Jump to content

NTINTI

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NTINTI

  • Ημ. Γέννησης 17/05/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

NTINTI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, Χαζεύοντας εχθές το Note10+ δεν βρήκα λόγο να κάνω την μετάβαση από το Note 9, ένα από τα χαρακτηριστικά που μου άρεσε, είναι που πρόσθεσαν πάλι την δυνατότητα στο ημερολόγιο που εμφανίζεται ο ολόκληρος ο μήνας, να μπορείς να γράψεις σημείωση με το spen, όπως είχε και το Note4. Εύχομαι να το δώσουν και σε εμάς με το Note 9, καθώς εμένα πολύ με είχε βολέψει και μου έχει λήψη.
  2. Καλημέρα, η γνώμη μου είναι ότι αν ήταν σε προχωρημένο στάδιο το δίκτυο 5G δηλαδή τουλάχιστον ένα 40% ποσοστό κάλυψης παγκοσμίως, τότε η samsung και η κάθε samsung θα προωθούσε μόνο συσκευές 5G και όχι και 4G ταυτόχρονα, και μέχρι να φθάσουμε σε αυτό το επίπεδο θα περάσουν σίγουρα δύο χρόνια, οπότε δεν έχει και νόημα να σκέφτεται κάποιος την τιμή μεταπώλησης, παρά μόνο αν στο τόπο που κατοικεί υπάρχει δίκτυο 5G ώστε να το απολαύσει. Πολύ κουβέντα για το τίποτα.
  3. Από τα αναγραφόμενα συμπεραίνω ότι για όποιον δεν έχει κάνει την μετάβαση στην νέα έκδοση pie9, καλύτερα να περιμένει μέχρι να διορθωθούν τα όποια μικροπροβλήματα, γιατί κακά τα ψέματα το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου τηλεφώνου είναι η χρήση του snote.
  4. http://img.tapatalk.com/d/13/12/01/2yte2u6e.jpg Όχι αλλά κάτι τέτοιο.
  5. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κρίμα πάντως, γιατί θεωρώ πως ήταν μια χρήσιμη και εξυπηρετική λειτουργία. Φαντάζομαι ότι ούτε στο note 8 θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
  6. Καλημέρα Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση από το NOTE4 στο ΝΟΤΕ9 γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν έχει την δυνατότητα το note 9 να γράφεις χειρόγραφες σημειώσεις απάνω στο ημερολόγιο (όταν αυτό έχει προβολή μήνα) με το spen όπως στο note4 καθώς ήταν μια λειτουργία για εμένα πολύ βολική. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
  7. Καλή επιτυχία σε όλους και καλό καλοκαίρι!!!
×
×
  • Create New...