Passenger1 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 URL για να κατεβάσουμε την εφαρμογή κάμερας που λέτε;; Δε βρίσκω άκρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 URL για να κατεβάσουμε την εφαρμογή κάμερας που λέτε;; Δε βρίσκω άκρη.. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog657/ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog657/όντως, από τις καλυτερες για το PocoF1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpgk Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Καλησπερα το δικο μου με την 11,0,8 φτανει στις 3,5 ωρες οθονης απο 100% εως 20-18 % με χαλαρη χρηση μονο σε Wifi δικτυο συνεχως συνδεδεμενο χωρις 4g ανοιχτα. ειναι νορμαλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 όντως, από τις καλυτερες για το PocoF1 Έτσι σωστά,έχω δοκιμάσει και άλλες αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω είναι η καλύτερη ως τώρα για το f1 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 (edited) Χρειάζονται κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τη gcam που προτείνετε ή έτσι όπως είναι;Εγώ έκανα της φωτογραφίας. POCO F1 Edited May 30, 2020 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Πάντως και εγώ έχω παρατηρήσει σημαντική πτώση της διάρκειας μπαταρίας μετά το update. Στην κατανάλωση βγάζει περίπου 25% στα other apps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Εγώ έκανα της φωτογραφίας. POCO F1 εγω εχω ον το super res zoom και τις 2 επιλογες απο πανω, τιποτε αλλα. απλα τα αποτελεσματα ειναι εκπληκτικα!εχετε pixel 3 πραγματικα!! δεν περιμενα τετοιο αποτελεσμα!!!!!:D:D:D:D:D:D σχεδον σαν να εχετε καλη φωτογραφικη μηχανη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poc Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Πάντως και εγώ έχω παρατηρήσει σημαντική πτώση της διάρκειας μπαταρίας μετά το update. Στην κατανάλωση βγάζει περίπου 25% στα other apps... μια απ τα ίδια! κάτι δεν έχουν καλά με αυτό το other apps. Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 μια απ τα ίδια! κάτι δεν έχουν καλά με αυτό το other apps. Καλημέρα, έχει κάποιος κάποια λύση ή πρόταση για να λυθεί το drain; Ή απλώς περιμένουμε το επόμενο update μήπως και αλλάξει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Καλημέρα, έχει κάποιος κάποια λύση ή πρόταση για να λυθεί το drain; Ή απλώς περιμένουμε το επόμενο update μήπως και αλλάξει κάτι;Καλημέρα. Εμένα το other app είναι 22% με 47%μπαταρία. Έχω ανεβάσει πολλές φορές αυτόν https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8006875 τον οδηγό. Θα βελτιωθεί σίγουρα η μπαταρία σου. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poc Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Καλημέρα. Εμένα το other app είναι 22% με 47%μπαταρία. Έχω ανεβάσει πολλές φορές αυτόν https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8006875 τον οδηγό. Θα βελτιωθεί σίγουρα η μπαταρία σου. POCO F1 προσωπικά και αφού έχω κάνει 2 φορές επαναφορά εργ. ρυθμίσεων δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. ακολούθησα και τον οδηγό σου. [φαντάσου η φωτεινότητα το κινητού μου είναι στο 20% περίπου - μόνο όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο μπαίνει στο αυτόματο - ελάχιστες φορές] το όλο θέμα με την μπαταρία ξεκίνησε μετά την αναβάθμιση σε android 10. θα περιμένω μήπως με το miui 12 αλλάξει κάτι και αν όχι αλλαγή μπαταρίας και βλέπουμε. γενικά ψάχνοντας και σε ξένα φόρουμ υπάρχουν αρκετά άτομα που μιλάνε για το θέμα μπαταρίας. ο μέγιστος χρόνος που βγάζει είναι περί 4-4:30 ώρες - αν φτάσει 5 χτυπάω παλαμάκια απο χαρά! :lol: που να έπαιζα και παιχνίδια δηλαδή. υπομονή και βλέπουμε :) Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 προσωπικά και αφού έχω κάνει 2 φορές επαναφορά εργ. ρυθμίσεων δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. ακολούθησα και τον οδηγό σου. [φαντάσου η φωτεινότητα το κινητού μου είναι στο 20% περίπου - μόνο όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο μπαίνει στο αυτόματο - ελάχιστες φορές] το όλο θέμα με την μπαταρία ξεκίνησε μετά την αναβάθμιση σε android 10. θα περιμένω μήπως με το miui 12 αλλάξει κάτι και αν όχι αλλαγή μπαταρίας και βλέπουμε. γενικά ψάχνοντας και σε ξένα φόρουμ υπάρχουν αρκετά άτομα που μιλάνε για το θέμα μπαταρίας. ο μέγιστος χρόνος που βγάζει είναι περί 4-4:30 ώρες - αν φτάσει 5 χτυπάω παλαμάκια απο χαρά! :lol: που να έπαιζα και παιχνίδια δηλαδή. υπομονή και βλέπουμε :)Τα ίδια κι εγώ Περιμένω miui 12, αλλιώς αλλαγή μπαταρίας. Η μόνη απογοήτευση από τη συσκευή μέχρι τώρα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Πιστευω ότι είναι το αντροιντ 10.και μένα στο mi8 ακριβώς το ίδιο με τη μπαταρία...είναι θέμα λογισμικόυ όχι μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Παιδια η χιαομι το κανει για να καταναλωσει γρηγοροτερα τη μπαταρια μας. Το ιδιο κανουν και οι δημιουργοι εφαρμογων οπως το βαιμπερ και το facebook. Λετε οι λιγες νεες δυνατοτητες που εχουν βαλει 6 χρονια τωρα να θελουν τοσο περισσοτερη επεξεργαστικη ισχη και μπαταρια για να λειτουργησουν σε σχεση πχ με το 2014; ΑΠλα το κανουν για να καταναλωνεται η μπαταρια πιο γρηγορα και να την αλλαζουμε και για να γινονται αργα τα κινητα και να τα αλλαζουμε και αυτα. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Όσοι έχετε battery drain, κοιτάξτε τι έχετε κοινό, πχ, αγορά από σκρουτζ, roms, apps. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Το κοινό είναι ένα ..αντροιντ 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Προσωπικά, με το τελευταίο update, έχω +2 ώρες sot. Σαν standby, πρέπει να είναι περισσότερο από 2 ώρες, αλλά δεν το έχω μετρήσει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Προσωπικά, με το τελευταίο update, έχω +2 ώρες sot. Σαν standby, πρέπει να είναι περισσότερο από 2 ώρες, αλλά δεν το έχω μετρήσει. Και εγώ με το τελευταίο update έχω δει +1 με 2 ώρες στο SOT, έστρωσε η μπαταρία πολύ με την 11.0.8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Γιατι αν το αγορασες απο σκρουτζ, ή απο κινεζομαγαζο ή απο γερμανο/πλαισιο κτλ διαφορετικο κινητο πηρες? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 (edited) Καλημερα παιδες, ξεχαστηκα κανα χρονο και εμεινε το κινητο μου στην MIUI 10 Global 9.6.27 Beta :lol: Παταω την 11.0.8.0 απο πανω μεσω updater? θελω factory reset κτλ? Επισης τελος οι Beta? Μονο την stable που ειπα βρηκα στο mi.com, Ευχαριστω! Τελικα δεν με αφηνε. εκανα Αλλαγη σε Stable rom κατεβασε την 11.0.5.0 , δοκιμασα να βαλω την 11.0.8.0 που ειχα ηδη κατεβασμενη και μου την βγαζει unofficial και δεν περναει, οποτε ξανα κατεβαζω την 8.0 μεσω updater.. Επισης εσβησε τα παντα :p Edited June 2, 2020 by VampireFreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Πάντως είναι λίγο ανορθόδοξο ,όταν φοράμε micro SD στο κινητό, η σιμ να μπαίνει στην δεύτερη και όχι στην πρώτη θέση... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Καλημερα παιδες, ξεχαστηκα κανα χρονο και εμεινε το κινητο μου στην MIUI 10 Global 9.6.27 Beta :lol: Παταω την 11.0.8.0 απο πανω μεσω updater? θελω factory reset κτλ? Επισης τελος οι Beta? Μονο την stable που ειπα βρηκα στο mi.com, Ευχαριστω! Τελικα δεν με αφηνε. εκανα Αλλαγη σε Stable rom κατεβασε την 11.0.5.0 , δοκιμασα να βαλω την 11.0.8.0 που ειχα ηδη κατεβασμενη και μου την βγαζει unofficial και δεν περναει, οποτε ξανα κατεβαζω την 8.0 μεσω updater.. Επισης εσβησε τα παντα :p Όταν αλλάζεις από developer σε stable πάντα θέλει όλα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Όταν αλλάζεις από developer σε stable πάντα θέλει όλα wipe. Τελικα εκει στο MIUI 10 που ειχα μεινει τελειωσαν οι Beta? Γιατι ειχε μηνες να βγαλει update. Με κρεμασε παντως το Miui, εχασα 2 επαφες ενω εκανα backup μεσα απο τις ρυθμισεις τις οποιες προσθεσα πριν κανα 2-3 μηνες. Επισης δεν υποστηριξε αρκετες εφαρμογες (10/50 πηρε backup), και εγω βιαστηκα... Και εχασα το google authenticator, κλειδωθηκα εξω απο το kraken account, παλι καλα ειχα μονο 30 ευρω αλλα και παλι :(. Το Titanium backup που δουλευα πριν ~ 10 χρονια βλεπω τωρα θελει Root.... Τι αλλος τροπος υπαρχει για Full backup εφαρμογων οπως π.χ. το Steam που εχω καμια 10αρια account στο Authenticator και ειναι βασανο καθε φορα να τα ξαναβαζω με SMS στο κινητο (χωρις root?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Τελικα εκει στο MIUI 10 που ειχα μεινει τελειωσαν οι Beta? Γιατι ειχε μηνες να βγαλει update. oi beta από public (για όλους) έγιναν "closed" (για λίγους) Με κρεμασε παντως το Miui, εχασα 2 επαφες ενω εκανα backup μεσα απο τις ρυθμισεις τις οποιες προσθεσα πριν κανα 2-3 μηνες. Το εχω τσεκάρει με το i.mi.com μια χαρα κανει backup σε επαφές/sms/photos κτλ Επισης δεν υποστηριξε αρκετες εφαρμογες (10/50 πηρε backup), και εγω βιαστηκα... Και εχασα το google authenticator, κλειδωθηκα εξω απο το kraken account, παλι καλα ειχα μονο 30 ευρω αλλα και παλι :(. κραταει backup μόνο συγκεκρινες εφαρμογές, ειναι και θέμα android version & εφαρμογης αν επιτρέπει προσβαση στον χώρο της. Το Titanium backup που δουλευα πριν ~ 10 χρονια βλεπω τωρα θελει Root.... Πάντοτε ROOT ήθελε για να κάνει σωστά την δουλειά του Τι αλλος τροπος υπαρχει για Full backup εφαρμογων οπως π.χ. το Steam που εχω καμια 10αρια account στο Authenticator και ειναι βασανο καθε φορα να τα ξαναβαζω με SMS στο κινητο (χωρις root?) ROOT + Titanium Backup ειναι πολύ καλός συνδυασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts