Mark_K Δημ. November 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Με βάση την δική μου εμπειρία, και να μπει 1/1, στις 2/1 λογικά θα το χάσει. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Θα πάρεις το γίγα στις 1/11/19, 1/12/19 και μάλλον 1/1/20 αφού είναι η τελευταία μέρα και ακόμη ισχύει, χωρίς να είναι σίγουρο αυτό. Στις 1/2/20 δεν θα το πάρεις αν δεν ανανεώσεις. Καθένας με τις απόψεις του. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Παιδιά δεν κόβεται θέλει μια ανανέωση τον χρόνο δοκιμασμένο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαι ολοι εμεις που θελει καθε 2μηνο πλεον παραισθησεις εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 και ολοι εμεις που θελει καθε 2μηνο πλεον παραισθησεις εχουμε?Δεν ξέρω τι έχετε. Μιλάμε για το καρτοκινητό simplefi on the go όχι για το f2g. Μάλλον στις παλαιές κάρτες δεν εμφανίζεται το πρόβλημα αυτό αλλά στις νέες . Αλλιώς τα έχει κάνει σαλάτα η wind όπως το συνηθίζει σε αρκετές περιπτώσεις. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 (edited) Τα έχουμε ξαναπεί, το δίμηνο ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις. Για τις παλιές ισχύει το έτος μέχρι τη στιγμή που θα κάνουν ανανέωση, όπου στη συνέχεια θα μπούνε και αυτές σε δίμηνο, όπως έγινε και με όσους ανανέωσαν από Ιούλιο (η Αύγουστο) και μετά. Edited November 11, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Όλα το οικονομικό τα κάνει και για αυτό οι εταιρίες προσπαθούν να ξεζουμισουν τα καρτοκινητά πακέτα είτε είναι φωνής είτε δεδομένων. Εξού και το δίμηνο που αναφέρουν κάποιοι. Για βαρύ χρήστη υπάρχουν συμβόλαια που έχουν απεριόριστα δεδομένα όπως το Platinum της Cosmote και τελειώνει το πανηγύρι. Αν καταφέρουμε κάποτε να πέσουν οι τιμές και με κανένα 50αρικο γίνεται η δουλειά τότε όλα αυτά τα πακέτα τύπου simplefi και συμβόλαια θα εκλείψουν μια και καλή. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 19 Σεπτέμβρη ενεργοποίηση νέας κάρτας, σήμερα έληξε... Ότι να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 19 Σεπτέμβρη ενεργοποίηση νέας κάρτας, σήμερα έληξε... Ότι να ναι...Έχεις και την υπηρεσία με δώρο gb από την σταθερή; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 ναι φίλε μου, η κάρτα με το "δωρεάν" 1GB είναι αυτή που έληξε... η προηγούμενη ειχε λήξει το καλοκαίρι και το σεπτέμβρη πήγα σε κατάστημα και μου έδωσαν μια καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 ναι φίλε μου, η κάρτα με το "δωρεάν" 1GB είναι αυτή που έληξε... η προηγούμενη ειχε λήξει το καλοκαίρι και το σεπτέμβρη πήγα σε κατάστημα και μου έδωσαν μια καινούρια Ξανάπας και ξαναπαίρνεις καινούρια και σε δύο μήνες ξαναπάς και ξαναπαίρνεις καινούρια και σε δύο.μήνες ξαναπάς και ... :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Ξανάπας και ξαναπαίρνεις καινούρια και σε δύο μήνες ξαναπάς και ξαναπαίρνεις καινούρια και σε δύο.μήνες ξαναπάς και ... :lol:Σωστός αυτό θέλουνε Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Αλήθεια το εχει κάνει κανείς αυτό να δούμε πως θα το χειριστούν? περίεργος είμαι, εμένα λήγει ο χρόνος σε 1,5 μήνα. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 εγώ από αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Ξανάπας και ξαναπαίρνεις καινούρια και σε δύο μήνες ξαναπάς και ξαναπαίρνεις καινούρια και σε δύο.μήνες ξαναπάς και ... :lol: Αν δεν κάνω λάθος, κάθε κάρτα και ταληράκι.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 η συγκεκριμενη με το 1 γιγα δωρο ειναι δωρεαν. Απλα ζητας να σου δωσουν καινουργια και την περνανε στο συστημα ωστε να παιρνει αυτη το 1 γιγα αντι για την παλια.Εκτος αν ζητανε 5 ευρω ανανεωση στην αρχη. Τελος Μαίου παντως δεν με ειχαν χρεωσει κατι για την καρτα αυτη.Ηταν η πρωτη φορα που την πηρα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 εγώ από αύριο Εσύ που έχεις ξαναπάρει πριν 2 μήνες όπως λες είναι καλό να ξανακάνεις την δοκιμή να δούμε τι θα σου πούνε, και πες μας και εμάς να ξέρουμε. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Παλιά που η κάρτα (μιλάω για αυτή στην οποία έμπαινε το 1 GB από τη σταθερή) χρειαζόταν ανανέωση μια φορά το χρόνο, ίσχυε το εξής: Αν πήγαινες κοντά στη λήξη του χρόνου έλεγαν "βάλτε 5 ευρώ για ανανέωση". Αν περνούσαν 2-3 μήνες παραπάνω όμως, ο αριθμός έληγε, έκλεινε, και έτσι αναγκαστικά σου έδιναν καινούργια sim. Τώρα, αν πρόκειται να δίνουν νέα sim δωρεάν κάθε δύο μήνες, θα είναι ακόμα μια μέγιστη βλακεία της Wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Ελα ντε δεν το βλέπω πιθανό δηλαδή μας που πάνε όλους ανά δημηνο 5€ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 (edited) Έχουν καταντήσει ......πια σε αυτήν την εταιρία σε ότι έχει σχέση με καρτοκινητη. Όταν πουλάνε ......... μέσω εκπροσώπων ή καταστημάτων τα συμβόλαια σταθερής δεν λένε ότι στο 1g δώρο πρέπει να βάζεις 5 ευρω ανά δίμηνο για να έχεις το gb. Από την αρχή κοροϊδεύουν τον κόσμο που δεν το έχει ψάξει. Φυσικά έχουν τον πισινό τους καλημενο με τις ανακοινώσεις που έχουν βγάλει αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που προωθούν τα συμβόλαια σταθερής δεν το κάνουν αυτό οπότε ο άλλος το μετράει ως δώρο. Δηλαδή στην ουσία κοστίζει 2.5 ευρώ το gb τον μηνα. Δεν είναι για τα χρήματα είναι για την ύπουλη κίνηση του ότι δεν το λένε στον πελάτη πριν υπογράφει το συμβόλαιο σταθερής. Φυσικά για αυτό θέλει να ενημερωθεί η ΕΕΤΤ και ο φορέας της προστασίας του καταναλωτή. Άντε να την πουλήσουν να δούμε μπας και ο νέος ιδιοκτήτης σταματήσει την κατρακύλα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 21, 2019 by Vasileios Προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Σημερα αποφασισε να ενταξει κι εμενα η γουιντ στις ταξεις της 2μηνης ανανεωσης. Κατοπιν τουτου και αφου αυτος ηταν ο μονος λογος που περεμενα στο δικτυο της γελοιας εταιρειας, μολις εμαθα οτι η νοβα εχει παιδομαζωμα για πελατες γουιντ με 17 € τον μηνα στο double play. Αντε γεια. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Σημερα αποφασισε να ενταξει κι εμενα η γουιντ στις ταξεις της 2μηνης ανανεωσης. Κατοπιν τουτου και αφου αυτος ηταν ο μονος λογος που περεμενα στο δικτυο της γελοιας εταιρειας, μολις εμαθα οτι η νοβα εχει παιδομαζωμα για πελατες γουιντ με 17 € τον μηνα στο double play. Αντε γεια. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalkγια δωσε ινφο,ψηνομαι κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Σημερα αποφασισε να ενταξει κι εμενα η γουιντ στις ταξεις της 2μηνης ανανεωσης. Κατοπιν τουτου και αφου αυτος ηταν ο μονος λογος που περεμενα στο δικτυο της γελοιας εταιρειας, μολις εμαθα οτι η νοβα εχει παιδομαζωμα για πελατες γουιντ με 17 € τον μηνα στο double play. Αντε γεια. Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΤα ίδια έκανε η wind πριν κανένα δίμηνο στους συνδρομητές της Forthnet. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Τα ίδια έκανε η wind πριν κανένα δίμηνο στους συνδρομητές της Forthnet. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔανεικα ειναι αυτα προφανως. Αλλα εγω προσωπικα βαρεθηκα με την συμπεριφορα της γουιντ. Ειμαι διατεθειμενος να πληρωνω περισσοτερα και να εχω την ηρεμια μου, χωρις να αισθανομαι οτι καποιοι γελοιοι τυποι με θεωρουν δεδομενο οτι κι αν γινει. Απο τωρα και στο εξης ολα στην νοβα . Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 (edited) Δανεικα ειναι αυτα προφανως. Αλλα εγω προσωπικα βαρεθηκα με την συμπεριφορα της γουιντ. Ειμαι διατεθειμενος να πληρωνω περισσοτερα και να εχω την ηρεμια μου, χωρις να αισθανομαι οτι καποιοι γελοιοι τυποι με θεωρουν δεδομενο οτι κι αν γινει. Απο τωρα και στο εξης ολα στην νοβα . Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΚαλημέρα. Όλα σχετικά είναι και κάποιοι μεταπήδησαν σε wind γιατί είχαν απηυδήσει με την Forthnet που σερνόταν ώρες αιχμής. Όλα είναι σχετικά φυσικά. Φυσικά αυτήν την αλητεία με το να θέλει για το δωρεάν gb της σταθερής 5 ευρώ η wind το δίμηνο είναι λόγος για να φύγεις για το γ@μώτο. Χάνει την έννοια του δώρου. Κάποιοι γνωστοί κάνανε καταγγελία και ποιος ξέρει μπορεί να γίνει κάτι. Πάντως για όποιον πάει σε 100αρα την ποιο συμφέρουσα προσφορά την έχει η Forthnet αυτήν την στογμη στα 29.90 τον μήνα με απεριόριστα σταθερά και 34.90 το ίδιο πακέτο με απεριόριστα κινητά. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 28, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Εχω υπαρξει κι εγω συνδρομητης forthnet για πολλα πολλα χρονια και ξερω ακριβως αυτο που λες. Το ζητημα ειναι ομως οτι στην wind μας θεωρουν δεδομενους κι αυτο ειναι που με ενοχλει. Φευγουμε λοιπον προς την νοβα-forthnet κι αν η wind αλλαξει μυαλα ισως το ξανασυζητησουμε, που ομως πολυ αμφιβάλλω. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts