jimteo Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Η dev 9.4.26 πάει καιρός που ήρθε και την πήρα τώρα χαμπάρι ή όντως είναι φρέσκο πράγμα; Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Όχι πρώτα βγήκε την Παρασκευή η 9.4.25 και το Σάββατο η 9.4.26. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Μάλιστα. Θενκς. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Φιλε για την αναλυση γινεται η κουβεντα οχι για το τι θα δεις...Ξέρω τι ειπώθηκε. Απλά κάποιοι σχολίασαν πως είναι δυνατόν κάποιος να πληρώνει Netflix για να βλέπει στο κινητό? Sent from my Cool 1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Ή στο 10.2.3.0 update ή στο 10.3.4.0 η Xiaomi έχει προσθέσει την υποστήριξη για HD περιεχόμενο (Widevine L1). Επίσης, το Netflix έγινε πιο ελαστικό, σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς του, και επέτρεψε σε περισσότερες συσκευές να κάνουν χρήση HD περιεχομένου, ακόμα και χωρίς αυτήν την πιστοποίηση. Για "sources or f#&%#_#", μια γρήγορη αναζήτηση νομίζω μπορεί να γίνει... Pocophone έχουμε αποκτήσει εξάλλου... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 (edited) Πρόσεξε κανείς αν με την τελευταία ενημέρωση του γύρισαν στα αγγλικά ορισμένα μηνύματα; Παράδειγμα, στο 20% που μου έβγαζε μήνυμα για ενεργοποίηση εξοικονόμησης μπαταρίας, τώρα μου το βγάζει ως battery saver. Επίσης παρατήρησα ότι μου βγάζει κάποιες ακαταλαβιστικες πληροφορίες. Ενώ φόρτισα τελευταία φορά το κινητό χθες το πρωί κατά τις 09:00, μου βγάζει αυτή τη στιγμή χρήση μπαταρίας 9ω και 46λ. Σα να έφαγε κάποιο σκάλωμα μου φαίνεται. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Edited May 1, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 GC6.2-F1-v3d.apk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog440/ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 GC6.2-F1-v3d.apk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog440/ Εντάξει αρχίζει και γίνεται σαχλο το θέμα με τις συνέχεια ενημερώσεις της gcam τι διαφορά έχει αυτή από την προηγούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Εντάξει αρχίζει και γίνεται σαχλο το θέμα με τις συνέχεια ενημερώσεις της gcam τι διαφορά έχει αυτή από την προηγούμενη; Changelog: Fixed app force closing randomly (thanks to the users who reported that to me). Fixed Night Sight auto focus acting weirdly (focus button is back on top right corner). Added Antibanding options to fix the flicker issues for few users (thanks for reporting it). Added option to save portraits in the same folder with the normal images. Use at your own risk!. Moved some settings to different places. Note: Yes I know I said that I won't update anymore but the crash issue had to be resolved :/ And yes Pixel 3 AWB is enabled and works in Night Sight and HDR+ Enhanced only. Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Εντάξει αρχίζει και γίνεται σαχλο το θέμα με τις συνέχεια ενημερώσεις της gcam τι διαφορά έχει αυτή από την προηγούμενη; Και γιατί να μην υπάρχει στο playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Και γιατί να μην υπάρχει στο playstore? Γιατί η Google την έχει για πάρτη της (πιξελοφωνα). Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Επειδή υπάρχουν 2/3 gcam,πια να περάσουμε πλέον; πια είναι η καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Καλησπέρα! Αν το γυρίσεις σε χώρα Ινδία θα σου έρθει κανονικά και μετά φυσικά το ξανά επιστρέφεις στη χώρα της επιλογής ή διαμονής σου κανονικά χωρίς θέμα. με επιλογή ινδία βγάζει αυτή την αναβάθμιση v10.3.4.0 JMIXM ...αν την κατεβάσουμε και μετά το γυρίσουμε Ελλάδα θα είναι οκ όλα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 με επιλογή ινδία βγάζει αυτή την αναβάθμιση v10.3.4.0 JMIXM ...αν την κατεβάσουμε και μετά το γυρίσουμε Ελλάδα θα είναι οκ όλα;; Nαι καντο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Nαι καντο. οκ ...σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Εντάξει αρχίζει και γίνεται σαχλο το θέμα με τις συνέχεια ενημερώσεις της gcam τι διαφορά έχει αυτή από την προηγούμενη; για αυτο και εγω κανω 1 φορα τον μηνα ή στις 3 εβδομαδες αναβάθμιση... σιγα μην το κανω καθε 3-4 μερες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Επιχείρηση "κρύψτε το notch-αποκτήστε κανονικές ειδοποιήσεις" 1. Χρήση τρέχοντος hide notch του συστήματος (πλήρης απενεργοποίηση δηλαδή) μέσω των ρυθμίσεων 2. Εφαρμογή Nacho notch για να μαυρίσει η πάνω μπάρα και να φαίνονται σωστά οι ειδοποιήσεις είτε σε μαύρο είτε σε άσπρο πλαίσιο, μέσω του 3. Ρυθμίσεις miui για να τρέχει στο παρασκήνιο, χωρίς περιορισμούς κλπ. 3. Εφαρμογή Notch test για να εμφανίζονται μόνιμα οι ειδοποιήσεις στη μπάρα (200, 22, 50 τα νούμερα στις ρυθμίσεις, αυτό με βόλεψε). Ρυθμίσεις miui για να τρέχει στο παρασκήνιο, χωρίς περιορισμούς κλπ. 4. Απενεργοποιηση των εικονιδίων ειδοποίησης μέσα από τις ρυθμίσεις συσκευής, ώστε να εμφανίζονται μόνο μια φορά μέσω του 3. Αλλιώς γεμίζεις με ειδοποιήσεις, μόνιμες και προσωρινές. Εμείς θέλουμε μόνο τις μόνιμες. 5. Εφαρμογή autonotification για να μη φαίνονται μόνιμα οι εκνευριστικες ειδοποιήσεις του nacho notch. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις αντίστοιχες μόνιμες ειδοποιήσεις του messenger, οι οποίες φαίνονται όταν είναι ανοιχτή η φουσκιτσα. Τόσες ρυθμίσεις και 3 εφαρμογές χρειάζονται για να έχουμε κανονικές ειδοποιήσεις. Τα στέλνει όλος ο κόσμος με feedback στη xiaomi αλλά δεν τους βλέπω και πολύ ενεργούς στο να μας δώσουν ένα πακέτο λύσεων για να βολευτουμε όλοι, ο καθένας ανάλογα με τα γούστα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Χρησιμοποιώ την gcam και οντως ειναι αρκετά καλύτερη απο την μαμίσια. Στις selfie ομως μου κανει horizontal flip στις φωτογραφιες, χωρίς να μπορώ να βρώ καποια ρίθμυση να το αλλάξω Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Επιχείρηση "κρύψτε το notch-αποκτήστε κανονικές ειδοποιήσεις" 1. Χρήση τρέχοντος hide notch του συστήματος (πλήρης απενεργοποίηση δηλαδή) μέσω των ρυθμίσεων 2. Εφαρμογή Nacho notch για να μαυρίσει η πάνω μπάρα και να φαίνονται σωστά οι ειδοποιήσεις είτε σε μαύρο είτε σε άσπρο πλαίσιο, μέσω του 3. Ρυθμίσεις miui για να τρέχει στο παρασκήνιο, χωρίς περιορισμούς κλπ. 3. Εφαρμογή Notch test για να εμφανίζονται μόνιμα οι ειδοποιήσεις στη μπάρα (200, 22, 50 τα νούμερα στις ρυθμίσεις, αυτό με βόλεψε). Ρυθμίσεις miui για να τρέχει στο παρασκήνιο, χωρίς περιορισμούς κλπ. 4. Απενεργοποιηση των εικονιδίων ειδοποίησης μέσα από τις ρυθμίσεις συσκευής, ώστε να εμφανίζονται μόνο μια φορά μέσω του 3. Αλλιώς γεμίζεις με ειδοποιήσεις, μόνιμες και προσωρινές. Εμείς θέλουμε μόνο τις μόνιμες. 5. Εφαρμογή autonotification για να μη φαίνονται μόνιμα οι εκνευριστικες ειδοποιήσεις του nacho notch. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις αντίστοιχες μόνιμες ειδοποιήσεις του messenger, οι οποίες φαίνονται όταν είναι ανοιχτή η φουσκιτσα. Τόσες ρυθμίσεις και 3 εφαρμογές χρειάζονται για να έχουμε κανονικές ειδοποιήσεις. Τα στέλνει όλος ο κόσμος με feedback στη xiaomi αλλά δεν τους βλέπω και πολύ ενεργούς στο να μας δώσουν ένα πακέτο λύσεων για να βολευτουμε όλοι, ο καθένας ανάλογα με τα γούστα του.πως γίνετε να μένουν οι ειδοποιήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Εγω έχω βάλει την Εφαρμογή Notch test και είναι άψογη Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Χρησιμοποιώ την gcam και οντως ειναι αρκετά καλύτερη απο την μαμίσια. Στις selfie ομως μου κανει horizontal flip στις φωτογραφιες, χωρίς να μπορώ να βρώ καποια ρίθμυση να το αλλάξω Καμια ιδεα? Οχι ετσι βγαζει η gcam. Το μονο που μπορεις ειναι να την κανεις μιρρορ μετα με επεξεργασια. Σπαστικο ναι αλλα δεν θελει πανω απο 10 δευτερολεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Μόλις πήρα κι εγώ τη συσκευή. Έχει πάρει κάποιος φθηνό καλό tempered glass απο AliExpress? Χωρίς μαύρο γύρω γύρω Sent from my Cool 1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Σήμερα παρέλαβα και εγώ τη συσκευή. Μου άρεσε πάρα πολύ το τηλέφωνο. Τωρα για τη gcam που τη βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Σήμερα παρέλαβα και εγώ τη συσκευή. Μου άρεσε πάρα πολύ το τηλέφωνο. Τωρα για τη gcam που τη βρίσκω; gcam: GC6.2-F1-v3d.apk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog440/ Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 (edited) Προσπαθώ να περάσω τη g cam αλλά μου λέει Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά την ανάλυση του πακέτου Και δεν ανοίγει τίποτα Edited May 2, 2019 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts