elkons Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 3 minutes ago, johnny_htc said: Την 141292 λες; Ναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 (edited) https://myphone.gr/forum/topic/210089/ Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη κίνηση ήταν τα νησιά των Κυκλάδων (Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος, Πάρος, Νάξος, Αντίπαρος) και η Χαλκιδική (Κασσάνδρεια, Δυτική Σιθωνία). Στις περιοχές με τη μεγαλύτερη αύξηση στη χρήση 5G ξεχώρισαν: ο νομός Ηρακλείου, ο νομός Ηλείας, τα Καλάβρυτα και το Πήλιο (>200%). Φέτος μου έκανε τρομερή εντύπωση για το Πήλιο. Πάντως τον Αύγουστο που γύρισα Πήλιο και μερικά μέρη στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής ήταν μια χαρά (πλην τρύπα κάλυψης στις Καλύβες Χαλκιδικής). Κάπου στο Πήλιο, πριν το Μούρεσι μετά τις ανταλλαγές Αλοννήσου και Σκόπελος πέταξε και μια Κασσάνδρεια 💀 Edited September 28, 2025 by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 29, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 8 ώρες πριν, elkons said: https://myphone.gr/forum/topic/210089/ Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη κίνηση ήταν τα νησιά των Κυκλάδων (Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος, Πάρος, Νάξος, Αντίπαρος) και η Χαλκιδική (Κασσάνδρεια, Δυτική Σιθωνία). Στις περιοχές με τη μεγαλύτερη αύξηση στη χρήση 5G ξεχώρισαν: ο νομός Ηρακλείου, ο νομός Ηλείας, τα Καλάβρυτα και το Πήλιο (>200%). Φέτος μου έκανε τρομερή εντύπωση για το Πήλιο. Πάντως τον Αύγουστο που γύρισα Πήλιο και μερικά μέρη στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής ήταν μια χαρά (πλην τρύπα κάλυψης στις Καλύβες Χαλκιδικής). Κάπου στο Πήλιο, πριν το Μούρεσι μετά τις ανταλλαγές Αλοννήσου και Σκόπελος πέταξε και μια Κασσάνδρεια 💀 Το Πηλιο έχει πολύ κίνηση γιατί όλοι έχουν Κοσμοτε. Και όχι μόνο αυτό, έχει κάνει και εξαιρετική δουλειά η κοσμοτε και το ευχαριστήθηκα φέτος. Έχει ακόμα τρυπούλες (και λογικό είναι με τέτοια μορφολογία) αλλά δεν είναι σημαντικές μπροστά στη γενική εικόνα. Θα τις καλύψουν και αυτές. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 10 ώρες πριν, elkons said: https://myphone.gr/forum/topic/210089/ Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη κίνηση ήταν τα νησιά των Κυκλάδων (Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος, Πάρος, Νάξος, Αντίπαρος) και η Χαλκιδική (Κασσάνδρεια, Δυτική Σιθωνία). Στις περιοχές με τη μεγαλύτερη αύξηση στη χρήση 5G ξεχώρισαν: ο νομός Ηρακλείου, ο νομός Ηλείας, τα Καλάβρυτα και το Πήλιο (>200%). Φέτος μου έκανε τρομερή εντύπωση για το Πήλιο. Πάντως τον Αύγουστο που γύρισα Πήλιο και μερικά μέρη στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής ήταν μια χαρά (πλην τρύπα κάλυψης στις Καλύβες Χαλκιδικής). Κάπου στο Πήλιο, πριν το Μούρεσι μετά τις ανταλλαγές Αλοννήσου και Σκόπελος πέταξε και μια Κασσάνδρεια 💀 Επιβλητικό banner της Cosmote με τα δύο βραβεία φάτσα φόρα. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 9 ώρες πριν, mixtri said: Το Πηλιο έχει πολύ κίνηση γιατί όλοι έχουν Κοσμοτε. Και όχι μόνο αυτό, έχει κάνει και εξαιρετική δουλειά η κοσμοτε και το ευχαριστήθηκα φέτος. Έχει ακόμα τρυπούλες (και λογικό είναι με τέτοια μορφολογία) αλλά δεν είναι σημαντικές μπροστά στη γενική εικόνα. Θα τις καλύψουν και αυτές. To ίδιο ισχυεί και για την Ηλεία. Μεγάλες αναβαθμίσεις και N78 σε πολλά σημεία την τελευταία χρονιά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 1 hour ago, Mitsos_The_Great said: To ίδιο ισχυεί και για την Ηλεία. Μεγάλες αναβαθμίσεις και N78 σε πολλά σημεία την τελευταία χρονιά. Εκεί στη Γλύφα, στον καινούργιο ιστό, έβαλαν άραγε Ν78 τελικά; Μοιάζει με τον καινούργιο της Αργαλαστης, αλλά είναι καιρό πριν τοποθετημένος 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 1 hour ago, Mitsos_The_Great said: To ίδιο ισχυεί και για την Ηλεία. Μεγάλες αναβαθμίσεις και N78 σε πολλά σημεία την τελευταία χρονιά. Κατάκολο, Πύργο;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) 1 hour ago, johnny_htc said: Εκεί στη Γλύφα, στον καινούργιο ιστό, έβαλαν άραγε Ν78 τελικά; Μοιάζει με τον καινούργιο της Αργαλαστης, αλλά είναι καιρό πριν τοποθετημένος Αν εννοείς προς Αρκούδι κοντά στα ξενοδοχεία, ναι έβαλαν και εκει . Φαντάζομαι αυτή θα λες >>> Ν78 - Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. Γλύφα δεν νομίζω να έχουν βάλει καινούριο ιστό εκτός και κάνω λάθος. Aν σου είναι εύκολο στείλε link από eett keraies να σου πω. 1 hour ago, Chrischal1908 said: Κατάκολο, Πύργο;; Κανονικά N78 και στις 2 περιπτώσεις! Edited September 29, 2025 by Mitsos_The_Great 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 7 minutes ago, Mitsos_The_Great said: Αν εννοείς προς Αρκούδι κοντά στα ξενοδοχεία, ναι έβαλαν και εκει . Φαντάζομαι αυτή θα λες >>> Ν78 - Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. Γλύφα δεν νομίζω να έχουν βάλει καινούριο ιστό εκτός και κάνω λάθος. Aν σου είναι εύκολο στείλε link από eett keraies να σου πω. Κανονικά N78 και στις 2 περιπτώσεις! Όχι μπράβο, αυτήν εννοούσα. Δε θυμάμαι γιατί, αλλά τον κοιτούσα στα γρήγορα τον χάρτη μάλλον στο cellmapper και είχε πέσει το μάτι μου ότι είναι κοντά στη Γλύφα αυτή η κεραία, δικό μου λάθος! Κοντά στα Λουτρά Κυλλήνης, καλά τη έχουν δώσει την τοποθεσία και αυτοί. Μια χαρά λοιπόν, έπρεπε και κει 😎. Εν τω μεταξύ, τα Λουτρά Κυλλήνης καμία σχέση με την Κυλλήνη, κάτι χιλιόμετρα μεταξύ τους, δεν είχα ιδέα 😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Μόνο εγώ έχω παρατηρήσει πως φέτος τρέχουν στις αναβαθμίσεις, στο κομμάτι της κινητής σε σχέση με πέρυσι; Έχουμε άλλους 3 μήνες (περίπου) για το νέο έτος και έχω την εντύπωση πως έχουν γίνει περισσότερες αναβαθμίσεις/ προσθήκες σε σχέση με πέρυσι συνολικά! Επίσης έχει ξεκινήσει επιτέλους το UFBB. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 22 minutes ago, elkons said: Μόνο εγώ έχω παρατηρήσει πως φέτος τρέχουν στις αναβαθμίσεις, στο κομμάτι της κινητής σε σχέση με πέρυσι; Έχουμε άλλους 3 μήνες (περίπου) για το νέο έτος και έχω την εντύπωση πως έχουν γίνει περισσότερες αναβαθμίσεις/ προσθήκες σε σχέση με πέρυσι συνολικά! Επίσης έχει ξεκινήσει επιτέλους το UFBB. Έχεις απόλυτο δίκιο! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 1 minute ago, Chrischal1908 said: Έχεις απόλυτο δίκιο! Πάντα έχω 🥰 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Πρώτο τεστ με sa σε ένα micro στη Τσιμισκή, ξεκίνησαν να το ανοίγουν και σε κεραίες χωρίς Ν78 στη Θεσσαλονίκη. Τα ίδια με το 4g βέβαια. Enb 101193 https://www.speedtest.net/my-result/a/11145559893 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Refarm σε Αττική και Θεσσαλονίκη άραγε θα γίνει ποτέ ή φοβούνται για τη κάλυψη; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) 9 minutes ago, elkons said: Refarm σε Αττική και Θεσσαλονίκη άραγε θα γίνει ποτέ ή φοβούνται για τη κάλυψη; Δε βλέπω κάποια αλλαγή προς το παρόν. 12 minutes ago, VasilisSam said: Πρώτο τεστ με sa σε ένα micro στη Τσιμισκή, ξεκίνησαν να το ανοίγουν και σε κεραίες χωρίς Ν78 στη Θεσσαλονίκη. Τα ίδια με το 4g βέβαια. Enb 101193 https://www.speedtest.net/my-result/a/11145559893 Επιτέλους. Γερή αναβάθμιση του backhaul θέλουν σίγουρα όλα αυτά πριν το κάνουν αυτό λογικά Edited September 29, 2025 by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Ναι, άνοιξε και στη 101055 στα Λαδάδικα απέναντι από το λιμάνι αλλά μόνο Ν1 και μαξ 100mbps. Νιώθω ότι δεν κάνει CA με Ν78 ενώ σε nsa πάντα είχα καλύτερες ταχύτητες σε αυτές τις κεραίες γιατί έπιανε Ν78 από τον ΟΤΕ στη Καρόλου Ντηλ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) 7 minutes ago, VasilisSam said: Ναι, άνοιξε και στη 101055 στα Λαδάδικα απέναντι από το λιμάνι αλλά μόνο Ν1 και μαξ 100mbps. Νιώθω ότι δεν κάνει CA με Ν78 ενώ σε nsa πάντα είχα καλύτερες ταχύτητες σε αυτές τις κεραίες γιατί έπιανε Ν78 από τον ΟΤΕ στη Καρόλου Ντηλ. Γενικά εκεί είναι που χάνει το SA, το περιμένουμε αυτό. Το slicing όμως και η σταθερότητα, είναι προτερήματα. Φαντάζομαι εν καιρώ θα βάλουν και στα micro επιτέλους N78, έστω εκεί πχ στα Λαδαδικα ή να ανοίξουν έστω ca κλπ Edited September 29, 2025 by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 29, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Πάντα έχω 🥰 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 On 28/9/2025 at 11:29 ΜΜ, elkons said: Κάπου στο Πήλιο, πριν το Μούρεσι μετά τις ανταλλαγές Αλοννήσου και Σκόπελος πέταξε και μια Κασσάνδρεια 💀 Στην βορειοανατολική- ανατολική πλευρά του Πηλίου αλλά και της βόρειας Εύβοιας, περνάνε πολύ καλά τα σήματα από Χορτιάτη και Χαλκιδική (Βάβδος) σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και κινητή... 2 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Στην βορειοανατολική- ανατολική πλευρά του Πηλίου αλλά και της βόρειας Εύβοιας, περνάνε πολύ καλά τα σήματα από Χορτιάτη και Χαλκιδική (Βάβδος) σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και κινητή... Στη Βόρεια Εύβοια δεν έχει τύχει να συνδεθώ με κινητή σε αυτή την απόσταση. Μόνο κάπου στο Μαντούδι η νονταρα κατάφερε να συνδεθεί στη Σκιάθο. Πες μ συγκεκριμένη περιοχή να καταλάβω. Στο Νότιο Πήλιο εύκολα όμως περνάει Λιχάδα, η Vodafone καταφέρνει και εσωτερικά. Τέλος πάντων δεν είμαστε στο συγκριτικό να συνεχίσω. Τώρα για τη τηλεόραση τι να σε πω η Βόρεια Εύβοια είναι τρύπια σε κάλυψη Digea, ό,τι πιάνεις από Πήλιο, Χορτιάτη ή Λιχάδα. Για το ραδιόφωνο άνετα πιάνει Τουρκικά με εναλλαγές Χαλκιδική στο Ξορύχτι Πηλίου. Είχα τη πολυτέλεια να καταγράψω στο CellMapper και Nm Turkcell B3.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 (edited) H Cosmote δεν υποστηρίζει ακόμα SA στη σειρά iPhone 17; Σε 17 Pro Max προς το παρόν στο μενού βλέπω μόνο SA+NSA στην Αθήνα. Όχι ότι κάνει τρελή διαφορά απλά μου κάνει εντύπωση. ΥΓ: έχω το αμερικανικό μοντέλο και δεν βλέπω να έχει την χαρακτηριστική υπέρυθρα στο πλάι για το mmWave όπως είχε το 13 Pro Max. Την έκρυψαν άραγε; Θα αρχίσουν να φερνουν και στη Ευρώπη τα κινητά με συμβατότητα mmWave; Edited September 30, 2025 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 13 minutes ago, panos.k2 said: έχω το αμερικανικό μοντέλο και δεν βλέπω να έχει την χαρακτηριστική υπέρυθρα στο πλάι για το mmWave όπως είχε το 13 Pro Max. Την έκρυψαν άραγε; Θα αρχίσουν να φερνουν και στη Ευρώπη τα κινητά με συμβατότητα mmWave; Στο πάνω μέρος έχει ένα πλαστικό για το mmwave στα μοντέλα από Αμερική 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 1 minute ago, paanos said: Στο πάνω μέρος έχει ένα πλαστικό για το mmwave στα μοντέλα από Αμερική 🙂 Όντως! Δεν ειχε πέσει το μάτι μου στο πάνω μέρος. Για το SA ξέρεις τίποτα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 55 minutes ago, panos.k2 said: Όντως! Δεν ειχε πέσει το μάτι μου στο πάνω μέρος. Για το SA ξέρεις τίποτα; Όχι κάτι. Δε μου κάνει εντύπωση αν δεν έχει δώσει ακόμα. Δεν έχω 17αρι, από Αμερική θα φέρω και εγώ τις επόμενας ημέρες και θα τα δούμε μαζί. Πιθανολογώ ωστόσο πως με την επίσημη 26.1 θα μπει η υποστήριξη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, paanos said: Όχι κάτι. Δε μου κάνει εντύπωση αν δεν έχει δώσει ακόμα. Δεν έχω 17αρι, από Αμερική θα φέρω και εγώ τις επόμενας ημέρες και θα τα δούμε μαζί. Πιθανολογώ ωστόσο πως με την επίσημη 26.1 θα μπει η υποστήριξη. Καλά θα κάνεις και θα το φέρεις από Αμερική. Λίγο κάτω από 1400 δολάρια βγήκε το 17 προ μαξ 256γβ με τη διάφανη θήκη στη μασαχουσετη. Edited September 30, 2025 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts