bujinkan Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Με ρομ που δεν είναι branded cosmote? Στο ρωτώ αυτό γιατί στο xz1 μου έχω μόνο με την branded rom της cosmote. Πιθανόν βέβαια για να έχεις volte/vowifi κάποια στιγμή θα δώσει και το 5g ή στο μέλλον ίσως να γίνει όπως το 4g και να το έχουμε παντού.. θα δείξει.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είναι branded Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 λογικα θα μπορεσεις να ''πιασεις'' 5g οταν θα βγαλει η sony την απαραιτητη αναβαθμιση ή συμπεριλαβει την συσκευη σου η cosmote στις συμβατες συσκευες. Όχι ή, και τα 2 πρέπει να γίνουν στα Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Από σήμερα φαίνεται και 5G στο speedtest αντί για LTE που έδειχνε έως εχθές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Από την αρχή έδειχνε 5G Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O07pcservice Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 (edited) Cosmote 5g Μέγστη Ταχύτητα στο Κεντρικό Κτίριο ΟΤΕ Μαρούσι. Νότια Πλευρά. 370 Mbps https://www.speedtest.net/result/a/6875228048 Edited December 29, 2020 by O07pcservice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 μην βαζετε μονο οτε servers, σε αλλους βγαζει πιο πολυ ενίοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 (edited) Ξάνθη πάνω στην κεντρική πλατεία κοντά στο ρολόι περιέργως με χαμηλότερες ταχύτητες. Στους κεντρικούς δρόμους στο κέντρο οι μετρήσεις. Και οι μπάντες Οι ταχύτητες είναι σε 4G και 5G και είναι πανομοιότυπες. Οπότε μάλλον ποιο πολύ για να ανάβει το σηματάκι 5G παρά για ουσία. Μόλις φεύγεις από το κέντρο τα γνωστά απαράδεκτα μονοψήφια νούμερα με 3CA σε 4G. Όλες οι μετρήσεις σε Wingo γιατί οι ελληνικοί server όλοι ναι ξεπάτωμένει και έπαιζαν πολύ πιο αργά. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 29, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Εκτός από το πρώτο speedtest τα υπολοιπα φαίνονται οκ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Εκτός από το πρώτο speedtest τα υπολοιπα φαίνονται οκ.Απλά όπως βλέπεις όταν γίνονται οι μετρήσεις με κλειδωμένο το τηλέφωνο σε 4G δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές περίμενα η υλοποίηση του 5G να δίνει πολύ περισσότερα ιδιαίτερα σε μία πόλη που σέρνεται εδώ και χρόνια. Κάποιο λόγο στην κεντρική πλατεία έχουν σοβαρό πρόβλημα λίγα μέτρα παρακάτω δηλαδή. στα speedtest ότι γράφει 4G είναι με κλειδωμένο το τηλέφωνο σε 4G και ότι γράφει 5G και με κλειδωμένο το τηλέφωνο σε 5G. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Από την αρχή έδειχνε 5G LTE έδειχνε σε μένα και συνεχίζει σε ορισμένα σημεία να δείχνει LTE και ας έχω 5G. Στα περισσότερα δείχνει 5G όμως πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Απλά όπως βλέπεις όταν γίνονται οι μετρήσεις με κλειδωμένο το τηλέφωνο σε 4G δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές περίμενα η υλοποίηση του 5G να δίνει πολύ περισσότερα ιδιαίτερα σε μία πόλη που σέρνεται εδώ και χρόνια. Κάποιο λόγο στην κεντρική πλατεία έχουν σοβαρό πρόβλημα λίγα μέτρα παρακάτω δηλαδή. στα speedtest ότι γράφει 4G είναι με κλειδωμένο το τηλέφωνο σε 4G και ότι γράφει 5G και με κλειδωμένο το τηλέφωνο σε 5G. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην αρχή θα δώσει 5g στο ίδιο φάσμα. Θα προστεθεί Ν78 και Ν28. Οι ευθύνες για την Ν28 βαραίνουν την digea και σε όσους την αδειοδότησαν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Η N78 δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη από την ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Η N78 δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη από την ΕΕΤΤ. Πράγματι, αύριο υπογράφονται οι συμβάσεις για το φάσμα από τον τελευταίο διαγωνισμό. Η cosmote στα λίγα σημεία που έδωσε n78 το εκανε χρησιμοποιώντας λίγο φάσμα που έχει εκεί 60 mhz έχει, άγνωστο με τι δεσμεύσεις ) από το ξεχασμένο πλέον WiMax. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Ξάνθη πάνω στην κεντρική πλατεία κοντά στο ρολόι περιέργως με χαμηλότερες ταχύτητες. Ξάνθη Στους κεντρικούς δρόμους στο κέντρο οι μετρήσεις. Και οι μπάντες Οι ταχύτητες είναι σε 4G και 5G και είναι πανομοιότυπες. Οπότε μάλλον ποιο πολύ για να ανάβει το σηματάκι 5G παρά για ουσία. Μόλις φεύγεις από το κέντρο τα γνωστά απαράδεκτα μονοψήφια νούμερα με 3CA σε 4G. Όλες οι μετρήσεις σε Wingo γιατί οι ελληνικοί server όλοι ναι ξεπάτωμένει και έπαιζαν πολύ πιο αργά. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βλέπεις PCELL Band 20 και TA -> 1. Είναι σαφές ότι γίνεται steering για DSS όπως περιέγραψα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Η N78 δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη από την ΕΕΤΤ.Οπότε για τη συσκευή μου που από 5g μπάντες υποστηρίζει μόνο τη n78 (poco f2 pro), έχω ελπίδες να δω 5g σύντομα; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Βλέπεις PCELL Band 20 και TA -> 1. Είναι σαφές ότι γίνεται steering για DSS όπως περιέγραψα πριν. Περιμένω Χ60. Σαφέστατα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Οπότε για τη συσκευή μου που από 5g μπάντες υποστηρίζει μόνο τη n78 (poco f2 pro), έχω ελπίδες να δω 5g σύντομα; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, εφ' όσον επιτρέψει η Cosmote μη πιστοποιημένες συσκευές στο 5G δίκτυο. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιμένω Χ60. Σαφέστατα. Όταν μπει σε «υπηρεσία» το Ν28 μια χαρά θα πάνε και τα Χ55 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η N78 δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη από την ΕΕΤΤ. Οι τραπεζικές μεταφορές έγιναν, οι υπογραφές πέφτουν αύριο, από 01.01.2021 διαθέσιμο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό πώς μπορούμε να το χαρακτηρισουμε; Θετικό ή αρνητικό; Control Freaky. Παλιά ξέρω ότι χρέωναν τα δίκτυα ανάλογα το CA class που ήθελαν. Δηλαδή αν θες να είσαι με τους γρήγορους, τα έσταζες στην Sony να σε βάλει σε πιο γρήγορο class. Όταν πήραν την κατηφόρα στις πωλήσεις και απέλυσαν το 90% του κόσμου προφανώς θα πρέπει να άλλαξε κάτι. Βλέπω στα διαθέσιμα regions ότι υπάρχουν πολύ λίγα δίκτυα που το Sony υποστηρίζει απευθείας και όλοι οι άλλοι πάνε σε generic EU ROM. Δεν έχω το κουράγιο να ανοίξω τις ρυθμίσεις του modem για να δω τι έχει configured για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Ξάνθη update Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 (edited) Δεν έχω το κουράγιο να ανοίξω τις ρυθμίσεις του modem για να δω τι έχει configured για Ελλάδα. Και να μην το κάνεις, μέρες που είναι... Edited December 29, 2020 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ναι, εφ' όσον επιτρέψει η Cosmote μη πιστοποιημένες συσκευές στο 5G δίκτυο. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν μπει σε «υπηρεσία» το Ν28 μια χαρά θα πάνε και τα Χ55 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι τραπεζικές μεταφορές έγιναν, οι υπογραφές πέφτουν αύριο, από 01.01.2021 διαθέσιμο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Control Freaky. Παλιά ξέρω ότι χρέωναν τα δίκτυα ανάλογα το CA class που ήθελαν. Δηλαδή αν θες να είσαι με τους γρήγορους, τα έσταζες στην Sony να σε βάλει σε πιο γρήγορο class. Όταν πήραν την κατηφόρα στις πωλήσεις και απέλυσαν το 90% του κόσμου προφανώς θα πρέπει να άλλαξε κάτι. Βλέπω στα διαθέσιμα regions ότι υπάρχουν πολύ λίγα δίκτυα που το Sony υποστηρίζει απευθείας και όλοι οι άλλοι πάνε σε generic EU ROM. Δεν έχω το κουράγιο να ανοίξω τις ρυθμίσεις του modem για να δω τι έχει configured για Ελλάδα. Δε μπορώ να υποθέτω πως παντού θα μπει Ν28. Οποιος έχει κάνει υπομονή μέχρι τώρα ας περιμένει 2 μήνες να πάρει Χ60 συσκευή. Η sony βγάζει firmware/region. Εκεί περνα τις ρυθμίσεις των δικτύων. Δεν παίζει με generic configuration αλλα optimised per carrier. Ξέρω και την ομάδα που το κάνει αυτό για τις βόρειες χώρες. Δεν παίζει αν η κοσμοτε δε μιλήσει με σονυ να αλλάξουν τις ρυθμίσεις. Βέβαια όταν παίξει θα είναι εξαιρετική. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Τελικά την υποστήριξη των δικτύων και τη συμβατότητα των συσκευών ποιός την αλλάζει; Οι εταιρείες κινητής ή των δικτύων; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Ξάνθη update Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το χαλι αυτο ειναι σε ολη την πολη της Ξανθης? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Το χαλι αυτο ειναι σε ολη την πολη της Ξανθης?Οι μονοψήφιες ναι στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Τελικά την υποστήριξη των δικτύων και τη συμβατότητα των συσκευών ποιός την αλλάζει; Οι εταιρείες κινητής ή των δικτύων;Και οι δύο έχουν ευθύνη. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Και οι δύο έχουν ευθύνη. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Πχ στη δικιά μου συσκευή δεν έδειχνε 4G+ ποτέ και την ευθύνη την ρίχναμε στην Xiaomi. Τώρα που έκαναν ορισμένες αναβαθμίσεις κεραιών στη Θεσσαλονίκη, ξαφνικά και σταδιακά άρχισε να πιάνει 4G+ σε αρκετά σημεία της πόλης και έξω από αυτήν. Η αναβάθμιση των κεραιών είναι η αιτία ή της Xiaomi ή και των δύο ταυτόχρονα; Εδώ είναι το μπέρδεμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts