VasilisSam Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 2 ώρες πριν, mixtri said: N78 installation από αγαπητό μέλος. Φοβερή η κοσμοτε. Άψογο. Τουμπανη μεν, από τις πρώτες που αναβαθμίστηκαν στη Θεσσαλονίκη αλλά από κάλυψη μόνο μέχρι 2 στενά πιο πάνω. Περιμετρικά όλα τα κτήρια είναι κατά πολλούς ορόφους ψηλότερα και κόβουν. Λίγο πιο πάνω είναι το γήπεδο του Άρη και ευτυχώς εκείνη καλύπτει και με το παραπάνω την περιοχή επειδή είναι πάνω στα φώτα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου https://www.speedtest.net/my-result/a/10042464833 Προσωπικό ρεκορ στο Metropolitan Expo 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Φρέσκες καταγραφές σήμερα στο κατέβασμα για Πάτρα. Ολη η Αθηνών- Πατρών ξανά περασμένη ενδελεχώς 😎 6-7 καινούργιες N78 και αναμένουμε και νεότερες στο Κιάτο, Λέχαιο, Αίγιο. @georgebad Πρέπει να έβαλαν N78 στην Ναύπακτο. Θυμάμαι ότι κατεβαίνεις και συ προς τα εκεί, σωστά; Οπότε σε ενδιαφέρει η πληροφορία 😎 57 minutes ago, cuibono said: https://www.speedtest.net/my-result/a/10042464833 Προσωπικό ρεκορ στο Metropolitan Expo Γαζώνει 🤛🏻 6 ώρες πριν, mixtri said: N78 installation από αγαπητό μέλος. Φοβερή η κοσμοτε. Άψογο. Άψογη απλά 🤌🏻. Άμα καταφέρω, θα αρχίσω να ανεβάζω και φώτο από Αθήνα κάποια στιγμή που θα βγάζω. Κάπου έχει παρόμοια εγκατάσταση, νομίζω κοντά στο εθνικό ίδρυμα Ερευνών. Θα φτιάξω αναμνηστικό άλμπουμ όπως φτιάχναμε με τις φώτο από τα φιλμ που εμφανιζαμε κάποτε 😎🤣 100608 απέναντι από το Ωνάσειο, Λεωφόρος Συγγρού. Τετραπλό "όπλο" 💪🏻 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Να τος και ο νέος χάρτης κάλυψης! Αχνοφαίνεται! https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/kalipsi_diktiou.html 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Εντάξει, επί της ουσίας η Cosmote πλησιάζει το 100% σε 5G πλέον. Τεράστια απόσταση από τις άλλες 2. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) 1 hour ago, MIKU said: Εντάξει, επί της ουσίας η Cosmote πλησιάζει το 100% σε 5G πλέον. Τεράστια απόσταση από τις άλλες 2. Τέλη Μάη θα το έχει φτάσει! Ίσως να λέω και πολύ! Edited 14 Απριλίου by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 29 minutes ago, Chrischal1908 said: Τέλος Μάη θα το έχει φτάσει! Ίσως να λέω και πολύ! Προσωπικά έχω πάρα πολύ καιρό να δω την ένδειξη 4G με Cosmote. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά 4 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 4 minutes ago, csmt said: Ανταπόκριση Βατοπέδι Άγιο Όρος όλες πιάνουν απο Θάσο και άνετα 5G περισσότερα σε λίγο. Για άνετο gaming με μικρό latency οι μοναχοί 💪🏻🤣 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 9 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Να τος και ο νέος χάρτης κάλυψης! Αχνοφαίνεται! https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/kalipsi_diktiou.html Ας μας δειξει τωρα το πραγματικο 5G (N78)... 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 9 ώρες πριν, MIKU said: Προσωπικά έχω πάρα πολύ καιρό να δω την ένδειξη 4G με Cosmote. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά Και ο ανταγωνισμός σε περιοχές λέει Δίκτυο Μη διαθέσιμο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 46 minutes ago, doganos said: Ας μας δειξει τωρα το πραγματικο 5G (N78)... Θέλει αρκετό μάζεμα ακόμα. Φαίνεται να δίνουν λίγο πόνο τελευταία. Κακά τα ψέμματα, έπρεπε να έχουν επιταχύνει εδώ και καιρό. Μακάρι να ξεμπερδεψουν γρήγορα με τις τουριστικές περιοχές και να πιάσουν τα ενδότερα πάλι που πιάνουν κατά καιρούς και μαζεύουν 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 10 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Τέλη Μάη θα το έχει φτάσει! Ίσως να λέω και πολύ! Άντε να βάλουν και το 5G SA που το είχαν τάξει τέλη Μάρτη 🥲 γενικά με αυτό τι διαφορές θα δούμε? Θα αυξηθούν οι ταχύτητες ή μπα , υπάρχει κάτι σάν το VoLTE αλλά χωρίς πυρήνα 4g(lte) πχ VoNR ? Edited 14 Απριλίου by elkons 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Υπάρχει VoNR αλλά σε πρώτη φάση νομίζω δε θα έχουμε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 1 minute ago, paanos said: Υπάρχει VoNR αλλά σε πρώτη φάση νομίζω δε θα έχουμε. Σε ξένα δίκτυα που έχουν ενεργοποιήσει καιρό το SA, ξέρουμε κάποιο που παίζει VONR? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Η Cosmote πότε σκοπεύει να ενεργοποιήσει το 5G SA ?? Αυτό τι διαφορά θα έχει με το 5G που έχουμε σήμερα? Θα αυξηθούν οι ταχύτητες? Θα ενεργοποιηθεί μαζικά ταυτόχρονα στους σταθμούς που έχουν 5g πάνω τους ή θα πρέπει να αναβαθμιστεί ένας ένας ? Θα υπάρχει επιλογή από SA να συνδεόμαστε σε NSA? Αυτή η μετάβαση στο SA θα αλλάξει κάτι στο υπάρχον 4g? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 6 minutes ago, csmt said: Παντού υπάρχει SA απλώς δεν το άνοιξαν επίσημα. VoNR απο την πρώτη μέρα θα έχει όταν γίνει διαθέσιμο. Η διαφορά θα είναι πιο πολύ στα ping <5ms Δηλαδή όταν είναι και επίσημα εμπορικά το 5G SA θα είναι ταυτόχρονα και το VoNR εννοείς; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 14 minutes ago, csmt said: Παντού υπάρχει SA απλώς δεν το άνοιξαν επίσημα. VoNR απο την πρώτη μέρα θα έχει όταν γίνει διαθέσιμο. Η διαφορά θα είναι πιο πολύ στα ping <5ms Γιατί δεν το άνοιξαν ακόμη; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 40 minutes ago, p_k said: Γιατί δεν το άνοιξαν ακόμη; Όλο και πίσω το πάνε. Είχαν πει Δεκέμβριο 2023,μετά Μάρτιο 2024 και τώρα ακούγεται Μάιο. Για να δούμε 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Κάτι θα ξέρουν, είναι αρμοδιότεροι ημών σε τεχνικά θέματα. 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Όλο και πίσω το πάνε. Είχαν πει Δεκέμβριο 2023,μετά Μάρτιο 2024 και τώρα ακούγεται Μάιο. Για να δούμε Αρχές η τέλη Μαΐου άραγε. Θέλω να πιστεύω πως από τον μάιο δεν θα τραβήξουν ιούνιο 🥲. Αυτό θα ανοίξει μαζικά σε όλες τις κυρίες που έχουν ήδη 5g και απλά θα είναι με καλύτερο 5g ενώ ταυτόχρονα θα ξεμπουκώσει το 4g? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) On 13/4/2024 at 1:54 ΜΜ, mixtri said: N78 installation από αγαπητό μέλος. Φοβερή η κοσμοτε. Άψογο. Επειδή το πατρικο μου είναι παρα πολύ κοντά στη κεραία εχω βγάλει έως 1200-1300Mbps χαλαρά και εχω πιάσει και σχεδόν 2Gbps. Εχω σήμα απο το υπόγειο μέχρι την ταράτσα καμπάνα, χωρίς διακοπές στις κλήσεις. On 13/4/2024 at 2:53 ΜΜ, elkons said: Ωραία, οποίος μπορεί ας την βάλει στο CellMapper ! Έχω περιέργεια τι ταχύτητα 4g+ και 5g προσφέρει 4G+ έως 270Mbps Download, 5G έως 1900Mbps ειδικα αν είναι απο τις 03:00 τις 05:00 καθημερινή, κοινώς με σχεδόν άδειο δίκτυο. Σε κίνηση γυρω στα 100-150Mbps 4G+ και 750-900Mbps 5G. upload σε 4G έχω δει έως 70Mbps και 5G μέχρι 150-180Mbps. Edited 14 Απριλίου by Nikolas14 10 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 5 minutes ago, Nikolas14 said: Επειδή το πατρικο μου είναι παρα πολύ κοντά στη κεραία εχω βγάλει έως 1200-1300Mbps χαλαρά και εχω πιάσει και σχεδόν 2Gbps. Εχω σήμα απο το υπόγειο μέχρι την ταράτσα καμπάνα, χωρίς διακοπές στις κλήσεις. 4G+ έως 270Mbps Download, 5G έως 1900Mbps ειδικα αν είναι απο τις 03:00 τις 05:00 καθημερινή, κοινώς με σχεδόν άδειο δίκτυο. Σε κίνηση γυρω στα 100-150Mbps 4G+ και 750-900Mbps 5G. upload σε 4G έχω δει έως 70Mbps και 5G μέχρι 150-180Mbps. Αυτά είναι 🥹 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Αυτά είναι 🥹 Ναι, στη Χαριλάου η Cosmote είναι με διαφορά καλύτερη από τους άλλους. Μετά από αρκετά χρόνια γύρισα σταθερό και κινητο στην Cosmote γιατί πολύ απλά και ανταγωνιστικές τιμές έχει αλλά και γιατί η Nova δεν έχει τόσο καλό σήμα στο σπίτι. 5 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts