Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

36 minutes ago, johnny_htc said:

Μπα. Και γω το έπαθα τις προάλλες, αλλά δεν μου πήγε το μυαλό ότι μπορεί να γέμισε ο χώρος των συνημμένων. Τώρα το έλεγξα που το είπες και έχω μπόλικο ακόμα. Κάποιο σκάλωμα τρώει το φόρουμ μάλλον. Και μάλιστα ανέβασα και gif τώρα 4.5 mb σκέψου 😛 @georgebad ξαναπροσπαθησε αργότερα να θαυμάσουμε τα κουκλιά τα καινούργια. 😎 Τα 3227 βάζουν ή 3239 να υποθέσω; Αυτούς τους τρεις κωδικούς βρίσκω για τα ericsson στις άδειες εγώ.  

Είπα μήπως πέρασαν από 32 σε 64 TRX 😂

Air 6488

Edited by waeo

Καλαμάτα. Στο αστικό κέντρο, κάτω από την κεραία ακριβώς. 😅 Δεν ξέρω τι παίζει, μάλλον πολλή κίνηση. Λείπει και η 800 από τον συνδυασμό. 

Screenshot_2024-01-10-16-19-30-435_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2024-01-10-16-18-51-646_cz.mroczis.netmonster.jpg

Μετά λίγο πιο πέρα, στην οδό Ακρίτα, κοντά στο καφέ Barrio. Από μικρότερη κεραία. 

Screenshot_2024-01-10-16-32-14-429_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2024-01-10-16-31-29-530_cz.mroczis.netmonster.jpg

Edited by MitsosDaBest13

13 minutes ago, waeo said:

Είπα μήπως πέρασαν από 32 σε 64 TRX 😂

Air 6488

Όπα το θηρίο είναι αυτό; 😅 

ericsson_10_3.jpg

Καλαμάτα. Στο αστικό κέντρο, κάτω από την κεραία ακριβώς.  Δεν ξέρω τι παίζει, μάλλον πολλή κίνηση. Λείπει και η 800 από τον συνδυασμό. 
Screenshot_2024-01-10-16-19-30-435_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.454e2ff5f8e5b018505ca0d95b239844.jpg
Screenshot_2024-01-10-16-18-51-646_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.2dd5011ed6edd925fb204844265f5fd8.jpg
Μετά λίγο πιο πέρα, στην οδό Ακρίτα, κοντά στο καφέ Barrio. Από μικρότερη κεραία. 
Screenshot_2024-01-10-16-32-14-429_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.fc4c4ad98de9c082122964295091aa58.jpg
Screenshot_2024-01-10-16-31-29-530_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.4c96a4d8a447d6e66f0d999bc42dd1d6.jpg

Η κεραία στο κέντρο της Καλαμάτας μου έδινε 5CA + N78 την προηγούμενη εβδομάδα και ταχύτητα γύρω στα 800. Με ΜΙΜΟ 4 παντού. Μάλλον είναι πίτα από κίνηση.

8f449b1f4ef3af4cb4812cf032bd144c.jpg
Βρήκα και το Screenshot

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Στην Αλεξανδρούπολη θα μπει νέα κεραία από Cosmote, αν δεν έχει μπει ήδη b06c8c89024616ba5aa979bf17e7313b.jpg

2 ώρες πριν, johnny_htc said:

Όπα το θηρίο είναι αυτό; 😅 

ericsson_10_3.jpg

Πολύ δυνατά.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ώρες πριν, georgeavl3 said:

Στην Αλεξανδρούπολη θα μπει νέα κεραία από Cosmote, αν δεν έχει μπει ήδη b06c8c89024616ba5aa979bf17e7313b.jpg

Δεν έχει μπει, πέρασα πριν από λίγο πριν φύγω από εδώ να καταγράφει τουλάχιστον. Με αυτη την εγκατάσταση δεν θα λύθει το θέμα προς τα ανατολικά που έχω σπίτι μου. Θα βοηθήσει άλλους όποτε και αυτό είναι καλό! 

Edited by waeo

45 minutes ago, waeo said:

Δεν έχει μπει, πέρασα πριν από λίγο πριν φύγω από εδώ να καταγράφει τουλάχιστον. Με αυτη την εγκατάσταση δεν θα λύσει το θέμα προς τα ανατολικά που έχω σπίτι μου. Θα βοηθήσει άλλους όποτε και αυτό είναι καλό! 

Το καλό είναι ότι με κάθε προσθήκη, "ξεμπουκωνει" ας το πούμε συνολικά το επικείμενο δίκτυο της περιοχής και αλυδισωτα, κάπως θα ευνοηθείς και συ από το ιδιο cell που σε εξυπηρετεί, πιο λάσκα τώρα ή τέλοσπάντων ο σταθμός από άποψη χωρητικότητας θα είναι καλύτερα σίγουρα. Θεωρητικά σαν ντόμινο ας το πούμε, θα μπορούσαν να γυρνάνε και τα πάνελ που σε εξυπηρετούν στις περιοχές που δεν καλύπτονται σωστά και να έχουν ένα Α κέρδος παραπάνω. Πιστεύω γίνεται αυτό. Το θέμα είναι απλά να γίνει σωστά  και τα ήδη καλά σημεία να παραμείνουν καλά.. 

Το κακό είναι ΠΤΙ δεν κλείνουν τρύπες 

χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ η τριανδρία . Απλά λειτουργική 

IMG_4830.thumb.jpeg.95f424f19acd4e3d00ae2063e8d48133.jpeg

Edited by georgebad

6 ώρες πριν, georgebad said:

Το κακό είναι ΠΤΙ δεν κλείνουν τρύπες 

χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ η τριανδρία . Απλά λειτουργική 

IMG_4830.thumb.jpeg.95f424f19acd4e3d00ae2063e8d48133.jpeg

Uplink τραγωδία...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι ένα mix από όλες τις περιοχές . Όπου έχεις οπτική επαφή στην 101166 έχει γύρω στα 100mbps . Με το ππυ χάσεις LOS πέφτεις στα τάρταρα με 1-10mbps. Αν πας από το πίσω μέρος σε συνδέει στην 101270 και n78 σε κάποια σημεία . ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ έρχεται και n78 με EN-DC αππ την 101141

5 ώρες πριν, rob21 said:

Τριανδρία σε ποιο σημείο έκανες τις μετρήσεις?

35 minutes ago, mixtri said:

Uplink τραγωδία...

Έτσι είναι όταν θέλουν να καλύπτουν τις περιοχές με κεραίες θυρια 2κμ μακριά μέσα σε μια πολη εν έτος 2024. Και ευχαριστώ να λεμε που παντού είναι λειτουργική περίμενα χείροτερα πράγματα σε ωρα αιχμής 

Just now, georgebad said:

Είναι ένα mix από όλες τις περιοχές . Όπου έχεις οπτική επαφή στην 101166 έχει γύρω στα 100mbps . Με το ππυ χάσεις LOS πέφτεις στα τάρταρα με 1-10mbps. Αν πας από το πίσω μέρος σε συνδέει στην 101270 και n78 σε κάποια σημεία . ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ έρχεται και n78 με EN-DC αππ την 101141

Στον αστικό ιστό θα μπει παντού Ν78. Λογικό είναι να έχεις καλό σήμα σε οπτική επαφή και να το χάνεις όταν δεν έχεις, εφόσον η κεραία είναι στα όρια εκπομπής. Αυτό που με ανησυχεί είναι το κακό uplink 

2 minutes ago, georgebad said:

Έτσι είναι όταν θέλουν να καλύπτουν τις περιοχές με κεραίες θυρια 2κμ μακριά μέσα σε μια πολη εν έτος 2024. Και ευχαριστώ να λεμε που παντού είναι λειτουργική περίμενα χείροτερα πράγματα σε ωρα αιχμής 

A είναι ψηλά ο σταθμός; Έτσι εξηγείται το uplink.

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 minutes ago, mixtri said:

Στον αστικό ιστό θα μπει παντού Ν78. Λογικό είναι να έχεις καλό σήμα σε οπτική επαφή και να το χάνεις όταν δεν έχεις, εφόσον η κεραία είναι στα όρια εκπομπής. Αυτό που με ανησυχεί είναι το κακό uplink 

Είναι πανω κορυφή από τους προβολείς στο γήπεδο του ΠΑΟΚ . Αυτός ο σταθμός έχει και το περίφημο PCI 40 που έχουμε ασχοληθεί εδώ παρά πολύ καιρό. Τραγωδία . Παλιά πάνελ χωρίς n78

Edited by georgebad

Μακάρι να μπει παντού Ν78, αλλά στη Τριανδρία συγκεκριμένα δεν έχει ούτε ένα σταθμό.

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προφανώς πρέπει να αλλάξει η σχεδίαση του δικτύου στην περιοχή. Macros σε τόσο μεγάλες πόλεις είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν στην κίνηση. Μια Ν78 θα βοηθούσε πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

26 minutes ago, csmt said:

Το μόνο που δουλεύει είναι αυτό

https://www.youtube.com/watch?v=lY2zy2NBpOg

https://www.youtube.com/watch?v=QOgY5mvwg74

Σε εμένα δεν δουλεύει 😅

Ισχύουν αυτά που λέει ο Georgebad.

Εγώ είμαι σε σημείο που έχω οπτική με το γήπεδο του ΠΑΟΚ και είμαι εντάξει σε θέμα κάλυψης και ταχυτήτων,αλλα αν κατέβω πχ στην Βενιζέλου στη στάση λεωφορείου εκεί το σήμα πέφτει τάρταρα όπως και οι ταχύτητες.

Αν είχε η Cosmote σταθμό στους προβολείς του Καυτατζογλειου η κάλυψη στην περιοχή θα ήταν αρκετά καλύτερη, γιατί από το Ιβανωφειο πιάνει το πίσω μέρος της περιοχής.

Edited by rob21

3 minutes ago, csmt said:

Ούτε το 2ο; Μια σύνδεση με υπολογιστή για μια εντολή μετά το κάνεις lock για να μην το χάνεις όταν κάνεις ελαχιστοποίηση.

Στο cmd γράφουμε adb shell και μετα την υπόλοιπη εντολή.

Μου φαίνεται πρέπει να γράψω και εγχειρίδιο πάνω σε αυτό.

Μια βόλτα προς Κομοτηνή σύνορα και όλο τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη άραγε το καλοκαίρι μάλλον καμιά βόλτα;

Ούτε το δεύτερο, δεν πειράζει όταν ανοίξει το SA θα καταγράφουν και οι Ν1 και από μένα. 

Κομοτηνή- Σύνορα δεν παίζει.

Βοακ κάτι θα γίνει κάποια στιγμή. 

52 minutes ago, csmt said:

Ακόμα και χωρίς pc τρέχοντας το shizuku πρέπει να ανοίγει. 

Off topic, δεν είμαι ο μόνος που δεν του δουλεύει. Έχω δοκιμάσει και τους δυο τρόπους. 
 Αυτό το θέμα έχω.

IMG_1045.jpeg

6 minutes ago, motoboots said:

84e55c26a7b6a32818729e06fe6bba66.png
Αυτά τι δείχνουν;

Ότι είσαι συνδεδεμένος σε κεραία που παίζει και το SA (πιλοτικά ακόμα). 

Οτι έχει ως κυρία μπάντα την Ν1 με BW 20Mhz. 
και ότι είσαι κάπου εδώ.

IMG_1047.png

15 minutes ago, waeo said:

Off topic, δεν είμαι ο μόνος που δεν του δουλεύει. Έχω δοκιμάσει και τους δυο τρόπους. 
 Αυτό το θέμα έχω.

IMG_1045.jpeg

Ότι είσαι συνδεδεμένος σε κεραία που παίζει και το SA (πιλοτικά ακόμα). 

Οτι έχει ως κυρία μπάντα την Ν1 με BW 20Mhz. 
και ότι είσαι κάπου εδώ.

IMG_1047.png

Άρα και τα iPhone πιάνουν SA

Edited by panos.k2