YanniZ Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Κι εγώ έχοντας ξεκλειδώσει bootloader κι έχοντας ρουτάρει συσκευές, για κάποιο λόγο μου φαίνεται περίπλοκο. Ίσως να φταίει το πώς είναι γραμμένος ο οδηγός... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Κολλάει ανα διαστήματα το messenger και σε εσάς τον τελευταίο 1 μήνα ίσως και περισσότερο και μετά από λίγο επανέρχεται; Αυτό μου το κάνει σίγουρα τις τελευταίες 5-10 εκδόσεις του messenger και μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν διορθώσει ακόμα. Θα ελεγα οτι φταιει το κινητό αλλά δεν το κάνει σε κανένα άλλο πρόγραμμα. Επίσης εδώ και κάποιες εκδόσεις δε μπορείς να επιλέξεις για ηχητικές ειδοποιήσεις στο messenger χρησιμοποιόντας την επιλογή none/καμία ώστε να είναι αθόρυβο. Με το που κλεισεις απο τη μνημη την εφαρμογη η ρυθμιση επανέρχεται στο default ηχο. Και αμα επιλεξεις να ειδοποιείσαι αθόρυβα τότε δεν αναβει καν το notification led με κλειστή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Λογικά είναι θέμα της εφαρμογής για αυτό και τόσα update συνεχώς....gcam έχουμε εύκαιρο λινκ?? παίζει κατευθείαν η θέλει να ενεργοποιήσουμε τίποτα..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 ...gcam έχουμε εύκαιρο λινκ?? παίζει κατευθείαν η θέλει να ενεργοποιήσουμε τίποτα..?? Εδώ είσαι. Κατεβάζεις την βερσιόν που θέλεις και την κάνεις εγκατάσταση. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Οκ ευχαριστώ φίλος.. προτείνεις κάποια? κάποια δοκιμασμένη?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Κολλάει ανα διαστήματα το messenger και σε εσάς τον τελευταίο 1 μήνα ίσως και περισσότερο και μετά από λίγο επανέρχεται; Αυτό μου το κάνει σίγουρα τις τελευταίες 5-10 εκδόσεις του messenger και μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν διορθώσει ακόμα. Θα ελεγα οτι φταιει το κινητό αλλά δεν το κάνει σε κανένα άλλο πρόγραμμα. Επίσης εδώ και κάποιες εκδόσεις δε μπορείς να επιλέξεις για ηχητικές ειδοποιήσεις στο messenger χρησιμοποιόντας την επιλογή none/καμία ώστε να είναι αθόρυβο. Με το που κλεισεις απο τη μνημη την εφαρμογη η ρυθμιση επανέρχεται στο default ηχο. Και αμα επιλεξεις να ειδοποιείσαι αθόρυβα τότε δεν αναβει καν το notification led με κλειστή οθόνη.Προφανώς φταίει η εφαρμογή, αφού ως γνωστόν me as messenger και Facebook είναι πολύ κακογραμμενες Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Κάποια δοκιμασμένη προτεινόμενη gcam?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας.... προσπαθώ να τραβήξω βιντεακι με τη στοκ εφαρμογή και μου βγαζει μηνυμα ότι ''η εγγραφή σταμάτησε λόγω σφάλματος'' κατευθείαν. Έβαλα και τη gcam εκεί μπορώ να τραβήξω αλλά μου βγάζει ένδειξη ότι ''δεν είναι δυνατή η εγγραφή ήχου γιατι το μικρόφωνο χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή''. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας.... προσπαθώ να τραβήξω βιντεακι με τη στοκ εφαρμογή και μου βγαζει μηνυμα ότι ''η εγγραφή σταμάτησε λόγω σφάλματος'' κατευθείαν. Έβαλα και τη gcam εκεί μπορώ να τραβήξω αλλά μου βγάζει ένδειξη ότι ''δεν είναι δυνατή η εγγραφή ήχου γιατι το μικρόφωνο χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή''. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?Ναι. Factory reset Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Κάποια δοκιμασμένη προτεινόμενη gcam?? Κάποια λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Ναι. Factory reset Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Να κάνω αλλά από που και ως που έγινε αυτό ? Δικαιολογείται κάπως? Για να μην την ξαναπατήσω ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Να κάνω αλλά από που και ως που έγινε αυτό ? Δικαιολογείται κάπως? Για να μην την ξαναπατήσω ρωτάω.Τι εννοείς; Πότε έκανες τελευταία φορά factory reset; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 νομιζω πως μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν σβηνει η οθονη οταν μιλας με το ακουστικο σε viber & telegram. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Κάποια δοκιμασμένη προτεινόμενη gcam?? Ξεκίνα με την πιο πρόσφατη έκδοση (πανω-πάνω) και βλέπεις ποια σου λειτουργεί καλύτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Ξεκίνα με την πιο πρόσφατη έκδοση (πανω-πάνω) και βλέπεις ποια σου λειτουργεί καλύτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστώ κατέβασα την 1η... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Εμείς πως και δεν έχουμε dark mode σε Google play και Instagram; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Εμείς πως και δεν έχουμε dark mode σε Google play και Instagram; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμένα μια μου χαρά μου ήρθε σήμερα το Play Store σε μαύρο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Εμένα τίποτα πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Εμένα τίποτα πάντως...Ενεργοποίησε τις επιλογές για προγραμματιστές και επέλεξε στην νυχτερινή λειτουργία να είναι πάντα ενεργή. Μετά βάλε θέμα μαύρο στις ρυθμίσεις και θα είσαι κομπλέ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Ενεργοποίησε τις επιλογές για προγραμματιστές και επέλεξε στην νυχτερινή λειτουργία να είναι πάντα ενεργή. Μετά βάλε θέμα μαύρο στις ρυθμίσεις και θα είσαι κομπλέ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Ενεργοποίησε τις επιλογές για προγραμματιστές και επέλεξε στην νυχτερινή λειτουργία να είναι πάντα ενεργή. Μετά βάλε θέμα μαύρο στις ρυθμίσεις και θα είσαι κομπλέ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίσαι ωραίος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Ευχαριστούμε για το tip. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Επειδή το έχω μία εβδομάδα στα χέρια μου, μέχρι Αύγουστο έχουμε πάρει ενημέρωση ασφαλείας??? Πιο μετά δεν έχει βγει ακόμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Επειδή το έχω μία εβδομάδα στα χέρια μου, μέχρι Αύγουστο έχουμε πάρει ενημέρωση ασφαλείας??? Πιο μετά δεν έχει βγει ακόμη??Δεν υπάρχει κάτι νεότερο... Θεωρητικά πρέπει να πάρουμε μέχρι τέλος Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη αναβάθμιση γιατί έχει ανακοινώσει αναβαθμίσεις κάθε 2 μήνες, ειδάλλως ας δώσουν το kernel code να φτιαχτούν σωστές custom ROMs... Πάντως δεν τους βλέπω καλά γιατί έχουν ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα παράλληλα (8 κινητά και μια τηλεόραση) σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να μπορούν να το διαχειριστούν... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Νοεμβριο θα παρουμε το 10. https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-based-on-android-10-incoming.1116547/ Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts