Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

33 minutes ago, johnny_htc said:

Κάποιος κλείδωσε B7 και έκανε τον γύρο του νησιού; 🤔 Βάρεσε η ζέστη για τα καλά. 🤣

Screenshot_20230828_145018_CellMapper.jpg

Ποιό νησί είναι με τόσο πυκνό δίκτυο;;

15 ώρες πριν, mixtri said:

Έχει να κάνει με το measurement gap configuration. Εφόσον δεν έχουν ξεχωριστές κεραίες για κάθε mno, αν υπάρχει conflict στα measurement gaps και drx slots υπάρχει θέμα…

Και με σκέτη τη σιμ της Cosmote, τα ίδια μου κάνει. Και το κάνει και στης γυναίκας μου που είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Έχει νόημα άραγε να το ψάξω αν η σιμ έχει θέμα;; Την πήρα πρόσφατα ούτε μήνα δεν έχει.

24 minutes ago, kalitexnis_g said:

Και με σκέτη τη σιμ της Cosmote, τα ίδια μου κάνει. Και το κάνει και στης γυναίκας μου που είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Έχει νόημα άραγε να το ψάξω αν η σιμ έχει θέμα;; Την πήρα πρόσφατα ούτε μήνα δεν έχει.

Σιμ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα,η συσκευή πιο πιθανό μου ακούγεται. Κάνε μια δοκιμή και άσε μόνο την κόκκινη σιμ και πες μας

36 minutes ago, aektzhs 1 said:

Σιμ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα,η συσκευή πιο πιθανό μου ακούγεται. Κάνε μια δοκιμή και άσε μόνο την κόκκινη σιμ και πες μας

Λοιπόν τα δοκίμασα όλα. Με Vodafone σκέτη κανένα θέμα, με Cosmote σκέτη τα ίδια. Με άλλη σιμ Cosmote σκέτη, τα ίδια.

Τα ίδια και στης συζύγου το κινητό ίδιο μοντέλο.

Άρα η σιμ δεν φταίει. Απλώς μετά από κάθε επανεκκίνηση θα κάνω μία πτήση.

Αποκλείεται όμως τελικά εκείνο το Cell να μην δίνει Ίντερνετ;;

Στο μεταξύ ποια είναι η πλάκα.. δοκιμάζωε το netmonster σε ένα samsung και δεν μπαίνει σε εκείνο το cell με τίποτα!! Μόνο το δικό μου το xiaomi μπαίνει για να μην έχω ίντερνετ!! 😭😭😂😂

Edited by kalitexnis_g

5 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

Λοιπόν τα δοκίμασα όλα. Με Vodafone σκέτη κανένα θέμα, με Cosmote σκέτη τα ίδια. Με άλλη σιμ Cosmote σκέτη, τα ίδια.

Τα ίδια και στης συζύγου το κινητό ίδιο μοντέλο.

Άρα η σιμ δεν φταίει. Απλώς μετά από κάθε επανεκκίνηση θα κάνω μία πτήση.

Αποκλείεται όμως τελικά εκείνο το Cell να μην δίνει Ίντερνετ;;

Στο μεταξύ ποια είναι η πλάκα.. δοκιμάζωε το netmonster σε ένα samsung και δεν μπαίνει σε εκείνο το cell με τίποτα!! Μόνο το δικό μου το xiaomi μπαίνει για να μην έχω ίντερνετ!! 😭😭😂😂

Μήπως είναι barred το cell? Και μπαίνει εκεί το Xiaomi? 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Κρητη βουλιάζει απο Traffic .

Τα N78 Bands δεν μας φτάνουν για off loafing κινησης. Οι συγκεκριμένοι σταθμοί έχουν και N78 και παρολαυτα γεμίζουν και οι B Bands . 🙂

https://youtu.be/4vxq_TLbh8s?feature=shared

Screenshot_20230828_223153_Gallery.thumb.jpg.5e9d08be2862fbfa8de6f94aa5bebd48.jpgScreenshot_20230828_222948_Gallery.thumb.jpg.fa77943b46df509c9a236338f4688537.jpgScreenshot_20230828_222840_Gallery.thumb.jpg.4ed44bf2ee53033e94f49645acddaa6f.jpgScreenshot_20230828_222818_Gallery.thumb.jpg.599a5a44f6f7693aa6daf11bde826617.jpg

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

1 hour ago, HORGRAP said:

Η Κρητη βουλιάζει απο Traffic .

Τα N78 Bands δεν μας φτάνουν για off loafing κινησης. Οι συγκεκριμένοι σταθμοί έχουν και N78 και παρολαυτα γεμίζουν και οι B Bands . 🙂

https://youtu.be/4vxq_TLbh8s?feature=shared

Screenshot_20230828_223153_Gallery.thumb.jpg.5e9d08be2862fbfa8de6f94aa5bebd48.jpgScreenshot_20230828_222948_Gallery.thumb.jpg.fa77943b46df509c9a236338f4688537.jpgScreenshot_20230828_222840_Gallery.thumb.jpg.4ed44bf2ee53033e94f49645acddaa6f.jpgScreenshot_20230828_222818_Gallery.thumb.jpg.599a5a44f6f7693aa6daf11bde826617.jpg

Κρήτη δεν μου έχουν αναφέρει κάτι για πρόβλημα,μου έχουν πει πρόσφατα άτομα που επισκέφτηκαν το νησί πως πάει μια χαρά 

Αναβαθμίστηκε η 4671! 
Μεσα στο σπίτι από κακό edge τώρα δίνει τόσο! Καιρος ήτανIMG_8714.thumb.png.e349bdb438f3131a72acc44542290279.png

Σε σύγκριση με τη μαυρη δίνει τα μισά, αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω κανένα παράπονο. Είναι πολυ καλά. Στους υπόλοιπους Αμπελοκήπους(Ιωαννίνων), πιο κατω δηλαδή, με γυρνάει σε 4G. Εγώ που είμαι σχετικά κοντά στην κεραια δεν εχω πρόβλημα με εναλλαγές. 

Edited by panos.k2

Κάνε μια βόλτα αν ξέρεις πού είναι να δεις αν άλλαξαν πάνελ (ή να στείλεις και φωτό αν γίνεται)

Μπράβο πρόοδος η πράσινη 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

31 minutes ago, georgeavl3 said:

Κάνε μια βόλτα αν ξέρεις πού είναι να δεις αν άλλαξαν πάνελ (ή να στείλεις και φωτό αν γίνεται)

Είναι σε καμινάδα η κεραια.

Edited by panos.k2

1 hour ago, panos.k2 said:

Αναβαθμίστηκε η 4671! 
Μεσα στο σπίτι από κακό edge τώρα δίνει τόσο! Καιρος ήτανIMG_8714.thumb.png.e349bdb438f3131a72acc44542290279.png

Σε σύγκριση με τη μαυρη δίνει τα μισά, αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω κανένα παράπονο. Είναι πολυ καλά. Στους υπόλοιπους Αμπελοκήπους(Ιωαννίνων), πιο κατω δηλαδή, με γυρνάει σε 4G. Εγώ που είμαι σχετικά κοντά στην κεραια δεν εχω πρόβλημα με εναλλαγές. 

Τρομερή εξέλιξη. Το σπίτι σου στους Αμπελόκηπους είχες πει ότι είναι αν θυμάμαι καλά;

36 minutes ago, Gv2008 said:

Τρομερή εξέλιξη. Το σπίτι σου στους Αμπελόκηπους είχες πει ότι είναι αν θυμάμαι καλά;

Ναι. Σε ψηλό όροφο. Το σπίτι είναι αρκετα εύκολο στην κάλυψη

Η κεραια βρίσκεται στην εξοχη όμως, βόρεια του νοσοκομείου Χατζηκώστα

Edited by panos.k2

1 hour ago, panos.k2 said:

Σίγουρα άλλαξαν πάνελ , και σίγουρα άλλαξαν και κατευθηνση που κοιταν . Σίγουρα από οριακό EDGE δεν πήγε σε 170mbps μόνο με νέα basebands και RRUs . (Υποθέτω)

1 ώρα πριν, panos.k2 said:

Άρα μέσα στο σπίτι σου τώρα κάνεις με όλες τις δουλειές σου;Μάλλον το κατάλαβαν και επίσπευσαν την αναβάθμιση

16 minutes ago, aektzhs 1 said:

Άρα μέσα στο σπίτι σου τώρα κάνεις με όλες τις δουλειές σου;Μάλλον το κατάλαβαν και επίσπευσαν την αναβάθμιση

Εχω 2-3 μπαρες σηματος 5G. Τα πάντα κανείς εννοείται, με όλες τις εταιρείες. Εχω Ίντερνετ παρ όλα αυτά κανονικά για το σπίτι. Αυτό χρησιμοποιώ κυριως στο σπίτι. 

Ταχύτητες 100-160down από Cosmote. Οι άλλες δίνουν παραπάνω αλλά δεν παραπονιεμαι για τις ταχύτητες της COSMOTE, αυτό έλειπε. 

Στις σκάλες στους πιο χαμηλούς ορόφους δεν βγάζει κλήσεις. Πιο πάνω ανεβαίνοντας τις σκάλες είναι καλά. Για το ασανσερ δεν ξέρω, πολυ σπανια το παίρνω επειδή εχω κλειστοφοβία και προτιμώ τις σκάλες. 
Ειναι πολυ σημαντική και μεγάλη η βελτίωση.
Άλλη μια σημαντική αναβάθμιση που πρέπει να γίνει είναι στην 4052 στους λιγκιαδες. Μόνο η κοσμοτε έμεινε με 4G από λιγκιαδες. 

Edited by panos.k2

11 minutes ago, panos.k2 said:

Εχω 2-3 μπαρες σηματος 5G. Τα πάντα κανείς εννοείται, με όλες τις εταιρείες. Εχω Ίντερνετ παρ όλα αυτά κανονικά για το σπίτι. Αυτό χρησιμοποιώ κυριως στο σπίτι. 

Ταχύτητες 100-160down από Cosmote. Οι άλλες δίνουν παραπάνω αλλά δεν παραπονιεμαι για τις ταχύτητες της COSMOTE, αυτό έλειπε. 

Στις σκάλες στους πιο χαμηλούς ορόφους δεν βγάζει κλήσεις. Πιο πάνω ανεβαίνοντας τις σκάλες είναι καλά. Για το ασανσερ δεν ξέρω, πολυ σπανια το παίρνω επειδή εχω κλειστοφοβία και προτιμώ τις σκάλες. 
Ειναι πολυ σημαντική και μεγάλη η βελτίωση.
Άλλη μια σημαντική αναβάθμιση που πρέπει να γίνει είναι στην 4052 στους λιγκιαδες. Μόνο η κοσμοτε έμεινε με 4G από λιγκιαδες. 

Να την περιμένεις αύριο μεθαύριο ! Τις τελειώνουν τις πόλεις 

Αρχισε το πανηγύρι; 

Παύλος Παυλίδης 

Αρχισε το πανηγύρι; 
Ναι σήμερα χαμουλης γίνεται είναι ότι πρέπει. Πολύ πράμα δεν τον θυμόμουν έτσι είχα να πάω προ covid και με εντυπωσίασε.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανόνι Κέρκυρα . Το αιφονι δεν φορτώνει το μενού για πληροφοριες .Το upload απογοήτευση 🥲

IMG_4652.png

Λογικά από την κεραία 104647 στο πρώην Χίλτον πιάνεις

51 minutes ago, king2009 said:

Ναι σήμερα χαμουλης γίνεται είναι ότι πρέπει. Πολύ πράμα δεν τον θυμόμουν έτσι είχα να πάω προ covid και με εντυπωσίασε.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω πάει ποτέ. 

Δεν τα μπορώ αυτά. 

Παύλος Παυλίδης 

Τα νέα ericsson έχουν reverse fading mechanism (patented). Εντοπίζουν το fading του χρηστών και κάνουν fading cancellation με αποτέλεσμα να είναι πολύ σταθερό το σήμα. Αυτό μπορεί να αποτυπώνεται σε λιγότερο rsrp αλλά θα σου παίζει σωστά και με -125dBm. Όλα αυτά γίνονται σε hardware level. Μιλάμε για άπιαστη ποιότητα σήματος. Πλέον εν κινήσει θα έχετε σταθερό σήμα.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]