 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) On 11/1/2024 at 10:43 ΠΜ, waeo said: 😅 Edited 18 Απριλίου by csmt 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 3 minutes ago, csmt said: Ούτε το 2ο; Μια σύνδεση με υπολογιστή για μια εντολή μετά το κάνεις lock για να μην το χάνεις όταν κάνεις ελαχιστοποίηση. Στο cmd γράφουμε adb shell και μετα την υπόλοιπη εντολή. Μου φαίνεται πρέπει να γράψω και εγχειρίδιο πάνω σε αυτό. Μια βόλτα προς Κομοτηνή σύνορα και όλο τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη άραγε το καλοκαίρι μάλλον καμιά βόλτα; Ούτε το δεύτερο, δεν πειράζει όταν ανοίξει το SA θα καταγράφουν και οι Ν1 και από μένα. Κομοτηνή- Σύνορα δεν παίζει. Βοακ κάτι θα γίνει κάποια στιγμή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Αυτά τι δείχνουν; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 52 minutes ago, csmt said: Ακόμα και χωρίς pc τρέχοντας το shizuku πρέπει να ανοίγει. Off topic, δεν είμαι ο μόνος που δεν του δουλεύει. Έχω δοκιμάσει και τους δυο τρόπους. Αυτό το θέμα έχω. 6 minutes ago, motoboots said: Αυτά τι δείχνουν; Ότι είσαι συνδεδεμένος σε κεραία που παίζει και το SA (πιλοτικά ακόμα). Οτι έχει ως κυρία μπάντα την Ν1 με BW 20Mhz. και ότι είσαι κάπου εδώ. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) 15 minutes ago, waeo said: Off topic, δεν είμαι ο μόνος που δεν του δουλεύει. Έχω δοκιμάσει και τους δυο τρόπους. Αυτό το θέμα έχω. Ότι είσαι συνδεδεμένος σε κεραία που παίζει και το SA (πιλοτικά ακόμα). Οτι έχει ως κυρία μπάντα την Ν1 με BW 20Mhz. και ότι είσαι κάπου εδώ. Άρα και τα iPhone πιάνουν SA Edited 11 Ιανουαρίου by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts