Jump to content

tyxodioktis100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tyxodioktis100

  • Ημ. Γέννησης 09/02/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

tyxodioktis100's Achievements

  1. Το θεμα δεν ειναι το ποσό. Εγω ειμαι Θεσσαλονίκη και το mi store μου ειπε οτι θελει 7 μέρες με τα πήγαινε ελα. 7 μέρες δυστυχώς λογω δουλείας χωρίς το κινητό δεν γίνεται.
  2. Καλησπέρα. Μετά απο σχεδόν 2 χρόνια η μπαταρία αρχισε να τα φτυνει. Υποθέτω οτι έχετε και αλλοι το ίδιο.θεμα.αλλα δεν γίνεται να τελειώνει απο τις 7 το πρωί στις 1 το μεσημέρι. Το mi store θέλει 7 μέρες για να μου την αλλάξει. 7 μέρες χωρίς τηλέφωνο οι εξυπνακιδες. Που μπορώ να αγοράσω καποισ γνήσια να πάω σε ενα μαγαζί να μου την περάσει. Θα ηθελα γνήσια γιατί παλαιότερα ότι μαϊμού.ειχα βαλει σε ενα εξαμηνο εβγαινε άχρηστη.
  3. Παθαίνεις μαθαίνεις... tempered glass και θήκη θηρίο από πίσω... Και δεν είσαι μόνος η ιστορία της ζωής πολλών να κλαινε για σπασμένες οθόνες...
  4. Ακου. Στα 130 ευρω μου αλλαξαν με ΟΕΜ μόνο την οθόνη. Κολλανε ξεκολλάνε και ο θεός μαζι τους. Η επίσημη αντιπροσωπεία το MI store σου αλλαζει με 190 ευρώ πακετο οθόνη και touch. Μην το σκέφτεσαι. Η το πετάς ( λάθος εννοείται) η δίνεις 190 ευρώ και εχεις καινούργιο τηλέφωνο. Ασε την έπαθα, πεταξα 130 ευρω χαλασε κατευθειαν μαλωσα με το κατάστημα και τα κλαίω. Και πήρα το ΜΙ10 απο τα νεύρα μου... Λοιπόν mi store με κλειστά τα μάτια. Τωρα λογω covid τωρα τι παίζει δεν ξέρω. Btw εχω ενα mi9 να κάθεται και παλι σκέφτομαι να τα δώσω τα 190 γιατί ειναι 10 μηνών τηλέφωνο και κλάσεις ανώτερο απο κάτι redmi 9 pro κτλ που παίρνεις με 190.
  5. 110-130 ευρω οι μαϊμούδες ΟΕΜ και 190 ευρώ η γνήσια. Μια συμβουλή. Βάλε γνήσια. Παθων πρόσφατα. Εβαλα ΟΕΜ. Κακη εφαρμογή και gorilla του κωλου και ξαναεσπασε γρήγορα.
  6. Σε γνωστό μαγαζι με θήκες Θεσσαλονίκη στην Εγνατία μου βαλαν την Τ max 2 φορές. Και τις 2 την πεταξε μεσα σε μια μέρα. Ε μου ειπαν οτι φταίει το κινητό* τρίτη φορά δεν μπορει να μου την αντικαταστήσει. Το θεμα ειναι οτι την πέταξε τελείως, οπότε πιστεύω οτι κάναν λάθος εγκατάσταση. Και υποτίθεται ειχαν δικο τους UV γιατί αυτο που εσωκλείεται στην συσκευασία δεν κάνει τόσο καλη δουλειά. Τζάμπα τα λεφτά. Τώρα έκλεισαν εδω λόγω lockdown και θα μείνω χωρίς τζαμακι. Να αγοράσω ενα online και να προσπαθήσω να το βάλω μόνος η θα τα κάνω θάλασσα?
  7. H οθονη οσο λειτούργησε ήταν μια χαρά. δεν κατάλαβα καμμία διαφορά εγώ, βέβαια δεν έκανα μετρήσεις και τέτοια. Η γνησια του MI9 έχει πράγματι 123 ευρώ αλλά αν το κινητο ειναι παραεισαγωγή δεν το αναλαμβάνουν. Και όσους ρώτησα έξω για γνήσια θέλαν 190. Εν τέλει αυτο έπρεπε να κάνω αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα πέσω σε βλάκα και θα μπλέξω έτσι. Το κουμπι κατά λάθος ρώτησα. Πήρα το mi10 και έκανα edit σε αυτό το νήμα από λάθος ενώ η ερώτηση πήγαινε στο mi10. δεν έχει recording. Τέσπα όταν βιάζεσαι κάνεις λάθη και χάνεις λεφτά. Μάθημα - πάθημα.
  8. Ερώτηση. Call recording τέλος? Στο mi8 και 9 είχε. Επίσης στις αναπάντητες έδειχνε και πόσες φορές χτύπησε. Τώρα δεν δείχνει.
  9. 12.0.3.0 QJBEUXM security patch 2020-08-01
  10. Εγώ βλέπω Αυγούστου. Για τσέκαρε το ξανά.
  11. Καλησπέρα. Ξαφνικός κάτοχος καθώς το mi9 είναι εκτός μάχης λόγω οθόνης. Καμμία πρόταση για προστασία οθόνης? Το edge τζαμί δεν βοηθάει γι'αυτό ρωτάω μήπως κάποιος είναι ευχαριστημένος από κάποια εταιρεία. Για θήκη θα πάω η σε nilkin η σε spiegen. Καηκαμε με τις εξυπνάδες στο mi9 χωρίς προστασία και το πληρώσαμε.
  12. καλησπέρα. >Επειδή έβαλα oem οθόνη, και σκέφτηκα οτι η επίσημη θα θέλει να βάλω την γνήσια ξανά από την αρχή, το πήγα σε ένα άλλο κατάστημα μήπως μπορέσουν να την κολλήσουν ξανά. Άντε να δούμε. Ευχαριστώ πάντως. 1η ερώτηση. Που είναι το call recording κουμπί? Στο mi8 k 9 το είχε.
  13. Καλησπέρα. Έσπασε η οθόνη του mi9 και σε ένα κατάστημα της πόλης μου έβαλε μια oem. Για λίγες μέρες όλα καλά. Μετά από μερικές μέρες η οθόνη στο κάτω μέρος άρχισε να ξεκολλάει. Ταυτόχρονα σταματησε μέρος του touch να λειτουργεί. Το πήρε την ξανακολλησε και λέει όλα καλά Μετά από μερικές ώρες το ίδιο σε μικρότερο βαθμό η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στο κάτω δεξιά μέρος. Αυτός λέει ότι την ξαναχτύπησα καθώς έχει ένα μικρό σημαδακι κάτω χαμηλά. Εγώ του.λεω ότι ένα μικρό σημαδακι δεν δικαιολογεί να μην λειτουργεί. Τι κάνουμε? Καμμία ιδέα πως φτιάχνεται αυτό?
  14. Είναι αυτό το κόλλημα που είχα με την ασύρματη φόρτιση. Άλλη φάση να το ακουμπάς στο κομοδίνο και να πέφτεις για ύπνο, η στο γραφείο και να μην ψάχνεις καλώδια..
  15. Τελικά αγοράστηκε το MI9 στα 128GB στα 318 ευρώ. Ευχαριστώ για την φιλοξενία, δεν ηταν πολύ δημοφιλής η ερώτηση μου...
×
×
  • Create New...