Jump to content

stalone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stalone

  1. stalone

    AirPods Pro 2

    Το είχα σε μονοφωνικό ήχο στην προσβασιμότητα , οπότε το ξετικαρα και δούλεψε μια χαρά !
  2. stalone

    AirPods Pro 2

    Καλημέρα έχω θέμα με τον χωρικό ήχο στα AirPods 2 pro μου την έχει σαν επιλογή αλλά δεν με αφήνουν να τα επιλέξω μήπως ξερει κάποιος το γιατί ;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
  3. Καλησπερα και καλη χρονια με υγεια!! Εχω το εξης προβλημα στο ρολοι μου δεν μου λειτουργει καθολου το υψομετρο μετα την τελευταια ενημερωση πριν 5 μηνες μιλαμε για το ρολοι το gt3 active εν τω μεταξυ το εχω κανει επαναφορα και τπτ γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω αν ναι σασ παρακαλω βοηθηστε με αν γνωριζετε και εχει κανενας απο εσας το ιδιο θεμα!
  4. Καλημέρα μπορείς να μου πεις για το drain της συσκευής για την εφαρμογή notes?Τι να κάνω? Samsung galaxy note 9
  5. το εβαλα το go sms και μολις μαζευονται πολλα μηνυματα λεει οτι θα τα στειλει σε μορφη MMS ειναι σωστο αυτο????Δηλ θα εχω την ιδια χρεωση?? γιατι εχω πολλα μυνηματα να στειλω !!
  6. Καλημέρα σας έχω το εξής θέμα αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει θέλω να στείλω σε 150 επαφές μηνύματα ενώ το όριο των μηνυμάτων που έχει το Samsung Galaxy Note 9 είναι μέχρι 20 επαφές τι μπορω να κάνω?Ποια εφαρμογή υπάρχει να στέλνει πολλαπλά μηνύματα?Παραδείγματος χάριν ο πατέρας μου που έχει ένα ξιαομη των 100 ευρώ η εφαρμογή των μηνυμάτων η κλασική που έχει μπορεί να στείλει έως και 300 επαφές... πώς γίνεται κινητό με 850 ευρώ που το πήρα να μην έχει να στείλει σε τόσες επαφές και ένα κινητό των 100 ευρώ να στέλνει σε 300 επαφές? υπάρχει καμία παραπλήσια εφαρμογή να μπορώ να στείλω πολλαπλά μηνύματα πάνω από 150 ας πούμε?Σας ευχαριστώ πολύ απαντήστε μου σας παρακαλώ!!
  7. Καλησπέρα μια εντελώς χαζή ερώτηση επειδή το πενάκι μου έχει σπάσει μπορώ να το βάλω το κινητό στην πισίνα στο νερό η θα πάρει νερο και θα είναι άχρηστο μετά??
  8. Καλησπέρα έχω το εξής θέμα η μπαταρία του κινητού εχει φτάσει στο 95,2 τοις εκατό και το έχω τέσσερις μήνες στην κατοχή μου το είδα από το πρόγραμμα του phone info υπάρχει καμία ιδέα στο τι να κάνω?? η δεν μας τα λέει Καλά αυτό το πρόγραμμα?
  9. Καλησπέρα έχω το εξής θέμα η μπαταρία του κινητού εχει φτάσει στο 95,2 τοις εκατό και το έχω τέσσερις μήνες στην κατοχή μου το είδα από το πρόγραμμα του phone info υπάρχει καμία ιδέα στο τι να κάνω?? η δεν μας τα λέει Καλά αυτό το πρόγραμμα?
  10. Αυτο που λεει package disable pro for Lg????
  11. Καλησπερα σας θελω να μαθω αν υπαρχει προγραμμα νο ρουτ ομως που να παγωνεις τις μαμα εφαρμογες το λεγομενο bloatware?????Ειχα πληρωσει το bk package disabler και τωρα δεν υπαρχει καν στο play store....Ευχαριστω
  12. Ενώ το εχω κλειστό μου ανοίγει η φωτεινότητα παλι και απενεργοποιημένο το video enhancer και η φωτεινότητα χειροκίνητη και όχι αυτόματη!!!Τι να συμβαίνει???
  13. Έκλεισα την αυτόματη φωτεινότητα και σε αυτό το βίντεο μου το κάνει πάλι μου την ανοίγει παλι την φωτεινότητα....Γιατί??
  14. Ευχαριστώ πάρα πολύ, τρόμαξα.....Για ποιο λόγο γίνεται αυτό το πράγμα????Γνωρίζουμε?????
  15. Καλημέρα σας!!! Στο παραπάνω βίντεο που σας έχω στείλει μόλις το ανοίγω μου κιτρινιζει η οθόνη χωρίς να έχω ανοίξει την ρύθμιση βελτιστοποίηση βίντεο.Αυτό που θέλω να ρωτήσω το κάνει σε κάποιον άλλον σε σ9+ είναι θέμα του γιουτιουμπ της εφαρμογής και του γκουγκλ χροουμ η θεμα του κινητού(οθονης)????? Και σε κάποια άλλα βίντεο η φωτεινότητα του κινητού ενώ είναι χαμηλή ανοίγει φουλ χωρίς να έχει πειραχτεί η μπάρα της φωτεινότητας σας το κάνει????Σας παρακαλώ απαντήστε μου... Ευχαριστώ!!
  16. Τώρα τελευταία μου πετάει ένα μήνυμα ή εισαγωγή αφής αποκλείστηκε Μήπως γνωρίζει κανεις τι πρέπει να κανω?????????
  17. Καλησπερα σας θέλω να μου απαντήσετε για το ηχείο όταν δέχεστε κλήσεις χτυπάει αντάξια με το κάτω??? Γιατί εμένα χτυπάει ελάχιστα και στα μηνυματα δεν χτυπάει καθόλου το πανω ηχείο και η ερώτηση μου είναι υπάρχει κάποια ρυθμιση η ετσι ειναι το σύστημα του κινητού?????? Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ενόχληση!!!!
  18. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα!Να πάει σε χέρια τα οποία έχουν πραγματική ανάγκη!!
  19. Καλή επιτυχία εύχομαι!!πραγματικά εύχομαι να το κερδίσει κάποιος που έχει πραγματική ανάγκη!!
  20. Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλα φιλαράκο!
  21. Για σας μια βοήθεια σας παρακαλώ δεν ξερω αν είναι πρόβλημα αλλά μόλις έχω στο 30% την φωτεινότητα και πάω να ανοίξω το YouTube μόλις ανοίγει η φωτεινότητα αυξάνεται χωρίς να την έχω αυτόματη την φωτεινότητα το κάνει σε κανέναν άλλον αυτό;;;;;;;;;; είναι κάποιο πρόβλημα η με καποια αναβάθμιση στο μελλον θα στρώσει;;;;;;
  22. σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα θα το εχω στα υπο οψιν μου για αλλη φορα ετσι προσεχα και το S7 edge που ειχα....το ηχειο "μπουκωνει" οταν βρεχετε οπως το s7 edge??? και επανερχεται παλι οταν στεγνωσει μετα απο καμια ωρα????γτ ισα ισα το εβαλα στο νιπτηρα απο κατω και το εβρεξα απο πανω μεχρι κατω και δεν εβρεξα το ηχειο για αυτο ρωταω...
  23. Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!
  24. Σε θάλασσα επιτρέπεται να μπει;;;;;;;;;;;
  25. Καλημερα σας!!!!επλυνα το s8+ στο νιπτηρα και μ εβγαλε ενα μηνυμα "Εντοπιστηκε υγρασια στην θυρα φορτιστη.Για να φορτισετε την συσκευη σας, βεβαιωθειτε οτι η θυρα ειναι εντελως στεγνη.Μπορει να χρειαστει αρκετη ωρα για να στεγνωσει η θυρα" το εχει βγαλει αυτο το μηνυμα σε κανεναν απο εσας?????αν ναι ποση ωρα να το αφησω για να στεγνωσει???Σας παρακαλω ενημερωστε με αν ξερετε!!!
×
×
  • Create New...