zurabi_97 Δημ. Κυριακή στις 02:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:37 μμ 26 minutes ago, georgemv said: Σε πιο ευχαριστώ τόνο, τσουρούλια πάει το RedCap Το speedtest net δεν ανοίγει στο Ultra; 5 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Κυριακή στις 02:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:40 μμ Δεν παίζει σωστα το UI στον nano Safari 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. Κυριακή στις 02:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:42 μμ Εγώ έχω να πω ότι αυτό το ΣΚ στην Νέα Καλλικράτεια το δίκτυο ήταν λειτουργικό και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα σε σύγκριση με το προηγούμενο ΣΚ. Είμαι με 4G+ πάντα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Κυριακή στις 03:34 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:34 μμ On 11/7/2026 at 12:22 ΜΜ, elkons said: Το πρόβλημα της Cosmote είναι που δε βάζει κεραίες εκεί που πρέπει και όσες πρέπει. Πουλάνε σαν τρελοί FWA χωρίς να κοιτούν τις περιοχές, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που έχει μπουκώσει. Βλέπω συνέχεια τις νέες άδειες που ανεβαίνουν στη Διαύγεια, η Cosmote βάζει σε μέρη που έχει ήδη κάλυψη αντί να κλείσει καμιά τρύπα ενω η Victus πάει σαν τρελή παντού χωρίς καμία υπερβολή. Εγώ συνήθως με 4G+ δε τη βγάζω, μόνο αν το χω 5G. Αν πέσει 5G Disconnected τρώει πολύ ζορι. Έτσι χτίζεις capacity. Όταν βάζεις κεραίες σε περιοχές που έχει ήδη κάλυψη αλλάζουν ρυθμίσεις και οι γειτονικές κεραίες. On 11/7/2026 at 2:49 ΜΜ, georgebad said: Παρατημένο τελείως το δίκτυο , όσο και να προσπαθούμε να δούμε τις αναβάθμισαρες και τους διαστημικούς εξοπλισμούς η αλήθεια είναι μια . Μηδαμινές πλέον αναβαθμίσεις ( Επρπε να έχει n78 παντού) και ακόμα χειρότερο τρύπες που δεν τις κλείνουν ενώ εδώ και χρόνια ξέρουν ότι έχουν θέματα . Απογοήτευση . Και μην ακούσω μα μου ξεμου, οι άλλες την έχουν φάει ΛΑΧΑΝΟ. Είναι δυνατόν στην εποχή του 5G να έχουν θέμα κάλυψης στον εύοσμο στην Μαρτίου στην Τούμπα στην Πυλαία στην Τριανδρία στο Κρυονερι Στους ταγάρια δες στην θέρμη στους Αμπελοκήπους στην Πολίχνη ; Έχει μηνει καμία περιοχή που είναι καλή στην Θεσσαλονίκη ; Και παλιά λέγαμε ότι την είχαμε γιατί είναι εξήγηση ποιότητας παντού . Πλέον είναι εγγύηση πως θα είσαι ο μόνος που δεν θα έχει σήμα . Δεν ξέρω τι στο διάολο κάνουν με την ισχυη αλλά αυτό το πράγμα είναι ξεφτίλα . Αυτα καλό σας καλοκαίρι 🙂 Ε όχι και παρατημένο βρε παιδιά. Υπερβολές. Στην Δυτική Κρήτη πετούσε το Μάιο. 18 ώρες πριν, elkons said: Πίσω από το κλειστό εργοστάσιο Shelman Βασιλικού-Λευκαντί Πριν μερικά χρόνια Cosmote & Vodafone είχαν σήμα καμπάνα B3, αλλά το εργοστάσιο έκλεισε, μαζι και οι κεραίες δυστυχώς. Η 101715 φαίνεται micro στο CellMapper, στη σπηλιά Βλαστού. Αν ισχύει, η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη για micro. Πρακτικά νεκρή η τελεκομ 58 minutes ago, zurabi_97 said: Το speedtest net δεν ανοίγει στο Ultra; Πολύ ωραία.☺️ 1 ώρα πριν, debatable broker said: Είναι γεγονός πλέον πως το δίκτυο έχει πάρει την κάτω βόλτα... Αυτό που λέγαμε παλιά πως καλό θα ήταν να ανεβάσουν ισχύ, τώρα έχει γίνει απολύτως απαραίτητο. Έχουν τρελή κίνηση παντού, ειδικά σε περιοχές που παίζει FWA είναι εντελώς αναξιόπιστη αλλά για εκεί, ας πάει στο καλό. Ούτε στην πόλη είναι εντάξει όμως. Και το χειρότερο; Δεν κάνουν τίποτα. Οι άδειες που βγαίνουν είναι σε άκυρα σημεία και το έχουν καθιερώσει να ανάβουν σταθμούς χωρίς N78 (παρόλο που προβλέπεται από την άδεια). Η κάλυψη σε εξωτερικούς χώρους είναι πολύ μέτρια προς κακή (τουλάχιστον εκεί που κινούμαι εγώ). Για εσωτερικούς χώρους ούτε λόγος που ανέκαθεν είχε θέμα η Cosmote. Πρέπει να σοβαρευτούν γιατί οι συνεργάτιδες έχουν πάρει τρελή φορά εδώ και καιρό και φαίνεται πλέον πολύ. Πυκνό δίκτυο και με ταχύτητες που θυμίζουν την παλιά Cosmote. Η νέα νομοθεσία επιτρέπει στους παρόχους υψηλότερα όρια εκπομπής και, αφού δεν παίζουν νέοι σταθμοί με N78, το λιγότερο που έχουν να κάνουν (Cosmote επειγόντως) είναι να αυξήσουν την ισχύ. Τόσα χρόνια γκρίνιαζαν για τα όρια της Ελλάδας αλλά τώρα που εναρμονίστηκαν, δε βλέπω κανέναν να τα εκμεταλλεύεται. Αν διαβάζει κανείς από την Cosmote, σοβαρευτείτε γιατί το δίκτυο είναι προβληματικό. Μάλλον πρέπει να σας το πουν και τα benchmarks (που ήδη το λένε) για να πάρετε χαμπάρι... Προφανώς και γνωρίζουν και προφανώς κάνουν κινήσεις για βελτίωση. Πότε η κοσμοτε άφησε το δίκτυο στην τύχη του; 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. Κυριακή στις 03:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:52 μμ Μιχάλη έγινε κάποια βελτίωση στο δίκτυο από το προηγούμενο ΣΚ και δεν είχα πρόβλημα χθες και σήμερα; Γνωρίζεις κάτι; Σήμερα είχε παραπάνω κόσμο η Νέα Καλλικράτεια από την προηγούμενη Κυριακή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Κυριακή στις 06:43 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:43 μμ (edited) 3 ώρες πριν, rob21 said: Μιχάλη έγινε κάποια βελτίωση στο δίκτυο από το προηγούμενο ΣΚ και δεν είχα πρόβλημα χθες και σήμερα; Γνωρίζεις κάτι; Σήμερα είχε παραπάνω κόσμο η Νέα Καλλικράτεια από την προηγούμενη Κυριακή. Μπορεί να έγινε κάποιο steering. Ιδέα δεν έχω. Το δίκτυο αλλάζει συνεχώς. Δεν είναι όπως παλιά που το ρυθμίζαν και το άφηναν έτσι. Edited Κυριακή στις 06:52 μμ by mixtri 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. Κυριακή στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:00 μμ (edited) Στο Βύρωνα πάντως πρόσθεσαν άμεσα (άδεια 8/6) την νέα κεραία στην Νέα Ελβετία με κωδικό θέσης: 1442189 βάση άδειας. Στο κινητό εμφανίζεται ως 142189 Στο σημείο που είναι πιθανόν να βελτιώσει και την κάλυχη προς το θέατρο βράχων. Στο ίδιο σημείο (ταράτσα) έχει χρόνια η Vodafone σταθμό. Έχει N78 από την μέρα 0, θα καταγράψω με cellmapper τις επόμενες ημέρες 🙂 Edited Κυριακή στις 07:04 μμ by Hameleon 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Κυριακή στις 09:12 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:12 μμ 2 ώρες πριν, Hameleon said: Στο Βύρωνα πάντως πρόσθεσαν άμεσα (άδεια 8/6) την νέα κεραία στην Νέα Ελβετία με κωδικό θέσης: 1442189 βάση άδειας. Στο κινητό εμφανίζεται ως 142189 Στο σημείο που είναι πιθανόν να βελτιώσει και την κάλυχη προς το θέατρο βράχων. Στο ίδιο σημείο (ταράτσα) έχει χρόνια η Vodafone σταθμό. Έχει N78 από την μέρα 0, θα καταγράψω με cellmapper τις επόμενες ημέρες 🙂 Εκεί είχε σημαντικό θέμα από όσο ξέρω. Τώρα πρέπει να είναι οκ 👌 Γενικά αυτές οι περιοχές ρε παιδιά έχουν σκίαση παντού. Το ένα κτίριο πάνω στο άλλο… 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:10 μμ 4 ώρες πριν, Hameleon said: Έχει N78 από την μέρα 0, θα καταγράψω με cellmapper τις επόμενες ημέρες 🙂 Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε αφού έβαλε η Cosmote Ν78 απ'την αρχή 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 7 ώρες πριν, mixtri said: Εκεί είχε σημαντικό θέμα από όσο ξέρω. Τώρα πρέπει να είναι οκ 👌 Γενικά αυτές οι περιοχές ρε παιδιά έχουν σκίαση παντού. Το ένα κτίριο πάνω στο άλλο… Ναι το συγκεκριμένο σημείο είχε θέμα κάλυψης, λόγω μορφολογίας και δόμησης οι γύρω κεραίες δεν κάλυπταν την περιοχή επαρκώς. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 17 ώρες πριν, Hameleon said: Στο Βύρωνα πάντως πρόσθεσαν άμεσα (άδεια 8/6) την νέα κεραία στην Νέα Ελβετία με κωδικό θέσης: 1442189 βάση άδειας. Στο κινητό εμφανίζεται ως 142189 Στο σημείο που είναι πιθανόν να βελτιώσει και την κάλυχη προς το θέατρο βράχων. Στο ίδιο σημείο (ταράτσα) έχει χρόνια η Vodafone σταθμό. Έχει N78 από την μέρα 0, θα καταγράψω με cellmapper τις επόμενες ημέρες 🙂 15 ώρες πριν, mixtri said: Εκεί είχε σημαντικό θέμα από όσο ξέρω. Τώρα πρέπει να είναι οκ 👌 Γενικά αυτές οι περιοχές ρε παιδιά έχουν σκίαση παντού. Το ένα κτίριο πάνω στο άλλο… Μιας και πιάσαμε τις εκεί περιοχές, κάπως κοντά ας πούμε πέφτει η διασταύρωση Φορμίωνος με Φιλολαου. Μιλάμε για τέρμα σαπάκι κάλυψη εδώ και χρόνια, ώρα να το δουν. Εύχομαι να το ξέρουν τουλάχιστον και να ψάχνουν να βάλουν έστω Micro..... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts