Jump to content

Nova Mobile Internet On the go με κάρτα (πρώην SimpleFi)

Mark_K
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κάνω μια noob ερώτηση,έχω πάρει την κάρτα με τα 18€/20gb και περιμένω να ενεργοποιηθεί,έχουν περάσει ήδη 3εις εργάσιμες,πως θα καταλάβω ότι ενεργοποιήθηκε?στέλνω μύνημα πχ για υπόλοιπο?για την ώρα στέλνω στα νούμερα για ανανέωση/υπόλοιπο και μου βγάζει σφάλμα 50

• Απαντήσεις 954
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Να κάνω μια noob ερώτηση,έχω πάρει την κάρτα με τα 18€/20gb και περιμένω να ενεργοποιηθεί,έχουν περάσει ήδη 3εις εργάσιμες,πως θα καταλάβω ότι ενεργοποιήθηκε?στέλνω μύνημα πχ για υπόλοιπο?για την ώρα στέλνω στα νούμερα για ανανέωση/υπόλοιπο και μου βγάζει σφάλμα 50

Αν συνδέετε στο 4g πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Την έχεις βάλει σε mifi ή σαν δεύτερη στο κινητό ; Έχεις βάλει το σωστό APN ;

Κανε ένα τηλεφωνώ να δεις τι γίνεται γιατί κάτι άλλο παίζει.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Την έχω σε κινητό, δεύτερη.Το apn σωστό είναι και δείχνει ότι πιάνει 4g

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Speaking of the devil,μόλις μου ήρθε μύνημα ενεργοποίησης και συνδέθηκε :-)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ

"Επίσης ανακοινώνεται πως από 11 Μαΐου 2019 τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας ανανέωσης για συνδρομητές καρτοκινητής Mobile Broadband Card από 12 σε 2 μήνες. Συγκεκριμένα μετά από κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από την ως άνω ημερομηνία, η διάρκεια ισχύος της αξίας ανανέωσης θα είναι 60 ημέρες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας."

Δεν καταλαβαίνω, τι σημαίνει αυτό για εμένα που έχω mobile broaband κάρτα με δωρεάν 1GB λόγω συμβολαίου σταθερής; Θα σταματάει τη λειτουργία η κάρτα μετά από 60 μέρες;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ

"Επίσης ανακοινώνεται πως από 11 Μαΐου 2019 τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας ανανέωσης για συνδρομητές καρτοκινητής Mobile Broadband Card από 12 σε 2 μήνες. Συγκεκριμένα μετά από κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από την ως άνω ημερομηνία, η διάρκεια ισχύος της αξίας ανανέωσης θα είναι 60 ημέρες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας."

Δεν καταλαβαίνω, τι σημαίνει αυτό για εμένα που έχω mobile broaband κάρτα με δωρεάν 1GB λόγω συμβολαίου σταθερής; Θα σταματάει τη λειτουργία η κάρτα μετά από 60 μέρες;

Μέχρι τώρα η broadband κάρτα ήθελε ανανέωση μια φορά το χρόνο και όχι κάθε 2 μήνες, επειδή δεν είχε τηλεφωνία.

Αν αληθεύει η ανακοίνωση (αν θυμάμαι καλά σήμερα έχουμε 10/4 και όχι 1/4), αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν και αυτό ...:cry:

Απλά, είναι τραγικοί ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ

Ναι, αυτό σημαίνει ! Θα πληρώνουμε 5 ευρώ το μήνα το "δώρο" που μας κάνουν λόγω σταθερού ! :lol::lol::lol:

Μια ανανέωση λοιπόν αρχές Μαΐου για να κρατήσει άλλο ένα χρόνο και όταν λήξει, πέταμα. Απλό είναι. ;)

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αυτός όμως θεωρείται λόγος για διακοπή αζημίως του συμβολαίου σταθερής;:confused:

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά λογικά όχι. Αυτό θεωρείται δώρο (προαιρετικό), δεν είναι παροχή του προγράμματος ούτε αφορά το σταθερό μας.

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά λογικά όχι. Αυτό θεωρείται δώρο (προαιρετικό), δεν είναι παροχή του προγράμματος ούτε αφορά το σταθερό μας.

Πιθανώς έχεις δίκιο.

Πάντως, η προσφορά για την κάρτα έλεγε: "1GB στο Mobile Broadband, κάθε μήνα χωρίς ανανέωση" .

Εγώ δεν είχα κάνει ποτέ ανανέωση στο 12μηνο όταν έληγε, καθώς πήγαινα σε κατάστημα και ζητούσα νέα κάρτα. Δεν ξέρω αν η έκδοση νέας κάρτας πιάνεται για ανανέωση, π.χ. εμένα λήγει αρχές Ιανουαρίου, τότε αν βγάλω νέα, θα κρατήσει 2μηνο;

Πιθανώς έχεις δίκιο.

Πάντως, η προσφορά για την κάρτα έλεγε: "1GB στο Mobile Broadband, κάθε μήνα χωρίς ανανέωση" .

Εγώ δεν είχα κάνει ποτέ ανανέωση στο 12μηνο όταν έληγε, καθώς πήγαινα σε κατάστημα και ζητούσα νέα κάρτα. Δεν ξέρω αν η έκδοση νέας κάρτας πιάνεται για ανανέωση, π.χ. εμένα λήγει αρχές Ιανουαρίου, τότε αν βγάλω νέα, θα κρατήσει 2μηνο;

Δεν ξέρω να σου απαντήσω φίλε μου. Λογικά δίμηνο θα κρατάει και θα ζητάς νέα κάρτα κάθε δύο μήνες ! :lol: Απίστευτοι !

Αυτός όμως θεωρείται λόγος για διακοπή αζημίως του συμβολαίου σταθερής;:confused:

H απαντηση ειναι στην ανακοινωση

φυσικα και ΔΕΝ μπορεις να διακοψεις το σταθερο,γιατι η ανακοινωση δεν αναφερεται στο σταθερο. Την καρτα broadband μπορεις να διακοψεις. Αλλη μια φορα χρησμος η ανακοινωση. Μιλαει (εδω γελαμε) για ανανεωση του χρονου ομιλιας σε μια καρτα που χρησιμοποιειται μονο για ιντερνετ. Θεωρω οτι ισχυει σιγουρα για τις αγορασμενες καρτες mobile broadband. Για εκεινη που συνδυαζεται με το σταθερο δεν καταλαβαινω,υποτιθεται οτι ηταν δωρεαν το 1 γιγα το μηνα.Δεν διευκρινίζεται επαρκώς κατ'εμέ. Επισης στο μεταξυ υπαρχει online δυνατοτητα ανανεωσης της καρτας αυτης,δινοντας με 25 ευρω, 30 γιγα με διαρκεια 3 μηνες...εκει τι πρεπει να γινει,να βαλει καποιος λεφτα και στον 2ο μηνα? Εχω την εντυπωση οτι ειναι αψυχολογητη εισπρακτική κινηση,σαν να μη ξερουν ακριβως τι πουλανε...

Κακή κίνηση από την Wind

Όπως και να έχει, υπάρχει ασάφεια στην ανακοίνωση όσον αφορά το πακέτο των 30GB 90 μέρες. Πρέπει να δωθεί άμεσα διευκρίνιση

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ τώρα, τι θα γίνει με το πακέτο των τριών μηνών με τά 30gb

Πρέπει οπωσδήποτε να εκδοθεί μία διευκρινιστική ανακοίνωση, για να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εγώ αναρωτιέμαι που διαόλο το πάει η wind ότι καλό είχε το έφαγε λάχανο...η το έκανε εντελώς ασύμφορο Μήπως ήρθε η ώρα να την φάμε και εμείς λάχανο..

φυσικα και ΔΕΝ μπορεις να διακοψεις το σταθερο,γιατι η ανακοινωση δεν αναφερεται στο σταθερο. Την καρτα broadband μπορεις να διακοψεις. Αλλη μια φορα χρησμος η ανακοινωση. Μιλαει (εδω γελαμε) για ανανεωση του χρονου ομιλιας σε μια καρτα που χρησιμοποιειται μονο για ιντερνετ. Θεωρω οτι ισχυει σιγουρα για τις αγορασμενες καρτες mobile broadband. Για εκεινη που συνδυαζεται με το σταθερο δεν καταλαβαινω,υποτιθεται οτι ηταν δωρεαν το 1 γιγα το μηνα.Δεν διευκρινίζεται επαρκώς κατ'εμέ. Επισης στο μεταξυ υπαρχει online δυνατοτητα ανανεωσης της καρτας αυτης,δινοντας με 25 ευρω, 30 γιγα με διαρκεια 3 μηνες...εκει τι πρεπει να γινει,να βαλει καποιος λεφτα και στον 2ο μηνα? Εχω την εντυπωση οτι ειναι αψυχολογητη εισπρακτική κινηση,σαν να μη ξερουν ακριβως τι πουλανε...

Δεν ξέρουν πραγματικά τι υπηρεσίες παρέχουν και με τι όρους...

Όπως η περισσότερες κινήσεις που έχει κάνει τα τελευταία 2 χρόνια έτσι και αυτή .

απλά εγώ δεν τα την έλεγα αψυχολόγητη... Ξέρουν υποτίθεται τι κάνουν με την δική τους σάπια λογική... Εγώ εσύ π καθένας βλέπουμε ότι χάνει με αυτά που κάνει...

Η μανατζαρεοι με την σάπια λογική δεν το βλέπουν...

νομίζουν θα τρέχουν όλοι θα βάζουν κάρτα ανά 2 μήνες τώρα τόσο βλακες είναι.

Για αρχή πάρε κάτι από μένα wind και εγώ θα στα δίνω κάθε μήνα όχι δίμηνο σαν εσένα

b43f9f72717f79d5fc9678e8cc1f3d4c.jpg

Τώρα πια το πήρα χαμπάρι διοικείται και έχει μάνατζερ βλαμμενους

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Η απάντηση που πήρα στην ερώτηση που τους έκανα στο messenger αν η ανανέωση κάθε 60 ημέρες ισχύει και για τις κάρτες που δίνουν προσφορά 1GB λόγο double play είναι η εξής:

"Γεια σου. Θα πρέπει να κάνεις ανανέωση ανά 60 ημέρες ώστε να μην χάνεις την προσφορά."

Και αναρωτιέμαι. Με τις τελευταίες τιμολογιακές πολιτικές προσπαθούν να μας διώξουν; Έχω την εντύπωση ότι θα τα καταφέρουν στο τέλος.

Έζησα το έργο στο παρελθόν, όταν ξέχασα να ανανεώσω στο χρόνο, διακόπηκε το ίντερνετ στην κάρτα και το ανακάλυψα όταν το χρειάστηκα, πήγα σε κατάστημα πλήρωσα την ανανέωση και επανήλθε για το υπόλοιπο διάστημα του μήνα.

Σε κάθε περίπτωση, η εκβιαστική αυτή ενέργεια, με την πρόφαση ότι θα ισχύσει μετά από 1 μήνα, είναι απαράδεκτη, από πλευράς πολιτικής και φήμης της εταιρείας.

Εάν ο συνδρομητής δεν κάνει ανανέωση, δεν θα έχει την (δωρεάν !!!) υπηρεσία του 1GB, και όχι, προφανώς, τη διακοπή του σταθερού, όπως γράφτηκε παραπάνω.

Επιπλέον, η επανάληψη της καραμέλας, και σ' αυτή την περίπτωση, ότι ο συνδρομητής έχει το δικαίωμα της διακοπής αζημίως, είναι τουλάχιστον αστεία.

Αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, την αναξιοπιστία τους και, πραγματικά, λυπάμαι που ανανέωσα πριν 1 μήνα, για άλλα 2 χρόνια.

Εγώ λοιπόν που ανανέωσα το double play αρχές Ιανουαρίου θα έχω την τωρινή μου κάρτα να ισχύει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2020, εκτός και αν δώσω 5 ευρώ αρχές Μαΐου για να ισχύει μέχρι αρχές Μαΐου 2020. Μετά θα πρέπει να ανανεώνω ανά 2μηνο. Δε σφάξανε! Την πετάω μετά και περιμένω μέχρι να λήξει το συμβόλαιο (ή να κάνουν άλλο "εξορθολογισμό", οπότε φεύγω αζημίως) και τους κουνάω το μαντήλι για πάντα.

Συμπέρασμα: μην εμπιστεύεστε τις έξτρα παροχές, καθώς ανά πάσα στιγμή τις αφαιρούν, χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις.

Το "μετά" ποιο είναι? Απο το Μάιο του 19 θα αρχίσει να απαιτεί 5€ το δίμηνο (αν δεν καταργηθεί και το 5ευρο) όχι από το 2020.

Το "μετά" ποιο είναι? Απο το Μάιο του 19 θα αρχίσει να απαιτεί 5€ το δίμηνο (αν δεν καταργηθεί και το 5ευρο) όχι από το 2020.

Η ανακοίνωση λέει: "μετά από κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από την ως άνω ημερομηνία", δηλαδή την 11η Μαΐου. Αφού δεν θα κάνω ανανέωση μετά από αυτή την ημερομηνία, η υφιστάμενη ισχύς της κάρτας δεν παραμένει ως έχει μέχρι να λήξει; Έχω καταλάβει λάθος;

Κάτσε γιατί το έχασα και εγώ τώρα με τις ανακοινώσεις γρίφος. Λέει η ανακοίνωση:

"Συγκεκριμένα μετά από κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από την ως άνω ημερομηνία, η διάρκεια ισχύος της αξίας ανανέωσης θα είναι 60 ημέρες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας."

Αυτό δε σημαίνει ότι μέχρι τότε ισχύει το παλιό καθεστώς; 5€ ανά έτος;

ναι μπορει να ισχυει αυτο που λετε και οι δυο,αν δεν κανει ανανεωση καποιος,κανονικα θα πρεπει ειδικα η δωρεαν καρτα να συνεχισει να ισχυει. Οπως ειπα και πριν βεβαια,μαλλον αυτος που συνεταξε την ανακοινωση,δεν πρεπει να εχει ιδιαιτερη ιδεα για το προιον.Δεν υπαρχει αξια χρονου ανανεωσης (και μαλλον ουτε "χρηματικο υπολοιπο") στη συγκεκριμενη σιμ η οποια να διαρκει ορισμενο διαστημα. Ο,τι λεφτα δινεις,μεταφραζονται σε gb. Δεν υπαρχει "πορτοφολι" οπως στην καρτοκινητη.Εκτος αν εμμεσως επηρεαστουν απλα οι διαρκειες των πακετων,οπως αυτο των 30 γιγα. Για την δωρεαν καρτα δεν υπαρχει καποια ουσια ετσι οπως ειναι γραμμενο. Edited by kmpatra

Δηλαδή δεν ξέρουμε σίγουρα,? εγώ πχ που έβαλα 5€ για 1 χρόνο 15 Φεβρουαρίου 2019 θα έχω το 1GB μέχρι το Φεβρουάριο του 2020?

Sent from my U65GT using Tapatalk

Η πρόταση που μάς ενδιαφέρει λέει ότι:

από 11 Μαΐου 2019 τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας ανανέωσης για συνδρομητές καρτοκινητής Mobile Broadband Card από 12 σε 2 μήνες. Συγκεκριμένα μετά από κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από την ως άνω ημερομηνία, η διάρκεια ισχύος της αξίας ανανέωσης θα είναι 60 ημέρες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

Όσοι έχουμε αυτή την κάρτα, μέχρι σήμερα, είναι σίγουρο ότι την έχουμε ανανεώσει για 1 χρόνο, οπότε θα χρειαστεί να ανανεώσουμε πάλι κάποια μέρα μετά την 11/5/19 και θα πρέπει να ακολουθήσουμε το νέο τιμολόγιο/νέα πολιτική, αν θέλουμε.

Το ίδιο ισχύει και για όσους παραλάβουν την κάρτα μέχρι 10/5/19, ενώ όσοι την παραλάβουν μετά την 11/5/19 θα ξέρουν ότι ακολουθούν το νέο τιμολόγιο/νέα πολιτική.

Στο Simple Fi αν βάλεις το πακέτο 25€/30Giga για τρεις μήνες, τι ισχύει;
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• The title was changed to Nova Mobile Internet On the go με κάρτα (πρώην SimpleFi)