montoya_42 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλησπέρα στην παρέα . Κάτοχος και εγώ πλέον της συσκευής ( 128 Black ) , ύστερα από ένα σύντομο ( 2 εβδομάδων ) πέρασμα από s9 plus.. Να είμαστε καλά να τα λέμε εδώ λοιπόν..:) Πάλι μπερδέματα θα έχουμε με τόσους Κολομβιανούς μαζεμενους..... :lol: Με υγεία να το χαρείς Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Κωστα σε βλεπω να εισαι απο τους πρωτους που θα κανουν τη μεταβαση στο P20 pro ;) Μπα... Βλέπω να σε διαψεύδω... Εκτός και αν μου κάτσει κανένα Τζόκερ.... Ισως να ειμαι έτοιμος για όποια μετάβαση στον ερχομό του S10 για να μην πω στο ερχομό του Note 10... Μεχρι τοτε στα αυγά μου με το κατά τα άλλα υπέροχο ΝΟΤΕ 9..... Οτι θα με τρώει... το ξέρω... Εχει αρχίσει είδη... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί αν έχω την τελευταία αναβάθμιση αυτή που έχει και τη βελτίωση στην κάμερα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) Μπα... Βλέπω να σε διαψεύδω... Εκτός και αν μου κάτσει κανένα Τζόκερ.... Ισως να ειμαι έτοιμος για όποια μετάβαση στον ερχομό του S10 για να μην πω στο ερχομό του Note 10... Μεχρι τοτε στα αυγά μου με το κατά τα άλλα υπέροχο ΝΟΤΕ 9..... Οτι θα με τρώει... το ξέρω... Εχει αρχίσει είδη . :lol::lol::lol: Edit: Κατσε καλα εκει που εισαι αλλωστε απο σημερα ξεσπασε πολεμος στα κεντρικα στην κορεα μετα απο αυτα που ειδαν με το 20 pro και 20 X.Θα ερθει διαστημικο S10 μετα απο την σημερινη φαπα του ανταγωνιστη:p Edited October 16, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί αν έχω την τελευταία αναβάθμιση αυτή που έχει και τη βελτίωση στην κάμερα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι αυτό είναι το προηγούμενο.Το τελευταίο είναι αυτο: Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Όχι αυτό είναι το προηγούμενο.Το τελευταίο είναι αυτο: Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ, το έχω πάρει από Γερμανό οπότε είναι brand cosmote μάλλον. Να υποθέσω ότι δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση γενικότερα ή δεν μου την έχει εμφανίσει εμένα ακομα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Το δίνατε για mate 20 pro? ΟΧΙ ! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Πάλι μπερδέματα θα έχουμε με τόσους Κολομβιανούς μαζεμενους..... :lol: Με υγεία να το χαρείς Καλημέρα Κώστα , Ευχαριστώ !:) Βλέπω και εσένα σύντομα εδώ ..:) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Το δίνατε για mate 20 pro? ΟΧΙ ! Sent from my SM-N960F using Tapatalk. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Το δίνατε για mate 20 pro? ΟΧΙ ! Sent from my SM-N960F using TapatalkΣαφώς και όχι, δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των συσκευών. Τα τρία βασικά αρνητικά του Mate, notch, EMUI, έλλειψη s pen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 . Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θεούλης!:lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί αν έχω την τελευταία αναβάθμιση αυτή που έχει και τη βελτίωση στην κάμερα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνει flickering η οθόνη σου? Αν όχι , έχεις τη παλία έκδοση :) Ένας ξενερωμένος με την αναβάθμιση ΝΟΤΑΚΙΑΣ. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Το note 9 έχει βάλει ψηλά τον πήχη . Είπα και εγώ τόσο καλό πάνελ ή lg ; https://www.gsmarena.com/google_pixel_3_xl_teardown_reveals_samsungmade_screen_loads_of_glue-news-33771.php Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTINTI Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 http://img.tapatalk.com/d/13/12/01/2yte2u6e.jpgΚάτι τέτοιο?? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι αλλά κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ναι παιδιά, δεν είναι το κατάλληλο νήμα να συζητάμε αν θα το διναμε ή όχι. Προσωπικά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είμαι κατενθουσιασμένος και λόγω της πένας δεν έχει αντίπαλο. Πραγματικά αυτό το πενάκι κάνει τα πάντα. Μιας και είδα το ωραίο live message που ανεβασατε, να πω ότι ανακάλυψα κάτι εντελώς τυχαία που δεν έχει αναφερθεί σε κανένα tip από τα δεκάδες που έχω δει στο utubi. Όταν έχετε ανοιχτή τη φουσκάλα ενός συνομιλητή σας στο messenger και γράψετε ένα live message απο πάνω, το στέλνει απευθείας στον συνομιλητή σας χωρίς να πατήσετε κοινοποίηση-να τον ψαξετε και μετά αποστολή. Αντίστοιχα το κάνει και στο whatsapp αν είστε μέσα σε κάποια συνομιλία απλά σας ρωτάει πριν την αποστολή. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μια ερώτηση...Αν έχει κάποιος δεύτερο πενάκι, και χωρίς να έχει βγάλει από την συσκευή το δικό της, μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με το δεύτερο πενάκι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsaris Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μια ερώτηση...Αν έχει κάποιος δεύτερο πενάκι, και χωρίς να έχει βγάλει από την συσκευή το δικό της, μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με το δεύτερο πενάκι;;; Το πενάκι ζευγαρωνει με το κινητό όταν το βάζεις στην θέση του οπότε όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Το πενάκι ζευγαρωνει με το κινητό όταν το βάζεις στην θέση του οπότε όχι Ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή να υποθέσω ότι ένα δεύτερο πενάκι είναι ουσιαστικά άχρηστο για να κάνεις δουλειά.. Π. Χ. να έχεις ένα δεύτερο για να μην κάνεις συνέχεια το βάλε βγάλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μα Ποιο βολικο είναι το πενάκι στην θέση του..Έτσι κι αλλιώς όσα πενάκια και να έχεις μαζί σου είναι άχρηστα .Όταν το χρειαστείς θα το βγάλεις από την θήκη του Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μα Ποιο βολικο είναι το πενάκι στην θέση του..Έτσι κι αλλιώς όσα πενάκια και να έχεις μαζί σου είναι άχρηστα .Όταν το χρειαστείς θα το βγάλεις από την θήκη του Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απολυτος κατανοητό, εγώ έκανα την ερώτηση γιατί κάποιος μπορεί να έχει δεύτερο πενάκι και να μην θέλει να βάζει βγάζει και να χρησιμοποιεί το δεύτερο.. Απλά πιστεύω αν και με κάποιον λόγο θα έπρεπε να δίνει και αυτή την δυνατότητα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Απολυτος κατανοητό, εγώ έκανα την ερώτηση γιατί κάποιος μπορεί να έχει δεύτερο πενάκι και να μην θέλει να βάζει βγάζει και να χρησιμοποιεί το δεύτερο.. Απλά πιστεύω αν και με κάποιον λόγο θα έπρεπε να δίνει και αυτή την δυνατότητα ... Γίνετε να χρησιμοποιηθεί και δεύτερο πενάκι θα πας συνθέτες λειτουργίες > s pen > Εξοικονόμηση ενέργειας θα το απενεργοποίησεις και είσαι έτοιμος. Edited October 17, 2018 by Evagelos_ Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Γίνετε να χρησιμοποιηθεί και δεύτερο πενάκι θα πας συνθέτες λειτουργίες > s pen > Εξοικονόμηση ενέργειας θα το απενεργοποίησεις και είσαι έτοιμος.Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς απλά να γράψεις και όχι να χρησιμοποιήσεις όλες τις remote λειτουργίες. Μπορεί να κάνω και λάθος Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς απλά να γράψεις και όχι να χρησιμοποιήσεις όλες τις remote λειτουργίες. Μπορεί να κάνω και λάθος Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Αν κάποιος έχει κάποια στιγμή διαθέσιμο δεύτερο πενάκι ας το δοκιμάσει... Πιστεύω ότι αν μπορείς να κάνεις όλες τις λειτουργίες με αυτόν τον τρόπο, είναι πολύ βολικό ένα δεύτερο πενάκι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Αν κάποιος έχει κάποια στιγμή διαθέσιμο δεύτερο πενάκι ας το δοκιμάσει... Πιστεύω ότι αν μπορείς να κάνεις όλες τις λειτουργίες με αυτόν τον τρόπο, είναι πολύ βολικό ένα δεύτερο πενάκι....Πιο εύκολο είναι να βρεθούν δύο με Note9 και να δοκιμάσουν παρά κάποιος να αγοράσει δεύτερο πενάκι. :p Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Πιο εύκολο είναι να βρεθούν δύο με Note9 και να δοκιμάσουν παρά κάποιος να αγοράσει δεύτερο πενάκι. :p Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Και αυτό το σκέφτηκα..Όντως αυτό είναι πιο πιθανό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts