Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα .

Κάτοχος και εγώ πλέον της συσκευής ( 128 Black ) , ύστερα από ένα σύντομο ( 2 εβδομάδων ) πέρασμα από s9 plus..

Να είμαστε καλά να τα λέμε εδώ λοιπόν..:)

Πάλι μπερδέματα θα έχουμε με τόσους Κολομβιανούς μαζεμενους..... :lol:

Με υγεία να το χαρείς

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κωστα σε βλεπω να εισαι απο τους πρωτους που θα κανουν τη μεταβαση στο P20 pro ;)

Μπα... Βλέπω να σε διαψεύδω... Εκτός και αν μου κάτσει κανένα Τζόκερ....

Ισως να ειμαι έτοιμος για όποια μετάβαση στον ερχομό του S10 για να μην πω στο ερχομό του Note 10... Μεχρι τοτε στα αυγά μου με το κατά τα άλλα υπέροχο ΝΟΤΕ 9..... Οτι θα με τρώει... το ξέρω... Εχει αρχίσει είδη...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί αν έχω την τελευταία αναβάθμιση αυτή που έχει και τη βελτίωση στην κάμερα;5655fd9f9b14b65086893993724f3a73.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπα... Βλέπω να σε διαψεύδω... Εκτός και αν μου κάτσει κανένα Τζόκερ....

Ισως να ειμαι έτοιμος για όποια μετάβαση στον ερχομό του S10 για να μην πω στο ερχομό του Note 10... Μεχρι τοτε στα αυγά μου με το κατά τα άλλα υπέροχο ΝΟΤΕ 9..... Οτι θα με τρώει... το ξέρω... Εχει αρχίσει είδη .

:lol::lol::lol:

Edit: Κατσε καλα εκει που εισαι αλλωστε απο σημερα ξεσπασε πολεμος στα κεντρικα στην κορεα μετα απο αυτα που ειδαν με το 20 pro και 20 X.Θα ερθει διαστημικο S10 μετα απο την σημερινη φαπα του ανταγωνιστη:p

Edited by s_wind

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί αν έχω την τελευταία αναβάθμιση αυτή που έχει και τη βελτίωση στην κάμερα;5655fd9f9b14b65086893993724f3a73.jpg

Όχι αυτό είναι το προηγούμενο.Το τελευταίο είναι αυτο:16f35c8790df94bb9803f8ad3426d089.jpg

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Όχι αυτό είναι το προηγούμενο.Το τελευταίο είναι αυτο:16f35c8790df94bb9803f8ad3426d089.jpg

Ευχαριστώ πολύ, το έχω πάρει από Γερμανό οπότε είναι brand cosmote μάλλον. Να υποθέσω ότι δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση γενικότερα ή δεν μου την έχει εμφανίσει εμένα ακομα;

Πάλι μπερδέματα θα έχουμε με τόσους Κολομβιανούς μαζεμενους..... :lol:

Με υγεία να το χαρείς

Καλημέρα Κώστα , Ευχαριστώ !:)

Βλέπω και εσένα σύντομα εδώ ..:)

Θανάσης

Το δίνατε για mate 20 pro?

ΟΧΙ !

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

.bf641ae4f858b5e556bad3b33e77459e.gif

Το δίνατε για mate 20 pro?

ΟΧΙ !

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Σαφώς και όχι, δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των συσκευών.

Τα τρία βασικά αρνητικά του Mate, notch, EMUI, έλλειψη s pen.

129026.png?1640591734

.

Θεούλης!:lol:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Κάνει flickering η οθόνη σου? Αν όχι , έχεις τη παλία έκδοση :)

Ένας ξενερωμένος με την αναβάθμιση ΝΟΤΑΚΙΑΣ.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Το note 9 έχει βάλει ψηλά τον πήχη .

Είπα και εγώ τόσο καλό πάνελ ή lg ; https://www.gsmarena.com/google_pixel_3_xl_teardown_reveals_samsungmade_screen_loads_of_glue-news-33771.php

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

http://img.tapatalk.com/d/13/12/01/2yte2u6e.jpg

Κάτι τέτοιο??1fc2938aa8d6f25286246c46c28efc94.jpged640f6c0f4fc9e48fb32d3a2290056b.jpg

Όχι αλλά κάτι τέτοιο.

Ναι παιδιά, δεν είναι το κατάλληλο νήμα να συζητάμε αν θα το διναμε ή όχι. Προσωπικά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είμαι κατενθουσιασμένος και λόγω της πένας δεν έχει αντίπαλο.

Πραγματικά αυτό το πενάκι κάνει τα πάντα.

Μιας και είδα το ωραίο live message που ανεβασατε, να πω ότι ανακάλυψα κάτι εντελώς τυχαία που δεν έχει αναφερθεί σε κανένα tip από τα δεκάδες που έχω δει στο utubi.

Όταν έχετε ανοιχτή τη φουσκάλα ενός συνομιλητή σας στο messenger και γράψετε ένα live message απο πάνω, το στέλνει απευθείας στον συνομιλητή σας χωρίς να πατήσετε κοινοποίηση-να τον ψαξετε και μετά αποστολή.

Αντίστοιχα το κάνει και στο whatsapp αν είστε μέσα σε κάποια συνομιλία απλά σας ρωτάει πριν την αποστολή.

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση...Αν έχει κάποιος δεύτερο πενάκι, και χωρίς να έχει βγάλει από την συσκευή το δικό της, μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με το δεύτερο πενάκι;;;

Μια ερώτηση...Αν έχει κάποιος δεύτερο πενάκι, και χωρίς να έχει βγάλει από την συσκευή το δικό της, μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με το δεύτερο πενάκι;;;

Το πενάκι ζευγαρωνει με το κινητό όταν το βάζεις στην θέση του οπότε όχι

Το πενάκι ζευγαρωνει με το κινητό όταν το βάζεις στην θέση του οπότε όχι

Ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή να υποθέσω ότι ένα δεύτερο πενάκι είναι ουσιαστικά άχρηστο για να κάνεις δουλειά.. Π. Χ. να έχεις ένα δεύτερο για να μην κάνεις συνέχεια το βάλε βγάλε...

Μα Ποιο βολικο είναι το πενάκι στην θέση του..Έτσι κι αλλιώς όσα πενάκια και να έχεις μαζί σου είναι άχρηστα .Όταν το χρειαστείς θα το βγάλεις από την θήκη του

Μα Ποιο βολικο είναι το πενάκι στην θέση του..Έτσι κι αλλιώς όσα πενάκια και να έχεις μαζί σου είναι άχρηστα .Όταν το χρειαστείς θα το βγάλεις από την θήκη του

Απολυτος κατανοητό, εγώ έκανα την ερώτηση γιατί κάποιος μπορεί να έχει δεύτερο πενάκι και να μην θέλει να βάζει βγάζει και να χρησιμοποιεί το δεύτερο.. Απλά πιστεύω αν και με κάποιον λόγο θα έπρεπε να δίνει και αυτή την δυνατότητα ...

Απολυτος κατανοητό, εγώ έκανα την ερώτηση γιατί κάποιος μπορεί να έχει δεύτερο πενάκι και να μην θέλει να βάζει βγάζει και να χρησιμοποιεί το δεύτερο.. Απλά πιστεύω αν και με κάποιον λόγο θα έπρεπε να δίνει και αυτή την δυνατότητα ...

Γίνετε να χρησιμοποιηθεί και δεύτερο πενάκι θα πας συνθέτες λειτουργίες > s pen > Εξοικονόμηση ενέργειας θα το απενεργοποίησεις και είσαι έτοιμος.

Edited by Evagelos_

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Γίνετε να χρησιμοποιηθεί και δεύτερο πενάκι θα πας συνθέτες λειτουργίες > s pen > Εξοικονόμηση ενέργειας θα το απενεργοποίησεις και είσαι έτοιμος.
Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς απλά να γράψεις και όχι να χρησιμοποιήσεις όλες τις remote λειτουργίες. Μπορεί να κάνω και λάθος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς απλά να γράψεις και όχι να χρησιμοποιήσεις όλες τις remote λειτουργίες. Μπορεί να κάνω και λάθος

Αν κάποιος έχει κάποια στιγμή διαθέσιμο δεύτερο πενάκι ας το δοκιμάσει... Πιστεύω ότι αν μπορείς να κάνεις όλες τις λειτουργίες με αυτόν τον τρόπο, είναι πολύ βολικό ένα δεύτερο πενάκι....

Αν κάποιος έχει κάποια στιγμή διαθέσιμο δεύτερο πενάκι ας το δοκιμάσει... Πιστεύω ότι αν μπορείς να κάνεις όλες τις λειτουργίες με αυτόν τον τρόπο, είναι πολύ βολικό ένα δεύτερο πενάκι....
Πιο εύκολο είναι να βρεθούν δύο με Note9 και να δοκιμάσουν παρά κάποιος να αγοράσει δεύτερο πενάκι. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιο εύκολο είναι να βρεθούν δύο με Note9 και να δοκιμάσουν παρά κάποιος να αγοράσει δεύτερο πενάκι. :p

Και αυτό το σκέφτηκα..Όντως αυτό είναι πιο πιθανό...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9