mixtri Δημ. September 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 (edited) Κέντρο Καρδίτσας επί της Καραϊσκάκη Edited September 15, 2022 by mixtri 8 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 Καρδίτσα Πεζόδρομος. Μια κεραία 5g σε όλη την πόλη... ωστόσο... 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 (edited) Εχω φρικτά θέματα με το internet του 5G καθώς με το poco f3 υπάρχουν μέρες που δεν πιάνω internet ενώ περπατάω μισή ώρα (μέσα στη Λάρισα στην περιοχή της Νεράιδας) και ενώ συνδέομαι σε 5g δίκτυο (είμαι Cosmote) και ενώ έχω κάνει και 5 reboot. Υπάρχει περίπτωση να μην φταίει το κινητό; Ρωτάω επειδή το χρησιμοποιώ και για επαγγελματικούς λόγους και είμαι στο τσακ να αφήσω πίσω τα κινέζικα και να πάω σε samsung/apple. Edited September 15, 2022 by skiabox 1 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις και άλλο κινητό. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην φταίει το κινητό.Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 (edited) 3 minutes ago, georgeavl3 said: Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις και άλλο κινητό. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην φταίει το κινητό. Poco X3 Pro Αν υπήρχε test drive για κινητά θα το έκανα σίγουρα. Αλλά τώρα δεν βλέπω άλλη λύση. Δεν μιλάμε για πρόβλημα στην ύπαιθρο. Για μέσα στη Λάρισα μιλάω. Edited September 15, 2022 by skiabox 1 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 Ε ναι, σου λέω ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του δικτύου και τελικά να ξοδευτείς τζάμπα.Poco X3 Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 (edited) Αγαπημενος σταθμός βάσης με 3 κατευθύνσεις 3 Sectors 3 n78 🙂 ( Ηράκλειο Κρητη. Μεταγωγικό κεντρο Κυκλαδων και Κρητης " Αριάδνη " Οδός Αριάδνης 🙂 Τα μεσημέρια τα Basebands σε αυτο το σταθμο σίγουρα κανουν download 5 GBps με τοσο κόσμο. ( Φτάνει RSRQ -18 ακομα και με καλο σημα οταν εχει κίνηση και η n78 απο τα 1300 Mbps πέφτει στα 400 MBps ( Αρκετά καλα για φέτος ) στο ίδιο σημείο τα απογεύματα. Το 1 Sector ειναι UP TILTED ομως χωρις λόγο. Δεν υπαρχει λόφος, βουνό εκει που κοιτάει. Ποιος ο λόγος ? ( βλεπει αεροδρόμιο ) 🙂 Edited September 16, 2022 by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 1 ώρα πριν, skiabox said: Αν υπήρχε test drive για κινητά θα το έκανα σίγουρα. Αλλά τώρα δεν βλέπω άλλη λύση. Δεν μιλάμε για πρόβλημα στην ύπαιθρο. Για μέσα στη Λάρισα μιλάω. Πήγαινε πλατεία και κέντρο να δοκιμάσεις γιατί το giga speed network μπορει να έχει 2000 στο κέντρο και εκτός κέντρου να μην πήγαινει καλά η μπες σε ένα καταστημα Γερμανού και Cosmote και πες του να κάνει speedtest με δική τους συσκευή. Συνήθως οι τεχνικοί στα καταστήματα είναι ψιλό νερντ και έχουν καλουτσικες συσκευές οπότε θα σου πιστεύω θα σου μετρήσουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 3 ώρες πριν, skiabox said: Εχω φρικτά θέματα με το internet του 5G καθώς με το poco f3 υπάρχουν μέρες που δεν πιάνω internet ενώ περπατάω μισή ώρα (μέσα στη Λάρισα στην περιοχή της Νεράιδας) και ενώ συνδέομαι σε 5g δίκτυο (είμαι Cosmote) και ενώ έχω κάνει και 5 reboot. Υπάρχει περίπτωση να μην φταίει το κινητό; Ρωτάω επειδή το χρησιμοποιώ και για επαγγελματικούς λόγους και είμαι στο τσακ να αφήσω πίσω τα κινέζικα και να πάω σε samsung/apple. Δοκίμασε να κλειδώσεις σε 4g. Αν δουλεύει, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού εγκαταστήσεις το τελευταίο πακέτο λογισμικού μέσω του μενού ενημέρωσης και ξανά δοκίμασε. O Snapdragon 870 είναι αρκετά αξιόπιστος. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 3 ώρες πριν, skiabox said: Εχω φρικτά θέματα με το internet του 5G καθώς με το poco f3 υπάρχουν μέρες που δεν πιάνω internet ενώ περπατάω μισή ώρα (μέσα στη Λάρισα στην περιοχή της Νεράιδας) και ενώ συνδέομαι σε 5g δίκτυο (είμαι Cosmote) και ενώ έχω κάνει και 5 reboot. Υπάρχει περίπτωση να μην φταίει το κινητό; Ρωτάω επειδή το χρησιμοποιώ και για επαγγελματικούς λόγους και είμαι στο τσακ να αφήσω πίσω τα κινέζικα και να πάω σε samsung/apple. Κι εγώ έχω Cosmote σε Poco F3. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, αλλά δεν είμαι στη Λάρισα. 😋 Δοκίμασε να βάλεις τη SIM της Cosmote στη θέση 1. Γιατί τα Xiaomi φρικάρουν καμιά φορά με αυτήν (μόνο με Cosmote το έχω δει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Στο χωριό Βασιλή έξω από τα Φάρσαλα από αναβαθμισμένο σταθμό σε μεγάλη απόσταση. Σωρός στις στροφές από Μάραθο. Αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας. Εσωτερικός χώρος! 🙂 καταπληκτική δουλειά όπου έχει γίνει αναβάθμιση... 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) Νέα Ιωνία Βόλου μπροστά στο κατάστημα Wind. Βόλος Δημαρχείο Edited September 16, 2022 by mixtri 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Βόλος Ιάσονος στα πρακτορεία. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Περιοχή νοσοκομείου Βόλου 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Βόλος κέντρο 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 16 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Κι εγώ έχω Cosmote σε Poco F3. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, αλλά δεν είμαι στη Λάρισα. 😋 Δοκίμασε να βάλεις τη SIM της Cosmote στη θέση 1. Γιατί τα Xiaomi φρικάρουν καμιά φορά με αυτήν (μόνο με Cosmote το έχω δει). Πήρα ένα samsung s22+ αλλά η περιοχή της Νεράιδας στη Λάρισα φαίνεται να έχει ακόμα θέματα. Θα αρχίσω να δοκιμάζω και με άλλους providers. Για αρχή θα βάλω και μια κάρτα Vodafone. 1 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Βόλος στο "Βολωνακι" (τι άλλο θα ακούσουμε) 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) 19 minutes ago, skiabox said: Πήρα ένα samsung s22+ αλλά η περιοχή της Νεράιδας στη Λάρισα φαίνεται να έχει ακόμα θέματα. Θα αρχίσω να δοκιμάζω και με άλλους providers. Για αρχή θα βάλω και μια κάρτα Vodafone. Το πρόβλημα είναι μόνο σε 5g? Edited September 16, 2022 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) @mixtri Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 1 hour ago, mixtri said: Το πρόβλημα είναι μόνο σε 5g? Κάποιο παλικάρι σε άλλο forum ανέφερε ότι και σε 4g υπάρχουν τα ίδια θέματα. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 15 minutes ago, CosMap said: @mixtri πιο κοντά δεν είχε φωτό μπας και έχει κουτάκια n78? Έχει κανονικά Ν78. 🙂 4 massive mimo. Εσωτερικός χώρος ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Πάντως και η κοσμοτε σε εσωτερικούς χώρους θέλει...βελτίωση. Βέβαια σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι αρκετά μπροστά. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Μιλούσα με τεχνικό που ήρθε στο σπίτι μου για βλάβη με άλλο δίκτυο και τον ρώτησα για το 5G στην Αλεξανδρούπολη. Μου λέει πως έχουν κάνει μελέτη εδώ και καιρό, μου λέει ακόμα και τα φορτηγά φέρανε (Test drive) και ότι μάλιστα ήταν από τις πρώτες περιοχές που θέλαν να δούνε και για φορτηγά που οδηγούν μόνα τους κτλ. (Περίπου χρόνο έχει που έγινε αυτό). Όταν τον ρώτησα γιατί τότε δεν έχουμε στην πόλη, δεν μου απάντησε επειδή είπε πως δεν είναι το πόστο του αυτό. Και ρωτάω όσους ασχολούνται, ποιοι μπορεί να είναι πιθανοί λόγοι για να υπάρχει τόση καθυστέρηση; (Έμαθα επίσης πως τώρα έχουν ξεκινήσει έργα για FTTH στην πόλη). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Θα ήθελα πολύ να δω ένα συγκριτικό ταχυτήτων στο αντιστοιχο νημα,από Βόρεια Ελλάδα σε 5g και 4g εκτός Θεσσαλονίκης.Με τα τρία δίκτυα στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα.Αν κάποιος μπορεί θα το εκτιμήσω δεόντως. Θελω να δω κάτι..Ευχαριστώ πολύ. 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 7 minutes ago, Nickchris36 said: Θα ήθελα πολύ να δω ένα συγκριτικό ταχυτήτων στο αντιστοιχο νημα,από Βόρεια Ελλάδα σε 5g και 4g εκτός Θεσσαλονίκης.Με τα τρία δίκτυα στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα.Αν κάποιος μπορεί θα το εκτιμήσω δεόντως. Θελω να δω κάτι..Ευχαριστώ πολύ. Θα σου ανεβάσω όταν πάω να έχεις εικόνα. 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 1 minute ago, cmvr said: Θα σου ανεβάσω όταν πάω να έχεις εικόνα. Ευχαριστώ πολύ.θα ανέβω Δράμα Σέρρες Ξάνθη σε λιγο καιρο για δουλειά και θα ήθελα μια εικόνα των τριών δικτύων παρακαλώ. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts