Inevar Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Σύμφωνα με αυτό εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Πως γίνεται παίδες να μην υποστηρίζεται για το ποκο μας το volte vowifi, να στέλνω WIFICALL στο 1333 και να λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο... ενώ κάνοντας αυτή την κλήση *#*# κτλπ να μου λέει ότι ενεργοποιήθηκε; Ενώ στην ουσία δεν ενεργοποιείται. Για πείτε... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Διαβασε το θεμα και σταματα να ρωτας τα ιδια και τα ιδια. Ποσες φορες να στο πουνε δηλαδη? Πανω δεξια γραφει "αναζητηση στο θεμα". Ελεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Επιστροφή του ελέους στους αγενείς. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Σύμφωνα με αυτό εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Πως γίνεται παίδες να μην υποστηρίζεται για το ποκο μας το volte vowifi, να στέλνω WIFICALL στο 1333 και να λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο... ενώ κάνοντας αυτή την κλήση *#*# κτλπ να μου λέει ότι ενεργοποιήθηκε; Ενώ στην ουσία δεν ενεργοποιείται. Για πείτε... Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείς την λειτουργία στη συσκευή. Για να παίξει σε VoLTE/VoWiFi πρέπει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ΚΑΙ από τον πάροχο και αυτό γίνεται είτε τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών είτε στέλνοντας το παραπάνω SMS από υποστηριζόμενη (κατά Cosmote) συσκευή. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείς την λειτουργία στη συσκευή. Για να παίξει σε VoLTE/VoWiFi πρέπει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ΚΑΙ από τον πάροχο και αυτό γίνεται είτε τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών είτε στέλνοντας το παραπάνω SMS από υποστηριζόμενη (κατά Cosmote) συσκευή.Εγώ αφού το ενεργοποίησα πρωτα με τον παροχο έκανα disable το *#και μετά restart και έγινε. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 (edited) Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείς την λειτουργία στη συσκευή. Για να παίξει σε VoLTE/VoWiFi πρέπει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ΚΑΙ από τον πάροχο και αυτό γίνεται είτε τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών είτε στέλνοντας το παραπάνω SMS από υποστηριζόμενη (κατά Cosmote) συσκευή. Ε αυτό λέω.. δεν ενεργοποιείται! Η Κοσμοτε μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την συσκευή μου!! Θα δοκιμάσω το κόλπο που είπε το παιδί από πάνω, ένα λεπτό. Edited May 13, 2019 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Ε αυτό λέω.. δεν ενεργοποιείται! Η Κοσμοτε μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την συσκευή μου!! Θα δοκιμάσω το κόλπο που είπε το παιδί από πάνω, ένα λεπτό.Τους είπα ότι έχω το mi8 lite Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Όσοι έχετε θέμα με το volte, το ξέρετε ότι το μήνυμα ΔΕΝ πρέπει να σταλεί από το pocophone, σωστά; Το στέλνετε από μία από τις συσκευές που αναφέρει η cosmote στη σελίδα της και μετά βάζετε την κάρτα στο pocophone και κάνετε το *#. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Όσοι έχετε θέμα με το volte, το ξέρετε ότι το μήνυμα ΔΕΝ πρέπει να σταλεί από το pocophone, σωστά; Το στέλνετε από μία από τις συσκευές που αναφέρει η cosmote στη σελίδα της και μετά βάζετε την κάρτα στο pocophone και κάνετε το *#. Τι γίνεται όμως όταν δεν έχω καμμιά συσκευή από αυτές που αναφέρει η Κοσμοτε στην κατοχή μου, ούτως ώστε να στείλω από εκεί το μήνυμα; Μάλλον θα καλέσω την εξυπηρέτηση και θα τους πω να μου το ενεργοποιήσουν λέγοντας ψέματα ότι έχω το mi8 lite γιατί δεν γίνεται αλλιώς ,οπως λέει ο φίλος παραπάνω ... Μα καλά πότε θα το προσθέσει στην λίστα της το πόκο η Κοσμοτε; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Τι γίνεται όμως όταν δεν έχω καμμιά συσκευή από αυτές που αναφέρει η Κοσμοτε στην κατοχή μου, ούτως ώστε να στείλω από εκεί το μήνυμα; Μάλλον θα καλέσω την εξυπηρέτηση και θα τους πω να μου το ενεργοποιήσουν λέγοντας ψέματα ότι έχω το mi8 lite γιατί δεν γίνεται αλλιώς ,οπως λέει ο φίλος παραπάνω ... Μα καλά πότε θα το προσθέσει στην λίστα της το πόκο η Κοσμοτε; Εγώ τους είπα να μου το ενεργοποιήσουν, μου είπαν ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου, τους είπα ότι αυτό το ξέρω καλύτερα εγώ, μου είπαν ότι η λειτουργία αυτή πιθανότατα να μην δουλεύει σωστά στο τηλέφωνο μου, τους είπα ότι αυτό είναι δικό μου θέμα και μου το ενεργοποιησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Εγώ τους είπα να μου το ενεργοποιήσουν, μου είπαν ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου, τους είπα ότι αυτό το ξέρω καλύτερα εγώ, μου είπαν ότι η λειτουργία αυτή πιθανότατα να μην δουλεύει σωστά στο τηλέφωνο μου, τους είπα ότι αυτό είναι δικό μου θέμα και μου το ενεργοποιησαν. Επιθετικη τακτικη,αλλα δουλεψε......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Με Vodafone τη κάνουμε,?φίλος έκανε (που σε εκείνο όπως είπε δούλεψε) με ρύθμιση iPhone 7 και κομπλέ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Τι γίνεται όμως όταν δεν έχω καμμιά συσκευή από αυτές που αναφέρει η Κοσμοτε στην κατοχή μου, ούτως ώστε να στείλω από εκεί το μήνυμα; Μάλλον θα καλέσω την εξυπηρέτηση και θα τους πω να μου το ενεργοποιήσουν λέγοντας ψέματα ότι έχω το mi8 lite γιατί δεν γίνεται αλλιώς ,οπως λέει ο φίλος παραπάνω ... Μα καλά πότε θα το προσθέσει στην λίστα της το πόκο η Κοσμοτε; Αυτός ακριβώς έκανα εγώ σήμερα. Κάλεσε το 13888 και πες τους ότι θες να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία. Όταν σε ρωτήσουν τι συσκευή έχεις πες τους ψέματα ότι έχεις το Mi 8 lite. Άλλωστε δεν μπορούν να διαπιστώσουν αν λες αλήθεια ή ψέματα. Μετά από μερικές ώρες θα σου έρθει μήνυμα, κάνεις restart το κινητό και είσαι έτοιμος. Εγώ τους πήρα σήμερα το μεσημέρι και τώρα το απόγευμα ενεργοποιήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Αυτός ακριβώς έκανα εγώ σήμερα. Κάλεσε το 13888 και πες τους ότι θες να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία. Όταν σε ρωτήσουν τι συσκευή έχεις πες τους ψέματα ότι έχεις το Mi 8 lite. Άλλωστε δεν μπορούν να διαπιστώσουν αν λες αλήθεια ή ψέματα. Μετά από μερικές ώρες θα σου έρθει μήνυμα, κάνεις restart το κινητό και είσαι έτοιμος. Εγώ τους πήρα σήμερα το μεσημέρι και τώρα το απόγευμα ενεργοποιήθηκε.και γω το διο εκανα και δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Αυτός ακριβώς έκανα εγώ σήμερα. Κάλεσε το 13888 και πες τους ότι θες να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία. Όταν σε ρωτήσουν τι συσκευή έχεις πες τους ψέματα ότι έχεις το Mi 8 lite. Άλλωστε δεν μπορούν να διαπιστώσουν αν λες αλήθεια ή ψέματα. Μετά από μερικές ώρες θα σου έρθει μήνυμα, κάνεις restart το κινητό και είσαι έτοιμος. Εγώ τους πήρα σήμερα το μεσημέρι και τώρα το απόγευμα ενεργοποιήθηκε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!! Πήρα το 13888 και είπα στην γυναίκα εξυπηρετητή ότι έχω το mi8 lite !! Μια χαρά εξυπηρέτηση πελατών παρατηρώ. Τώρα αναμένω την ενεργοποίηση. Έτσι κάνουν αυτοί ρωτάνε την συσκευή που έχουμε για να δουν αν είναι διαθέσιμη στη λίστα της Κοσμοτε, οπότε αφού δεν μπορούν να το τσεκαρουν εμείς τους λέμε λευκό ψεμματακι και είμαστε μια χαρά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Παίδες θέλω την βοήθεια σας σε κάτι περίεργο που μάλλον είναι περισσότερο θέμα vodafone παρά poco! Συχνά τις τελευταίες μέρες με καλούν και ενώ το κινητο είναι ανοικτό κανονικά σε αυτούς δείχνει κλειστό! Μετά από λίγο μου έρχεται μήνυμα ότι με καλεσε το τάδε νουμερο!!! Να ειναι θεμα της vodafone στην περιοχή μου αυτό ή κάτι που μπορώ να λύσω στην συσκευή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το τηλέφωνο περίπου 2 βδομάδες και το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η οθόνη δεν είναι πολύ ευαίσθητη στην αφή. Πατάω σε ορισμένα σημεία και δεν ανταποκρίνεται αμέσως. Είμαι με την τελευταία stable 10.2.3.0. Λέτε να είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεί να είναι υπεύθυνη και η προστασία οθόνης(Tempered glass) αν έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Τι γίνεται όμως όταν δεν έχω καμμιά συσκευή από αυτές που αναφέρει η Κοσμοτε στην κατοχή μου, ούτως ώστε να στείλω από εκεί το μήνυμα; Μάλλον θα καλέσω την εξυπηρέτηση και θα τους πω να μου το ενεργοποιήσουν λέγοντας ψέματα ότι έχω το mi8 lite γιατί δεν γίνεται αλλιώς ,οπως λέει ο φίλος παραπάνω ... Μα καλά πότε θα το προσθέσει στην λίστα της το πόκο η Κοσμοτε; Από ό,τι διάβασα παρακάτω, το ενεργοποίησες. Η cosmote φαντάζομαι δε θα υποστηρίξει ποτέ το pocophone και δε θα το φέρει προς πώληση ποτέ, γιατί χτυπάει στα ίσια τα 6s iPhones, σε τιμή και specs. Βέβαια, μπορεί και να μη μπορεί να τα πουλήσει, αν ποτέ τα φέρει, αφού δε μπορείς να "πουλήσεις μούρη" με ένα pocophone, γιατί του λείπει το μήλο από την πλάτη..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Από ό,τι διάβασα παρακάτω, το ενεργοποίησες. Η cosmote φαντάζομαι δε θα υποστηρίξει ποτέ το pocophone και δε θα το φέρει προς πώληση ποτέ, γιατί χτυπάει στα ίσια τα 6s iPhones, σε τιμή και specs. Βέβαια, μπορεί και να μη μπορεί να τα πουλήσει, αν ποτέ τα φέρει, αφού δε μπορείς να "πουλήσεις μούρη" με ένα pocophone, γιατί του λείπει το μήλο από την πλάτη..... Συμφωνώ με όσα αναλύεις περί ποκοφον, ακόμα δεν ενεργοποιήθηκε το αίτημα απλά θα περιμένω, πέρασε ένα δυωρο από την στιγμή που επικοινώνησα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου αλλά το pocophone F1 δεν υπάρχει .Δεν μπορώ να του βρω μειονεκτήματα.Από εδώ και πέρα μόνο pocophone.Το F2 πότε θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου αλλά το pocophone F1 δεν υπάρχει .Δεν μπορώ να του βρω μειονεκτήματα.Από εδώ και πέρα μόνο pocophone.Το F2 πότε θα βγει? Θα συμφωνήσω απόλυτα,μια από τα ίδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το τηλέφωνο περίπου 2 βδομάδες και το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η οθόνη δεν είναι πολύ ευαίσθητη στην αφή. Πατάω σε ορισμένα σημεία και δεν ανταποκρίνεται αμέσως. Είμαι με την τελευταία stable 10.2.3.0. Λέτε να είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατέβασε την εφαρμογή της φωτογραφίας και δες εάν έχεις αυτό το panel. Από ότι διάβασα όσοι έχουν αυτό, δεν έχουν θέματα. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 καλημέρα και από εμενα σημερα το πηρα στα χερια μου...εχω καποιες ερωτήσεις που σιγουρα εχουν απαντηθεί στο φορουμ...απλα δεν εχω τον χρονο να ψαξω ολες τις σελιδες για αυτό οποιος εχει τον χρονο και την καλοσυνη, μου απανταει...αλλιως δεν πειραζει δεν θα σας ζαλισω λε λεπτομέρειες..απλα υπαρχει τροπος στο βαιμπερ..στο μαιλ..στο gmail...να βαλω δικο μου ηχο ειδοποιήσεις όπως στο νοτε 4 που ειχα?....γιατι οσο και να προσπαθω μου δινει μονο προκαθορισμενο ηχο για όλα και όχι για κάθε μια εφαρμογή. αυτό το μικρο ερωτημα για τωρα και σας ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Δηλαδή εγώ έχω την "μάπα" οθόνη; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 καλημέρα και από εμενα σημερα το πηρα στα χερια μου...εχω καποιες ερωτήσεις που σιγουρα εχουν απαντηθεί στο φορουμ...απλα δεν εχω τον χρονο να ψαξω ολες τις σελιδες για αυτό οποιος εχει τον χρονο και την καλοσυνη, μου απανταει...αλλιως δεν πειραζει δεν θα σας ζαλισω λε λεπτομέρειες..απλα υπαρχει τροπος στο βαιμπερ..στο μαιλ..στο gmail...να βαλω δικο μου ηχο ειδοποιήσεις όπως στο νοτε 4 που ειχα?....γιατι οσο και να προσπαθω μου δινει μονο προκαθορισμενο ηχο για όλα και όχι για κάθε μια εφαρμογή. αυτό το μικρο ερωτημα για τωρα και σας ευχαριστω εκ των προτερων:)Αν δεν αλλάζει μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής όπως πχ στο μεσεντζερ τότε όχι. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts