darksoul9 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Θυμαται κανεις να μου πει οταν το κινητο ετρεχε emui 8 αν ειχε widevine l1 η l3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Το πήρα τελικά από το eshop.Κανα σκληρό γυαλί ας είναι και από το εξωτερικό έχετε να μου προτείνετε; Γιατι πήρα ένα από Ελλάδα και δεν μπήκε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Το πήρα τελικά από το eshop.Κανα σκληρό γυαλί ας είναι και από το εξωτερικό έχετε να μου προτείνετε; Γιατι πήρα ένα από Ελλάδα και δεν μπήκε καλά. Καλορίζικο! Εγώ στην αρχή πήρα την matt ζελατίνα της Honor από πλαίσιο έκατσε καλά αλλά την άλλαξα με γυαλι μάρκας imak που πήρα από Ελλάδα. Από εξωτερικό θα πρότεινα γυαλι της nillkin Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Καλορίζικο! Εγώ στην αρχή πήρα την matt ζελατίνα της Honor από πλαίσιο έκατσε καλά αλλά την άλλαξα με γυαλι μάρκας imak που πήρα από Ελλάδα. Από εξωτερικό θα πρότεινα γυαλι της nillkin Οκ.Ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://imgur.com/HiVpW6pΚαι με Android 9 Edited January 11, 2019 by NTAKOTA2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Νέος κάτοχος του κινητού εδώ και δύο μέρες! :) Από το μέχρι τώρα "σκάλισμα", μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή! :) Πολύ γρήγορα έλαβα δύο ενημερώσεις (η δεύτερη ήταν για να περάσει την Pie) και τώρα προσπαθώ να συνηθίσω την τελευταία έκδοση EMUI. Το μόνο bug (;) που παρατήρησα μέχρι τώρα έχει να κάνει με τα κουμπιά πλοήγησης όταν ο launcher δεν είναι ο μαμίσιος αλλά ο Nova. Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, τα κουμπιά πλοήγησης βρίσκονται σε ένα λευκό πλαίσιο (φανταστείτε ένα λευκό πλαίσιο από άκρη σε άκρη της οθόνης), κάτι που κάνει μεγάλη αντίθεση με την εικόνα της ταπετσαρίας (ειδικά αν είναι σκουρόχρωμη). Όταν όμως πατάω το κουμπί που δείχνει τις εφαρμογές του παρασκηνίου, τότε το λευκό αυτό πλαίσιο χάνεται (με άλλα λόγια, η εικόνα της ταπετσαρίας καλύπτει όλη την οθόνη). Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς; Πώς το αντιμετωπίσατε; Edit: Τελικά δεν ήταν bug του Nova Launcher. Υπάρχει μια επιλογή στο "Εμφάνιση & Αίσθηση" την οποία δεν είχα προσέξει. Όλα καλά λοιπόν! :) Edited January 12, 2019 by melampous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Απο ποιοτητα κλησεων πως τα παει?Ακουστικο,μικροφωνο,σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Απο ποιοτητα κλησεων πως τα παει?Ακουστικο,μικροφωνο,σημα? Απο σημα εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε xiaomi ειχα, τα οποια εχαναν αρκετα συχνα το σημα στο 4g και ας ειχαν την περιβοητη b20. Σε μικροφωνο νομιζω μια χαρα δε μου εχει παραπονεθει καποιος σε διαρκεια κλησης και ας ειμαι σε περιβαλλον με φασαρια και πολυ κοσμο. Ακουστικο θα το ηθελα ενα κλικ πιο δυνατο, με πολυ φασαρια δηλαδη εχω βρεθει να μην ακουω τοσο καλα αλλα γενικα ειναι τιμιο και καθαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergerman Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το παρήγγειλα και γω από το eshop και το περιμένω( ελπίζω να μου αφήσατε κανένα ). Μπορεί κάποιος να στείλει ένα λινκ από μεμβράνη προστασίας(το τζαμάκι) που πήρε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Για προστασία οθόνης εγώ πήρα αυτό https://www.gadgetistas.gr/gia-to-kinito/tempered-glass/huawei/tempered-glass-huawei-honor-play-full-cover-black/ Πολύ καλή εφαρμογή, ώραια αισθητική, καθαρή εικόνα ... αλλά μένουν πάνω πολλές δαχτυλιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Για προστασία οθόνης εγώ πήρα αυτό https://www.gadgetistas.gr/gia-to-kinito/tempered-glass/huawei/tempered-glass-huawei-honor-play-full-cover-black/ Πολύ καλή εφαρμογή, ώραια αισθητική, καθαρή εικόνα ... αλλά μένουν πάνω πολλές δαχτυλιές Κολλάει σε όλη την οθόνη ή έχει κόλλα μόνο περιμετρικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergerman Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Για προστασία οθόνης εγώ πήρα αυτό https://www.gadgetistas.gr/gia-to-kinito/tempered-glass/huawei/tempered-glass-huawei-honor-play-full-cover-black/ Πολύ καλή εφαρμογή, ώραια αισθητική, καθαρή εικόνα ... αλλά μένουν πάνω πολλές δαχτυλιές Αυτή έχω δει και εγώ. δε βλέπω να κυκλοφορεί κάτι άλλο... Από θήκη σκέφτομαι αυτήν: https://www.stoucky.gr/Huawei-aksesouar/Huawei-cases-mobile-en/huawei-leather-cases-en/thermatine-theke-portofoli-me-vase-sterixes-yia-huawei-honor-play-ma-ro.html?filter=505 Δεν ξέρω, προεξέχει η κάμερα πολύ από τις θήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Το εβγαλε προσφορα το πλαίσιο στα 269€ και -20%σε ποντους με κάρτες eurobank. Αρα βγαίνει 215,2€!!! Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ποιο έχει τη καλύτερη κάμερα ρε παιδιά , αυτό ή το 8Χ; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ποιο έχει τη καλύτερη κάμερα ρε παιδιά , αυτό ή το 8Χ; Παρόμοια ... ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εβγαλε προσφορα το πλαίσιο στα 269€ και -20%σε ποντους με κάρτες eurobank. Αρα βγαίνει 215,2€!!! Τι σημαίνει -20% σε πόντους; Έχω μια.καρτα γιουρομπανκ αχρησιμοποίητη. Πως δουλεύει το κόλπο; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) Πληρωνεις 269€ με την καρτα eurobank και παίρνεις 53,8€ σε πόντους στην καρτα σου που μπορεις να τους χρησιμοποιησεις σε αγορες απο συνεργαζομενες εταιριες οπως Σκλαβενιτη κλπ. Μην βγαινουμε offtopic, καντε ενα search. https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-plaisio Edited January 14, 2019 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Κολλάει σε όλη την οθόνη ή έχει κόλλα μόνο περιμετρικά; Κολλάει σε ολη τη οθόνη, είναι και 2.5d στην άκρη για καλύτερη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ποιο έχει τη καλύτερη κάμερα ρε παιδιά , αυτό ή το 8Χ; Στα χαρτια το 8χ αλλα απο ελλαδα στα ιδια χρηματα δεν αξιζει το 8χ μονο για την καμερα γιατι ο επεξεργαστης ειναι πολυ κατωτερος ο κιριν 710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Στα χαρτια το 8χ αλλα απο ελλαδα στα ιδια χρηματα δεν αξιζει το 8χ μονο για την καμερα γιατι ο επεξεργαστης ειναι πολυ κατωτερος ο κιριν 710 Το 8Χ έχει ραδιόφωνο, 3.5 θύρα και dual SIM+SD, μεγαλύτερη ορλθονη, καλύτερη ελαφρώς αυτονομία Στα άλλα υπερεχει το play Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Το 8Χ έχει ραδιόφωνο, 3.5 θύρα και dual SIM+SD, μεγαλύτερη ορλθονη, καλύτερη ελαφρώς αυτονομία Στα άλλα υπερεχει το play 3.5 θυρα εχει και το play** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Σε σχέση με το honor 9, πως είναι η κάμερα του; σε όλα τα άλλα εκτιμώ πως υπερέχει.... Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς το γνωστό θέμα με το screen dimming ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς το γνωστό θέμα με το screen dimming ? Εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Σε σχέση με το honor 9, πως είναι η κάμερα του; σε όλα τα άλλα εκτιμώ πως υπερέχει.... Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανείς γνώμη; Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Έχει δει κανένας σας ένδειξη 4G+ στο κινητό με COSMOTE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Θήκη τύπου flip case που βρίσκουμε; Δε βλέπω μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για το honor play. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts