Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσο το δίνουν γιατί εμένα δεν ανοίγει το αρχείο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Αντε ωραία. Αρκετοί νέοι ήμαστε. Να ζωντανέψει λίγο το νήμα! Εγώ 2η μερα το έχω.. Σούπερ επιλογή!

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και εγώ από σήμερα στη παρέα, να ρωτήσω υπάρχει ρύθμιση στη selfie για να βγαίνουν πιο φυσικές,βλέπω κάνει αρκετή επεξεργασία

Σελφι, ραβδάκι και πας στο "ομορφ." και χαμηλωνεις τη μπαρουλα. Εμενα αυτο ηταν by default στο κεντρο.
Στο μηδέν πρέπει να το βάλω;

Επίσης στο Samsung info αν και η συσκευή είναι 6 μηνών στο battery health γράφει 95%,είναι καλή αυτή η τιμή,είναι αξιόπιστη η εφαρμογή;

Edited by vag74

Στο μηδέν πρέπει να το βάλω;

Επίσης στο Samsung info αν και η συσκευή είναι 6 μηνών στο battery health γράφει 95%,είναι καλή αυτή η τιμή,είναι αξιόπιστη η εφαρμογή;

Καθόλου αξιόπιστο, σε καινούργια συσκευή μου έβγαζε 92% Με μια φορτιστή, και σε φίλο με κινητό ενός μήνα έβγα 83% ( ποτε) μην τα πιστεύεις

Καθόλου αξιόπιστο, σε καινούργια συσκευή μου έβγαζε 92% Με μια φορτιστή, και σε φίλο με κινητό ενός μήνα έβγα 83% ( ποτε) μην τα πιστεύεις

Ετσι ακριβως, η μονη μετρηση που ειναι αξιοπιστη γινεται σε σερβις. σε φιλο που εδωσα το σ9 μου το πηγε να τη δουν και ηταν αριστη μετα απο 6 μηνες, δεν την αλλαξαν καν, παρολο οτι τις αλλαζουν για πλακα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα στην παρέα.

Κάτοχος του Note 9 εδώ και μια εβδομάδα. Προηγούμενη συσκευή το Note 8.

Στο 8 χρησιμοποιούσα τον ExDialer. Τον είχα κατεβάσει από το play store.

Προσπαθώ να βρω να τον κατεβάσω αλλά δε μου τον εμφανίζει στο μάρκετ πλέον. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Κάτοχος του Note 9 εδώ και μια εβδομάδα. Προηγούμενη συσκευή το Note 8.

Στο 8 χρησιμοποιούσα τον ExDialer. Τον είχα κατεβάσει από το play store.

Προσπαθώ να βρω να τον κατεβάσω αλλά δε μου τον εμφανίζει στο μάρκετ πλέον. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;

Ευχαριστώ.

Κοίταξε μήπως είναι αποθηκευμενος στην βιβλιοθήκη σου στο play store

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παντως και γω που προήλθα απο αλλες συκευεες (και απο note 8) ΝΟΜΙΖΩ οτι στο νοτε 8 οι κουρμπες της οθονης ηταν εμφανως μεγαλυτερες, με αποτελεσμα να μην φαινονται τοσο τα πλαινα δεξια-αριστερα μπεζελς της οθονης οπως στο 9. (Aπλή διαπίστωση έκανα)

:lol:"Μου τη δινει" η αρτιοτητα του σε ολα!Δεν εχω να πειραξω τιποτα κ μου δημιουργει μια απραξια...:lol:
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

:lol:"Μου τη δινει" η αρτιοτητα του σε ολα!Δεν εχω να πειραξω τιποτα κ μου δημιουργει μια απραξια...:lol:

Χαχα ισχυει ξεκάθαρα!!

Πήγα σήμερα και είδα τον καινούργιο κινέζο p30 proτο έβαλα δίπλα στο note Και στο s10... πολύ μάρκετινγκ για το τίποτα είναι υποδεέστερο σε όλα, ακόμη και η κάμερα συνεχίζει να έχει αυτό το oversharpness και exposure και η μπροστινή αυτό το beautify στο +100... Μεγάλη πατάτα για τα πρόβατα που το παίζουν ψαγμένοι .. 600 Και πολύ τους είναι θέλουν και συσκευή 1000... Samsung και πάλι Samsung

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Να φανταστείς ότι ήθελα να το γράψω πριν μια εβδομάδα και σκεφτόμουνα ότι θα μου την πέσουν οι αγνωστοί - άγνωστοι....

.....χαχαχαχα απλά καταπληκτικός!

Υ.Γ. 1500 εγκατεστημένες εφαρμογές (6000 όχι), 100 παιχνίδια (βαριά και μη), 10.000 τραγούδια, 40 ταινιούλες (HD και μη), 300 βιβλία-περιοδικά, και σε drone και σε ηλεκτρικό ποδήλατο τα σπάει, που να μιλήσω για τα προσωπικά βίντεο, φωτό κ.λ.π. (σκέφτομαι για το επόμενο 1 Tera) ...και για τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις dirty χωρίς πρόβλημα σε μπαταρία, WiFi, LTE (σήμα), Dex, Kodi, tv (δορυφορική και μη), Gps (περίμενα πρισσότερα) για όλες τις καιρικές συνθήκες (χιόνι και μη) ...λίγο θα είναι!!!

Αλλά ρε φούστη μου...ράδιο γιατί δεν έχει (αν και το αμερικανικο έχει νομίζω)???? (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)

Edited by Guest74

Οι γνωστοι-αγνωστοι ξερολες που αλλαζουν τα κινητα μεσα με μια-δυο μερες και βγαζουν συμπερασμα , το οποιο μαλιστα το τσαμπουνανε κ δω με υφος 100 καρδιναλιων!!

Δεν κανει καλο σοτ, χανω λιγο το σημα-μιση γραμμη,δεν ερχεται η αναβαθμιση...κ αλλα τετοια κουλα..Η καμερα χανει -δεν εστιαζει καλα..

Και ω του θαυματος το ξαναπερνουν!Για το νοτελι λεω..

Θα δειτε αφου περασουν τα καινουργια-για την εμπειρια χρησης δλδ., παλι εδω θα ειναι..

---------

Και για να προσθεσω κ κατι αλλο..Αναβαθμισα σε N960FXXS2CSCB και το τηλεφωνο το αισθανομαι ακομα πιο γρηγορο..

Edited by xenkato1
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

2η μερα μόλις με το κινητό και είμαι ενθουσιασμενος. Σε όλα. Και από το s9 μου που είχα απογοητευτεί στη μπαταρία του, σίγουρα η αναβάθμιση είναι αισθητή. Παρόλο αυτά με data νιώθω μικρη διαφορά στο sot . Μιας κ στη δουλειά το λιωνω στα data. Σίγουρα πολύ καλύτερη όμως. Με 30% βασίζομαι να βγω έξω. Με το άλλο αν δεν ήμουν 70%+ δεν ένιωθα σιγουριά.θεωρώ ότι θα βελτιωθεί κ αλλο. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα χρήση WiFi! Θα ήθελα με WiFi να έχω άνετα 6 ώρες! Μονιζω βγάζει άνετα. Θα δείξει στο μέλλον. Πάντως ποιότητα, ταχύτητα δαχτυλικου, overall speed, oθονη, και φυσικά πενάκι δεν συγκρίνονται.

Εσύ μόνο σε Χαβάη θα νιώσεις άνετα με το θέμα της μπαταρίας χα, χα χα

Καλοδούλευτο το νέο εργαλείο ✌️

Konakis.

Καλησπέρα παιδιά ήρθα και εγώ στην παρέα σήμερα ....! Παρέλαβα 512 Black ...!! Πρώτες εντυπώσεις άκρως θεαματικές θα έλεγα ερχόμενος από το Note 4 C. Το κινητό είναι πιστόλι ! Τώρα έγινε φόρτιση 100% και κατεβαίνει και η 9αρα , το δικό μου είναι CSC Firmware: DTM αν δεν κάνω λάθος είναι Γερμανικό Τ-mobile? μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ??? και Manufacturing date: 2019.01.15 με λέει :)

https://ibb.co/StrybSy

Edited by kostashark

Καλοδουλευτα να είναι παιδιά σε όσους μπήκαν τελευταία στην παρέα μας....

Τι να λέμε... Μια υπέροχη συσκευή απο όλες τις απόψεις...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλησπέρα έχω το εξής θέμα η μπαταρία του κινητού εχει φτάσει στο 95,2 τοις εκατό και το έχω τέσσερις μήνες στην κατοχή μου το είδα από το πρόγραμμα του phone info υπάρχει καμία ιδέα στο τι να κάνω?? η δεν μας τα λέει Καλά αυτό το πρόγραμμα?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9