georgemv Δημ. Σάββατο στις 02:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:02 μμ 8 ώρες πριν, doganos said: Τελικα δεν εχω SA ουτε σημερα. Εκτος και αν γινει κατι μεσα στην μερα, αλλιώς δεν το έχουν δει το θέμα ακόμα. Έκανες reboot? Θα στο στρώσουν πάντως σε 2 ημέρες 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Σάββατο στις 02:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:32 μμ 29 minutes ago, georgemv said: Έκανες reboot? Θα στο στρώσουν πάντως σε 2 ημέρες Έκανα ναι αλλά τίποτα. Άντε να δούμε 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 05:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:38 μμ (edited) Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου Λιανή Άμμος, κατεύθυνση Grand Hall ,Χαλκίδα. Κάνει εναλλαγές PCI 129 και 454..λογικά λόγω κίνησης αλλιώς επιλέγει 129. 5G N78 ήταν δε πρόλαβα στο Screenshot..θα το δείτε και με σχέση 4G+ Η Ν78 ήταν PCI 129. 4G+ Edited Σάββατο στις 05:39 μμ by elkons 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:21 πμ Οδός Βορείου Ηπείρου και Σκιάθου. 3500 ήταν δε πρόλαβα έπεσε Disconnected λογικά το ίδιο Combo είχε με N78. 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 09:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:30 πμ Ξηροκαστελλο Ζάκυνθος.. Ένα μικρό χωριό πάνω στο δρόμο που είναι πέρασμα για τα τουριστικά μέρη... Έγιναν δύο μετρήσεις σε απόσταση λίγων μέτρων σε αυλή σπιτιού... Από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν δύο κεραίες κοντινες και παίζει ρόλο ακόμα και μισό μέτρο στο που θα συνδεθείς... 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:34 πμ (edited) 4 minutes ago, George6633 said: Ξηροκαστελλο Ζάκυνθος.. Ένα μικρό χωριό πάνω στο δρόμο που είναι πέρασμα για τα τουριστικά μέρη... Έγιναν δύο μετρήσεις σε απόσταση λίγων μέτρων σε αυλή σπιτιού... Από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν δύο κεραίες κοντινες και παίζει ρόλο ακόμα και μισό μέτρο στο που θα συνδεθείς... Μέτρια και αυτά αλλά το σήμα χαμηλό Έχει σχετικά κίνηση Edited Δευτέρα στις 09:34 πμ by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 09:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:59 πμ 27 minutes ago, George6633 said: Ξηροκαστελλο Ζάκυνθος.. Ένα μικρό χωριό πάνω στο δρόμο που είναι πέρασμα για τα τουριστικά μέρη... Έγιναν δύο μετρήσεις σε απόσταση λίγων μέτρων σε αυλή σπιτιού... Από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν δύο κεραίες κοντινες και παίζει ρόλο ακόμα και μισό μέτρο στο που θα συνδεθείς... 24 minutes ago, elkons said: Μέτρια και αυτά αλλά το σήμα χαμηλό Έχει σχετικά κίνηση Κάπου δεν έχει καλό σήμα για τα στάνταρ της N1 και του κουμπώνει 700αρα και ιδού τα αποτελέσματα. Αν το άφηνες λίγο σταθερό στο σημείο, έχει ενδιαφέρον άμα θα σε γύρναγε σε 2100 και σε έβγαζε και από την 800αρα στο 4G. Άμα ήταν εν κινήσει κιόλας, νομίζω είναι λογικό να συμπεριφέρεται έτσι το δίκτυο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 10:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:02 πμ 1 minute ago, johnny_htc said: Κάπου δεν έχει καλό σήμα για τα στάνταρ της N1 και του κουμπώνει 700αρα και ιδού τα αποτελέσματα. Αν το άφηνες λίγο σταθερό στο σημείο, έχει ενδιαφέρον άμα θα σε γύρναγε σε 2100 και σε έβγαζε και από την 800αρα στο 4G. Άμα ήταν εν κινήσει κιόλας, νομίζω είναι λογικό να συμπεριφέρεται έτσι το δίκτυο Δεν ήταν εν κινήσει απλά δεν είχα το χρόνο να κάνω πολλές μετρήσεις... Έκανα 3-4 στα δύο αυτά διπλανά σημεία με παρόμοια αποτελέσματα και στις δύο περιπτώσεις... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:42 πμ 37 minutes ago, George6633 said: Δεν ήταν εν κινήσει απλά δεν είχα το χρόνο να κάνω πολλές μετρήσεις... Έκανα 3-4 στα δύο αυτά διπλανά σημεία με παρόμοια αποτελέσματα και στις δύο περιπτώσεις... Α, επειδή είδα να αναφέρεις για δύο κεραίες. Η ίδια κεραία είναι, να ξέρεις, απλά έχει δύο enb και θα σε μπέρδεψε. Γενικά τέτοια bingo από δω και από κει ανάμεσα σε δύο κεραίες, συνήθως με πολύ κόσμο το κάνει το δίκτυο θα έλεγα, αν είχαμε την περίπτωση με δύο κεραίες και αυτό σε σύντομο χρόνο, όχι να αλλάζει μετά από κάνα λεπτό ας πούμε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:44 πμ 1 minute ago, johnny_htc said: Α, επειδή είδα να αναφέρεις για δύο κεραίες. Η ίδια κεραία είναι, να ξέρεις, απλά έχει δύο enb και θα σε μπέρδεψε. Γενικά τέτοια bingo από δω και από κει ανάμεσα σε δύο κεραίες, συνήθως με πολύ κόσμο το κάνει το δίκτυο θα έλεγα, αν είχαμε την περίπτωση με δύο κεραίες και αυτό σε σύντομο χρόνο, όχι να αλλάζει μετά από κάνα λεπτό ας πούμε Άρα είναι ίδια κεραία με 2 enb.. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό η αλήθεια είναι γιαυτό με μπέρδεψε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Δευτέρα στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:58 μμ https://kozan.gr/archives/625687 8 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 07:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:30 μμ Βγήκαν σήμερα δύο νέες άδειες και οι δύο νέες κεραίες με Ν78 έχουν αδειοδοτηθεί. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 06:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:42 πμ 11 ώρες πριν, elkons said: Βγήκαν σήμερα δύο νέες άδειες και οι δύο νέες κεραίες με Ν78 έχουν αδειοδοτηθεί. Περιβόλα στην Πάτρα, ωραία, εκεί έχουν μεγάλο κενό και ήθελε, αν και ανοιχτή περιοχή, θα καλύψει εύκολα πιστεύω αυτή εδώ. Η άλλη βλέπω Τήνο, κομπλέ 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Τρίτη στις 09:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:42 πμ Ακόμα δεν μπορούν να το κάνουν το SA σε εμενα. Ειπαν θα το δουνε και μεσα στην ημερα θα κανουν ξανα provisioning (αν το λεω/καταλαβα καλα) και θα λυθεί εντός της ημέρας... Ειπαν να ξαναστειλω 5G στο 1333... τα ιδια και τα ιδια... 😄 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τρίτη στις 09:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:55 πμ Χώρα Ζακύνθου,πισω από την Αστυνομία έξω από ΕΛΤΑ Κουριερ...κάποιες στιγμές δεν έμπαινε καν στο ίντερνετ,συνεχείς εναλλαγές ανάμεσα στις δύο κεραίες,μια μέτρηση μου έβγαλε 1mbps στις περισσότερες είναι αυτά τα αποτελέσματα. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 09:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:58 πμ Τι RSRQ είναι αυτό ούτε-20 Τόσο κόσμο να χει τέτοια ώρα; νωρίς δεν είναι; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τρίτη στις 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:28 πμ 29 minutes ago, elkons said: Τι RSRQ είναι αυτό ούτε-20 Τόσο κόσμο να χει τέτοια ώρα; νωρίς δεν είναι; Είχε πολύ κίνηση στο κέντρο αυτή τη στιγμή γινόταν ένας χαμός.. Δεν θέλω να ξέρω μετά από 1-2 μήνες πως θα είναι η κατάσταση 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Τρίτη στις 11:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:24 πμ 1 ώρα πριν, doganos said: Ακόμα δεν μπορούν να το κάνουν το SA σε εμενα. Ειπαν θα το δουνε και μεσα στην ημερα θα κανουν ξανα provisioning (αν το λεω/καταλαβα καλα) και θα λυθεί εντός της ημέρας... Ειπαν να ξαναστειλω 5G στο 1333... τα ιδια και τα ιδια... 😄 Πρέπει να στρώσει με το provisioning. Πρακτικά σου διαγράφουν τη γραμμή και την δημιουργούν από την αρχή. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Τρίτη στις 03:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:15 μμ 3 ώρες πριν, georgemv said: Πρέπει να στρώσει με το provisioning. Πρακτικά σου διαγράφουν τη γραμμή και την δημιουργούν από την αρχή. βλεπω SA για λιγο, μετα παει NSA αλλα δεν εχω ιντερνετ καθολου και κλησεις δεν βγαζω... 1 minute ago, doganos said: βλεπω SA για λιγο, μετα παει NSA αλλα δεν εχω ιντερνετ καθολου και κλησεις δεν βγαζω... edit: κλησεις βγαζει τωρα, αλλα ιντερνετ οχι, ουτε με sa ουτε με nsa επισης βλέπω πως έκανε για μια στιγμη, Ν78(100mhz)+N78(50mhz)+N78(50Mhz)+3(20mhz) γινεται αυτο; 5 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:24 μμ 5 minutes ago, doganos said: βλεπω SA για λιγο, μετα παει NSA αλλα δεν εχω ιντερνετ καθολου και κλησεις δεν βγαζω... Μήπως έκανε μαζί με την εναλλαγή SA και NSA αντίστοιχα VoNR και VoLTE και δεν έκανε κλήση; 6 minutes ago, doganos said: edit: κλησεις βγαζει τωρα, αλλα ιντερνετ οχι, ουτε με sa ουτε με nsa επισης βλέπω πως έκανε για μια στιγμη, Ν78(100mhz)+N78(50mhz)+N78(50Mhz)+3(20mhz) γινεται αυτο; Μέσω Netmonster το είδες ή service mode; εάν Service mode σωστό είναι, αν netmonster κανείς δε ξέρει,έχει και τις βλακείες που κάνει ώρες ώρες. Δεν θέλω να φανταστώ τι ταχύτητες θα είχε με 220MHz * (Εάν γινόταν βέβαια και δεν ήταν Bug). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Τρίτη στις 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:28 μμ 2 minutes ago, elkons said: Μήπως έκανε μαζί με την εναλλαγή SA και NSA αντίστοιχα VoNR και VoLTE και δεν έκανε κλήση; Μέσω Netmonster το είδες ή service mode; εάν Service mode σωστό είναι, αν netmonster κανείς δε ξέρει,έχει και τις βλακείες που κάνει ώρες ώρες. Δεν θέλω να φανταστώ τι ταχύτητες θα είχε με 220MHz * (Εάν γινόταν βέβαια και δεν ήταν Bug). service mode, το netmonster δεν βγαζει τιποτα περα απο την primary band.... i 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 03:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:48 μμ 20 minutes ago, doganos said: service mode, το netmonster δεν βγαζει τιποτα περα απο την primary band.... i Service mode πώς το ανοίγεις; Από dialer? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 03:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:50 μμ *#0011# Δεν υπάρχει νομίζω άλλος τρόπος να ανοίξει σε Samsung 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:51 μμ 1 minute ago, elkons said: *#0011# Δεν υπάρχει νομίζω άλλος τρόπος να ανοίξει σε Samsung OK, μου ανοίγει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Τρίτη στις 04:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:01 μμ ακομα δεν εχει ιντερνετ και φυσικα δεν εχει και volte... VoNR λειτουργει; το ανοιξανε; 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts