atsimeri Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) Πραγματικά απόλαυση αυτό το νήμα. Διαβάστε πότε έχει cap η cosmote στα speedtests και σε ποια πακέτα. Ειδάλλως Δοκιμάστε να κατεβάσετε την ίδια μεγάλη εφαρμογή από play store με το Samsung και με το xiaomi. Για να κατανοήσετε τι παίζει. Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 16, 2018 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Το απολαμβάνουμε έτσι και αλλιώς, ευχαριστούμε για το tip! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ένας μέσος χρήστης θα καταναλώσει το πολύ 2gb data , εφόσον καταναλώνεις τόσα πολλά gb θα έχεις ένα καλό πακέτο συμβολαίου,δεν μας λες και εμάς τι πακέτο, ποια εταιρεία και πόσα data καις κάθε μήνα και με τι ποσό; Αν αξίζει τόσο πολύ να γίνουμε πελάτες και ας έχουμε μικρές ταχύτητες με το χάλια mi 8!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μιας και νέος στο miui έχω 2-3 απορίες... Η εφαρμογή για τα sms δεν έχει ρυθμίσεις;Ας πούμε για να βάλω την αναφορά παραδοσης(για να κατεβάσω άλλη εφαρμογή το γνωρίζω). Το lock sreen ούτε αυτό;Μου βγάζει ένα mi σπίτι που δεν ξέρω τι είναι. Στα social media όταν έχω κάποια ειδοποίηση δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πάνω στο εικονίδιο...Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάπως τις ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Να ρωτήσω ,έχω την 10.0.2.0 global σταθερή.ειναι η τελευταία ή έχει βγει κ άλλη ?η ενημέρωση ασφαλείας είναι Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ναι είναι η τελευταία! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Οκ .σε ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Αυτή η nmcard για το mate 20 κάνει και για μας η πρέπει να υποστηρίζει και το πρωτόκολλο; Και μπορεί να πάρει αναβάθμιση να το υποστήριξη ; Θα ήταν πολύ καλή φάση αν γίνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraan Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Kαλησπερα παιδια βρηκα το κινητο σε Ελληνικο καταστημα και το αναγραφει ως XIAOMI MI 8 64GB 6GB DUAL BLUE EU . Η EU εκδοση ειναι official οπως η global η ειναι φλασαρισμενη; Τους πηρα τηλ και ρωτησα αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader και αν υποστηριζει ota και μου ειπαν οτι ειναι και οτι υποστηριζει. Τι γνωριζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Από Έλληνα μέλος της beta team global rom έχει δημιουργηθεί νήμα για αναφορά χαμηλή ποιότητα της κάμερας του Mi 8. Παρακαλώ όσοι είναι κάτοχοι MI 8 να το επιβεβαιώσουν ακολουθώντας το παρακάτω link: http://en.miui.com/thread-4210183-1-1.html Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Λέτε πολλοί για την κάμερα ότι έχει πολύ θόρυβο στις νυχτερινές και όντως έχει αρκετό θόρυβο αλλά δοκιμάστε να παίξετε και λίγο με το manual μπορείς να βγάλεις φοβερές φωτογραφίες άμα μάθεις να το χρησιμοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Το θεμα δεν ειναι να εισαι φωτογραφος για να ρυθμιζεις χιλιες δυο παραμετρους για να βγει μια καλη φωτο... Στην miui 9 δεν ειχε καμια σχεση. Να ξεστραβωθουν να το φτιαξουν. Δεν ειναι οτι απο την αρχη οτι ηταν χαλια... Απλα με την miui10 την κατεστρεψαν...Αν σου δειξω φωτο με china stable miui 9 θα νομισεις οτι ειναι απο αλλο κινητο... Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 @petraan. Εσύ θέλεις την global version.. πχ εγώ έχω την China version, είχε μόνον αγγλικά, κινεζική γλώσσα, και το φλασαρα την global rom, ξεκλείδωμα bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraan Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 @petraan. Εσύ θέλεις την global version.. πχ εγώ έχω την China version, είχε μόνον αγγλικά, κινεζική γλώσσα, και το φλασαρα την global rom, ξεκλείδωμα bootloader. Ναι το ξερω απλα δεν ειχα ξαναδει το mi8 αντι για global να γραφει EU και δεν ξερω τι ακριβως ειναι. εδω το ειδα https://e-list.gr/index.php?route=product/product&product_id=9769 το παιρνω η οχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Να ρωτήσεις αν έχει global rom με κλειδωμένο bootloader και αν ναι το παίρνεις! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 παιδια πόσες ωρες sot έχει το mi8??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 παιδια πόσες ωρες sot έχει το mi8??? Γύρω στο 6ωρο, βέβαια υπάρχουν παρά πολλοί παράμετροι του sot(παιχνίδια, battery drain εφαρμογές,4g,always on display, επίπεδο φωτεινότητας κ.α). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Τι 6ωρο είναι στάνταρ πάντως! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Η διαχείριση της μπαταρίας είναι πολύ καλή. Λίγο κάτω απ το p20 pro που είχα πριν. Γενικά το κινητό είναι πολύ γρήγορο, ίσως το πιο γρήγορο που έχω δοκιμάσει, και σημειωτέων είχα και το oneplus 6. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodioktis100 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Καλησπερα..επειδη το καλοκαίρι πλησιαζει σε....8 μηνες και επειδη με τρωει λιγο η θαλασσα με ψαρεματα και τετοια εχει κανείς δοκιμασει καμμια αδιάβροχη θήκη? αδιάβροχη και με σχετικές αντοχές στο πέσιμο. Κατι τετοιο πως σας φαινεται? https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Mi-8-Max-3-LOVE-MEI-Gorilla-Glass-Waterproof-Metal-Hybrid-Case-Cover/163271882179?hash=item2603c335c3:m:mnvy0sODle_UCATQLmNVHsw Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Από ταξίδι στο Κίεβο, είδα 4g + με sim Ουκρανίας. Στην ελλαδα δεν έχω δει ακόμα σε wind και cosmote. Για χώρα έχω βάλει Γαλλία. https://drive.google.com/file/d/1JPpTpxtpUnB6HQ0rzcAo4GSwKottWBc7/view?usp=drivesdk Edited October 19, 2018 by spinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Από ταξίδι στο Κίεβο, είδα 4g + με sim Ουκρανίας. Στην ελλαδα δεν έχω δει ακόμα σε wind και cosmote. Για χώρα έχω βάλει Γαλλία. https://drive.google.com/file/d/1JPpTpxtpUnB6HQ0rzcAo4GSwKottWBc7/view?usp=drivesdkΘα σε παρακάμψω σε σχετική συζήτηση που έγινε στο ελληνικό φόρουμ στο νήμα του Mi8. Δες τα screenshot Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Θα σε παρακάμψω σε σχετική συζήτηση που έγινε στο ελληνικό φόρουμ στο νήμα του Mi8. Δες τα screenshot Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ας το παραδεχτούμε πια ότι δεν υποστηρίζει πλήρως 4g +, είναι πραγματικότητα. Ας ελπίσουμε σε κανα νεότερο update να προσθέσουν υποστήριξη και σε αυτό. Εγώ παρόλο που ήμουν αρνητικός στην αρχή, προσωπικά βλέπω πολύ καλύτερη μπαταρία, σε σχέση με s9 και s9+. Στη τιμή των 380 ευρω το 128gb δε συγκρίνεται με τα 550 και 640 που ζητάει η samsung. Και να πούμε την αλήθεια τώρα και με 4g + η ταχύτητα που είχα δει το μέγιστο ήταν στο αεροδρόμιο με 170mbps.. Έχω δει και 4g + με ταχύτητα 2mbps. Οπότε, το ότι γράφει 4g + δεν σημαίνει 150mbps και πάνω. Αυτοί που βλέπουν το σηματάκι ας κάνουν και κανένα test για το πια είναι η πραγματική ταχύτητα. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά. Στην Ουκρανία το 4g + έπιασε 75mbps στο mi 8 που θα έπρεπε να είναι πάνω από 150mbps. Εδώ έχουμε φτάσει σε 5g και καλά καλά όλες οι χώρες ούτε το 4g δεν μπορούν να διαχειριστούν σε ταχύτητες. Έχει καταντήσει 4g να είναι ίδιο με 3g με standard 42.2 mbps.Μας μιλάνε για modem cat 1024/150 mbps, το s9 έχει cat 18 1200/200mbps και μετά ξυπνήσανε από το όνειρο. Μου θυμίζουν όλα αυτά τις τηλεορασεις με τα hz, που όλες είναι 200hz και σου πουλάνε δήθεν, 1000xr η μία, 800xnr η άλλη, 2000 true motion η παράλλη. Πώς θα πουλήσουν κι αυτές.... Edited October 19, 2018 by spinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εδώ και 3 μέρες είμαι με mi8 μετά απο μια άψογη "συμβίωση" 3 χρόνων με το Samsung note 4. Εντυπωσιασμένος απο το mi8 !!! Είμουν μεταξύ του mi8 και note 9 αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω €1000 για τηλέφωνο για να έχω πενάκι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Οκ ας το παραδεχτούμε πια ότι δεν υποστηρίζει πλήρως 4g +, είναι πραγματικότητα. Ας ελπίσουμε σε κανα νεότερο update να προσθέσουν υποστήριξη και σε αυτό. Εγώ παρόλο που ήμουν αρνητικός στην αρχή, προσωπικά βλέπω πολύ καλύτερη μπαταρία, σε σχέση με s9 και s9+. Στη τιμή των 380 ευρω το 128gb δε συγκρίνεται με τα 550 και 640 που ζητάει η samsung. Και να πούμε την αλήθεια τώρα και με 4g + η ταχύτητα που είχα δει το μέγιστο ήταν στο αεροδρόμιο με 170mbps.. Έχω δει και 4g + με ταχύτητα 2mbps. Οπότε, το ότι γράφει 4g + δεν σημαίνει 150mbps και πάνω. Αυτοί που βλέπουν το σηματάκι ας κάνουν και κανένα test για το πια είναι η πραγματική ταχύτητα. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά. Στην Ουκρανία το 4g + έπιασε 75mbps στο mi 8 που θα έπρεπε να είναι πάνω από 150mbps. Εδώ έχουμε φτάσει σε 5g και καλά καλά όλες οι χώρες ούτε το 4g δεν μπορούν να διαχειριστούν σε ταχύτητες. Έχει καταντήσει 4g να είναι ίδιο με 3g με standard 42.2 mbps.Μας μιλάνε για modem cat 1024/150 mbps, το s9 έχει cat 18 1200/200mbps και μετά ξυπνήσανε από το όνειρο. Μου θυμίζουν όλα αυτά τις τηλεορασεις με τα hz, που όλες είναι 200hz και σου πουλάνε δήθεν, 1000xr η μία, 800xnr η άλλη, 2000 true motion η παράλλη. Πώς θα πουλήσουν κι αυτές.... Χίλια συγγνώμη παιδιά.....ξέχασα το mate 20 pro που υποστηρίζει cat 21 με 1400/200mbps. Οπότε όλα τα προηγούμενα πρέπει να αντικατασταθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts