athanasios1112 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) george_hab Αναγκαστικά factory reset, αν δεν επιλυθεί, τότε πας για φλασαρισμα με odin, και αν πάλι, τότε πήγαινε ι service. Ενδεχομένως να πειραχθηκε κάποια ρύθμιση ????????? Edited March 12, 2019 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλησπερα παιδια καινουριος εδω..ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας σε κατι εχω το Note 9 και απο την ημερα που εγινε αναβαθμιση παρατηρω οτι με παιρνουν τηλ και μου ερχεται σε μηνυμα. Υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα γιατι δεν νομιζω να ειναι θεμα συσκευης.ευχαριστω Έχεις, μήπως, παλιά SIM; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Και εγώ κανένα θέμα. Χρησιμοποιώ και τον nova prime αν και πιστεύω δεν παίζει κάποιο ρόλο Κι εγώ τον prime έχω. Το στο καλό?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Τελικά η λύση στην κατανάλωση του Samsung Notes είναι να κλείσουμε τον συγχρονισμό με το Samsung Cloud. Μόλις το έκλεισα η κατανάλωση έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Οχι η sim ειναι καινουρια απλα μετα την αναβαθμιση ξεκινησε και μου το κανει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωνητική κλήση οπωε τον παλιό καλό καιρό? Δηλαδή να ηχογραφήσεις το όνομα και μετά με φωνητική κλήση να καλεί Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Τελικά έκανα επανεγκατασταση του Nova και nova prime και τώρα είμαι OK. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Εφαρμογη που να δειχνει την κινηση των δεδομενων στη statusbar, εχετε να προτεινετε; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Καλημέρα.ηρθε η ενημέρωση Μαρτίου σε cosmote συσκευή.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Καλημέρα.ηρθε η ενημέρωση Μαρτίου σε cosmote συσκευή..Και σε EUR (Ελληνικό) επίσης. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Και σε εμένα ήρθε. Ελληνικό Cosmote.. Κανένα νέο για gcam έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Και σε εμένα ήρθε. Ελληνικό Cosmote.. Κανένα νέο για gcam έχουμε;Όχι, τίποτα καινούριο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 καλησπερα...μετα απο πολλα χρονια(καποτε κατοχος των note 1-2-3..) ξανα στην παρεα των Note!!!Σημερα μου εβγαλε αναβαθμιση και ξεκινησα να την κανω μεσα απο το Smart Switch,ενω κατεβηκε κανονικα,μετα κολαει και δεν κανεοι απολυτως τιποτα!!!Παραμενει στο 0%!!!! Κανω μηπως κατι λαθος?? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 καλησπερα...μετα απο πολλα χρονια(καποτε κατοχος των note 1-2-3..) ξανα στην παρεα των Note!!!Σημερα μου εβγαλε αναβαθμιση και ξεκινησα να την κανω μεσα απο το Smart Switch,ενω κατεβηκε κανονικα,μετα κολαει και δεν κανεοι απολυτως τιποτα!!!Παραμενει στο 0%!!!! Κανω μηπως κατι λαθος??Δοκίμασες να τη κάνεις ΟΤΑ; Μήπως έχει φάει κανένα σκάλωμα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Δοκίμασες να τη κάνεις ΟΤΑ; Μήπως έχει φάει κανένα σκάλωμα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχω μαθει να μην κανω ποτε αναβαθμιση ΟΤΑ και θα ηθελα να το αποφυγω. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή είναι η αναβάθμιση.4,7 gb;;;;Σαν πολλά δεν ειναι??? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Εμενα δεν εχχει ερθει τιποτα ακομα Στις πληροφοριες λογισμικου ειμαι EUR/EUR,EUR/ATO Σαν πιο εμπειροι που ειστε αξιζει να περιμενω η δε θα μου ερθουν ποτε αναβαθμισεις OTA λογο Αυστριας(ATO) Προσπαθω να αποφυγω το odin Το κινητο το πηρα με την N960FXXS2CSB2 ενημερωση Φεβρουαριου Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Και εμένα είχε κολλήσει μια φορά με το smartswitch.απλα ξαναβαλτο και αστο λίγη ώρα. Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του GoodLock (έχει αναφερθεί λίγο πιο πίσω), είναι ότι με την εφαρμογή QuickStar μπορούμε να αλλάξουμε θέση στο ρολόι ή να το αποκρυψουμε εντελώς. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Ερώτηση για όσους χρησιμοποιούν το dex. Εχω ένα noname αντάπτορα που απο τη μία έχει type c αρσενικό και απο την άλλη hdmi ,usb κανονικο και μια υποδοχή type c. Όταν συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση δουλεύει κανονικά αλλά αν για παράδειγμα έχει μπαταρία 50% μου λέει πλήρη φόρτιση σε μία ημέρα. Δηλαδή φορτίζει υπερβολικά αργά. Αυτό ισχύει και στο γνήσιο Dex? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Ερώτηση για όσους χρησιμοποιούν το dex. Εχω ένα noname αντάπτορα που απο τη μία έχει type c αρσενικό και απο την άλλη hdmi ,usb κανονικο και μια υποδοχή type c. Όταν συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση δουλεύει κανονικά αλλά αν για παράδειγμα έχει μπαταρία 50% μου λέει πλήρη φόρτιση σε μία ημέρα. Δηλαδή φορτίζει υπερβολικά αργά. Αυτό ισχύει και στο γνήσιο Dex? Στο DEX η φόρτιση είναι πιο γρήγορη από την κανονική αλλά πιο αργή από fast charge ,κάτι ενδιάμεσο δηλαδή. Αυτό έχω παρατηρήσει στο S8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Καλησπέρα.μόλις τώρα έκανα ενημέρωση λογισμικού και δεν λειτουργεί τίποτα ούτε στο Instagram μπορώ να μπο. Ούτε να ανεβάσω στο Facebook τραγούδια από το YouTube. Τι γίνετε δεν μπορώ να καταλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Καλησπέρα.μόλις τώρα έκανα ενημέρωση λογισμικού και δεν λειτουργεί τίποτα ούτε στο Instagram μπορώ να μπο. Ούτε να ανεβάσω στο Facebook τραγούδια από το YouTube. Τι γίνετε δεν μπορώ να καταλάβω Κάνουνε συντήρηση γι'αυτό δεν μπαίνει πουθενά μην σκας σε λίγες ώρες θα είναι πάλι εντός λειτουργίας.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του GoodLock (έχει αναφερθεί λίγο πιο πίσω), είναι ότι με την εφαρμογή QuickStar μπορούμε να αλλάξουμε θέση στο ρολόι ή να το αποκρυψουμε εντελώς. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο που εχεις κατεβασει την goodlock?την κατεβασω και μου λεει πως εχει θεμα ο server Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra,iphone 15 pro,iphone 16 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Απο που εχεις κατεβασει την goodlock?την κατεβασω και μου λεει πως εχει θεμα ο serverΔεν υποστηρίζει τη χώρα μας. Ψάξε και κατέβασε από το play store "NiceLock". Πολλές όμως από τις εφαρμογές μέσα στο nicelock σε σε αφήνει να τις κατεβάσεις, όμως τις κατεβάσεις μια μια από apkmirror και δουλεύουν μια χαρά. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωνητική κλήση οπωε τον παλιό καλό καιρό? Δηλαδή να ηχογραφήσεις το όνομα και μετά με φωνητική κλήση να καλεί Εγώ χρησιμοποιώ την QuickBird https://play.google.com/store/apps/details?id=bank.idea.quickcall ή οποία αναγνωρίζει τα ελληνικά και δεν χρειάζεται να ηχογραφήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts