johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 09:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:13 μμ Just now, elkons said: Χρόνια πολλά παιδιά Χριστός ανέστη! Χρόνια Πολλά σε όλους! 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Κυριακή στις 12:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:42 πμ (edited) κέρκυρα πλατεία πριν λίγο στην Ανάσταση ... πάνω από 10.000 κόσμο, ίσως 15.000 ... νομίζω & τα 2 van ήταν οτε, είχαν πάει πριν γεμίσει τίγκα η πλατεία .... το remdi 12 εδειχνε snr 30, ήμουν πλάγια από τα πάνελ όχι να με χτυπάνε ... σχεδόν όλος ο κόσμος με τα κινητά στο χέρι ακόμα & οι τουριστες μετά πού πλάκωσε κόσμος είδα αυτό αργότερα & λίγο πιό πέρα εμφανίστηκε Ν78 γεμάτη κόσμο όλη η πλατεία χρόνια πολλά δεν είναι περασμένες στο netmonster βρήκα αυτό το video μια ματιά στην αρχή να δείτε πίτα κόσμος, το van ote στα 150μ περίπου https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1330852044872587&t=38 Edited Κυριακή στις 01:21 πμ by babis3g 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Κυριακή στις 05:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:17 πμ (edited) Τίμιοι, κάθισαν και κινητοποίησαν κινητούς σταθμούς τέτοια ημέρα! 8 ώρες πριν, elkons said: Χρόνια πολλά παιδιά Χριστός ανέστη! Αληθώς Ανέστη, χρόνια πολλά! Edited Κυριακή στις 05:17 πμ by georgemv 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Κυριακή στις 07:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:11 πμ 6 ώρες πριν, babis3g said: κέρκυρα πλατεία πριν λίγο στην Ανάσταση ... πάνω από 10.000 κόσμο, ίσως 15.000 ... νομίζω & τα 2 van ήταν οτε, είχαν πάει πριν γεμίσει τίγκα η πλατεία .... το remdi 12 εδειχνε snr 30, ήμουν πλάγια από τα πάνελ όχι να με χτυπάνε ... σχεδόν όλος ο κόσμος με τα κινητά στο χέρι ακόμα & οι τουριστες μετά πού πλάκωσε κόσμος είδα αυτό αργότερα & λίγο πιό πέρα εμφανίστηκε Ν78 γεμάτη κόσμο όλη η πλατεία χρόνια πολλά δεν είναι περασμένες στο netmonster βρήκα αυτό το video μια ματιά στην αρχή να δείτε πίτα κόσμος, το van ote στα 150μ περίπου https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1330852044872587&t=38 ποια συσκευη εχεις; 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Κυριακή στις 07:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:42 πμ 10 ώρες πριν, elkons said: Χρόνια πολλά παιδιά Χριστός ανέστη! Αληθώς ανέστη χρόνια πολλά 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Κυριακή στις 08:20 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:20 πμ 7 ώρες πριν, babis3g said: κέρκυρα πλατεία πριν λίγο στην Ανάσταση ... πάνω από 10.000 κόσμο, ίσως 15.000 ... νομίζω & τα 2 van ήταν οτε, είχαν πάει πριν γεμίσει τίγκα η πλατεία .... το remdi 12 εδειχνε snr 30, ήμουν πλάγια από τα πάνελ όχι να με χτυπάνε ... σχεδόν όλος ο κόσμος με τα κινητά στο χέρι ακόμα & οι τουριστες μετά πού πλάκωσε κόσμος είδα αυτό αργότερα & λίγο πιό πέρα εμφανίστηκε Ν78 γεμάτη κόσμο όλη η πλατεία χρόνια πολλά δεν είναι περασμένες στο netmonster βρήκα αυτό το video μια ματιά στην αρχή να δείτε πίτα κόσμος, το van ote στα 150μ περίπου https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1330852044872587&t=38 Μπράβο. Ν78 όχι στα βανάκια, γιατί… 3 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 08:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:21 πμ 7 ώρες πριν, babis3g said: κέρκυρα πλατεία πριν λίγο στην Ανάσταση ... πάνω από 10.000 κόσμο, ίσως 15.000 ... νομίζω & τα 2 van ήταν οτε, είχαν πάει πριν γεμίσει τίγκα η πλατεία .... το remdi 12 εδειχνε snr 30, ήμουν πλάγια από τα πάνελ όχι να με χτυπάνε ... σχεδόν όλος ο κόσμος με τα κινητά στο χέρι ακόμα & οι τουριστες μετά πού πλάκωσε κόσμος είδα αυτό αργότερα & λίγο πιό πέρα εμφανίστηκε Ν78 γεμάτη κόσμο όλη η πλατεία χρόνια πολλά δεν είναι περασμένες στο netmonster βρήκα αυτό το video μια ματιά στην αρχή να δείτε πίτα κόσμος, το van ote στα 150μ περίπου https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1330852044872587&t=38 Ίδιο pci λες μετά να άνοιξαν Ν78 από το όχημα; ίσως. Πολύ καλή κίνηση πάντως. 1 hour ago, doganos said: ποια συσκευη εχεις; Το έλεγε μέσα 😛 Redmi 12 5G. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Κυριακή στις 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:24 πμ (edited) redmi 12 εχει βγάλει πιό πισω 1GB, 'εχω φωτό σε άλλη κεραία...χρόνια πολλά ήμασταν 8 άτομα,.. κάποιες αρκετές αλλά γρήγορες κλήσεις πού έγιναν από εμένα & την παρέα γιά να βρεθούμε & γιά ευχές σε άλλους ... επίσης & διπλα από άλλο κόσμο πού άκουγα κλήσεις κλπ δεν άκουσα τίποτα για κόλλημα επανέλαβε, τι είπες κλπ...κάποιοι τουρίστες διπλα έκαναν stream ... βέβαια οι κεραιες ήταν διπλα ... μπράβο οτε 👍 το σκέφτηκε τέτοια μέρα να κάνει ενίσχυση Edited Κυριακή στις 08:33 πμ by babis3g 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Κυριακή στις 09:05 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:05 πμ Φοβερό κόμπο από ZTE MU5120. Φαντάζομαι θα κάνει το ίδιο και με ΚΟΣΜΟΤΕ... 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Κυριακή στις 09:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:18 πμ ναι κάτι είχα δεί εδώ με κοσμοτε & ΖΤΕ https://myphone.gr/forum/topic/207108/page/6/?tab=comments#comment-7356159 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. Κυριακή στις 09:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:26 πμ 1 hour ago, babis3g said: redmi 12 εχει βγάλει πιό πισω 1GB, 'εχω φωτό σε άλλη κεραία...χρόνια πολλά ήμασταν 8 άτομα,.. κάποιες αρκετές αλλά γρήγορες κλήσεις πού έγιναν από εμένα & την παρέα γιά να βρεθούμε & γιά ευχές σε άλλους ... επίσης & διπλα από άλλο κόσμο πού άκουγα κλήσεις κλπ δεν άκουσα τίποτα για κόλλημα επανέλαβε, τι είπες κλπ...κάποιοι τουρίστες διπλα έκαναν stream ... βέβαια οι κεραιες ήταν διπλα ... μπράβο οτε 👍 το σκέφτηκε τέτοια μέρα να κάνει ενίσχυση Μπράβο ΟΤΕ μπράβο Τ μπράβο παλικάρια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Κυριακή στις 09:37 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:37 πμ Χρόνια πολλά On 15/4/2025 at 8:21 ΠΜ, georgemv said: Τα πάντα όλα σε 5G-SA (4CC) 2 1 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 09:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:52 πμ Κέντρο Χαλκίδας σε πολυκατοικία 4ος όροφος βλέποντας τη παραλία Εσωτερικός χώρος 4G+ vs 5G RSRQ-15 https://www.speedtest.net/my-result/a/10828865180 https://www.speedtest.net/my-result/a/10828866502 Πολύ καλή χωρητικότητα τα /// όπως βλέπετε στο 5G! Καλά να περάσετε καλά ψησίματα 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Κυριακή στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:56 πμ 10 ώρες πριν, babis3g said: κέρκυρα πλατεία πριν λίγο στην Ανάσταση ... πάνω από 10.000 κόσμο, ίσως 15.000 ... νομίζω & τα 2 van ήταν οτε, είχαν πάει πριν γεμίσει τίγκα η πλατεία .... το remdi 12 εδειχνε snr 30, ήμουν πλάγια από τα πάνελ όχι να με χτυπάνε ... σχεδόν όλος ο κόσμος με τα κινητά στο χέρι ακόμα & οι τουριστες μετά πού πλάκωσε κόσμος είδα αυτό αργότερα & λίγο πιό πέρα εμφανίστηκε Ν78 γεμάτη κόσμο όλη η πλατεία χρόνια πολλά δεν είναι περασμένες στο netmonster βρήκα αυτό το video μια ματιά στην αρχή να δείτε πίτα κόσμος, το van ote στα 150μ περίπου https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1330852044872587&t=38 Μπράβο. Δείχνει αντανακλαστικά, σεβασμό στον πελάτη και στο όνομα του οργανισμού. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Κυριακή στις 11:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:18 πμ 21 minutes ago, MIKU said: Μπράβο. Δείχνει αντανακλαστικά, σεβασμό στον πελάτη και στο όνομα του οργανισμού. Ναι γιατί προπερσι που ήμουν είχε πέσει σχεδόν τελείως το δίκτυο. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:41 πμ 22 minutes ago, Nikolas14 said: Ναι γιατί προπερσι που ήμουν είχε πέσει σχεδόν τελείως το δίκτυο. Όπως η nova χτες π είπε ένας 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Κυριακή στις 03:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:44 μμ 4 ώρες πριν, Nikolas14 said: Ναι γιατί προπερσι που ήμουν είχε πέσει σχεδόν τελείως το δίκτυο. Αυτό είναι το νόημα, να βλέπεις το πρόβλημα και να το λύνεις. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:57 μμ 11 minutes ago, MIKU said: Αυτό είναι το νόημα, να βλέπεις το πρόβλημα και να το λύνεις. Και όταν δεν μπορεί ή δεν θέλει να το λύσει η εταιρία,πρέπει να το βλέπει και να το λύνει ο καταναλωτής..Να τα λέμε όλα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Κυριακή στις 04:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:19 μμ 21 minutes ago, George6633 said: Και όταν δεν μπορεί ή δεν θέλει να το λύσει η εταιρία,πρέπει να το βλέπει και να το λύνει ο καταναλωτής..Να τα λέμε όλα. Αν έχει επιλογή, σαφώς. Αλλά αν ο ανταγωνισμός είναι σάπιος, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. Κυριακή στις 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:20 μμ Η κάθε εταιρεία έχει σκοπό το κέρδος. Για αυτό το κάνει. Σιγά μην τους πούμε και ευχαριστώ για τα αυτονόητα. Ή κάνω λάθος; Είναι και η ακριβότερη. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:22 μμ (edited) 23 minutes ago, MIKU said: Αν έχει επιλογή, σαφώς. Αλλά αν ο ανταγωνισμός είναι σάπιος, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Συμφωνώ κυρίως για σταθερή... Στην κινητή είναι άλλη ιστορία και έχει να κάνει με το που κινείται ο κάθε συνδρομητής και ο ανταγωνισμός ευτυχώς ανεβαίνει. Τρίκαλα κοντά στην παλιά πόλη,500 μέτρα από την κεντρική πλατεία σε εσωτερικό χώρο 3ου ορόφου Edited Κυριακή στις 04:42 μμ by George6633 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 06:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:03 μμ (edited) Βγήκε άδεια κατασκευής κεραίας COSMOTE στις 16/4/2025 με κωδική ονομασία DROSIA στη θέση Ρόγγια της Κοινότητας Κυψέλης, Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίων. Έχει στην άδεια Ν78. Παραλία Επανώμης επίσης με Ν78 στην άδεια κατασκευής και άλλη μία νέα άδεια κατασκευής κεραίας (με Ν78 και αυτή)Επι της οδού Γαλλανέων με Κωδική Ονομασία SARONORTH στον Δήμο Σαρωνικού. Edited Κυριακή στις 06:04 μμ by elkons 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Κυριακή στις 06:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:13 μμ Μπράβο, η παραλία Επανομής χρειάζεται ενίσχυση. Ισχύει και για τις άλλες δύο εταιρείες αυτό. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 06:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:19 μμ 4 minutes ago, p_k said: Μπράβο, η παραλία Επανομής χρειάζεται ενίσχυση. Ισχύει και για τις άλλες δύο εταιρείες αυτό. Ίσως βγάλουν συνεγκατάσταση στη Cosmote κάποια στιγμή,για την ώρα δεν έχουν δηλώσει συνεγκατάσταση. Η άδεια εάν σε ενδιαφέρει μιας και είναι στα μέρη σου αυτή η κατασκευή. https://diavgeia.gov.gr/doc/9ΓΑΠ639-09Δ?inline=true 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. Κυριακή στις 06:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:50 μμ χρόνια πολλά χριστός ανέστη. παραλια αιδηψού στην καφετέρια MOKKA 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts