Jump to content

Panosglasgow

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Panosglasgow

  • Ημ. Γέννησης 13/12/1991

Panosglasgow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα στο φορουμ. Είμαι κάτοχος του κινητού απο το καλοκαίρι όπου το ειχα αγοράσει όταν έλειπα στη Κίνα. Φοράει hydrogen OS 10.0.3.GM21 - Google apps - Play store δεν είχε και του το έβαλα εγω εύκολα. Αναβαθμίσεις κτλ κτλ έρχονται κανονικα βέβαια. Γίνεται να το γυρίσω σε oxygen OS κάπως? Υπάρχει λόγος πιστεύετε?
  2. Καλησπέρα στο thread. Ψάχνω το passport σε silver. Αν το έχει κανεις και ενδιαφέρεται να το δωσει, δινω οσο οσο
  3. Καλησπέρα στο team. Σήμερα πήγε να μου κανει ενα update το σύστημα (82.6 mb) και μολις φτασει στο 100% του download μου πετάει μήνυμα οτι το αρχείο λήψης δεν ειναι διαθέσιμο γιτι δεν ηταν δυνατη η συνδεση με το διακομιστή. Γνωρίζει κανείς παρακαλώ τι μπορεί να είναι?:blink:
  4. Αν πουλαει κανεις απο Αθηνα παρακαλώ pm. ευχαριστώ
  5. Η αληθεια ειναι με εχει βολεψει το note 9 αλλα σκεφτομαι για το key2 σαν μια αλλαγη. Αρα εσυ λες οχι ε?
  6. Καλησπέρα παιδια. Σκεφτομαι να ξαναρθω στη bb με αυτο το κινητο. το εχει ενας συναδελφος στη δουλεια και εχω ενθουσιαστει. (τωρινος κατοχος note 9)
  7. Ti dύσκολα κανετε? Για να δουμε εμεις με το 6/128 αν τα κανουμε απροβληματιστα για να βοηθησουμε και τον φιλο παραπανω που εχει την απορια.
  8. Eγώ σταθερά λίγο πανω απο τη μέση. Σπάνια θα το βάλω auto
  9. Καλημέρα στο team. Χαρίζω ενα tempered glass για note 9 βρίσκομαι νεα κηφισιά για όποιον θέλει:rolleyes:
  10. Παντως και γω που προήλθα απο αλλες συκευεες (και απο note 8) ΝΟΜΙΖΩ οτι στο νοτε 8 οι κουρμπες της οθονης ηταν εμφανως μεγαλυτερες, με αποτελεσμα να μην φαινονται τοσο τα πλαινα δεξια-αριστερα μπεζελς της οθονης οπως στο 9. (Aπλή διαπίστωση έκανα)
  11. Σελφι, ραβδάκι και πας στο "ομορφ." και χαμηλωνεις τη μπαρουλα. Εμενα αυτο ηταν by default στο κεντρο.
  12. Kαλησπέρα και από μένα , μετά από note 8 και ενα συντομο περασμα μου απo ΜΙ mix 3 και Vivo NEX S, τσίμπησα το συγκεκριμενο κινητο. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν γίνεται μεσω καποιας ρύθμισης - ειτε απο εφαρμογη να έχω το κινητό με καποια συγκεκριμενα gestures (πχ double tap την οθονη για να ενεργοποιηθεί ή το αναποδο). :blink:
  13. καλησπερα μαγκες μου εχω πουλησει το 16αρι (οχι το plus) και μου εσκασε προχτες θηκη και tempered απο aliexp. που ειχα παραγγείλει και μου ειναι πλέον αχρηστα. Αν θελει κανεις με λεει
  14. MEIZU 16th απο εμενα. Έχει και τη καλυτερη καμερα απο τα 4.
×
×
  • Create New...