Jump to content

WizeMan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    296
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About WizeMan

  • Ημ. Γέννησης 15/07/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

WizeMan's Achievements

  1. WizeMan

    5G NR

    Βρίσκομαι Κυπαρισσία Μεσσηνίας και τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει στο Zyxel NR7101 τα εξής: - Εμφανίστηκε για πολύ λίγο στα connection info η N78 και εξαφανίστηκε μετά από λίγο, δυστυχώς δεν κράτησα PCI η ENB και στο Zyxel δεν παίζει το scanning στο Web UI του για να δω αν υπάρχει ακόμα. - Σήμερα κούμπωσε σε άλλο PCI που δεν έχω ξανά παρατηρήσει, ενώ έπαιζε μεταξύ PCI 284 σε B3 + B7 + B1 + N28 και 444 σε B3 + B1 + N1, ξαφνικά εμφανίστηκε ένα PCI 446 που δίνει B3 + N1. Συνήθως τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές; Παίζει να είναι προετοιμασία για SA?
  2. WizeMan

    5G NR

    Οπότε ο μόνος τρόπος να το ανακαλύψουμε είναι να τσεκάρουμε με cellmapper / netmonster σε ένα κινητό android?
  3. WizeMan

    5G NR

    Υπάρχει κάποιος πίνακας που να δείχνει ποιες περιοχές θα αποκτήσουν υποδομές COTE 5G SA? Με ενδιαφέρει Κυπαρισσία Μεσσηνίας.
  4. από το chat τι σου λένε? Από το τσατ μου είπαν πως δεν έχω κάποιον κόφτη, και ότι θα κάνουν επανεκκίνηση της σύνδεσης μου και να κάνω ένα reset τη συσκευή, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πολύ παράξενα πράγματα...
  5. 30 είναι μπερδεύτηκα. Δεν έχω κάποια ρουτίνα 😕
  6. Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα που μου την έχει δώσει. Πήρα το Surf & Mail πακέτο στην προσφορά με τα unlimited data για 30 μέρες. Υπόψιν είχα κάποια data πριν το πάρω, αλλά ήθελα να επωφεληθώ της προσφοράς μιας και είναι διάρκεια 30 ημερών. Αντιμετωπίζω λοιπόν το εξής: Από τις 22:00 μέχρι το επόμενο πρωί στις 10:00 δεν έχω καθόλου internet. Μπορεί να πάθει μια αναλαμπή πχ για 10 δευτερόλεπτα αλλά και αυτό πολύ σπάνιο. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό λόγω κάποιου «κόφτη»; Όλη την υπόλοιπη μέρα έχω Internet (4G) και μάλιστα σε καλές ταχύτητες.
  7. Απλά επειδή ήμουν για πολλά χρόνια συνδρομητής Cosmote και το My Account ήταν κορυφή σχετικά με το My Vodafone που κατέβασα λόγω φορητότητας... είχα την απορία...
  8. Ξεθάβω το θέμα για να ρωτήσω αν έχουμε κάποια πληροφόρηση σχετικά με το πότε θα ενημερωθεί η εφαρμογή σύμφωνα με τα νέα Guidelines για να φαίνεται σε ολόκληρη την οθόνη των iPhone 5 / iPhone 5S / iPhone 5C???
  9. Κεραία COSMOTE υπάρχει και πάνω από τον ΟΤΕ απ' όσο γνωίζω. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε νωρίς το απόγευμα [offtopic] πως και απ' τα μέρη μου; [/offtopic]
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το αντίθετο δυστυχώς... το πρόβλημα υπάρχει στο 3G δίκτυο της Cosmote... αν απενεργοποιήσετε το 3G μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας... αυτό μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα, με ενημέρωσαν στο "Γερμανό"
  11. Υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο της Cosmote στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Το τηλέφωνο έχει κολλήσει στην αναζήτηση δικτύου
  12. Έχω το Huawei FT3110 με κάρτα SIM Vodafone και οι κλήσεις που κάνω βγαίνουν με απόκρυψη. Να συμπληρώσω ότι δεν έχω ρυθμίσει κάτι τέτοιο και με άλλη συσκευή (και GSM Asterisk Gateway) καλεί κανονικά χωρίς απόκρυψη. Στο manual δεν γράφει κάτι σχετικό και ούτε έχω βγει κάποια υπόδειξη στο internet. Τι να κάνω???
  13. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μέσω Cydia να στείλεις το SHSH στον server του Sauric (μάλλον έχει γίνει αυτόματα). Επίσης κάθε φορά που βγαίνει νέο firmware να περιμένεις να γίνεται πρώτα JB και να αναβαθμίζεις μέσω PwnageTool ή με Custom Firmware χωρίς την BaseBand (γιατί είναι Αγγλίας άρα και εργοστασιακά κανονικά κλειδωμένο)
×
×
  • Create New...