barcelonistas Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Σούπερ! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Σούπερ! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι και απο ο,τι μου ειπε και αλλο μελος, ο Konstantinoslp, οντως δε μετραει σωστα τους χρονους εκει που εμφανιζονται οι εφαρμογες, οχι μεσα στη χρηση μπαταριας, απεξω. και αυτος βλεπει διαφορες. ΙΣως οταν τρεχουμε τη φροντιδα συσκευης να μηδενιζουν, κατι τετοιο παρατηρησα.. ή οταν τα κλεινουμε, θα το διαπιστωσω συντομα. Σιγουρα παντως η αυτονομια αυτη ειναι πολυ καλη, με σ9+ ημουν πολυ πιο κατω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Εχω πάρει απο ebay αυτον τον αντάπτορα για το note 9 giaγια την λειτουργία Dex https://www.ebay.com/itm/122631115889 αλλά το συνδέω και δεν δείχνει τίποτα στην TV Γνωρίζει κανείς αν με τα χαρακτηριστικά που έχει αν μπορεί να λειτουργήσει για το Dex ή αν χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στο note ή στην TV; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 (edited) Εγώ πάντως ρε παιδιά που τα έχω ΌΛΑ ανοιχτά ΣΥΝΕΧΕΙΑ (όχι το BT) πάνω από 3-3:30 ώρες δε βλέπω. Και διαβάζω και βλέπω τις ώρες σας και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι κάτι τρέχει. Παλιότερα έβλεπα και 4+ σχεδόν εύκολα. Με την pie όμως όχι. Και γι'αυτό το λόγο είχα κάνει και reset to factory settings κάποια στιγμή. Τι να πω!! ..... Edited April 10, 2019 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolisher Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Και εγώ απορώ με τα τρελά νούμερα μερικών. Το κινητό αν του κάνεις χρήση δεν κρατάει τα αναμενόμενα. Παραθέτω τα σημερινά νούμερα. Υπόψιν. Στο 92% η μπαταρία 8 το πρωί με άπειρα τηλέφωνα και χρήση σε δίκτυο 2G για το μισό της ημέρας. Αύριο θα παραθέσω νούμερα αποκλειστικά σε 4G Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Και εγώ απορώ με τα τρελά νούμερα μερικών. Το κινητό αν του κάνεις χρήση δεν κρατάει τα αναμενόμενα. Παραθέτω τα σημερινά νούμερα. Υπόψιν. Στο 92% η μπαταρία 8 το πρωί με άπειρα τηλέφωνα και χρήση σε δίκτυο 2G για το μισό της ημέρας. Αύριο θα παραθέσω νούμερα αποκλειστικά σε 4G Συγγνώμη αλλά εσύ φαίνεται ότι τρέχεις τα ίδια με μένα και έχεις πολύ χειρότερη αυτονομία.. Πες μας πως το έχεις στήσει όσο μπορείς. Επίσης και εγώ έχω άπειρες κλήσεις, δες πόσο έχω μιλήσει σε 3 ημέρες.. Και μάλιστα πολλές σε αριθμό κλήσεις. Για μένα κάτι παίζει με το στήσιμο σου ή το σήμα σου. Εγώ γενικά έχω καλό σήμα έξω, εκτός από τις διαδρομές που κάνω και χάνεται 2-3 φορές εντελώς Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Πιο καλά πάει το 7edge μου και μ.ο. Την ημέρα κάνω κοντά στις 2 ώρες κλήσεις, πάνω από 2 ώρες επίσης σε what's app βίντεο φωτογραφίες κλπ και πολύ YouTube μέσω WiFi κυρίως. Όλα οι κλήσεις σε αυτόματο δίκτυο 4g και πάντα φθάνω πάνω από 50 τοις εκατό ίδια ώρα... Καλά με το Mate 20 pro δεν το συζητάμε καν... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolisher Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Συγγνώμη αλλά εσύ φαίνεται ότι τρέχεις τα ίδια με μένα και έχεις πολύ χειρότερη αυτονομία.. Πες μας πως το έχεις στήσει όσο μπορείς. Επίσης και εγώ έχω άπειρες κλήσεις, δες πόσο έχω μιλήσει σε 3 ημέρες.. Και μάλιστα πολλές σε αριθμό κλήσεις. Για μένα κάτι παίζει με το στήσιμο σου ή το σήμα σου. Εγώ γενικά έχω καλό σήμα έξω, εκτός από τις διαδρομές που κάνω και χάνεται 2-3 φορές εντελώςΜε λίγα λόγια Έχω 10 widgets και τρέχουν. Και για να προλάβω μερικούς, αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ πλέον android, με μια ματιά βλέπω ότι χρειάζομαι. Καιρό, ημερολόγιο, βήματα και πολλά άλλα. Συγχρονισμό email, Gmail κάθε 15 λεπτά, Outlook και Yahoo κάθε μια ώρα Αυτην την περίοδο καθολου bluetooth 4G σχεδόν όλη μέρα. Σήμερα επειδή είδα ότι θα με αφήσει από μπαταρία το γύρισα σε 2G Με 2 κάρτες sim εκ των οποίων η μία δε χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου. Και να συμπληρώσω ότι μετά το σπάσιμο οθόνης που είχα (χωρίς πτώση, είχα γράψει ανάλογα στο θέμα) αλλάχτηκε και η μπαταρία (Νοέμβριο αν θυμάμαι καλά) Σε γενικές γραμμές όταν το χρειάζομαι και το χρησιμοποιώ συχνά, η μπαταρία δεν ανταποκρίνεται ΥΓ. Μου αρέσει που είπα και με λίγα λόγια Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Εχω πάρει απο ebay αυτον τον αντάπτορα για το note 9 giaγια την λειτουργία Dex https://www.ebay.com/itm/122631115889 αλλά το συνδέω και δεν δείχνει τίποτα στην TV Γνωρίζει κανείς αν με τα χαρακτηριστικά που έχει αν μπορεί να λειτουργήσει για το Dex ή αν χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στο note ή στην TV;Απο όσο ξέρω χρειάζεσαι αντάπτορα που να φορτίζει το κινητό ταυτόχρονα για το DeX. Διαφορετικά απλά κάνει screen mirroring. (Τουλάχιστον σε εμένα αυτό γίνεται) Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Έκανε κάποιος μετάβαση απο 6τ να μας πει αν υπάρχει διαφορά στην μπαταρία; πάντα με ιδια χρήση.Κάνεις απάντηση εδώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Απο όσο ξέρω χρειάζεσαι αντάπτορα που να φορτίζει το κινητό ταυτόχρονα για το DeX. Διαφορετικά απλά κάνει screen mirroring. (Τουλάχιστον σε εμένα αυτό γίνεται) Ο αντάπτορας έχει υποδοχή για τροφοδοσία και συνδέω το φορτιστή του τηλεφώνου και το τηλέφωνο φορτίζει κανονικά αλλά δεν ενεργοποιείται το Dex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Με λίγα λόγια Έχω 10 widgets και τρέχουν. Και για να προλάβω μερικούς, αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ πλέον android, με μια ματιά βλέπω ότι χρειάζομαι. Καιρό, ημερολόγιο, βήματα και πολλά άλλα. Συγχρονισμό email, Gmail κάθε 15 λεπτά, Outlook και Yahoo κάθε μια ώρα Αυτην την περίοδο καθολου bluetooth 4G σχεδόν όλη μέρα. Σήμερα επειδή είδα ότι θα με αφήσει από μπαταρία το γύρισα σε 2G Με 2 κάρτες sim εκ των οποίων η μία δε χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου. Και να συμπληρώσω ότι μετά το σπάσιμο οθόνης που είχα (χωρίς πτώση, είχα γράψει ανάλογα στο θέμα) αλλάχτηκε και η μπαταρία (Νοέμβριο αν θυμάμαι καλά) Σε γενικές γραμμές όταν το χρειάζομαι και το χρησιμοποιώ συχνά, η μπαταρία δεν ανταποκρίνεται ΥΓ. Μου αρέσει που είπα και με λίγα λόγια Έχεις το nfc ανοιχτό? Νομίζω πως κάνει αρκετή ζημιά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Χαχαχα! Μπαίνω συνέχεια κ δεν γράφει κανείς. Τι κινηταρα θεέ μου! Καλά η μπαταρία απλά κορυφή. Δεν έχω λόγια. Πιστεύω στο note 10 θα τα δώσει όλα ή sammy. Όμως το s10 έδωσε καμερες κ hardware, πιστεύω στο note μίνιμουμ 8ram και σίγουρα κάμερες για να χτυπήσει Huawei. Περιμένω κ μπαταρία τέρας μίνιμουμ 4.500mah.Μέχρι τότε όμως 5 μηνακια τα χουμε με το Note 9 . Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειμαι και εγω στην αναμονη για το νεο note που ελπιζω σε μεγαλυτερη μπαταρια/αυτονομια τουλαχιστον 4500 με βαση και την μεγαλυτερη οθονη που φαινεται οτι θα βαλουν. Ελπιζω μονο να δωσουν κανενα μεγαλο/σοβαρο pre order δωρο οπως εδωσαν και στο S10+ γιατι σιγουρα η τιμη του θα ειναι τσουχτερη. Αν δωσουν μαπα pre order δωρο,ισως σκεφτω το ενδεχομενο για αγορα note10 με Snapdragon(εκτος αν η Samsung κανει το θαυμα και κυκλοφορησει τα Note μονο με Snapdragon που δεν το βλεπω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolisher Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Έχεις το nfc ανοιχτό? Νομίζω πως κάνει αρκετή ζημιά.Φίλος το NFC το εχω κλειστό. Εχω μείνει σε Oreo γιατί πιστεύω ότι δεν έχει στρώσει ακόμα η Pie και είμαι με Nova Launcher. Ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα widgets κάνουν τη ζημιά αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να τα καταργήσω. Επίσης είμαι σε FHD μόνιμα και χωρίς AOD. Σκέφτομαι να του κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών αλλά έχω τρομερό φόρτο εργασίας που δεν προλαβαίνω. Ίσως τον επόμενο μήνα. Και να προσθέσω ότι 1-2 παιχνίδια που άνοιγα στο φτερό για να με πάει ο ύπνος τα ανοίγω πλέον στο τάμπλετ. Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα widgets κάνουν τη ζημιά αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να τα καταργήσω. Πολυ περιεργο παντως κανονικα δε θα επρεπε να εχεις τοσο μικρη διαρκεια sot. Τι widget ειναι αυτα απο περιεργεια? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Χρήση 70% data και 30% WIFI εκεί είμαι συνέχεια εγώ. Με χρήση data είμαι πάντα 5.30+ ώρες sot. Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που πρότεινε ο φίλτατος s_wind. Όποιος θέλει τις έχω μαζεμένες και τις στέλνω σε μέιλ. . Σίγουρα τα widget τρέχουν στο παρασκήνιο. Παρόλα αυτά εγώ έχω 3 . Συγχρονισμό mail κάθε ώρα. Υπέρ ευχαριστημένος παιδιά. 2πλασιο χρόνο από το παλιό s9 μου σε sot. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Παιδιά σε γνωστό μου εδώ και κανα 2 μέρες βγάζει ειδοποίηση για υγρασία στη θύρα χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με νερό καθόλου. Αποτέλεσμα μόνο με ασύρματο φορτιζει, το χει δει αλλος αυτό τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Φίλος το NFC το εχω κλειστό. Εχω μείνει σε Oreo γιατί πιστεύω ότι δεν έχει στρώσει ακόμα η Pie και είμαι με Nova Launcher. Ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα widgets κάνουν τη ζημιά αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να τα καταργήσω. Επίσης είμαι σε FHD μόνιμα και χωρίς AOD. Σκέφτομαι να του κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών αλλά έχω τρομερό φόρτο εργασίας που δεν προλαβαίνω. Ίσως τον επόμενο μήνα. Και να προσθέσω ότι 1-2 παιχνίδια που άνοιγα στο φτερό για να με πάει ο ύπνος τα ανοίγω πλέον στο τάμπλετ. Περίεργο. Κι εγώ με Nova, ενεργό aod και έχω πολύ καλύτερους χρόνους. Σίγουρα μια επαναφορά θα βοηθούσε αλλά για αρχή πηγαίνει στην μπαταρία και βάλε σε αδράνεια όσες εφαρμογές δεν σου χρειάζονται. Κάνε και μια επανεκινηση και γράψε μας εντυπώσεις Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Σε όλα τα SAMSUNG που είχα έως τώρα χρησιμοποιούσα πάντα θήκες s-view. Κατανάλωση μπαταρίας από αυτές δεν είχα. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για την γνήσια που πήρα στο ΝΟΤΕ 9. Έτσι δεν είναι; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Με λίγα λόγια Έχω 10 widgets και τρέχουν. Και για να προλάβω μερικούς, αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ πλέον android, με μια ματιά βλέπω ότι χρειάζομαι. Καιρό, ημερολόγιο, βήματα και πολλά άλλα. Συγχρονισμό email, Gmail κάθε 15 λεπτά, Outlook και Yahoo κάθε μια ώρα Αυτην την περίοδο καθολου bluetooth 4G σχεδόν όλη μέρα. Σήμερα επειδή είδα ότι θα με αφήσει από μπαταρία το γύρισα σε 2G Με 2 κάρτες sim εκ των οποίων η μία δε χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου. Και να συμπληρώσω ότι μετά το σπάσιμο οθόνης που είχα (χωρίς πτώση, είχα γράψει ανάλογα στο θέμα) αλλάχτηκε και η μπαταρία (Νοέμβριο αν θυμάμαι καλά) Σε γενικές γραμμές όταν το χρειάζομαι και το χρησιμοποιώ συχνά, η μπαταρία δεν ανταποκρίνεται ΥΓ. Μου αρέσει που είπα και με λίγα λόγια Κοιτα να δεις, εχεις αρκετα να τρεχουν, εγω πχ εχω 4 mail επισης αλλα μονο καιρο widget. Δε μετραω βηματα μιας και ειδα οτι μετρας και εχω μια σιμ. Πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι μεταξυ αυτων, δηλαδη ειτε η μια σιμ δεν εχει καλο σημα και στο λιωνει, ειτε κατι στο health Που τρεχεις δημιουργει παραπανω καταναλωση (αν και χθες πηγα 2 ωρες ποδηλατο με ρολοι με tracking και sport tracker ανοιχτο στο κινητο και μου εφαγε 8% συνολικα που πεερασα μεσα απο βουνα χωρις σημα για ωρα κλπ κλπ ). Για μενα ο μονος τροπος ειναι να κανεις καθαρη εγκατασταση, να στησεις τα βασικα και μετα ενα ενα ολα τα αλλα, να δεις αν αρχικα οφειλεται στις 2 σιμ η κακη αποδοση, μετα απο μια εβδομαδα να βαλεις 1 widget μετα αλλο κλπ. θελει λιγο ψαξιμο. Καποτε θυμαμαι το viber προκαλουσε τρελο drain και δε φαινοταν στα στατιστικα. Ποτε δεν ξερεις απο που μπορει να σου τρωει. ΕΠΙΣΗς ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ...ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ. Edited April 11, 2019 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Σε όλα τα SAMSUNG που είχα έως τώρα χρησιμοποιούσα πάντα θήκες s-view. Κατανάλωση μπαταρίας από αυτές δεν είχα. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για την γνήσια που πήρα στο ΝΟΤΕ 9. Έτσι δεν είναι; εγω νομιζω οτι τρωνε λιγο, γιατι οι θηκες αυτες δουλευουν την οθονη του κινητου, εκτος αν εχεις aod οποτε ειναι το ιδιο. Ομοιως και οι αλλες θηκες που εχουν δικη τους οθονη, το κινητο τροφοδοτει την μπαταρια τους. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolisher Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Κοιτα να δεις, εχεις αρκετα να τρεχουν, εγω πχ εχω 4 mail επισης αλλα μονο καιρο widget. Δε μετραω βηματα μιας και ειδα οτι μετρας και εχω μια σιμ. Πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι μεταξυ αυτων, δηλαδη ειτε η μια σιμ δεν εχει καλο σημα και στο λιωνει, ειτε κατι στο health Που τρεχεις δημιουργει παραπανω καταναλωση (αν και χθες πηγα 2 ωρες ποδηλατο με ρολοι με tracking και sport tracker ανοιχτο στο κινητο και μου εφαγε 8% συνολικα που πεερασα μεσα απο βουνα χωρις σημα για ωρα κλπ κλπ ). Για μενα ο μονος τροπος ειναι να κανεις καθαρη εγκατασταση, να στησεις τα βασικα και μετα ενα ενα ολα τα αλλα, να δεις αν αρχικα οφειλεται στις 2 σιμ η κακη αποδοση, μετα απο μια εβδομαδα να βαλεις 1 widget μετα αλλο κλπ. θελει λιγο ψαξιμο. Καποτε θυμαμαι το viber προκαλουσε τρελο drain και δε φαινοταν στα στατιστικα. Ποτε δεν ξερεις απο που μπορει να σου τρωει. ΕΠΙΣΗς ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ...ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ.Οκ, απλά έτυχε κι είδα τη συζήτηση για την μπαταρία και πόσταρα. Το συνεχίζω εκει Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 εγω νομιζω οτι τρωνε λιγο, γιατι οι θηκες αυτες δουλευουν την οθονη του κινητου, εκτος αν εχεις aod οποτε ειναι το ιδιο. Ομοιως και οι αλλες θηκες που εχουν δικη τους οθονη, το κινητο τροφοδοτει την μπαταρια τους. Θα το δω στην πορεία πως θα πηγαίνει η αυτονομία του Νίκο. Την άλλη Δευτέρα το παραγγέλνω. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Κοιτα να δεις, εχεις αρκετα να τρεχουν, εγω πχ εχω 4 mail επισης αλλα μονο καιρο widget. Δε μετραω βηματα μιας και ειδα οτι μετρας και εχω μια σιμ. Πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι μεταξυ αυτων, δηλαδη ειτε η μια σιμ δεν εχει καλο σημα και στο λιωνει, ειτε κατι στο health Που τρεχεις δημιουργει παραπανω καταναλωση (αν και χθες πηγα 2 ωρες ποδηλατο με ρολοι με tracking και sport tracker ανοιχτο στο κινητο και μου εφαγε 8% συνολικα που πεερασα μεσα απο βουνα χωρις σημα για ωρα κλπ κλπ ). Για μενα ο μονος τροπος ειναι να κανεις καθαρη εγκατασταση, να στησεις τα βασικα και μετα ενα ενα ολα τα αλλα, να δεις αν αρχικα οφειλεται στις 2 σιμ η κακη αποδοση, μετα απο μια εβδομαδα να βαλεις 1 widget μετα αλλο κλπ. θελει λιγο ψαξιμο. Καποτε θυμαμαι το viber προκαλουσε τρελο drain και δε φαινοταν στα στατιστικα. Ποτε δεν ξερεις απο που μπορει να σου τρωει. ΕΠΙΣΗς ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ...ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ.Καλύτερα στειλτα εκεί Νίκο. Όπως και τα προηγούμενα μηνύματα. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλύτερα στειλτα εκεί Νίκο. Όπως και τα προηγούμενα μηνύματα. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro δεν ειμαι Mod εδω ρε, καντε αναφορα. εγω απλα το υπενθυμισα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts