panforce Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Απλά κάνεις download κ install το link και δίνεις τις άδειες για να λειτουργήσει η κάμερα .αυτό τπτ aαλλο. ;) το πλητρολογο το λινκ στο τηλ και μου βγαζει νοτ φαουντ ..πρεπει να ειμαι πολυ χαζος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 το πλητρολογο το λινκ στο τηλ και μου βγαζει νοτ φαουντ ..πρεπει να ειμαι πολυ χαζος !!! https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/google-camera-6-1-root-vs-pocophones-t3856500 μπες εδώ και πάρα το λινκ εκεί που λέει diirect google drive link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μολις το κατεβασα στο κινητο το νεο port της καμερας. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ προσπαθεια!!! Αριστο αποτελεσμα!!!Και δουλευει τελεια και το lens........ Πως μεταμορφωνεις μια καμερα σε 1 λεπτο..........:D Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Παιδιά ανέβαστε μερικά δείγματα στο Flickr με την νέα gcam ειδικά νυχτερινά να δούμε τι παίζει! Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Παιδιά ανέβαστε μερικά δείγματα στο Flickr με την νέα gcam ειδικά νυχτερινά να δούμε τι παίζει! Mate the 10 pro be with you Δες το βίντεο που ανέβασα από το xda και τις δύο φωτό με το μπαρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ναι ναι τα είδα αυτά. Μερικά πιο δύσκολα δείγματα θέλω να δω πχ από μπαλκόνι ή δρόμο αυτή την ώρα που μιλάμε :) Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μέσα στο σπίτι,με μόνο φως από μια λαμπίτσα......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Φίλος ενδιαφέρεται να το πάρει, τι πρέπει να προσέξει;; Να είναι global edition η υπάρχει μόνο μία έκδοση όπως το ΜΙ Α2???Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Και αλλη μια μεσα στο σπιτι με φωτισμο χαλαρωματος........:p ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλος ενδιαφέρεται να το πάρει, τι πρέπει να προσέξει;; Να είναι global edition η υπάρχει μόνο μία έκδοση όπως το ΜΙ Α2???Ευχαριστώ Ναι,και να γραφει global στα πλαγια στο κουτακι,και φυσικα να ειναι σε σφραγισμενο κουτακι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) https://www.flickr.com/photos/143146189@N06/shares/4493QH Η φωτογραφία με το λογότυπο είναι η στοκ. Δεν πείραξα καμία ρύθμιση και στις δύο εφαρμογές Edited October 22, 2018 by toylhs9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Και μια βραδινή. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Και αλλη μια μεσα στο σπιτι με φωτισμο χαλαρωματος........:p ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι,και να γραφει global στα πλαγια στο κουτακι,και φυσικα να ειναι σε σφραγισμενο κουτακι.:) Ευχαριστώ για την απάντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemon3 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ούτε αυτό το πορτ, ούτε το άλλο δουλεύει στο δικό μου. Βγάζει μία φωτογραφία με λίγη καθυστέρηση, τη δεύτερη με παραπάνω και από την τρίτη και μετά είτε κρασάρει είτε κάνει μισό λεπτό να την αποθηκεύσει. Τι στο καλό, μόνο το δικό μου είναι προβληματικό; Είμαι με στοκ ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ούτε αυτό το πορτ, ούτε το άλλο δουλεύει στο δικό μου. Βγάζει μία φωτογραφία με λίγη καθυστέρηση, τη δεύτερη με παραπάνω και από την τρίτη και μετά είτε κρασάρει είτε κάνει μισό λεπτό να την αποθηκεύσει. Τι στο καλό, μόνο το δικό μου είναι προβληματικό; Είμαι με στοκ ρομ... Μια από τα ίδια και στο δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Κάνατε και μια επανεκκίνηση μπας και..? Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 μέχρι στιγμής το poco σήμερα δεν έχει πάρει αναβάθμιση. συνήθως μέχρι το μεσημέρι την έχουν δώσει την close beta Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια από τα ίδια και στο δικό μου K σε μένα το κάνει αλλά οκ θεωρώ είναι μέχρι να τελειοποιηθεί η εφαρμογή οπότε δεν με νοιάζει. Τελικά θα πάρουμε update την Παρασκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 K σε μένα το κάνει αλλά οκ θεωρώ είναι μέχρι να τελειοποιηθεί η εφαρμογή οπότε δεν με νοιάζει. Τελικά θα πάρουμε update την Παρασκευή;Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε αναβάθμιση ούτε ενημέρωση για το αν θα υπάρχει ή όχι Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Γνωρίζει κάποιος πόσο επιβαρύνει την αυτονομία η χρήση double tap to wake και το face unlock; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Γνωρίζει κάποιος πόσο επιβαρύνει την αυτονομία η χρήση double tap to wake και το face unlock; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Το double tap καθόλου για το face unlock δεν έχω ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Παίδες, έχω παραγγείλει ένα από Κωτσόβολο στις 17. Φυσικά είναι στην αναμονή, αλλά δεν ξέρουν πότε και αν θα παραδοθούν. Έχει κανείς παραπάνω ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Πριν λίγο βγήκε και η αναβάθμιση όποτε Παρασκευή κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Πριν λίγο βγήκε και η αναβάθμιση όποτε Παρασκευή κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :D Υ. Γ. Αυτα είναι... έχουμε και βύσμα - κονέ αμα λάχει να ουμε:lol::lol::lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Διαβαζω απο εδω και απο εκει καποια θεματακια πχ με την οθονη του. Ειναι σε τοσο εντονο βαθμο (σε στατιστικο επιπεδο εμφανισης) οπου να μην το σκεφτομαι για αγορα απο Κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια ερώτηση γιατί μάλλον πρέπει να το στείλω infoquest. Όταν το κινητό χάσει για κάποιο λόγο το σήμα δικτύου (πχ μέσα στο ασανσέρ που συνήθως συμβαίνει) δεν ξαναπιάνει δίκτυο παρά μόνο αν μπω flight mode και ξαναβγώ. Προβληματικό κομμάτι φαντάζομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts