gre Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 (edited) Μόλις μου ήρθε κι εμένα αναβάθμιση λογισμικού στο Lg g7+ 6/128gb με ενημερώσεις ασφαλείας 1 Δεκεμβρίου. Σε αυτά τα λίγα λεπτά οι μόνες διαφορές που παρατηρώ είναι ότι από μπλε έγιναν πράσινα τα εικονίδια της "κουρτίνας" που κατεβάζουμε από το πάνω μέρος της οθόνης, ότι έγινε πιο πλατιά η γραμμή του μενού στο κάτω μέρος της οθόνης και ότι η ένταση της φωνής εμφανίζεται κάθετα στο πλάι αντί για επάνω οριζόντια. Edited January 11, 2021 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Ότι είπε ο gre...κτ άλλο δεν είδα.... Δεν έχω καταλάβει κτ τρελό να πω την αλήθεια.... Ααα και στην κάμερα που άλλαξε λίγο τον τρόπο ευρυγωνιας για να το επιλέξεις ή να διαλέξεις ποιο κοντά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καλησπέρα, νομίζω έχει αναφερθεί και νωρίτερα στο thread, ισχύει ότι ενώ η συσκευή υποστηρίζει Volte η Cosmote δεν την έχει στις συμβατές συσκευές; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργεί ούτε το vowifi με vodafone παρότι το έχω ενεργοποιήσει και με αποστολή sms σύμφωνα με τις οδηγίες της vodafone. Το λέω γιατί έχει τύχει να μου έρθουν κλήσεις με sms ενώ είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 (edited) Καλημέρα στο thread. Η μπαταρία μετά απο 1.5 χρόνο και 580 κύκλους φόρτισης τα παει εξαιρετικά. Χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και με νορμάλ χρήση έβγαλε τη μερα αξιοπρεπεστατα με πολύ καλο SOT. Αρκετά θετικό, αν σκεφτούμε του G4 που είχε χειρότερη αυτονομία και η μπαταρία έχανε την απόδοση της γρηγορότερα. Τα δικά σας τι νούμερα βγάζουν; Edited February 21, 2021 by ideal09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 (edited) καλησπερα σε ολους, παιδια ψαχνω ακουστικα earphones wired για το g7 μεχρι 50 ευρω, επειδη εχει το quad dac ηθελα να δω τη διαφορα με καλα ακουστικα, σκεφτομαι τα Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD 2 https://www.skroutz.gr/s/15976623/Xiaomi-Mi-In-Ear-Headphones-Pro-HD-2-In-ear-Handsfree-με-Βύσμα-3-5mm-Μαύρο.html?from=catspan αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο , ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ! Edited August 28, 2021 by loumos123 Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. August 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 On 28/8/2021 at 5:58 ΜΜ, loumos123 said: καλησπερα σε ολους, παιδια ψαχνω ακουστικα earphones wired για το g7 μεχρι 50 ευρω, επειδη εχει το quad dac ηθελα να δω τη διαφορα με καλα ακουστικα, σκεφτομαι τα Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD 2 https://www.skroutz.gr/s/15976623/Xiaomi-Mi-In-Ear-Headphones-Pro-HD-2-In-ear-Handsfree-με-Βύσμα-3-5mm-Μαύρο.html?from=catspan αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο , ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ! παιδια αγοραζοντας το lg g7 για το quad dac δεν βλεπω καμια διαφορα , το αστειο ειναι οτι οταν συνδεω τα ακουστικα μεσω dongle me dac εχω πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου, τα earphones που εχω ειναι μεχρι 20 ευρω, ισως πρεπει να παω σε κατι καλυτερο,αν εχετε να προτεινετε κατι ? thanks Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 (edited) Υπερβολικά απρόσμενο Update από την LG για το εργαλείο μας με patch Ασφαλείας Σεπτεμβρίου. Δεν το περίμενα αλλά δεν είχε ανακοινώσει κι΄ όλας ότι σταματάει την υποστήριξη. Μπράβο στην LG. Edited October 31, 2021 by ideal09 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 1, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Με το φόβο να γίνω γραφικός, θα το ξαναπώ. Κρίμα για την LG, με την ιστορία της στο χώρο δεν έπρεπε να ρίξει μαύρη πέτρα. Έχει χρήματα από αλλά departments. Θα έπρεπε τουλάχιστον να ακολουθήσει την πολιτική της Sony… λίγες και καλές συσκευές. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Μάπα το καρπούζι. Έγινε το update αλλά δεν είχε patch ασφαλείας δυστυχώς. Ακόμα με Νοέμβρη του 2020 είναι. Γενικά δεν παρατήρησα διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 2 minutes ago, ideal09 said: Μάπα το καρπούζι. Έγινε το update αλλά δεν είχε patch ασφαλείας δυστυχώς. Ακόμα με Νοέμβρη του 2020 είναι. Γενικά δεν παρατήρησα διαφορές. Και τι στο καλό περιλάμβανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε Lg g7+ και όντως δεν άλλαξε κάτι ούτε πέρασε ενημερώσεις ασφαλείας. Στο τι νέο περιλαμβάνει έγραφε: "Περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας Χρηστικότητα και λειτουργικότητα τηλεφώνου." 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 5 ώρες πριν, athanaso77 said: Και τι στο καλό περιλάμβανε; Αυτά που λέει στην εικόνα που ανέβασα. Βελτίωση εμπειρίας χρήσης και security updates από Google. Δεν καταλαβα τίποτα. Ίσως λόγω του ότι έκλεισε, έκανε σε τίποτα κείμενα αλλαγές για να είναι νομικά καλλυμένη... ξέρω γω.. Τζάμπα χάρηκα ότι πήραμε patch ασφαλείας με σχεδόν 3 χρονία συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Τελικά το wifi calling λειτουργεί σε κανέναν; Έχει καταφέρει κάποιος να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο με χρήση δεδομένων την ώρα που μιλάει στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts