rebel1 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 O @p_k που δεν είχε ποτέ ΚΟΣΜΟΤΕ κινητή λέει ότι η εξυπηρέτηση είναι χάλια. Μάλλον μιλάει από την εμπειρία του στη σταθερή ή στην κινητή Nova. Ας είμαστε αντικειμενικοί σε κάποια θέματα όταν δεν έχουμε εμπειρία... Στη σταθερή η εξυπηρέτηση είναι όπου πετύχεις - έχω πετύχει τζιμάνια έχω πετύχει και άσχετους -, αλλά στην κινητή ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα. Σε ακούνε προσεκτικά και καταχωρούν ό,τι τους πεις.Η κινητή ήταν κάποτε όντως πολύ καλή σε Εξυπηρέτηση.Μέσα στη βδομάδα που πέρασε μου έστειλαν esim μέσω μειλ χωρίς το qr code. Χτες κατάφερα μετά 4 τηλεφωνήματα να μου ξανά στείλουν το μέιλ με το qr code....Προσωπικά βρίσκω την άκρη είτε με Cosmote είτε με nova. Είναι πολλές φορές και θέμα υπαλλήλου....Sent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 (edited) Απλός και βασικός κανόνας: Αν καλέσεις και πετύχεις .... ... " κουρασμένο" υπάλληλο ..ΤΟ ΚΛΕΊΝΕΙΣ και καλές ΞΑΝΑ για να σου " έρθει " ο επόμενος . ( συνήθως) Μια εταιρεία δεν μπορει να δυσφημιζεται έτσι άδικα. Παντού συμβαίνουν αυτά. Ανθρώπινες καταστασεις. Edited February 19, 2023 by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Τζόκερ 🃏 δηλαδή Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Τελευταία φπρα που κάλεσα για βλάβη , τους είπα αναλυτικα το πρόβλημα με συντεταγμένες αριθμός θέσεις και το τι συμβαίνει ανα τις ώρες την ημέρας . Η κοπέλα για 45 κατέγραφε πίστα αυτά που έλεγα , και 2 μέρες και 5 μέρες με πήραν για να με ενημερώσουν για το πρόβλημα και την εξελειξη της επίλυσης . Ξαη όλα αυτά όταν είχα καρτοκινητο . Ναι η σταθερή τους είναι mixed feelings αλλά μόλις πάρεις Ticket ΝΕ το πρόβλημα σου και εκεί θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 1 hour ago, georgebad said: Τελευταία φπρα που κάλεσα για βλάβη , τους είπα αναλυτικα το πρόβλημα με συντεταγμένες αριθμός θέσεις και το τι συμβαίνει ανα τις ώρες την ημέρας . Η κοπέλα για 45 κατέγραφε πίστα αυτά που έλεγα , και 2 μέρες και 5 μέρες με πήραν για να με ενημερώσουν για το πρόβλημα και την εξελειξη της επίλυσης . Ξαη όλα αυτά όταν είχα καρτοκινητο . Ναι η σταθερή τους είναι mixed feelings αλλά μόλις πάρεις Ticket ΝΕ το πρόβλημα σου και εκεί θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα Είναι τζιμάνια στην κινητή. Και εγώ ό,τι τους λέω το καταγράφουν. Και πάντα υπάρχει follow up call το πολύ σε μία εβδομάδα από τεχνικό τμήμα. Όταν υπήρχε βλάβη σε ένα radio πριν γίνει η αναβάθμιση του δικτύου στο Πήλιο τους είχα πάρει τηλέφωνο από εξωτερικό από το τηλέφωνό μου - δεν υπήρχε σήμα σε μια περιοχή που έχει καμπάνα σήμα... Σε μία μέρα πήραν το τηλέφωνο που είχα δηλώσει στη βλάβη - του πατέρα μου - και όχι μόνο το διορθώσαν αλλά του έκαναν και επιστροφή παγίου για 5 ημέρες που υπήρχε το πρόβλημα ΧΩΡΙΣ καν να τον ρωτήσουν αν ήταν εκεί και τις πέντε ημέρες. Γενικά, ο πατέρας μου από τότε που άλλαξε από τη ΝΟΒΑ είναι σε φάση "take my money" στην ΚΟΣΜΟΤΕ. Στη σταθερή έχω την εντύπωση ότι δεν εμπιστεύονται γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Αλλά όπως λες, εφόσον υπάρχει όντως βλάβη, κάνουν αρκετά πραγματάκια. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Μόλις μου τα έστειλε ο φίλος μου από Ξάνθη στην μαθητική παρέλαση 40 εκκλησιών https://goo.gl/maps/teHqMTNG2RNwpNvp8 Κεντρική Πλατεία https://goo.gl/maps/XC3GHKj7Vh4RHc7Y9 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 (edited) Παιδια εγώ δεν εχω ακούσει ποτέ καλά λόγια για COSMOTE εξυπηρέτηση σε θέματα κινητης. Εγώ όταν πήρα, τζάμπα πήρα και ο φίλος μου πήρε και τους είπε διεύθυνση και του αντιμιλάγανε. Τώρα ένας απλός άνθρωπος δεν θα πει συντεταγμένες και αριθμούς. επισης θεωρω πως να μιλάτε υποτιμητικά για τη wind κυρίως δεν ταιριάζει στο θέμα του νήματος αλλά δεν ειναι και σωστο. Θεοποιούν ορισμένοι την κοσμοτε, λες και είναι κάτι το ουαου στο κατω κατω, που χωρίς ντροπή μου ζήτησαν 27€ για 10GB internet σε Cosmote one. Ελάτε μια μερα βόλτα με ορισμένους από εμας, να δείτε τι καλή που ειναι η κοσμοτε. Αρνήθηκαν τηλεφωνικώς ότι μια ολόκληρη περιοχή έχει θέμα, ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ. Edited February 19, 2023 by panos.kar 3 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 (edited) Προσωπικά σε γενικά πλαίσια δε μπορώ να πω πως έχω πρόβλημα με την εξυπηρέτηση κινητής. Οπότε χρειάστηκε να καλέσω δεν περίμενα καθόλου θα έλεγα και μάλιστα αν ήταν πολύ η αναμονή κάποιες φορές με καλούσαν πίσω σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν έχω παράπονο. Ναι έχουν υπάρξει καταστάσεις που δεν εξυπηρετηθηκα όπως θα ήθελα,αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο. Edited February 19, 2023 by Nickchris36 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Πάντως εγώ να πω πως πολλά για τη νοοτροπία της εταιρίας λέει το γεγονός ότι εδώ τουλάχιστον στα Γιάννενα, μεσημέρια καθημερινής, στις 2.01 έχουν κλείσει πόρτες τα καταστήματα, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό. 5 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 48 minutes ago, panos.kar said: Παιδια εγώ δεν εχω ακούσει ποτέ καλά λόγια για COSMOTE εξυπηρέτηση σε θέματα κινητης. Εγώ όταν πήρα, τζάμπα πήρα και ο φίλος μου πήρε και τους είπε διεύθυνση και του αντιμιλάγανε. Τώρα ένας απλός άνθρωπος δεν θα πει συντεταγμένες και αριθμούς. επισης θεωρω πως να μιλάτε υποτιμητικά για τη wind κυρίως δεν ταιριάζει στο θέμα του νήματος αλλά δεν ειναι και σωστο. Θεοποιούν ορισμένοι την κοσμοτε, λες και είναι κάτι το ουαου στο κατω κατω, που χωρίς ντροπή μου ζήτησαν 27€ για 10GB internet σε Cosmote one. Ελάτε μια μερα βόλτα με ορισμένους από εμας, να δείτε τι καλή που ειναι η κοσμοτε. Αρνήθηκαν τηλεφωνικώς ότι μια ολόκληρη περιοχή έχει θέμα, ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ. Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσει. Εγώ προσωπικά την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης την έχω από την κόκκινη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 (edited) 35 minutes ago, Gv2008 said: Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσει. Εγώ προσωπικά την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης την έχω από την κόκκινη Ναι σωστά. εγω όμως θέλω να πω ότι επειδή γενικά υπάρχει μια τάση για ωραιοποίηση των πραγμάτων και όταν υπάρχει ένα κενό κάλυψης COSMOTE αρκετοί εδώ μέσα κάνουν τα στραβά μάτια και ακούμε την κλασική έκφραση «θα αναβαθμίσει». Αντίθετα, όταν δείχνουμε για άλλες περιοχές τα χάλια του ανταγωνισμού, ακόμα και αν τρέχει καλύτερα από την κοσμοτε στις δικές τις τρύπες, θα πέσουν αρκετοί να κράξουν και να λένε υπερβολές. Και θυμίζω ότι όταν έπεσε η COSMOTE εδώ μέσα σχεδόν κανένας δεν μίλησε. Ελαχιστως αναφέρθηκε ότι δεν έγινε ΠΟΥΘΕΝΑ επίσημη ανακοίνωση, γενικολογίες ακούστηκαν. Αν είχε πέσει άλλη εταιρια, ακόμα θα την βρίζατε. Edited February 19, 2023 by panos.kar 6 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 9 minutes ago, panos.kar said: Ναι σωστά. εγω όμως θέλω να πω ότι επειδή γενικά υπάρχει μια τάση για ωραιοποίηση των πραγμάτων και όταν υπάρχει ένα κενό κάλυψης COSMOTE αρκετοί εδώ μέσα κάνουν τα στραβά μάτια και ακούμε την κλασική έκφραση «θα αναβαθμίσει». Αντίθετα, όταν δείχνουμε για άλλες περιοχές τα χάλια του ανταγωνισμού, ακόμα και αν τρέχει καλύτερα από την κοσμοτε στις δικές τις τρύπες, θα πέσουν αρκετοί να κράξουν και να λένε υπερβολές. Και θυμίζω ότι όταν έπεσε η COSMOTE εδώ μέσα σχεδόν κανένας δεν μίλησε. Ελαχιστως αναφέρθηκε ότι δεν έγινε ΠΟΥΘΕΝΑ επίσημη ανακοίνωση, γενικολογίες ακούστηκαν. Αν είχε πέσει άλλη εταιρια, ακόμα θα την βρίζατε. Εδώ φίλε Πάνο κάνεις λάθος. Δεν ευθυνομαστε εμείς που δεν έγινε ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε. Οι περισσότεροι τους εκραξαν στο forum. Επίσης, όντως θα αναβαθμίσει. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τις άλλες. Σε άλλα νέα θα ήθελα κάτι τέτοιο και από την Cosmote N78 Και μια άλλη μπάντα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Επίσης ενοχλητικό είναι όταν κάποιοι δεν έχουν καν κοσμοτε στην κινητή και γράφουν παπάντζες. Δεν θα υποστηρίξω εταιρεία που κρατά το κατάστημα ανοιχτό μετά τις 14.00 χωρίς να πληρώνει υπερωρία. Αυτό είναι εκμετάλλευση. Εφόσον έχουμε διαφορετική εμπειρία στην κινητή, ας το κλείσουμε εδώ. Ούτε εγώ θα πω ότι είναι κακή εφόσον είχα άριστη εμπειρία ούτε εσύ καλή εφόσον είχες κακή εμπειρία @panos.kar 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Αγ Αντώνιος Νομος Θεσσαλονίκης https://www.speedtest.net/my-result/i/5496010350 Σουρωτή https://www.speedtest.net/my-result/i/5496017750 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Από ποια κεραία καλύπτονται αυτές οι περιοχές, ξέρεις φίλε μου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 (edited) Ο λόγος που πολλοί απο εμάς συνειδητά και υποσυνείδητα .... είμαστε ΕΠΙΕΙΚΕΊΣ ( αγαπαμε καπως παραπάνω κατα συνέπεια) την Cosmote : ... είναι επειδή αναγνωρίζουμε ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ και ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ πραγματική 5G υποδομή εχει εγκαταστήσει ΣΥΝΟΛΙΚΆ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις. ΟΜΩΣ αξίζει την επιείκεια μας για Ethical reasons for sure 😉 Edited February 19, 2023 by HORGRAP 7 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 55 minutes ago, mixtri said: Επίσης ενοχλητικό είναι όταν κάποιοι δεν έχουν καν κοσμοτε στην κινητή και γράφουν παπάντζες. Δεν θα υποστηρίξω εταιρεία που κρατά το κατάστημα ανοιχτό μετά τις 14.00 χωρίς να πληρώνει υπερωρία. Αυτό είναι εκμετάλλευση. Εφόσον έχουμε διαφορετική εμπειρία στην κινητή, ας το κλείσουμε εδώ. Ούτε εγώ θα πω ότι είναι κακή εφόσον είχα άριστη εμπειρία ούτε εσύ καλή εφόσον είχες κακή εμπειρία @panos.kar Ωραία τα πες! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 1 ώρα πριν, panos.kar said: Ναι σωστά. εγω όμως θέλω να πω ότι επειδή γενικά υπάρχει μια τάση για ωραιοποίηση των πραγμάτων και όταν υπάρχει ένα κενό κάλυψης COSMOTE αρκετοί εδώ μέσα κάνουν τα στραβά μάτια και ακούμε την κλασική έκφραση «θα αναβαθμίσει». Αντίθετα, όταν δείχνουμε για άλλες περιοχές τα χάλια του ανταγωνισμού, ακόμα και αν τρέχει καλύτερα από την κοσμοτε στις δικές τις τρύπες, θα πέσουν αρκετοί να κράξουν και να λένε υπερβολές. Και θυμίζω ότι όταν έπεσε η COSMOTE εδώ μέσα σχεδόν κανένας δεν μίλησε. Ελαχιστως αναφέρθηκε ότι δεν έγινε ΠΟΥΘΕΝΑ επίσημη ανακοίνωση, γενικολογίες ακούστηκαν. Αν είχε πέσει άλλη εταιρια, ακόμα θα την βρίζατε. Σωστός φίλε. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 4 ώρες πριν, panos.kar said: Παιδια εγώ δεν εχω ακούσει ποτέ καλά λόγια για COSMOTE εξυπηρέτηση σε θέματα κινητης. Εγώ όταν πήρα, τζάμπα πήρα και ο φίλος μου πήρε και τους είπε διεύθυνση και του αντιμιλάγανε. Τώρα ένας απλός άνθρωπος δεν θα πει συντεταγμένες και αριθμούς. επισης θεωρω πως να μιλάτε υποτιμητικά για τη wind κυρίως δεν ταιριάζει στο θέμα του νήματος αλλά δεν ειναι και σωστο. Θεοποιούν ορισμένοι την κοσμοτε, λες και είναι κάτι το ουαου στο κατω κατω, που χωρίς ντροπή μου ζήτησαν 27€ για 10GB internet σε Cosmote one. Ελάτε μια μερα βόλτα με ορισμένους από εμας, να δείτε τι καλή που ειναι η κοσμοτε. Αρνήθηκαν τηλεφωνικώς ότι μια ολόκληρη περιοχή έχει θέμα, ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ. Εντάξει στην cosmote δεν φταίνε οι απλοί υπάλληλοι που είναι άσχετοι και νομίζουν ότι παντού είναι τέλεια. Αν έχεις πρόβλημα οι τεχνικοί δικτύου μια χαρά ευγενικοί είναι όταν σε καλέσουν για να απαντήσουν σε αίτημα και ξέρουν που έχουν πρόβλημα. Απλά μαλώνεις λίγο στο τηλέφωνο και τελειώνει το θέμα 🤣🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Ξενοδοχείο κύματα πλαταμώνας, στην παραλία κάτω από το κάστρο. (για να μην λέει ο κόσμος ότι μόνο κράζω) 2 διαφορετικοί "σερβερ" 5 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 29 minutes ago, andreasomageiras said: Ξενοδοχείο κύματα πλαταμώνας, στην παραλία κάτω από το κάστρο. (για να μην λέει ο κόσμος ότι μόνο κράζω) 2 διαφορετικοί "σερβερ" N78 . Τουλάχιστον αναγνωρίζουν ότι το καλοκαίρι θα βουλιάξουν από κινση και βάλαν cband . Άντε να δούμε και Λεπτοκαρυά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 (edited) Κλειστό ΣΕΦ Φάληρο (Εσωτερικά στο στάδιο) ώρα αιχμής ...λόγω Τεντόγλου https://www.speedtest.net/my-result/a/9075031196 Edited February 20, 2023 by ppkmoby 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Αυτά εγώ δεν τα καταλαβαίνω, εσείς μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Από προσωπική εμπειρία, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της εξυπηρέτησης μεταξύ συμβολαίων και καρτοκινητών Cosmote. Οι έμπειροι είναι στα συμβόλαια και επίσης έχουν λιγότερη κίνηση ανά υπάλληλο, οπότε είναι και πιο ορεξάτοι. Στα καρτοκινητά Cosmote είναι λιγότερο έμπειροι και φουλ πηγμένοι, συνήθως θέλουν να ξεπετάξουν την κλήση σου. Στα συμβόλαια θα ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 1 ώρα πριν, georgemv said: Από προσωπική εμπειρία, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της εξυπηρέτησης μεταξύ συμβολαίων και καρτοκινητών Cosmote. Οι έμπειροι είναι στα συμβόλαια και επίσης έχουν λιγότερη κίνηση ανά υπάλληλο, οπότε είναι και πιο ορεξάτοι. Στα καρτοκινητά Cosmote είναι λιγότερο έμπειροι και φουλ πηγμένοι, συνήθως θέλουν να ξεπετάξουν την κλήση σου. Στα συμβόλαια θα ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα. Έχω εμπειρία μόνο από συμβόλαια. Και τους θεωρώ πολύ ευγενικούς και εξυπηρετικούς. Πάντα σε ακούνε και προσπαθούν να βρουνε λύση. 2 ώρες πριν, ppkmoby said: Κλειστό ΣΕΦ Φάληρο (Εσωτερικά στο στάδιο) ώρα αιχμής ...λόγω Τεντόγλου https://www.speedtest.net/my-result/a/9075031196 Θεός ο Τεντογλου. Πρότυπο αθλητή. 1 ώρα πριν, andreasomageiras said: Αυτά εγώ δεν τα καταλαβαίνω, εσείς μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα! Πολύ balanced η ισχύς. Μπράβο στο τμήμα σχεδιασμού. Ακολουθούν ακριβώς το power allocation design για NSA. Για αυτό και η σωστή επίδοση. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts