konakis Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μάλλον... λογικά θα ενεργοποιηθεί το συντομότερο. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοδούλευτο κιόλας να το ευχαριστηθείς! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δες μήπως παίζει ρόλο και η θέση της SIM https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8112278# Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μάλλον... λογικά θα ενεργοποιηθεί το συντομότερο. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοδούλευτο κιόλας να το ευχαριστηθείς! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δες μήπως παίζει ρόλο και η θέση της SIM https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8112278# Ευχαριστώ. Την έβαλα στην θέση 1. Θα έρθει μήνυμα όταν ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μόνο στη Ελλάδα είναι 300€ πάνω, όχι στο εξωτερικό. Μήπως δεν έρχονταν μέχρι τώρα οι 5G εκδόσεις στην Ελλάδα και η αυξημένη τιμή ήταν λόγω παραεισαγωγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ευχαριστώ. Την έβαλα στην θέση 1. Θα έρθει μήνυμα όταν ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση ; Πιθανόν, παρακολούθησε το και πες μας αν είναι. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 (edited) Στην βράση κολλάει το σίδερο. Μόλις το πήρα έτσι και αλλιώς ήθελα κάτι οικονομικό σαν Modem να σερβίρω δεδομένα από το απεριόριστο. Αξίζει η διαφορά από το light πιστεύω σε όλα τα επίπεδα. Επειδή και εγώ για ρούτερ το θέλω υπάρχει διαφορά με το lite στο θέμα σύνδεσης και δικτύου? Γύρω στα 210 ευρώ για το lite είναι καλή τιμή, διαφορετικά εάν είναι να δώσω 400 πάω στο HUAWEI 5G CPE Pro 2 Edited December 18, 2020 by EllinikoNisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ακριβώς υποστηρίζει 5G μόνο σε μια sim. Αν λέτε για εμένα τότε στο σάιτ της Xiaomi έγραφε ότι αρχικά έρχεται το μοντέλο με 4G+/4G ή 5G/0 όταν δουλεύεις δύο σιμ και με ΟΤΑ αναβάθμιση θα υποστηρίζει 5G/4G στην συνέχεια. Μέχρι λοιπόν να έρθει το 5G στα Χανιά από οποιαδήποτε εταιρεία λογικά θα έχει γίνει και η αναβάθμιση για να το υποστηρίξει σωστά και σε δίκαρτο... Ήδη πάντως στις προτιμήσεις δικτύου στην ενεργή κάρτα σιμ για δεδομένα μου έχει επιλογή για 5G και στην δεύτερη κάρτα για 4G ταυτόχρονα. Θα δούμε... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Επειδή και εγώ για ρούτερ το θέλω υπάρχει διαφορά με το lite στο θέμα σύνδεσης και δικτύου? Γύρω στα 210 ευρώ για το lite είναι καλή τιμή, διαφορετικά εάν είναι να δώσω 400 πάω στο HUAWEI 5G CPE Pro 2Και εγώ σκεφτόμουν το light και θεωρητικά έχουν τις ίδιες ταχύτητες στο θέμα σύνδεσης αλλά για 90 ευρώ παραπάνω αξίζει ο 865 που φοράει γιατί μόλις βγει κανένα με τεράστια οθόνη μπορεί να το δώσω σε κάποιο που μπορεί να του πάει χρόνια. Εγώ δεν αγοράζω ποια από Σκρουτζ θέλω ελληνικής αντιπροσωπείας για πολλούς λόγους. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 cmvr, πόσο το πήρες; Με γεια! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 cmvr, πόσο το πήρες; Με γεια!Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Την κανονική ελληνική τιμή προσφοράς που έχουν οι γνωστές αλυσίδες Κοτσόβολος, public κλπ Ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση ...... Χωρίς λόγια Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Το 'πες και το έκανες! Ωραία! Περιμένουμε τεστάκια! ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση ...... Χωρίς λόγια Μήπως είναι σαν τους χρόνους αναμονής στην εξυπηρέτηση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Γύρω στα 210 ευρώ για το lite είναι καλή τιμή, διαφορετικά εάν είναι να δώσω 400 πάω στο HUAWEI 5G CPE Pro 2Καλησπέρα παίδες, εχω κ εγώ απεριόριστα συμβόλαιο σε cosmοτε κ στην extra sim εχω τώρα ενα 4g router. Θέλω να πάρω το huawei cpe pro, έχει κανένας κάποια πρόταση/σχόλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Την κανονική ελληνική τιμή προσφοράς που έχουν οι γνωστές αλυσίδες Κοτσόβολος, public κλπ Ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση ...... Χωρίς λόγια Περίμενα στον αριθμό του γαμπρού μου 55 μέρες για ενεργοποίηση wifi call. Με SMS δε γινόταν είχε κολλήσει.... 55 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΈΡΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Στην καλαμάρια Θεσσαλονίκης, speed test 5G 200 περίπου και 4G 190 κάτι.... Σε 12pro max καμία διαφορά....ίσως αργότερα ανεβάσει ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Καλησπέρα παίδες, εχω κ εγώ απεριόριστα συμβόλαιο σε cosmοτε κ στην extra sim εχω τώρα ενα 4g router. Θέλω να πάρω το huawei cpe pro, έχει κανένας κάποια πρόταση/σχόλιο? H cosmote χρησιμοποιεί εξοπλισμό της Ericsson. Αρα καλύτερα να πας σε Qualcomm based. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην καλαμάρια Θεσσαλονίκης, speed test 5G 200 περίπου και 4G 190 κάτι.... Σε 12pro max καμία διαφορά....ίσως αργότερα ανεβάσει ταχύτητες. Αφού είναι κοινό φάσμα. Όταν προσθέσει Ν78 θα γίνει χαμός. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Την κανονική ελληνική τιμή προσφοράς που έχουν οι γνωστές αλυσίδες Κοτσόβολος, public κλπ Ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση ...... Χωρίς λόγια Με γεια να το χαρείς Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Θα περιμένω να δοκιμάσω το 5G με ένα X60 modem μια και καλή. Τουλάχιστον στις περιοχές κάλυψης 5G θα βελτιωθεί και η απόδοση στο 4G+ με τα νέα 4Χ4 MIMO panels, 256 CQUAM κτλ. Θέλω να δω και Μυτιλήνη πού βάλανε 5g, ακόμη δεν ξέρω σε ποια σημεία, αν κατέβω στην πόλη να δω αν βελτιώθηκε η απόδοση στο 4G+. Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 H cosmote χρησιμοποιεί εξοπλισμό της Ericsson. Αρα καλύτερα να πας σε Qualcomm based. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού είναι κοινό φάσμα. Όταν προσθέσει Ν78 θα γίνει χαμός. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με γεια να το χαρείςQualcomm τα samsung φοράνε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Το Mi10 T υποστηριζεξ 4χ4; Τα ατειμα ειναι πολυ δελεαστικααα https://drive.google.com/file/d/1rKzYNU-bOhBHyAVaXBEGSyzucJ_LufOM/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ακόμα κανένα νέο μήνυμα για την ενεργοποίηση στην συσκευή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 αν περιμενετε απαντηση στο sms που στειλατε στο 1333 δεν προκειται να ερθει, εγω το εστειλα το μεσημερι, εκανα μια επανεκκίνηση στο τηλεφωνο (iphone 12 pro max) μετα απο 5 λεπτα και ειχε ενεργοποιηθει το 5G και η απαντηση δεν ηρθε ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Έστειλαν SMS 5G στο 1333?Ναι έστειλαν ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν περιμενετε απαντηση στο sms που στειλατε στο 1333 δεν προκειται να ερθει, εγω το εστειλα το μεσημερι, εκανα μια επανεκκίνηση στο τηλεφωνο (iphone 12 pro max) μετα απο 5 λεπτα και ειχε ενεργοποιηθει το 5G και η απαντηση δεν ηρθε ποτε.Οπότε πρέπει να πάμε σε σημεία που έχει σίγουρα 5G. Για πείτε πού πιάσατε 5G ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ακριβώς υποστηρίζει 5G μόνο σε μια sim. στο Μι10Τ μπορει να ειναι συνδεδεμενο για ιντερνετ, μονο μια σιμ σε 5G για δεδομενα μονο και στην αλλη να ειναι 4G για ομιλια και δεδομενα. Οποτε με τη μια μιλας κανονικα (volte ) και με την αλλη παιζεις ιντερνετ σε 5G , που σε ενδιαφερει. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μονο με το cell mappee μετραω πανω απο 200 αναβαθμησμενους σταμους μονο στην Αττικη...Φανταστειτε τι εχουν κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 καλλιθεα εχω σημα 5g κοντα στο γηπεδο. Βασικα παιδια σημερα που πηγα απο χολαργο μεχρι συνταγμα καλλιθεα στη διαδρομη ειχα παντου 5G!! Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μονο με το cell mappee μετραω πανω απο 200 αναβαθμησμενους σταμους μονο στην Αττικη...Φανταστειτε τι εχουν κανειΤι να πω. Θα δείξει. Περιμένουμε να δούμε και απου τους φίλους τι έκαναν και στην επαρχία. Προσωπικά θέλω να δω σύντομα 700 για να βελτιωθεί και γεωγραφικά η κατάσταση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Τι να πω. Θα δείξει. Περιμένουμε να δούμε και απου τους φίλους τι έκαναν και στην επαρχία. Προσωπικά θέλω να δω σύντομα 700 για να βελτιωθεί και γεωγραφικά η κατάσταση. Δούλεψε τελικά στο xiaomi το 5G? Θέλω να πάω να πάρω αύριο το Pro... Θα δουλέψει ξέρουμε; σύντομα όμως.. Όχι του χρόνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts