loumos123 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Δεν είπα ότι βγάζει τέλειες φώτο το lg ,αναφορά κάνω για το wide ( που στο 5 είναι μεγαλύτερος ο ευρυγώνειος φακός από το 6) που στα καινούργια κινητά έχεις περισσότερες επιλογές για διαφορετικές λήψεις με τους 3 φακούς (τελεφώτο-wide-foto) βέβαια ΠΑΝΤΑ παίζει ρόλο υποστήριξη στο software από την εκάστοτε εταιρία,και εκεί αρχίζει η γκρίνια για το δικό μας ( 4k-60fps video ),για τα δικά μου γούστα το mi 8 βγάζει πάρα πολύ καλές φώτο και δεν μπαίνω στο τρυπάκι των 3 cam!! (off topic,Μπες και δες specs g5-g6 ,ακόμα και το dxomark δίνει μεγαλύτερη βαθμολογία στο 5 ) πιστευω οτι το mi8 δεν εχει να ζηλεψει τιποτε απο αλλα κινητα σε camera hardware ακομα και απο κινητα του 2019, ελπιζω να αναβαθμιζουν το software τους και να μην παρατησουν το κινητο, το μονο κινητο που εφερε φετος αλλαγες στις καμερες ειναι το p30 pro.(απλησιαστη τιμη) Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Μετά από καιρό είδα πάλι το 4g+( στα 2600 τώρα) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Μετρήσεις δεν κάνετε όμως και φαίνεται σαν να μην είναι ουσιαστικά 4g+! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Cosmote-frog Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Cosmote-frog Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω πιάσει 100+ με cosmote και 30+ up εννοείται δεν το ξανά κάνω για το λόγο ότι εξαφανίστηκαν τα mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Cosmote-frog Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα πιάσει τόσο πριν λίγο καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 (edited) https://photos.app.goo.gl/8Kbae4AcPKBMKLu48 Μια φορα ειδα 4g+ κ αυτο εκτος Ελλαδος .. Edited March 28, 2019 by thodoros1369 Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Συγκριτικο καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Συγκριτικο καμερας μαλιστα δηλαδη εαν καποιος εχει το mi8 δεν αξιζει να παει στο mi9 (φυσικα στις εποχες που ζουμε:cry:) .... μαλλον καλυτερα να περιμενει το mi10 Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Πολύ ωραίο review! Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, για τους κατόχους του mi8 δεν θεωρώ ότι αξίζει η αλλαγή πλην όσων έχουν το μικρόβιο της αλλαγής (δυστυχώς ανήκω σε αυτούς). Για κάποιον όμως που τώρα θα αγοράσει κάποια ναυαρχίδα της xioami, τότε σίγουρα θα πρέπει να στραφεί στο mi9. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Kαπου πηρε το ματι μου οτι στην τελευταια global beta για Mi8 εχουν προσθεσει ηδη dark theme. Ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Ισχυει το dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Γνωρίσει κάποιος που βρίσκεται η επιλογή "άγνωστες πηγές" ; Αναφέρομαι σε latest stable rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Γνωρίσει κάποιος που βρίσκεται η επιλογή "άγνωστες πηγές" ; Αναφέρομαι σε latest stable romστις ρυθμίσεις για προγταμματιστες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Πήρα ένα mi8 για τη γυναίκα μου και θέλω να πειραματιστώ. Έχει stable rom, για να περάσω την dev την περνάω στο κινητό και κάνω update χωρίς να ξεκλειδώσω boatloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Σωστά για να περάσεις σε developer δεν είναι απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader. Κατεβάζεις τη rom, την αποθηκεύεις στη συσκευή και από τον updater της συσκευής την εγκαθιστάς. Προαπαιτούμενο μετά την εγκατάσταση, η επαναφορά εργοστάσιο ρυθμίσεων. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Σωστά για να περάσεις σε developer δεν είναι απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader. Κατεβάζεις τη rom, την αποθηκεύεις στη συσκευή και από τον updater της συσκευής την εγκαθιστάς. Προαπαιτούμενο μετά την εγκατάσταση, η επαναφορά εργοστάσιο ρυθμίσεων. Σε ευχαριστώ πολύ. Κάθε επόμενο update της dev γίνεται ota ή κάθε φορά θέλει την ίδια διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Παρακαλώ. Θα γίνεται ΟΤΑ, συνήθως κάθε Παρασκευή πλην των περιπτώσεων όπου υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην ανάπτυξη. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Παρακαλώ. Θα γίνεται ΟΤΑ, συνήθως κάθε Παρασκευή πλην των περιπτώσεων όπου υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην ανάπτυξη. Τέλεια! Περιμένω να σχολάσω για να παίξω με το κινητό πριν το τελικό του στήσιμο :) Μετά μερικοί λένε ότι οι κινεζιές xiaomi δεν υποστηρίζονται. Παίζει να είναι η μόνη εταιρεία με τόσα update και τόσες συχνές επιδιορθώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Σωστά τα λέτε αλλά η αγαπημένη μας εταιρεία ένα φτιάχνει κάθε εβδομάδα και 2 χαλάει.. Χαχαχα Πως νομίζεται ότι κάθε εβδομάδα θα δικαιολογεί τα update?? Συν ότι με τόσες συσκευές που έχει βγάλει έχουν οι προγράμματιστες της χάσει λίγο την μπάλα... :lol: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 θα ηθελα να ρωτησω πως και αν ενεργοποιειται το darkmode που λετε! και αν καποιος ξερει απο playstore καποιο lancher αξιοπιστο εκτος nova να αλλαξουμε τα τετραγωνισμενα εικονιδια τα οποια θεωρω κακασχημα για το image της συσκευης. εννοειται καποιο χωρις διαφημισεις και να τρεχει το ιδιο γρηγορα με το δικο του. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 θα ηθελα να ρωτησω πως και αν ενεργοποιειται το darkmode που λετε! και αν καποιος ξερει απο playstore καποιο lancher αξιοπιστο εκτος nova να αλλαξουμε τα τετραγωνισμενα εικονιδια τα οποια θεωρω κακασχημα για το image της συσκευης. εννοειται καποιο χωρις διαφημισεις και να τρεχει το ιδιο γρηγορα με το δικο του. ευχαριστω.https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.whatau.cpl Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Η αναβάθμιση ήρθε αλλά δε βλέπω dark mode. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 (edited) Η αναβάθμιση ήρθε αλλά δε βλέπω dark mode. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkDark mode δεν βρήκα ούτε εγώ αλλά... Και ένδειξη της μπαταρίας στην AOD! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 2, 2019 by cfotis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Dark mode δεν βρήκα ούτε εγώ αλλά... Και ένδειξη της μπαταρίας στην AOD! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία να παίρνουμε σιγά σιγά τα καλούδια της beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts