Jump to content

[Note 9] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, περνάω από s9+ στο Note λόγο μπαταρίας, λέω να βάλω μια φθηνή spigen και καμιά ζελατίνα γιατί δεν θέλω να σκάσω το 50άρικο στο dome, υπάρχουν ζελατίνες γιατί δεν βρίσκω στο skroutz!

μη βάλεις ζελατίνα, θα μειωθεί η απόκριση της πένας ασε που θα τη χαράξει κιόλας

Edited by punisher24
aka bill_thes

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μη βάλεις ζελατίνα, θα μειωθεί η απόκριση της πένας ασε που θα τη χαράξει κιόλας

πενηνταρηκάκη δλδ ε ? :(

πενηνταρηκάκη δλδ ε ? :(

αναγκαστικά.. εναλλακτικά υπάρχει και το hofi σε οικονομικότερο

αλλά το dome είναι τοπ

aka bill_thes

αναγκαστικά.. εναλλακτικά υπάρχει και το hofi σε οικονομικότερο

αλλά το dome είναι τοπ

Υπάρχει και το x_one από extreme mobile. Στα 30 ευρώ το είχα βάλει αλλά έχει πλαίσιο μαύρο και χάνεις λίγο περιμετρικά την εικόνα. Ιδίως στο edge notification τα πλαϊνά τα βλέπεις ελάχιστα. Είναι καλό όμως κατά τα αλλα... Ακόμα αυτό έχω πάνω. Αν τυχόν σπασει θα πάω στο dome...

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

RX8 rules!

Όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι μην κάνεις το λάθος να πας σε ζελατίνα. Χάνεις πολύ σε αίσθηση.

Το καλύτερο είναι γυμνό :p, το επόμενο είναι τζάμι.

Και εγώ πάντα ήμουν υπέρ του να το έχω γυμνό, χωρίς προστασία στην οθόνη. Τόσα χρόνια ποτέ δεν μου έχει πάθει κάτι η οθόνη των κινητών που είχα.

Παρόλα αυτά, μετά από πρόσφατη αλλαγή οθόνης, η ίδια η Samsung μου το επέστρεψε το κινητό με καινούργια οθόνη και ζελατίνα πάνω.

Με το που την είδα είπα να τη βγάλω αλλά την άφησα και δεν μπορώ να πω ότι βλέπω διαφορά, ούτε στην αίσθηση, ούτε στην απόκριση στο πενάκι.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Edited by Bezbozny

Και εγώ με ζελατίνα είμαι και δεν έχω κανένα θέμα.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να πάρεις dome για να είσαι σίγουρος. Υπάρχουν πολλά καταστήματα Ελλάδα για άμεση παραδώσω ή και τοποθέτηση ακόμη. Αλλιώς φοβάμαι πως θα κλαις τα χρήματά σου.....

Για μεμβράνη προσωπικά ούτε που το συζητάω. Εντελώς περιττή αγορά. 5% προστασία (πχ από κλειδιά αλλά ποιος βάζει το κινητό του μαζι με τα κλειδιά?) και αμφιβάλω αν αντέχει για μερικούς μήνες. Επίσης υπάρχει ερωτηματικό για το πενάκι

.

Από ό,τι θυμάμαι από παλιά,υπάρχουν για τα Note δύο είδη μύτης για πένες.Μία για γυαλί και μία για μεμβράνη,που έχει και άλλο χρώμα για να ξεχωρίζει.Για κοίτα μέσα στο κουτί τι έχει.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό το έχει βάλει κανείς; Εχει 10 δολ με ένα γυαλί,και 14 με δύο. https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.34774c4dsazznD&orderId=96830527101064&productId=32902420106 .

Το έχω παραγγείλει και είναι στο Ταχυδρομείο.Θα γράψω κάτι είτε πετύχω είτε αποτύχω να το βάλω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

.

Από ό,τι θυμάμαι από παλιά,υπάρχουν για τα Note δύο είδη μύτης για πένες.Μία για γυαλί και μία για μεμβράνη,που έχει και άλλο χρώμα για να ξεχωρίζει.Για κοίτα μέσα στο κουτί τι έχει.

Αυτό το έχει βάλει κανείς; Εχει 10 δολ με ένα γυαλί,και 14 με δύο. https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.34774c4dsazznD&orderId=96830527101064&productId=32902420106 .

Το έχω παραγγείλει και είναι στο Ταχυδρομείο.Θα γράψω κάτι είτε πετύχω είτε αποτύχω να το βάλω.

Όντως έχει κάποιες μύτες αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Δοκιμάστε μήπως καμία από τις άλλες ειναι πιο καλή για γυάλινα protectors...

RX8 rules!

Παιδιά ξέρει κανείς πώς μπορώ να καθαρίσω την κόλλα απο ένα Dome που είχα και το έβγαλα χωρίς κατά τα άλλα να πάθει τίποτα.....

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

.

Δεν ανοίγει το link.
Παιδιά ξέρει κανείς πώς μπορώ να καθαρίσω την κόλλα απο ένα Dome που είχα και το έβγαλα χωρίς κατά τα άλλα να πάθει τίποτα.....

Από ένα βίντεο που είχε ανέβει σε προηγούμενη σελίδα έλεγε ο Youtuber ότι θέλει πολύ τρίψιμο με τα χέρια, μα πολύ όμως.

Στην ίδια φάση είμαι κι εγώ αλλά μου λείπει ο χρόνος για να ασχοληθώ .

129026.png?1640591734

Όταν ξεκολλάει το dome δεν αφήνει κατάλοιπα στην οθόνη?

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Όταν ξεκολλάει το dome δεν αφήνει κατάλοιπα στην οθόνη?

Στην οθόνη δεν μένει τίποτα!

Όλη η κόλλα γίνετε ένα με το tempered glass.

Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν πως καθαρίζεις την κόλλα για να το τοποθετηθεί ξανά.

Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τόσο διάφανο,

χωρίς ίχνος, όπως την πρώτη φορά...

kountouraN

Στην οθόνη δεν μένει τίποτα!

Όλη η κόλλα γίνετε ένα με το tempered glass.

Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν πως καθαρίζεις την κόλλα για να το τοποθετηθεί ξανά.

Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τόσο διάφανο,

χωρίς ίχνος, όπως την πρώτη φορά...

Ακριβώς έτσι είναι το έχω τριψη αρκετά αλλά τίποτα, πάντως είναι το 2 dome που βάζω όσο το είχα μέσα στη θήκη όλα καλά μόλις το έβγαλα άρχισε από επάνω αριστερά να κάνει σημάδι δεν ξέρω γιατί και μάλλον θα μου πείτε ότι δεν το πέρασα καλά....... οκ όλα είναι πιθανά.

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Πήγα στο techface και μου πέρασαν το Dome.

Δεν είχαν διαθεσιμότητα αλλά συμφώνησαν να κάνουν μόνο την τοποθέτηση. Κόστος 1ο ευρώ.

Φοβερή εξυπηρέτηση και τέλεια τοποθέτηση.

Το γυαλί είναι πολύ καλό, δεν καταλαβαίνω καν πως υπάρχει κάτι στην οθόνη.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Που μπορούμε να δουμε με ποιες θηκες ειναι συμβατό το dome? Ενδιαφέρομαι για θηκες της spigen. Πχ slim armor η tough armor

Στο note 9, το Dome glass είναι ποιο "μαζεμένο" σε σχέση με το s9 plus πχ..

Εδώ υπάρχει ένας σχετικός πίνακας συμβατότητας.

Από spigen έχω liquid Air και neo hybrid και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Dome..

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11upU3Lh5bIZl3rPAoN23gCxBDU6MwkNZyEzY01HLUeE/edit?usp=drivesdk

kountouraN

Εμένα το μοναδικό πρόβλημα μου με το εξαιρετικό κατα τ άλλα hofi είναι το "χιονάκι" που έχει δημιουργηθεί από τη σκόνη στις άκρες και έχει εγκλωβιστει ανάμεσα στο τζάμι και την καμπύλη της οθόνης.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει αραχνιές ή γρατζουνιές με την πάροδο του χρόνου; το καθαρίζω βέβαια τακτικά με οινόπνευμα αλλά πάλι μένει σκόνη

aka bill_thes

Μου ήρθαν οι 2 ασυρματοι φορτιστές της blitzwolf. Τελικά δεν είναι συμβατοί με τη θήκη της Samsung standing cover δυστυχώς. Ξεκινάει κανονικά η ταχεία φόρτιση αλλά μετά από λίγο αναβοσβήνει κόκκινο που σημαίνει αντικανονική φόρτιση λόγο εμποδίου ή μαγνητισμού. Έχει μαγνήτη η standind cover για να κλείνει το stand; Χωρίς θήκη φορτίζει σφαίρα χωρίς κανενα πρόβλημα. Καμία άλλη πιο λεπτή με standing cover υπάρχει;7ec0e906865da18553c1e888a0501c6b.jpgdc8ebaf5f27ea106bc539fb2c0dac6ff.jpg9738aaa159a8988166afcc4fab183001.jpg0a94c3f80a86169b6131582fb698c01b.jpg

RX8 rules!

Σε εμένα, ο γνήσιος της samaung φορτίζει κανονικά με την standing.

Και αυτός της Blitzwolf 088d6da3efe93c788c6e144a8f642144.jpg

Και ο Convertible Fast Charger της Samsung φορτίζουν κανονικά με την Standing Cover.

Ωραίο πράγμα η γρήγορη ασύρματη φόρτιση....

Και αυτός της Blitzwolf 088d6da3efe93c788c6e144a8f642144.jpg

Και ο Convertible Fast Charger της Samsung φορτίζουν κανονικά με την Standing Cover.

Ωραίο πράγμα η γρήγορη ασύρματη φόρτιση....

Δοκίμασα πολλές φορές αλλά δεν... Κάποιες φορές φορτίζει για ένα 5λεπτο αλλά μετά πετάει το κόκκινο. Στις οδηγίες λέει ότι υποστηρίζει θήκες μέχρι 3mm και όχι θήκες με μαγνήτη και μεταλλικό πιαστρακι. Ίσως η Samsung standing cover είναι πιο παχια από 3mm...

Αύριο μάλλον θα χτυπήσω την spigen slim armor που έχει ποδαράκι και είναι πιο λεπτή. Θα έχω μαζί το φορτιστή να δοκιμάσω αν παίζει πριν την πάρω...

Αυτός της blitzwolf που έχεις ποιο μοντέλο ειναι;

RX8 rules!

BlitzWolf® BW-FWC1 Fast Charge

Αυτό είναι το μοντέλο. Με μια αναζήτηση στο Banggood Θα στο βγάλει. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

BlitzWolf® BW-FWC1 Fast Charge

Αυτό είναι το μοντέλο. Με μια αναζήτηση στο Banggood Θα στο βγάλει. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εγώ από εκει πήρα τον πιο καινούργιο BlitzWolf® BW-FWC4 Fast Charge, μαζί με το αντίστοιχο τούβλο για το ρεύμα και δίνει 15watt ταχεία φόρτιση. Πήρα 2 τεμάχια. Τελικά σήμερα πήρα το πρωί την Spigen Slim Armor και με αυτή παίζει τέλεια. Είναι και καλύτερο το stand κρατάει πιο ψηλά το κινητό και είναι λίγο πιο μικρή σε όγκο.

3d1fc4dbc9957b54787dac55afae78db.jpgafb43c924ed6025d9236d4f3ede026db.jpga3c1c0e8f4baa8a51095742dbafa7ae7.jpgc68afbf64f05f7c6eced2c4362fdc3ae.jpg

RX8 rules!

Χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία

Υπάρχει κατάστημα που τοποθετεί Dome οπότε ξέχασε όλα τα άλλα.......

Ποιό κατάστημα είναι;Και μετά,πρέπει να έχουμε πάρει το τζάμι απ' αυτόν,ή απλώς του δίνουμε κάποιο τίμημα και το βάζει;

Εγώ έχω παραγγείλει τζαμάκι από Aliexpress,και μάλιστα δίνει το ένα τεμάχιο με 10δολ,και τα δύο με 14.Εχει και κόλλα,αλλά και λαμπίτσες υπεριώδους. https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.3f664c4dgAV6SP&orderId=96830527101064&productId=32902420106 . Δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει,αλλά πιστεύω να μην γίνει και καμιά ζημιά έτσι και δεν είναι καλό.Εκείνο που δεν ξέρω,είναι αν φαίνεται η κόλλα σαν άσπρο σύννεφο όταν στεγνώσει,όπως έγινε με κάποιο άλλο που μου έβαλαν στο Note 8,αλλά και η ελάττωση της ευαισθησίας της οθόνης στους δακτυλισμούς.

Γι' αυτό και το ξήλωσα τότε.

Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον να το περάσει,γιατί μόνος μου φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω.

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ από εκει πήρα τον πιο καινούργιο BlitzWolf® BW-FWC4 Fast Charge, μαζί με το αντίστοιχο τούβλο για το ρεύμα και δίνει 15watt ταχεία φόρτιση. Πήρα 2 τεμάχια. Τελικά σήμερα πήρα το πρωί την Spigen Slim Armor και με αυτή παίζει τέλεια. Είναι και καλύτερο το stand κρατάει πιο ψηλά το κινητό και είναι λίγο πιο μικρή σε όγκο.

3d1fc4dbc9957b54787dac55afae78db.jpgafb43c924ed6025d9236d4f3ede026db.jpga3c1c0e8f4baa8a51095742dbafa7ae7.jpgc68afbf64f05f7c6eced2c4362fdc3ae.jpg

.

Χρόνια Πολλά και καλή Πρωτοχρονιά.

Εγώ έχω ένα φορτιστή πολύ καλό,εδώ και πολλά χρόνια που δουλεύει άψογα.Τον έχω ανοίξει και η κατάσταση στο εσωτερικό του είναι άψογη.Πολύ καλή υλοποίηση.Ταχεία φόρτιση δεν κάνει βέβαια.

Τώρα για τον δικό σας,βρήκα στον Banggood διάφορα είδη της ίδιας μάρκας,με διάφορες τιμές,όχι 20 δολ όπως εσύ βέβαια,αλλά περισσότερα,και μάλιστα τα δυο πρώτα είδη στη σελίδα, έχουν τον ίδιο κωδικό αλλά διαφορετική τιμή.Το ένα 23 και το άλλο 29 δολ. https://www.banggood.com/search/blitzwolf%C2%AE-bw-fwc4-fast-charge.html?sbc=1 .

Ξέρεις μήπως σε τι διαφέρουν μεταξύ τους;

Και κάτι τελευταίο.Για να κάνετε ταχεία φόρτιση κάνετε και κάποια ρύθμιση στο κινητό,ή με το που το βάζετε στην ασύρματη με το συγκεκριμένο φορτιστή προχωράει σε ταχεία μόνο του;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• The title was changed to [Note 9] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)