georgebad Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 9 minutes ago, cocu said: Ενεργοποιήθηκε 5G μέσα στην Παραλία Κατερίνης το Σάββατο, ταχύτητες λίγο πάνω από 300 πρός το παρόν πιάνει. Επίσης κάποιος στο cellmapper έσβησε όλες τις κεραιες από όλη την ελλάδα που ανήκουν στο παλιό δίκτυο Το παρατήρησα και εγώ … Μπορούμε να κανυομε restore κάπως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 Είναι βδομάδες αυτό το πρόβλημα. Το είχα παρατηρήσει με τους πύργους της Vodafone και της WindPoco X3 Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 Μέχρι προχθές δούλευε κανονικά... Ελπίζω να μην μπορεί κάποιος να σβήσει τόσες κεραίες Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 Κοίτα, τις σβήνει αλλά αν ξαναπεραστουν από κάποιον άλλο τα δεδομένα υπαρχουν όλα κανονικά Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 (edited) Παρατήρησα πάντως, προσθέτουν και φωτό, ίσως κάποιος το ανέλαβε να το κάνει πιό ωραίο και για τις 3 εταιρίες Edited May 3, 2022 by cocu 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 14 minutes ago, cocu said: Παρατήρησα πάντως, προσθέτουν και φωτό, ίσως κάποιος το ανέλαβε να το κάνει πιό ωραίο. Πονφωτογραφιες όμως δυστοιχος είναι outdated … βάζω κάποιες εγώ που τραβαω με τον νέο εξοπλισμό , αλλά μου είναι δύσκολο … θα βγω μια μέρα με την κάμερα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 (edited) On 30/4/2022 at 11:34 ΠΜ, mixtri said: Οπτική επαφή δε σημαίνει πάντα καλές ταχύτητες. Θες multipath για καλό ΜΙΜΟ. @mixtri Μιχάλη , μην ορκίζεσαι 🙂 Πολλές φορές οταν το multipath ειναι σε δύσκολα επίπεδα και διακυμάνσεις μπορεί να κάνει trigger ... ωραία domino effects οπως την ... αλλαγή Cell σε μακρυνό σταθμο βάσης και ίσως ...σταθεροτερο 🙂 Μην ξεχναμε και το Doppler effect που πολλες φορές μερικά παραπάνω Hz στη συχνότητα βελτιώνουν το linearity και τα SNR στο φασμα της κινητής τηλεφωνίας. 100 Hz shift ( λεμε τωρα.... ) κανουν θαύματα στο SNR. Τα έχω δεί ΟΛΑ αυτές τις μέρες στο καγιάκ ΚΑΙ στο ... αεροπλάνο Time advance + - 500 μετρα ανα δευτερόλεπτο λογω reflections ενω είσαι σταθερός μονο στα παράλια του Ηρακλείου και στο Hobart της Tazmania εχεις 🙂 Μεταξύ αστείου και σοβαρού 🙂 Edited May 3, 2022 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 (edited) Μέτρηση στο Βόλο, στη στάση του αστικού, Καρτάλη με Σωκράτους στο Artesio. https://www.speedtest.net/result/a/8351710798 Edited May 4, 2022 by lyricmyth 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 The Mall Athens στο ΙΚΕΑ απέξω. Sent from my SM-G998B using Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 35 minutes ago, DjTony said: The Mall Athens στο ΙΚΕΑ απέξω. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Αυτά ειναι...!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 Πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα (Αττική). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα (Αττική). Μια χαρά. Το θηρίο που έχει ανεβάσει ακριβώς απέναντι από την πλατεία καμουφλαρισμένο, δεν αφήνει μύγα να πέσει κάτω 😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 1 hour ago, johnny_htc said: Μια χαρά. Το θηρίο που έχει ανεβάσει ακριβώς απέναντι από την πλατεία καμουφλαρισμένο, δεν αφήνει μύγα να πέσει κάτω 😁 Καμινάδα το καμουφλάζ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 (edited) Έξω από την πυροσβεστική Τρικάλων Edited May 5, 2022 by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 Λάρισα πλατεία ταχυδρομείου με N78!! 5 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, vwbestakos said: Αναβαθμίστηκε η κεραία επάνω στο metropol ή είναι από τον Οτε Φιλελλήλων; ; Όλες κι όλες μόνο 3 κεραίες είχαν αναβαθμιστεί Λάρισα τόσο καιρό, μια καινούργια στον ΟΣΕ, και Ν78 μόνο στον ΟΤΕ Φιλελλήνων Edited May 6, 2022 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 1 ώρα πριν, cocu said: ακόμα και Σέρρες και οι δυο σταθμοί παίζουν με N78 Kitchen bar θεσσαλονικη με DSS https://www.speedtest.net/result/i/5104444394 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 Περισσός. https://www.speedtest.net/my-result/i/5105407844 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 2 ώρες πριν, TakeOverNet said: Περισσός. https://www.speedtest.net/my-result/i/5105407844 Μου έκανε εντύπωση που έβαλες speedtest της Vodafone με fake 5G. Μετά μπήκα εδώ και κατάλαβα γιατί... 🤣 2 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 (edited) Πλατεία Νέας Πεντέλης. Μπαλίτσα μόνη της η Cosmote εκεί πάνω. Κρίνοντας από το σήμα του 5G στο Netmonster, ίσως είδε μακρινή N78, γιατί έχει κεραία εκεί κοντά. Το ίδιο και στα Μελίσσια (κοντά στο Everest). Edited May 7, 2022 by MitsosDaBest13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Μου έκανε εντύπωση που έβαλες speedtest της Vodafone με fake 5G. Μετά μπήκα εδώ και κατάλαβα γιατί... 🤣 Θεωρείς το παραπάνω fake 5G? κάτω από την κεραία του ΟΤΕ είσαι στα 100 Όλη η Ν Ιωνία έτσι είναι. Μάλιστα πιο μερικά στενά πιο κατω δεν μπορείς να μιλήσεις καν (εξωτερικό χώρο) Edited May 7, 2022 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Πλατεία Νέας Πεντέλης. Μπαλίτσα μόνη της η Cosmote εκεί πάνω. Κρίνοντας από το σήμα του 5G στο Netmonster, ίσως είδε μακρινή N78, γιατί έχει κεραία εκεί κοντά. Το ίδιο και στα Μελίσσια (κοντά στο Everest). Εικόνα και για την μπλέ έχεις από Πεντέλη; ήταν η χειρότερη στη Πεντέλη! Μπας και έκαναν τίποτα! Υπηρετούσα στο 414 (Παλιά Πεντέλη) και όσοι είχαν VF έφυγαν γιατί ήταν με Edge και δεν είχαν ίντερνετ στο νοσοκομείο. Edited May 7, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Εικόνα και για την μπλέ έχεις από Πεντέλη; ήταν η χειρότερη στη Πεντέλη! Μπας και έκαναν τίποτα! VF δύσκολα εκεί. Υπηρετούσα στο 414 (Παλιά Πεντέλη) ψηλά και όσοι είχαν VF έφυγαν γιατί ήταν με Edge και δεν είχαν ίντερνετ. Τελευταία φορά που είχα μαζί μου τη μπλε στην (παλαιά) Πεντέλη, ήταν πέρσι τον Ιούλιο. Είχε ένα ωραίο 2G στο δρόμο. 🤣 Το 3G οριακό και μη λειτουργικό, το 4G σαν μακρινό ραδιόφωνο (πότε έπιανε, πότε το έχανε). Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα (δεν νομίζω), γι αυτό γράφω ότι η Cosmote παίζει μόνη της εκεί πάνω, θα μου κάνει εντύπωση αν μόνιμος κάτοικος έχει οποιαδήποτε άλλη. 😛 Edited May 7, 2022 by MitsosDaBest13 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 19 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Τελευταία φορά που είχα μαζί μου τη μπλε στην (παλαιά) Πεντέλη, ήταν πέρσι τον Ιούλιο. Είχε ένα ωραίο 2G στο δρόμο. 🤣 Το 3G μη οριακό και λειτουργικό, το 4G σαν μακρινό ραδιόφωνο (πότε έπιανε, πότε το έχανε). Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα (δεν νομίζω), γι αυτό γράφω ότι η Cosmote παίζει μόνη της εκεί πάνω, θα μου κάνει εντύπωση αν μόνιμος κάτοικος έχει οποιαδήποτε άλλη. 😛 Ίσως κάτι έχει αλλάξει. Τόσες αναβαθμίσεις κάνουν! Γιατί άραγε; τόσο ισχυροί είναι οι κάτοικοι που δεν τους επιτρέπουν να στήσουν σταθμούς. Με καλό καμουφλάζ θα τα καταφέρουν. Άκου εκεί 2G Αθήνα κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 36 minutes ago, Chrischal1908 said: Ίσως κάτι έχει αλλάξει. Τόσες αναβαθμίσεις κάνουν! Γιατί άραγε; τόσο ισχυροί είναι οι κάτοικοι που δεν τους επιτρέπουν να στήσουν σταθμούς. Με καλό καμουφλάζ θα τα καταφέρουν. Άκου εκεί 2G Αθήνα κιόλας! Δεν είναι εύκολη η περιοχή εκεί έχω άνθρωπο που μένει. Πάλι στα δύσκολα σημεία δε θα τα καταφέρουν όπως και στην ανατολική αττική που εκτός από την Cosmote οι άλλες είναι με μονοψήφιες. 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts