Jump to content

Papjim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Papjim

  1. Ευχαριστούμε πολύ. Καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Papjim

    Poco F1

    Τελικά βρήκα τι έφταιγε: Το εικονίδιο από το παιχνίδι Candy Crush Saga!!! Το είχα μέσα σε ένα φάκελο μαζί με άλλες εφαρμογές. Έσβησα τον φάκελο και όλα καλά! Τώρα το κάνει μόνο στο συρτάρι εφαρμογών κατά την κύλιση (scrolling). Μόλις φτάνει στο συγκεκριμένο εικονίδιο καθυστερεί για 1 περίπου δευτερόλεπτο και μετά συνεχίζει την κύλιση. Τρελό bug. Άντε να πάει το μυαλό σου!
  3. Papjim

    Poco F1

    Μετά την εγκατάσταση του update (MIUI 12) έχω σοβαρό lag (περίπου 1 δευτερόλεπτο) κατά τη μετάβαση από την αρχική οθόνη στις επόμενες (είτε αριστερά είτε δεξιά), στο άνοιγμα και κλείσιμο των φακέλων και κατά την κύλιση (scrolling) των εικονιδίων στο συρτάρι εφαρμογών. Είναι πολύ έντονο το πρόβλημα και πολύ εκνευριστικό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
  4. Papjim

    Poco F1

    Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα όμως παρουσιάζεται περιστασιακά (μπορεί τη μια ημέρα να δουλεύει το ακουστικό και την επόμενη όχι). Αν βγάλεις άκρη, ενημέρωσε και μένα.
  5. Papjim

    Poco F1

    Όχι δε χρειάζεται TWRP. Ξανακατέβασε το αρχείο. Ίσως δεν κατέβηκε σωστά και έχει θέμα στο checksum.
  6. Papjim

    Poco F1

    Βαρέθηκα να περιμένω (δεν εμφανιζόταν ούτε από Ινδία) οπότε την κατέβασα και εγώ από το παραπάνω link. Την εγκατέστησα και δουλεύει κανονικότατα.
  7. Papjim

    Poco F1

    Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
  8. Papjim

    Poco F1

    Έχει δοκιμάσει κανείς voLTE και voWiFi με vodafone; Προσωπικά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει (το ενεργοποίησα στη vodafone και στο κινητό).
  9. Papjim

    Poco F1

    Έκανα και εγώ όλη τη διαδικασία: Ενεργοποίησα την υπηρεσία στη vodafone (λέγοντας ότι έχω iphone 7 :O ) Πληκτρολόγησα το *#*#869434#*#* και μου εμφάνισε "Vowifi carrier check was disabled" Ενεργοποίησα το διακόπτη στις ρυθμίσεις (επιλογή: "Πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω WIFi") Έβαλα προτίμηση δικτύου: WiFi Σε λειτουργία πτήσης όμως με ανοικτό το WiFi δεν καλεί! Κάνω κάτι λάθος; (Σημ.: Έχω τη stable 10.3.4)
  10. Papjim

    Poco F1

    gcam: GC6.2-F1-v3d.apk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog440/
  11. Πραγματικά υπέροχο δώρο. Καλή Ανάσταση και καλή επιτυχία σε όλους.
  12. Papjim

    Lenovo K3 Note

    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Έχω τη ROM του Ιταλού S433_ROW_v66 (http://www.needrom.com/download/cuoco92-s433/) η οποία έρχεται με τη εφαρμογή Lenovo Camera v.4.1. Κατέβασα τη πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής v.5.8 από εδώ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714 και την εγκατέστησα μέσω TWRP. Στη συνέχεια έκανα καθαρισμό των cache (Dalvik cache and Cache) και επανεκκίνηση. Η κάμερα όμως συνεχίζει να είναι στην έκδοση 4.1. Κάνω κάτι λάθος;
  13. Papjim

    Lenovo K3 Note

    Και εγώ του Ιταλού έβαλα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
  14. Papjim

    Lenovo K3 Note

    Πρέπει να βρείς το αρχείο σε μορφή .zip για νατο κάνεις install μέσω του TWRP recovery που έχεις ήδη εγκατεστημένο. Εδώ έχει την έκδοση TWRP 3.0.0.2: http://www.needrom.com/download/twrp-3-0-0-2. Και εδώ έχει link για την έκδοση 3.0.0.3: http://www.needrom.com/download/s422-lite-rooted/
  15. Papjim

    Lenovo K3 Note

    Κατεβάζεις το TWRP 3.0.0.3, το βάζεις στην External SD και το κάνεις Install μέσω του TWRP Revovery 2.8.7 που έχεις ήδη εγκατεστημένο. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έκανα.
  16. Papjim

    Lenovo K3 Note

    Έχει κάποιος να προτείνει ένα αξιόπιστο φορτιστή αυτοκινήτου για το Κ3 Note;
  17. Papjim

    Lenovo K3 Note

    Xposed δοκίμασες στη MIUI v6.1.7;
  18. Papjim

    Lenovo K3 Note

    Λοιπόν, κανένας δεν το έχει εγκαταστήσει;
  19. Papjim

    Lenovo K3 Note

    Έχει εγκαταστήσει κανείς το xposed framework στη MIUIv7_5.12.31; Αν ναι, πως ακριβώς; Εγώ πάντως προσπάθησα, αλλά ανεπιτυχώς :(
×
×
  • Create New...