pan24 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Μόνο Πάτρα αναβοσβήνουν οι N78 από προχτές; Πότε ανοίγουν Ψηλαλώνια, πότε Γεωργίου πότε είναι σβηστές και οι 2 όπως τώρα. Ίσως επειδή υπάρχει επικάλυψη σε αυτές τις δύο να το ψάχνουν. Α και τα NSN συνεχίζουν να εκπέμπουν κανονικά από αναβαθμισμένους σταθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Μόνο Πάτρα αναβοσβήνουν οι N78 από προχτές; Πότε ανοίγουν Ψηλαλώνια, πότε Γεωργίου πότε είναι σβηστές και οι 2 όπως τώρα. Ίσως επειδή υπάρχει επικάλυψη σε αυτές τις δύο να το ψάχνουν. Α και τα NSN συνεχίζουν να εκπέμπουν κανονικά από αναβαθμισμένους σταθμούς. Σέρρες χθες το βράδυ δεν συνδεόταν με τίποτα , αλλά νόμιζα ήταν παραξενιές της apple Θεσσαλονίκη ππυ είμαι τώρα όλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Μόνο Πάτρα αναβοσβήνουν οι N78 από προχτές; Πότε ανοίγουν Ψηλαλώνια, πότε Γεωργίου πότε είναι σβηστές και οι 2 όπως τώρα. Ίσως επειδή υπάρχει επικάλυψη σε αυτές τις δύο να το ψάχνουν. Α και τα NSN συνεχίζουν να εκπέμπουν κανονικά από αναβαθμισμένους σταθμούς.Έχουν βάλει και N78 επαρχία ; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Έχουν βάλει και N78 επαρχία ; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σέρρες η μισή πολύ έχει n78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Σέρρες η μισή πολύ έχει n78Μακάρι να φτιάχνανε έτσι και την πόλη εκ δεξιών σας την Ξάνθη αλλά δεν.... Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Μακάρι να φτιάχνανε έτσι και την πόλη εκ δεξιών σας την Ξάνθη αλλά δεν.... Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Massive panel είδες στην Ξάνθη ; https://drive.google.com/file/d/1URiD7YBSTLiE_m8aE7VhQvhPu_VgR7pG/view?usp=drivesdk Τεστακια από Αμπελοκήπους σταυρουπολη και αρχή του Εύοσμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Massive panel είδες στην Ξάνθη ; https://drive.google.com/file/d/1URiD7YBSTLiE_m8aE7VhQvhPu_VgR7pG/view?usp=drivesdk Τεστακια από Αμπελοκήπους σταυρουπολη και αρχή του ΕύοσμουΚοίτα πάνω από 300 δεν είδα πουθενά στο κέντρο που έχει έχει μόνο καλή κάλυψη (άσε που κάνει κάτι βυθίσεις στα 60Mbps). Να μη επαναλαμβάνομαι αλλά εκτός ενός πολύ μικρού κομματιού όλη η άλλη πόλη υποφέρει από μονοψήφιες και ιδιαίτερα δυτικά της πόλης στα 2Mbps. Αν έβαζε n78 θα το έβλεπα πιστεύω γιατί από το Netmonster δεν έβγαλα άλλη. Μέτρησα εκτός από το δικό μου και iphone 12 φίλου και δίνει τις ίδιες ακριβώς ταχύτητες οπότε δεν παίζει κάτι με την συσκευή μου να δείχνει λιγότερο. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Έχουν βάλει και N78 επαρχία ; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάτρα σε αρκετούς σταθμούς. Και κέντρο και προς Ρίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Κοίτα πάνω από 300 δεν είδα πουθενά στο κέντρο που έχει έχει μόνο καλή κάλυψη (άσε που κάνει κάτι βυθίσεις στα 60Mbps). Να μη επαναλαμβάνομαι αλλά εκτός ενός πολύ μικρού κομματιού όλη η άλλη πόλη υποφέρει από μονοψήφιες και ιδιαίτερα δυτικά της πόλης στα 2Mbps. Αν έβαζε n78 θα το έβλεπα πιστεύω γιατί από το Netmonster δεν έβγαλα άλλη. Μέτρησα εκτός από το δικό μου και iphone 12 φίλου και δίνει τις ίδιες ακριβώς ταχύτητες οπότε δεν παίζει κάτι με την συσκευή μου να δείχνει λιγότερο. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχεις οπτική επαφή , όταν μπορείς για βγάλε μια φωτογραφία τον αταθμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 7, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Μόνο Πάτρα αναβοσβήνουν οι N78 από προχτές; Πότε ανοίγουν Ψηλαλώνια, πότε Γεωργίου πότε είναι σβηστές και οι 2 όπως τώρα. Ίσως επειδή υπάρχει επικάλυψη σε αυτές τις δύο να το ψάχνουν. Α και τα NSN συνεχίζουν να εκπέμπουν κανονικά από αναβαθμισμένους σταθμούς. Φαίνεται σαν optimization process. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Αεροδρόμιο Αθήνας Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7315542369 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Αεροδρόμιο Αθήνας Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7315542369 Τι χάλια ταχύτητες είναι αυτές :lol: Παιδιά γράψτε και με τι συσκευές κάνετε τις μετρήσεις. Βοηθάει πολύ ! Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 7, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Αεροδρόμιο Αθήνας Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7315542369 Εσωτερικός χώρος;;;:wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Νεο ρεκορ! Μωρε μπραβο! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Τι χάλια ταχύτητες είναι αυτές :lol: Παιδιά γράψτε και με τι συσκευές κάνετε τις μετρήσεις. Βοηθάει πολύ ! Γράφει στο λινκ τη συσκευή. Samsung S20 Ultra είναι. Με πέρασε πάντως! 1186 έχω πιάσει. Ξέρει κανείς στο Βόλο αν υπάρχει σημείο που δίνει πάνω από 1000 Mbps; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 (edited) Εσωτερικός χώρος;;;:wacko: Γιεπ. Αναχωρήσεις. Εαν πρόσεξα καλά έχουν βάλει και dot. Edited May 7, 2021 by andermitzakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Γράφει στο λινκ τη συσκευή. Samsung S20 Ultra είναι. Με πέρασε πάντως! 1186 έχω πιάσει. Ξέρει κανείς στο Βόλο αν υπάρχει σημείο που δίνει πάνω από 1000 Mbps; Δε μου βγάζει κάτι στο pc που το είδα Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Ικεα Θεσσαλονίκης https://www.speedtest.net/my-result/i/4568290069 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 8, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Ικεα Θεσσαλονίκης https://www.speedtest.net/my-result/i/4568290069 Επιβάλλεται να έχεις 5g συσκευή με κοσμοτε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Για νομο Ηλείας υπάρχει καμμία εξέλιξη για 5g ή θα μείνουμε για πολύ ακόμα με το ήδη καλό 4g+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 9, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Για νομο Ηλείας υπάρχει καμμία εξέλιξη για 5g ή θα μείνουμε για πολύ ακόμα με το ήδη καλό 4g+; Για το 2022 σας κόβω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 (edited) Από γνωστό που το έκανε, το να πάρεις το unlimited και extra sim για να την βάλεις σε 4G/5G modem δουλεύει κανονικά. Το άλλο ενδιαφέρον είναι ότι ενώ κανονικά είσαι πίσω από NAT(το apn internet) αν θες public ip το ζητάς και στο ενεργοποιούν χωρίς χρέωση(apn vpn-internet, αρκετά παραπλανητικό όνομα αλλά οκ). Ενεργοποιείται μόνο σε πακέτα που είναι μόνο δεδομένα και στις extra sim που επίσης είναι μόνο για δεδομένα. Για λόγους ασφαλείας υποθέτω δεν αφήνουν κινητό να βγει με public ip Edited May 9, 2021 by pan24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7322449119 Μέτρηση στο εμπορικό κέντρο COSMOS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στάλθηκε από το MAR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 5G δίπλα από τον σταθμό της Cosmote στα Κ Πατησια. https://www.speedtest.net/my-result/i/4569881195 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Μικρό νούμερο αλλά αρκετά καλό ping και jitter που κάνει την διαφορά στην απόκριση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts