kountoura Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Φίλοι μου, μην έχουμε αυταπάτες. Ούτε το 5% δεν θα "αραξει" στη συσκευή. Οταν ηχήσουν οι σειρήνες του Note 10 (ή ακόμα ακόμα και του s10) τότε θα τρέξουμε. Οπότε ας κινούμαστε με αυτά τα δεδομένα. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσύ βρε τρελέ πήγες από Ν9 "μικρό" σε Ν9 "μεγάλο". Όταν θα βγει το 10 ούτε με αλυσίδες δεν θα σε κρατάμε..... :lol: Ε το θα αράξουμε για εμάς σημαίνει μέχρι το s10. Λίγο είναι? Εκεί που κάνουμε δοκιμές-αλλαγές ανά μήνα ή 2μηνο, το 6μηνο άραγμα είναι. :) Από την αρχή το 512 ζαχαρωνα! Δεν μπόρεσα να το αγοράσω αρχικά, αλλά μετά πήγαν καλά τα πράγματα και έκανα την αλλαγή! Ειδικά όταν με το πρώτο είδα ότι βγάζω μέρα με την μπαταρία είπα εδώ είμαστε. Και samsung, και μειωμένη πολύ η περίπτωση να μείνεις από μπαταρία. Επίσης έπαθα πλάκα με το Dome glass όπως έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα. Τι οθόνη έχανα τόσο καιρό με την ζελατινα υγρής τοποθέτησης.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Μου μπήκε το μικρόβιο να αλλάξω το note 8 με το 9. Μια έχουμε ήδη 6 gb ram λοξοκοιτάζω το 8 gb. Βλέπω όμως ότι η τιμή του είναι σταθερή. Τι λέτε? Αξίζει την επιπλέον διαφορά? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν δεν χρειάζεσαι πάνω από 100 γιγα στο τηλέφωνο και φυσικά έχεις 2 σιμ πάνε στο μικρό. Μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το N8 Ηχεία Μπαταρία Οθόνη Spen Ταχύτητα 0 lag Κάμερα Σύνδεση με οθόνη χωρίς dex Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Οι ζελατίνες/γυαλιά επηρεάζουν την ευαισθησία τπυ S-Pen; Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 στα σπεκς και τα reviews που έχω διαβάσει για το συγκεκριμένο τηλέφωνο αναγράφουν ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και γυαλιά polarized για να διαβάσεις την οθόνη τόσο στην κάθετη όσο και στην οριζόντια τοποθέτηση της συσκευής, κάτι το οποίο ωστόσο δεν διαπίστωσα στην πράξη, καθώς υπάρχει παραμόρφωση κατά την οριζόντια χρήση, ενώ στην κάθετη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το έχει διαπιστώσει κι άλλος φίλος αυτό ? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Η samsung δεν είναι apple παίδες. Στην apple έχουν μυαλό, θα έβγαζαν 64 τη βασική και 512 τη μεγάλη, έτσι θα ανάγκαζε πολύ κόσμο να πάει στο μεγάλο..τώρα με 128 το μικρό είναι υπέρ αρκετά για το 95% των χρηστών. Μόνο όποιος θέλει 2η σιμ έχει ανάγκη για μεγάλο ίσως. Μιας και τα λες σωστά, πάρε ένα δώρο..... (αν δεν το έχεις ακόμη) https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.logismic.taxisapp Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Οι ζελατίνες/γυαλιά επηρεάζουν την ευαισθησία τπυ S-Pen; Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Ανάλογα του τι θα βάλεις. Έχω από X-one τζάμι και το πενάκι ρολαρει άψογα. Όμως παλιότερα σε note 8 όταν και εγώ έψαχνα το κατάλληλο τζάμι είχα βάλει και το πενάκι κολλούσε. Με μεμβράνη πάλι έτσι και έτσι ίσως όμως θα πρέπει να δοκιμάσεις και τις άλλες μύτες εάν κάποια πατάει καλύτερα ( βασικά σε όλα μου τα note προτιμώ το τζάμι λόγο μεγαλύτερης ασφαλείας από την μεμβράνη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μιας και τα λες σωστά, πάρε ένα δώρο..... (αν δεν το έχεις ακόμη) https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.logismic.taxisapp χαχαχα, γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου? για να με παιρνουν Σαββατο βραδυ να μπω να δω αν χρωστανε ενφια?? να μου λειπει. μια χαρα εχω προσβαση οταν χρειαζεται, τις υπολοιπες ωρες δε θελω...:lol::p (PS: Επισης δεν ειναι επισημη εφαρμογη του κρατους - σιγα μη φτιαχνανε και να δουλευει και σωστα- οποτε το να βαλω κωδικους και προσωπικα δεδομενα πελατων μου αλλα και δικα μου σε εναν αγνωστο να τα εκμεταλλευεται ειναι ακομα μεγαλυτερο προβλημα.. Ολοκληρο GDPR τηρουμε και μας τα εχουν κανει τσουρεκια, και θα τα ριξω ετσι ευκολα σε εναν αγνωστο τα δεδομενα?) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 χαχαχα, γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου? για να με παιρνουν Σαββατο βραδυ να μπω να δω αν χρωστανε ενφια?? να μου λειπει. μια χαρα εχω προσβαση οταν χρειαζεται, τις υπολοιπες ωρες δε θελω...:lol::p (PS: Επισης δεν ειναι επισημη εφαρμογη του κρατους - σιγα μη φτιαχνανε και να δουλευει και σωστα- οποτε το να βαλω κωδικους και προσωπικα δεδομενα πελατων μου αλλα και δικα μου σε εναν αγνωστο να τα εκμεταλλευεται ειναι ακομα μεγαλυτερο προβλημα.. Ολοκληρο GDPR τηρουμε και μας τα εχουν κανει τσουρεκια, και θα τα ριξω ετσι ευκολα σε εναν αγνωστο τα δεδομενα?) Το δίνεις στους πελάτες σου και δεν σε πρήζουν κάθε τρεις και λίγο με ερωτήσεις χρωστάω? βγήκαν τα τέλη? ΕΝΦΙΑ? ΕΦΚΑ? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Φίλοι μου, μην έχουμε αυταπάτες. Ούτε το 5% δεν θα "αραξει" στη συσκευή. Οταν ηχήσουν οι σειρήνες του Note 10 (ή ακόμα ακόμα και του s10) τότε θα τρέξουμε. Οπότε ας κινούμαστε με αυτά τα δεδομένα. Εσύ βρε τρελέ πήγες από Ν9 "μικρό" σε Ν9 "μεγάλο". Όταν θα βγει το 10 ούτε με αλυσίδες δεν θα σε κρατάμε..... :lol: Έτσι 1000% τον Απρίλιο πάνω από τους μίσους θα έχουν μεταπηδήσει σε s10+ και μόνο οι πραγματικοί νοταδες που αξιοποιούν γραφίδα και είναι εργαλείο για την καθημερινότητα τους θα μείνουν με το 9. Είναι το μικρόβιο της αλλαγής στην μέση που δύσκολα το καταπολεμά και με όλα τα αντιβιοτικά του κόσμου :lol: Όλα τα αλλά να χα με να λένε τύπου “θα αράξω 2-3 ετη” Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Το δίνεις στους πελάτες σου και δεν σε πρήζουν κάθε τρεις και λίγο με ερωτήσεις χρωστάω? βγήκαν τα τέλη? ΕΝΦΙΑ? ΕΦΚΑ? χαχαχα, κατι ειπες τωρα, τη λεξη email την λες σα να τους ρωτας αν οδηγουν ηλεκτροκινητο αμαξι! Που να τους βαλω να εχουν app. Ο ελληνας ειναι καλος μονο για κανα FB που και αυτο, αν αλλαξει συσκευη δεν ξερει πως εχει κανει εγγραφη. Οταν τους πεις να χρησιμοποιησουν την τεχνολογια για δουλεια, παθαινουν ανικανοτητα...στο 95%... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Έτσι 1000% τον Απρίλιο πάνω από τους μίσους θα έχουν μεταπηδήσει σε s10+ και μόνο οι πραγματικοί νοταδες που αξιοποιούν γραφίδα και είναι εργαλείο για την καθημερινότητα τους θα μείνουν με το 9. Είναι το μικρόβιο της αλλαγής στην μέση που δύσκολα το καταπολεμά και με όλα τα αντιβιοτικά του κόσμου :lol: Όλα τα αλλά να χα με να λένε τύπου “θα αράξω 2-3 ετη” Sent from my iPad using Tapatalk ProΕγώ θα αραξω πάντως αφού το Note 10 μαλλον υποβάθμιση θα είναι. :p Σε σειρά S δεν νομίζω να πάω. Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Καλησπέρα! Έχοντας διαβάσει όλα τα νήματα για το note 9 από την πρώτη μέρα, ήρθε επιτέλους η στιγμή να το πάρω κι εγώ! Πήρα το "μικρο" σε μαύρο, για να ταιριάζει με όλες τις θήκες. Από τις πρώτες κιόλας ώρες το κινητό είναι φανταστικό, έρχομαι βέβαια από mate 10 lite οπότε η αναβάθμιση είναι μεγάλη.. Μια ερώτηση, το spen έχει μια μικρή κλίση εκεί που ενώνονται τα δύο μέρη του ή το δικό μου μόνο είναι στραβό? Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMAKRY Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Παιδιά το κινητό δεν υπάρχει!! Μετά το note 8 που ετσι και αλλιώς ημουν τρελαμενος ηρθε αυτο το κινητο και με τελειωσε .Δεν υπάρχει κάτι κακό να πω . Για το Spen δε είναι εκεί για οπότε το χρειαστείς. Σήμερα το πρωί ήθελα να κρατήσω κάποιες σημειώσεις ήταν 10 άτομα και έψαχναν χάρτη και στυλό. Έβγαλα το πενάκι και τελειώσαμε στην στιγμή και κοίταζαν όλοι σαν χαζοί. :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Καλησπέρα! Έχοντας διαβάσει όλα τα νήματα για το note 9 από την πρώτη μέρα, ήρθε επιτέλους η στιγμή να το πάρω κι εγώ! Πήρα το "μικρο" σε μαύρο, για να ταιριάζει με όλες τις θήκες. Από τις πρώτες κιόλας ώρες το κινητό είναι φανταστικό, έρχομαι βέβαια από mate 10 lite οπότε η αναβάθμιση είναι μεγάλη.. Μια ερώτηση, το spen έχει μια μικρή κλίση εκεί που ενώνονται τα δύο μέρη του ή το δικό μου μόνο είναι στραβό? Καλός το δέχτηκες φίλε... Παρατηρώντας το δικό μου spen προσεχτικά δεν είδα να έχει καμία κλήση σε κανένα σημείο... Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς το συντομότερο σε κάποιο από τα επίσημα service για αντικατασταση του spen... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Ίσος το καλύτερο τεστ για την μπαταρία του Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Να το ξαναπώ. Αυτά είναι με snapdrgon. Όχι με exynos που του πίνει το αίμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Να το ξαναπώ. Αυτά είναι με snapdrgon. Όχι με exynos που του πίνει το αίμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Σαν τεστ είναι το καλύτερο!!! Όσο για διάφορες είναι πολύ μικρές. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Καλός το δέχτηκες φίλε... Παρατηρώντας το δικό μου spen προσεχτικά δεν είδα να έχει καμία κλήση σε κανένα σημείο... Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς το συντομότερο σε κάποιο από τα επίσημα service για αντικατασταση του spen... Ευχαριστω! Ξαναβλεποντας το μου φαίνεται αρκετά έντονο, δεν πατάει ίσια στο τραπέζι.. από βδομάδα θα το πάω σε κάποιο σέρβις. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Να το ξαναπώ. Αυτά είναι με snapdrgon. Όχι με exynos που του πίνει το αίμα. Sent from my iPhone using Tapatalk ProΌλα τα battery tests γίνονται με την οθόνη ανοιχτή (προφανώς). Εκεί ο Snapdragon δεν έχει διαφορά από τον Exynos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Βρίσκω σφραγισμένο note 9 6/128 στα 760-780 σφραγισμένο. Προφανώς το έχουν πάρει με επιστροφή 20% της eurobank και τιμολόγιο. Επειδή δεν έχω δυνατότητα τιμολογίου το 8/512 θα μου βγει 1039 με την επιστροφή. Τι κάνω??? Αξίζει τα λεφτά? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Βρίσκω σφραγισμένο note 9 6/128 στα 760-780 σφραγισμένο. Προφανώς το έχουν πάρει με επιστροφή 20% της eurobank και τιμολόγιο. Επειδή δεν έχω δυνατότητα τιμολογίου το 8/512 θα μου βγει 1039 με την επιστροφή. Τι κάνω??? Αξίζει τα λεφτά? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο εσύ ξέρεις τι σε βολεύει περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως σε όλους κάνει κλικ το "μεγάλο" αλλά προσωπικά νομίζω πως δεν αξίζει την διαφορά που μας ζητάει η Sammy. Άλλωστε οι περισσότεροι σε ένα χρόνο θα το αλλάξουμε οπότε...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Βρίσκω σφραγισμένο note 9 6/128 στα 760-780 σφραγισμένο. Προφανώς το έχουν πάρει με επιστροφή 20% της eurobank και τιμολόγιο. Επειδή δεν έχω δυνατότητα τιμολογίου το 8/512 θα μου βγει 1039 με την επιστροφή. Τι κάνω??? Αξίζει τα λεφτά? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην θέση σου το 6/128 θα έπαιρνα(που αυτό ειχα μια εβδομάδα) 250 ευρώ πάνω το 8/512 είναι overkill. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Σε αυτά τα χρήματα 6/128 φυσικά κι από μένα ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Google product sans, η ωραιότερη γραμματοσειρά που υπάρχει. Δουλεύει κανονικά και με τα Ελληνικά. Σας επισυνάπτω το .apk, το κάνετε install, reboot, και το διαλέγετε μέσα από το display > font.https://cloud.tapatalk.com/s/5bc1e76a30cec/ProductSans.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Σε αυτά τα χρήματα 6/128 φυσικά κι από μένα ;)Μπέρδεμα χαχ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts