Anlibafojo Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό το συμβολάκι. Στο εγχειρίδιο δεν το αναφέρει κάν. https://www.dropbox.com/s/8ph7rcjcqm2kv3j/2018-09-04%2013.15.38-2.jpg?dl=0 τελικά το βρήκα. είναι η εξοικονόμηση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Μιας και στο παρελθόν έχω καεί από πεταμένα λεφτά για screen glass protectors αυτή τη φορά αγόρασα ένα φτηνό Πρώτες εντυπώσεις στην αφή Όλα οκ σε όλα τα μέρη της οθόνης Έκατσε Καλά και με την spigen θήκη που δεν το πετάει Άρα το μόνο που μένει είναι να δω τις επόμενες μέρες αν παραμείνει κολλημένο σωστά Τιμή 9μισή έρθω Παντος κ τι δεν θα εδινα για μια εκδοση του note 9 χωρίς edge οθονη..Να ηταν φλατ οπως παλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) Δεν υπαρχει καμια περιπτωση .Σιγουρα το 512 θα ειναι ποιο γρηγορο του 128 αλλωστε θα εχει διαφορετικη ταχυτητα read-write η εσωτερικη μνημη .Ειδικα στο cut-copy , στα ανοιγματα εφαρμογων κτλ.Η 512 εκδοση απλα πυροβολει λογικοτατο . Ομως αυτο πρεπει να το παρατηρησει καποιος γιατι σπανια θα το δωσει σημασια στην Καθημερινη χρηση.Αρα....ΔΕΝ φαινεται η διαφορα.:pΤωρα μη τρελαινεστε και εχουμε νεα ταραχη με αυτου του ειδους ζητημα ξεχαστε το απλα σαν να μην υπαρχει μη βλεπετε τα vs 512 με 128 και αρρωστηστε:p:lol: Ειναι τρελα να ξερεις οτι ενα Note 9 ειναι ποιο γρηγορο απο ενα αλλο Note . . . .9 και γω φυσικα κατα . . . λαθος πηρα την 512 εκδοση . . . πιστεψτε με εντελως κατα λαθος . . .:lol: Edited September 4, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) το αγορασα τελικα...!!!!!! χαλια καμερα... τελεια οθονη.... αγαπαωωωω την xiaomi.... για τα λευτα του οτι χειροτερο...!!!! παρτε 1000 φορες το το p20 pro.... και τα ρεστα οτι πρεπει για xiaomi...!!!!! Edited September 4, 2018 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Σε αυτό το θέμα πρέπει να σελινιαζονται δεν εξηγείται αλλιώς :lol::lol::lol: Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 το αγορασα τελικα...!!!!!! χαλια καμερα... τελεια οθονη.... αγαπαωωωω την xiaomi.... για τα λευτα του οτι χειροτερο...!!!! παρτε 1000 φορες το το p20 pro.... και τα ρεστα οτι πρεπει για xiaomi...!!!!!Παροξυσμός, γρήγορα τα χάπια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Σε αυτό το θέμα πρέπει να σελινιαζονται δεν εξηγείται αλλιώς :lol::lol::lol: Παροξυσμός, γρήγορα τα χάπια!!! .......... :p:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 το αγορασα τελικα...!!!!!! χαλια καμερα... τελεια οθονη.... αγαπαωωωω την xiaomi.... για τα λευτα του οτι χειροτερο...!!!! παρτε 1000 φορες το το p20 pro.... και τα ρεστα οτι πρεπει για xiaomi...!!!!! Χάρισε το μου τότε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Χάρισε το μου τότε.. Μπαίνουμε σε λίστα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Μπαίνουμε σε λίστα... :lol: Άντε να δώσουμε και 300 ευρώ να πάρει xiaomi να μην λέει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Πρωτες εντυπωσεις μπαταριας μετα απο 2-3 γεματους κυκλους φορτισης, ειναι μια χαρα αυτονομια του Note 9, σαφως καλυτερη σε σχεση με το 8, αλλα οχι κατι κορυφαιο (π.χ. mate 10 pro). Βεβαια ειναι αναλογα και τι χρηση κανει ο καθενας. Σε σχεση με το S9+ το υπολογιζω περιπου 10% καλυτερο και σε σχεση με το Note 8 20% καλυτερο. Τα λεω με μια μικρη επιφυλαξη μεχρι να κλεισω 1 εβδομαδα χρησης, οπου θα εχω και το τελικο συμπερασμα για την αυτονομια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Σε αυτό το θέμα πρέπει να σελινιαζονται δεν εξηγείται αλλιώς :lol::lol::lol: Παροξυσμός, γρήγορα τα χάπια!!! Χάρισε το μου τότε.. Μπαίνουμε σε λίστα... :lol: Άντε να δώσουμε και 300 ευρώ να πάρει xiaomi να μην λέει.. Καλά μην πιστεύετε το οτιδήποτε γράφει ο κάθε πικραμένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 (edited) Παροξυσμός, γρήγορα τα χάπια!!! Άντε να δώσουμε και 300 ευρώ να πάρει xiaomi να μην λέει.. Α, ήρθε και εδώ ο τύπος? (σιγά που θα το άφηνε)! Παιδιά μην του δίνετε σημασία. Είναι μεγάλο troll, γυρνάει στα topic και γράφει δημιουργόντας ανακατοσούρες και προβλήματα. Μέχρι να τον πάρουμε μυρωδιά έκανε μπάχαλο το νήμα του Ρ20pro. Προσωπικά τον έχω βάλει black list, αλλά δυστυχώς όταν κάποιος τον κάνει quote βλέπω τα μηνύματά του. Τες πα, αγνοείστε τον και θα σταματήσει να ενοχλεί. ;) Edited September 5, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 το αγορασα τελικα...!!!!!! χαλια καμερα... τελεια οθονη.... αγαπαωωωω την xiaomi.... για τα λευτα του οτι χειροτερο...!!!! παρτε 1000 φορες το το p20 pro.... και τα ρεστα οτι πρεπει για xiaomi...!!!!! .......... :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 (edited) Δεν το λες και άσχημα Edited September 5, 2018 by bujinkan Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Καλά μην πιστεύετε το οτιδήποτε γράφει ο κάθε πικραμένος... Α, ήρθε και εδώ ο τύπος? (σιγά που θα το άφηνε)! Παιδιά μην του δίνετε σημασία. Είναι μεγάλο troll, γυρνάει στα topic και γράφει δημιουργόντας ανακατοσούρες και προβλήματα. Μέχρι να τον πάρουμε μυρωδιά έκανε μπάχαλο το νήμα του Ρ20pro. Προσωπικά τον έχω βάλει black list, αλλά δυστυχώς όταν κάποιος τον κάνει quote βλέπω τα μηνύματά του. Τες πα, αγνοείστε τον και θα σταματήσει να ενοχλεί. ;) μα δεν ενοχλησε το παιδι, ισα ισα θα του το παρουμε με το τρομερο ποσο των 300 ευρω, για την φολα που εφαγε, να μπορει να παρει το xiaomi της καρδιας του.. Τετοια ατομα μας διασκεδαζουν, δεν δημιουργουν κανενα προβλημα.. :lol::lol: Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Παιδιά παρακαλώ για πείτε μου έναν καλό dialer να εγκαταστήσω που να εχει Τ9 στα ελληνικά γιατί στις προηγούμενες συσκευές είχα τον ExDialer αλλά δεν είναι πια διαθέσιμος. Επίσης στην καμερα του Ν8 είχα κατεβάσει κάποιες λειτουργίες λήψης για Sport και Selfie πίσω κάμερας με εντοπισμό προσώπου, ψάχνω στα Galaxy apps αλλά δεν υπάρχουν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν τα αντίστοιχα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Παιδιά παρακαλώ για πείτε μου έναν καλό dialer να εγκαταστήσω που να εχει Τ9 στα ελληνικά γιατί στις προηγούμενες συσκευές είχα τον ExDialer αλλά δεν είναι πια διαθέσιμος. Επίσης στην καμερα του Ν8 είχα κατεβάσει κάποιες λειτουργίες λήψης για Sport και Selfie πίσω κάμερας με εντοπισμό προσώπου, ψάχνω στα Galaxy apps αλλά δεν υπάρχουν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν τα αντίστοιχα; Ευχαριστώ True phone dialer Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 (edited) Σε σχεση με το S9+ το υπολογιζω περιπου 10% καλυτερο και σε σχεση με το Note 8 20% καλυτερο. Μάλιστα.....το σκουπίδι σε αυτονομια λοιπον Note 8 οπως το χαρακτήρισε όλη η "ομάδαρα" έχει τελικα 10% διαφορά από το s9 plus και 20% από το note 9. Το 10% ή το 20% είναι αυτό που κάνει την τεράστια διαφορά στην αυτονομία και χαρακτηριζει ένα κινητό πολύ καλο σε αυτονομια και το άλλο το μετατρέπει αυτομάτως σε σκουπίδι. Και μου την φυλαγες ένα χρόνο για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα. Επί της ουσίας συμφωνώ οτι η αυτονομία της συσκευής κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Χονδρικα καμιά ώρα οθονη κάτω από P20 Pro και 1 ώρα πάνω από το s9 plus. Στην δική μου χρήση πάντα . Edited September 5, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Δεν το λες και άσχημα Πολύ καλό.. πόσες μέρες το έχεις? Και εμένα πλέον μετά από 10 μέρες πλέον κάθε μέρα πάει και καλύτερα. :) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Μάλιστα.....το σκουπίδι σε αυτονομια λοιπον Note 8 οπως το χαρακτήρισε όλη η "ομάδαρα" έχει τελικα 10% διαφορά από το s9 plus και 20% από το note 9. Το 10% ή το 20% είναι αυτό που κάνει την τεράστια διαφορά στην αυτονομία και χαρακτηριζει ένα κινητό πολύ καλο σε αυτονομια και το άλλο το μετατρέπει αυτομάτως σε σκουπίδι. Και μου την φυλαγες ένα χρόνο για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα. Επί της ουσίας συμφωνώ οτι η αυτονομία της συσκευής κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Χονδρικα καμιά ώρα οθονη κάτω από P20 Pro και 1 ώρα πάνω από το s9 plus. Στην δική μου χρήση πάντα . 1ον και κυριοτερον: μιλησα για περιπου και για πρωτη εκτιμηση. Την Παρασκευη θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη. 2ον: δεν ειπε ποτέ κανεις οτι το Note 8 ειναι σκουπιδι. Ειπαμε οτι η αυτονομια του ηταν χαλια για τα λεφτα που εκανε και για το κοινο που απευθυνοταν. 3ον: ναι, 15-20% διαφορά σε μπαταρια ειναι πολυ μεγαλη. Εκει που το ενα θα εχει σβησει, το αλλο θα εχει ακομα 20% juice. 4ον: διαβαζε καλυτερα τα ποστ μου αν θες να μη συνρχιζεις να εκτιθεσαι. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Μετά απο 3 ημέρες παρέα με το κινητο (προηγουμενο Νote8 ) η προσωπική μου αποψη ειναι οτι 1.Η μπαταρια ειναι πολυ καλη μου εβγαλε σχεδον 1 ημερα με ολα ανοιχτα,συν ενα δυωρο κοντρα στον ηλιο 2.Ο στερεοφωνικος ηχος ειναι ενα μεγαλο συν.Αισθητη η διαφορά απο το 8αρι .3.Η φωτογραφικη,(κυριως τη νυχτα και για τα δικα μου δεδομενα παντα ) ειναι πολυ καλυτρερη, και τα AREmojie εχουν την πλακα τους.4 Το οτι εχει φαρδυνει το κινητο δε με χαλασε καθολου...ισα ισα ετσι πρεπει να ειναι τα Note.5 To Blue Ocean τα σπαει σαν χρωμα.Παντα ειχα μαυρα κινητα,αλλα αυτο ειναι απλα τελειο(γουστα ειναι αυτα).6 Για την οθονη δεν ειμαι ειδικος να μιλησω (παραμιλανε ολοι οι αλλοι γι αυτην :):) )Εχει βελτιωθει και το wifi ,πιανει σε σημεια που πριν δεν ειχα καθολου σημα.Αυτα σε πολυ γενικες γραμμές:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 (edited) 1ον και κυριοτερον: μιλησα για περιπου και για πρωτη εκτιμηση. Την Παρασκευη θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη. 2ον: δεν ειπε ποτέ κανεις οτι το Note 8 ειναι σκουπιδι. Ειπαμε οτι η αυτονομια του ηταν χαλια για τα λεφτα που εκανε και για το κοινο που απευθυνοταν. 3ον: ναι, 15-20% διαφορά σε μπαταρια ειναι πολυ μεγαλη. Εκει που το ενα θα εχει σβησει, το αλλο θα εχει ακομα 20% juice. 4ον: διαβαζε καλυτερα τα ποστ μου αν θες να μη συνρχιζεις να εκτιθεσαι. Μια χαρά διαβάζω και άλλος εκτίθεται : Ας υποθέσουμε σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα σου οτι το s9 plus έβγαζε 4.30 ώρες οθόνη με δυνατή χρήση...το σκουπίδι σε αυτονομία Note 8 θα έδινε 4 ώρες και 3 λεπτά. Για τόσο τρομερές διαφορές μιλάμε που το ένα χαρακτηρίζεται πολύ καλό σε μπαταρία και το άλλο πολύ χάλια/τραγικό/σκουπίδι. Γι αυτό άλλωστε το φύλαγες και 1 χρόνο....δικαιώθηκε η αναμονή σου :) Εντός θέματος και πάλι, αυτό που παρατήρησα είναι ότι η φωτεινότητα δουλεύει λίγο ψηλά...ίσως η οθόνη είναι πολύ πιο φωτεινή από ότι θα έπρεπε σε ορισμένα σενάρια με αντίκτυπο στην αυτονομία. Αυτό σε συνδυασμό με τον αισθητήρα φωτός ο οποίος μου φαίνεται ότι λειτουργεί λιγότερο δυναμικά σε σχέση με το s9 plus για παράδειγμα. Ίσως με την πιο άνετη μπαταρία των 4000mah η Samsung θέλει να αναδείξει την καλύτερη οθόνη που υπάρχει σε κινητό το δυνατό περισσότερο και την έχει by default σε ψηλότερα nits. Edited September 5, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Πολύ καλό.. πόσες μέρες το έχεις? Και εμένα πλέον μετά από 10 μέρες πλέον κάθε μέρα πάει και καλύτερα. :) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι γνωστό ότι οι μπαταρίες λιθίου χρειάζονται 7-10 κύκλους φόρτισης για να φτάσουν στην μάξιμουμ απόδοσή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Γειά σας.Έπειτα από χρήση περίπου δέκα ημερών και προερχόμενος από το Note 8 και με ακριβώς το ίδιο στήσιμο και στα δύο κινητά διαπιστώνω ότι το Note 9 είναι σαφώς βελτιωμένο στα σημεία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο όπως καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας αλλά και των εφαρμογών καθώς και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας σε standby mode.Να σημειωθεί οτι έχω τα πάντα ανοικτά όπως WiFi, 4G, AOD, συχρονισμούς, Email κλπ.Για τα παραπάνω πιθανόν να παίζει ρόλο και το firmware ( 8.1 αντι 8.0 του Note 8 ) αλλά και βελτιώσεις στο software από την ίδια την Samsung.Επίσης μέχρι στιγμής ( να μην το ματιάσω ) δεν έχω παρατηρήσει κανενός είδους lag σε σχέση με το Note 8 στο οποίο εμφανίζονταν κάποια μικρά lag κατά περιόδους.Ο ήχος του είναι πολύ καλός και η οθόνη του ανώτερη ( πιο φωτεινή ) ακόμη και από το φετινό S9+ το οποίο επίσης έχω.Το Spen είναι σαφώς βελτιωμένο τόσο σε απόκριση όσο και σε δυνατότητες ( προσθήκη bluetooth ).Όσο για την κάμερα άν και δεν την έχω λειτουργήσει πλήρως μέχρι στιγμής θεωρώ ότι έχει και αυτή βελτιωθεί σε σχέση με το Note 8 ειδικά σε νυχτερινές λήψεις.Γενικώς είμαι μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά του Note 9 και ας ελπίσουμε μόνο ( αν και αμφιβάλω ) ότι η Samsung μετά πάροδο κάποιων μηνών δεν θα αρχίσει να το χαλάει μέσω των διάφορων software updates προκειμένου να μας αναγκάσει να αγοράσουμε τις επόμενες ναυαρχίδες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts