WizeMan Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Υπάρχει κάποιος πίνακας που να δείχνει ποιες περιοχές θα αποκτήσουν υποδομές COTE 5G SA? Με ενδιαφέρει Κυπαρισσία Μεσσηνίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 12 minutes ago, WizeMan said: Υπάρχει κάποιος πίνακας που να δείχνει ποιες περιοχές θα αποκτήσουν υποδομές COTE 5G SA? Με ενδιαφέρει Κυπαρισσία Μεσσηνίας. οχι δεν υπαρχει 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 15 minutes ago, doganos said: οχι δεν υπαρχει Οπότε ο μόνος τρόπος να το ανακαλύψουμε είναι να τσεκάρουμε με cellmapper / netmonster σε ένα κινητό android? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Ξάνθη στα βιαστικά που πέρασα...Στην περιοχή που είμαστε καλύπτει τέλεια, από πλατεία ρολόι και πάνω.Τα ίδια και η νόβα >400Sent from my iPad using Tapatalk 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Πάντως με NR only σε Samsung S23 Ultra δεν παίρνει δίκτυο στην Πιερία. Έχει μόνο σήμα από τις N28 και Ν78. Αλλά δεν παίρνει IP κλπ. Άντε να δούμε πότε θα ανοίξει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Πάντως με NR only σε Samsung S23 Ultra δεν παίρνει δίκτυο στην Πιερία. Έχει μόνο σήμα από τις N28 και Ν78. Αλλά δεν παίρνει IP κλπ. Άντε να δούμε πότε θα ανοίξει.Μα δεν έχει ανοίξει ακόμα σε κανέναν ώστε να περνάει δεδομένα και φωνή. Δοκιμαστική λειτουργία είμαστε ακόμα, απλά εμείς τουλάχιστον όσοι έχουμε Samsung κινητά, μπορούμε και εντοπίζουμε τα gnbs πλέον όπως ονομάζονται για το NR μόνο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Η 3109 (103109) εδω και 3 μερες νομιζω δεν εκπέμπει... 4 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 (edited) 106130 Λιοντάρια Ηράκλειο Παλιά (1-1,5 χρόνο πριν) μου έδινε πολύ περισσότερο κοντά 1400 Mbps, πλέον κάπου εδώ και άδειο cell. Στο uplink ωστόσο είναι και προσωπικό ρεκόρ και υπάρχει βελτίωση από παλιά (120-130) Edited November 29, 2023 by waeo 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 17 ώρες πριν, rebel1 said: Ξάνθη στα βιαστικά που πέρασα... Στην περιοχή που είμαστε καλύπτει τέλεια, από πλατεία ρολόι και πάνω. Τα ίδια και η νόβα >400 Sent from my iPad using Tapatalk Στο πολύ κέντρο αν πας προς δυτικά καμία σχέση ότι κάνει η 103155 και παίζει πολύ πιο κάτω από τις άλλες. Αυτή την εικόνα έχω από μετρήσεις που μου έστειλε ο φίλος μου. Όταν πάω βόρεια θα έχω καλύτερη εικόνα. 15 ώρες πριν, Cris4524 said: Πάντως με NR only σε Samsung S23 Ultra δεν παίρνει δίκτυο στην Πιερία. Έχει μόνο σήμα από τις N28 και Ν78. Αλλά δεν παίρνει IP κλπ. Άντε να δούμε πότε θα ανοίξει. Λίγο υπομονή σας είπα και σε προηγούμενο post να κάνετε δεν είναι γυρνάω ένα διακόπτη και όλα έτοιμα 😃 Θα ανοίξει και θα δούμε ping άψογα. Από ταχύτητες μην περιμένετε τρελά πράγματα όπως μερικοί νομίζουν εσφαλμένα. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 Η 101018 και σήμερα χωρίς ca, single band 3 σε speedtest down 1 mbps. Η 1322 που ήταν κλειστή λίγες μέρες άνοιξε σαν 101322. Το τελευταίο 1+ χρόνο ανά διαστήματα είχε τόσα θέματα που δεν έδινε καν data κάποιες μέρες, και όταν έδινε ήταν μονοψήφια. Από band 3 πρόσθεσαν και την 1 χωρίς να ξέρω αν άλλαξε και εξοπλισμός αλλά δεν νομίζω. Ταχύτητες γύρω στα 30-40 είδα στα γρήγορα τίποτα ουαου.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 15 ώρες πριν, VasilisSam said: Η 101018 και σήμερα χωρίς ca, single band 3 σε speedtest down 1 mbps. Η 1322 που ήταν κλειστή λίγες μέρες άνοιξε σαν 101322. Το τελευταίο 1+ χρόνο ανά διαστήματα είχε τόσα θέματα που δεν έδινε καν data κάποιες μέρες, και όταν έδινε ήταν μονοψήφια. Από band 3 πρόσθεσαν και την 1 χωρίς να ξέρω αν άλλαξε και εξοπλισμός αλλά δεν νομίζω. Ταχύτητες γύρω στα 30-40 είδα στα γρήγορα τίποτα ουαου. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικα όταν έχει τρελή κίνηση ένα sector για κάποιο λόγο η COSMOTE κλείνει το CA . Παίζουν όλες οι συχνότητες αλλά δεν τις κάνει CA . Η 101322 βοηθάει καθόλου προς τα κάτω προς την τρύπα της Μαρτίου η τίποτα ; Αλλά αν δεν άλλαξαν πάνελ δρν θα άλλαξε κάτι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 (edited) Έχω motorola edge 40 pro. Με nr only μπορώ να δω SA Έχει ιδέα κάνεις πότε θα ενεργοποιηθεί κανονικά; Edited December 1, 2023 by empeiros 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 1 hour ago, empeiros said: Έχω motorola edge 40 pro. Με nr only μπορώ να δω SA Έχει ιδέα κάνεις πότε θα ενεργοποιηθεί κανονικά; Κοίταξε είχαν πει ή τέλος του τρέχοντος έτους ή βαριά βαριά αρχές του επόμενου. Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Νομίζω από Ιανουάριο κάτι θα δούμε παραπάνω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Ανεβασα τις τελευταιες προσθεσεις/αλλαγες στο SA, οποτε ενημερωστε το Netmonster σας. 432 σταθμοι συνολο. Εχω περασει (στα 3500) και ολους τους σταθμους που εχουν τις αντιστοιχες κεραιες ετοιμες (ακομα κι αν δεν εχουν παρατηρηθει σαν SA). Για τα 700 οχι, γιατι δεν ξερω αν παιζει το [4] ή το [8]. Αληθεια, εχει καταλαβει κανεις γιατι αυτες οι διαφορες στο gNB; https://www.ham.gr/gsm/CLF.v3-Netmonitor-Netmonster/ https://www.ham.gr/gsm/COSMOTE-SA.txt 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Η 101322 βοηθάει πολύ τις περιοχές της αναλήψεως Μαρτίου. Καλα προφανώς δεν είναι ανεκτή η κατάσταση αλλά τουλάχιστον δεν είναι χάλια παντού . Ανεβαίνει cellmapper 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Η 101322 βοηθάει πολύ τις περιοχές της αναλήψεως Μαρτίου. Καλα προφανώς δεν είναι ανεκτή η κατάσταση αλλά τουλάχιστον δεν είναι χάλια παντού . Ανεβαίνει cellmapper Πρέπει να καργαρουν micros παντού, σε ό, τι τρύπα βλέπουν για αρχή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανεβασα τις τελευταιες προσθεσεις/αλλαγες στο SA, οποτε ενημερωστε το Netmonster σας. 432 σταθμοι συνολο. Εχω περασει (στα 3500) και ολους τους σταθμους που εχουν τις αντιστοιχες κεραιες ετοιμες (ακομα κι αν δεν εχουν παρατηρηθει σαν SA). Για τα 700 οχι, γιατι δεν ξερω αν παιζει το [4] ή το [8]. Αληθεια, εχει καταλαβει κανεις γιατι αυτες οι διαφορες στο gNB; https://www.ham.gr/gsm/CLF.v3-Netmonitor-Netmonster/ https://www.ham.gr/gsm/COSMOTE-SA.txt Ωραίος φίλε μου, πολύ καλή δουλειά και ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Η 101322 βοηθάει πολύ τις περιοχές της αναλήψεως Μαρτίου. Καλα προφανώς δεν είναι ανεκτή η κατάσταση αλλά τουλάχιστον δεν είναι χάλια παντού . Ανεβαίνει cellmapper Δεν φτάνει αυτή ούτε για πλάκα να σώσει την κάλυψη τέρμα κάτω στη Μαρτίου. Καλές οι αναβαθμίσεις αλλά εκκρεμούν προσθήκες και σε πολλά σημεία δεν έχει βγει ούτε άδεια οπότε δεν θα αλλάξει κάτι δυστυχώς.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Καλησπερα παιδια Μια ερωτηση μου κανανε μια καλη προταση απο vodafone.Μπορειτε να μου πειτε απο σημα 5G Κατερινη και γενικα βορεια ελλαδα πως ειναι??Ευχαριστω αν μπορει καποιος να βοηθησει?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Καλησπερα παιδια Μια ερωτηση μου κανανε μια καλη προταση απο vodafone.Μπορειτε να μου πειτε απο σημα 5G Κατερινη και γενικα βορεια ελλαδα πως ειναι??Ευχαριστω αν μπορει καποιος να βοηθησει??Καλησπέρα φίλε μου. Άμα θες καλύτερα ρώτα στο νήμα της vodafone για το 5G. Εδώ είναι για Cosmote και καλύτερα είναι να μην τα μπλέξουμε τα θέματα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Καλησπέρα φίλε μου. Άμα θες καλύτερα ρώτα στο νήμα της vodafone για το 5G. Εδώ είναι για Cosmote και καλύτερα είναι να μην τα μπλέξουμε τα θέματα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα. Παρομοίως, στα θέματα της Vodafone γίνονται συγκρίσεις με τη NOVA και προκαλείται άσκοπη σύγχυση, θέλω να πιστεύω εν τη ρύμη του γραπτού λόγου. 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 8 ώρες πριν, p_k said: Συμφωνώ απόλυτα. Παρομοίως, στα θέματα της Vodafone γίνονται συγκρίσεις με τη NOVA και προκαλείται άσκοπη σύγχυση, θέλω να πιστεύω εν τη ρύμη του γραπτού λόγου. Επειδή έχω υποπέσει κι εγώ σε παρόμοιο ατόπημα όπως αναφέρεις, εννοείται από τους περισσοτερους γίνεται καταλάθος. Εγώ τις προάλλες μπέρδεψα το topic της vf με αυτό της σύγκρισης δικτύων 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 (edited) Βρίσκομαι Κυπαρισσία Μεσσηνίας και τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει στο Zyxel NR7101 τα εξής: - Εμφανίστηκε για πολύ λίγο στα connection info η N78 και εξαφανίστηκε μετά από λίγο, δυστυχώς δεν κράτησα PCI η ENB και στο Zyxel δεν παίζει το scanning στο Web UI του για να δω αν υπάρχει ακόμα. - Σήμερα κούμπωσε σε άλλο PCI που δεν έχω ξανά παρατηρήσει, ενώ έπαιζε μεταξύ PCI 284 σε B3 + B7 + B1 + N28 και 444 σε B3 + B1 + N1, ξαφνικά εμφανίστηκε ένα PCI 446 που δίνει B3 + N1. Συνήθως τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές; Παίζει να είναι προετοιμασία για SA? Edited December 2, 2023 by WizeMan 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 Σε συνδέει σε διάφορες κεραίες. Συνηθισμένο είναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 1 ώρα πριν, WizeMan said: Βρίσκομαι Κυπαρισσία Μεσσηνίας και τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει στο Zyxel NR7101 τα εξής: - Εμφανίστηκε για πολύ λίγο στα connection info η N78 και εξαφανίστηκε μετά από λίγο, δυστυχώς δεν κράτησα PCI η ENB και στο Zyxel δεν παίζει το scanning στο Web UI του για να δω αν υπάρχει ακόμα. - Σήμερα κούμπωσε σε άλλο PCI που δεν έχω ξανά παρατηρήσει, ενώ έπαιζε μεταξύ PCI 284 σε B3 + B7 + B1 + N28 και 444 σε B3 + B1 + N1, ξαφνικά εμφανίστηκε ένα PCI 446 που δίνει B3 + N1. Συνήθως τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές; Παίζει να είναι προετοιμασία για SA? Το PCI δεν ειναι μοναδικο, και επιπλεον αλλαζει πολλες φορες και στο ιδιο το sector, οποτε γενικα δεν μπορουμε να βρουμε απο που ειναι. Θες το eNB ή ολοκληρο το cell id. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 Σήμερα είδα για πρώτη φορά 5g SA με n1. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος του netmonster. Δεν πρόλαβα να ανοίξω cellmapper 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts