cmvr Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Το xiaomi mi 10t pro έχει όλες τις μπάντες που θα παίξουν Ελλάδα για 5G?Ναι και το light και το mi 10T. Δεν έχει την 26Ghz αλλά έτσι και αλλιώς μόνο το galaxy fold την υποστηρίζει. Σε νοιάζουν οι 700 ή 2100 και η 3500 που τις καλύπτουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Κάπου πηρε το μάτι μου ότι κάποιες μη πιστοποιημενες συσκευές πιάνουν ακόμα και σήμερα 5g στην κοσμοτε. Ισχύει; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Κάπου πηρε το μάτι μου ότι κάποιες μη πιστοποιημενες συσκευές πιάνουν ακόμα και σήμερα 5g στην κοσμοτε. Ισχύει;Μην διαβάζεις και ότι γράφεται. Μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και όχι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Για ενεργοποίηση στέλνω κάτι; σε κατάστημα Γερμανός ήταν εντελώς άσχετοι. Δε έχουμε ακόμα 5G μου λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 5g στο 1333 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Από το netmaster βλέπω τα παρακάτω, αρα από όσο καταλαβαίνω ακόμα δεν έχω αναβαθμιστεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ενημέρωση τα παιδιά από Ξάνθη μου είπαν ότι το ανοίξανε στο κέντρο. Οι ταχύτητες παίζουν από 80 έως 250. Μόλις φεύγεις λιγο από το κέντρο τα γνωστά μονοψήφια νούμερα με το υπερφόρτωμενο 4G. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς Βόλο να μας πει τι ψάρια πιάνει η κάλυψη? Γενικά γνωρίζει κανείς αν στο Βόλο η κάλυψη περιορίζεται μόνο στο κέντρο? Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Αυτά μου έστειλαν τα παιδιά από Ξάνθη. Μόλις φεύγεις από το κέντρο αρχίζει το δράμα με τα μονοψήφια. Πρέπει άμεσα να να αναβαθμίσουν όλη την πόλη. Μου είπαν ότι παρότι το τηλέφωνο έγραφε 5G το speedtest το κατέγραψε εσφαλμένα σαν LTE. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ενημέρωση: Ύστερα από κάτι που διάβασα δοκίμασα να στείλω 5G στο 1333 από μη πιστοποιημένη 5G συσκευή (oneplus 8) στην οποία την πρώτη μέρα επέστρεφε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται. Τώρα επέστρεψε το γνωστό μήνυμα ότι το αίτημα για ενεργοποίηση θα ολοκληρωθεί στα επόμενα λεπτά. Ίσως είναι bug του συστήματος και δεν έχω στην πόλη μου ακόμα 5G για να δοκιμάσω αλλά φαίνεται πλέον να το ανοίγουν και σε άλλες συσκευές, πέραν όσων είναι στη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Σχεδόν παντού σε νέα Ιωνία Μενίδι Κηφισιά Μαρούσι έχει 5G με ταχύτητες 180+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Αυτά μου έστειλαν τα παιδιά από Ξάνθη. Μόλις φεύγεις από το κέντρο αρχίζει το δράμα με τα μονοψήφια. Πρέπει άμεσα να να αναβαθμίσουν όλη την πόλη. Μου είπαν ότι παρότι το τηλέφωνο έγραφε 5G το speedtest το κατέγραψε εσφαλμένα σαν LTE. Εχουν ενεργοποιησει το 5G γτ μπορεο να βλεπει απλα το profile και να βγαζει το εικονιδιο..το speedtest δν κανει λαθος σρ αυτα ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενημέρωση: Ύστερα από κάτι που διάβασα δοκίμασα να στείλω 5G στο 1333 από μη πιστοποιημένη 5G συσκευή (oneplus 8) στην οποία την πρώτη μέρα επέστρεφε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται. Τώρα επέστρεψε το γνωστό μήνυμα ότι το αίτημα για ενεργοποίηση θα ολοκληρωθεί στα επόμενα λεπτά. Ίσως είναι bug του συστήματος και δεν έχω στην πόλη μου ακόμα 5G για να δοκιμάσω αλλά φαίνεται πλέον να το ανοίγουν και σε άλλες συσκευές, πέραν όσων είναι στη λίστα. Θα με ενδιεφερε αρκερα αν καταφερεις να ανοιξεις 5g σε μην υποστηριζομενη συσκευη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Έχω 5G στη δουλειά μου στο χώρο που κάνουμε διάλειμμα με ταχύτητες 180 mbps που πριν εκεί είχα 4G με 8mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Στην Αττική, από το λίγο commute που κάνω, υπάρχει 5G σε όλα τα κέντρα των δήμων. Ψυχικό, Μαρούσι, Ηράκλειο, Κηφισιά έχει ανοίξει. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για το υπόλοιπο της Αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ενημέρωση: Ύστερα από κάτι που διάβασα δοκίμασα να στείλω 5G στο 1333 από μη πιστοποιημένη 5G συσκευή (oneplus 8) στην οποία την πρώτη μέρα επέστρεφε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται. Τώρα επέστρεψε το γνωστό μήνυμα ότι το αίτημα για ενεργοποίηση θα ολοκληρωθεί στα επόμενα λεπτά. Ίσως είναι bug του συστήματος και δεν έχω στην πόλη μου ακόμα 5G για να δοκιμάσω αλλά φαίνεται πλέον να το ανοίγουν και σε άλλες συσκευές, πέραν όσων είναι στη λίστα. Καλησπέρα!!! Έκανες κάποια ρύθμιση στο κινητό σου και σου ήρθε το μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί ή όχι? Εμένα έρχεται ακόμα το μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται με sim cosmote ενώ με sim της wind μου το δινει σαν επιλογή Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipl Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Με OnePlus Nord έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Life is just a razorblade salvation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 αρα να μην περιμενω update για iphone 12 για dual sim? Εννοω να δουλευουν και οι 2 αλλα να εχω εστω 5G στην πρωτη μονο Έχει διαρρεύσει έγγραφο της Verizon ότι η Apple θα το δώσει αργότερα, αλλά η διαρροή είναι ρίσκο που το ζυγίζεις Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από το netmaster βλέπω τα παρακάτω, αρα από όσο καταλαβαίνω ακόμα δεν έχω αναβαθμιστεί? Δεν θα φανεί στα applications που δείχνουν τος κυψέλες το 5G στις NSA αρχιτεκτονικές. Μόνο σε Samsung με το ενσωματωμένο network monitor Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Κάτω Ηλιούπολη σήμερα το πρωί. Πάμε καλά.... Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 (edited) Αυτά μου έστειλαν από Ξάνθη κέντρο. Μετά από λίγα μέτρα το χάος. Netmonster Edited December 19, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Εγώ σε σημεία που είχα 4G 10-15mbps έχω 5G 200-250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Πήρες το τσιαόμι τελικά? :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ναι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Καλοδούλευτο.! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Κάνει 5G + 4G μπάντες ένωση; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Τι να πω κι εγώ που μένω κοντά σε 5G κεραία στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω αντίστοιχη συσκευή! ;) :lol: Αυτο ειναι κριμα διοτι τζαμπα θα τρως ακτινοβολια...ΔΕΝ αξιζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts