kaplani Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλησπερα...εγω θέλω να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να κανουμε ROOT χωρίς να γίνει επαναφορα στο κινιτο?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 τι ειναι αυτά τα βολτε σημα και wifi μπορεί να εξηγήσει κανείς; επίσης πως τα βάζουμε. πάντως στην καινούργια έκδοση δεν μαρεσανε μια τα animations.. ;( μακάρι να μπορούσμαε να βαλουμε τα παίά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 τι ειναι αυτά τα βολτε σημα και wifi μπορεί να εξηγήσει κανείς; επίσης πως τα βάζουμε. πάντως στην καινούργια έκδοση δεν μαρεσανε μια τα animations.. ;( μακάρι να μπορούσμαε να βαλουμε τα παίά. Οδηγίες ενεργοποίησης https://forums.oneplus.com/threads/finally-working-volte-vowifi-for-almost-all-european-carriers.872662/ Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Έχει καταφέρει κανείς με την gcam να τραβήξει topshot; Τραβάει μεν με το motion στο on ή το auto, αλλά στο Google photos (του pixel 3 το apk), δεν βγάζει από κάτω αυτο το timeline να διαλέξεις τη φωτογραφία που θέλεις. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλησπερα...εγω θέλω να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να κανουμε ROOT χωρίς να γίνει επαναφορα στο κινιτο?! Αν ισχύουν τα ίδια με το 5Τ, τότε η διαδικασία του root δε σου κάνει επαναφορά το τηλέφωνο! Σου κάνει όμως επαναφορά η διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader, που πρέπει να προηγηθεί του root! Αν δεν έχεις ξεκλειδώσει bootloader, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να ρουτάρεις γλιτώνοντας την επαναφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μου φαίνεται ότι έστρωσαν λίγο τα gestures μετά το update που βγήκε στον oneplus launcher Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Πόσες ώρες βγαζεται sot;έχω παρατηρήσει τις τελευταίες δυο βδομάδες ότι μου πέφτει σχετικά εύκολα η μπαταρία και δεν βρίσκω τι μπορεί να φταίει Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Τα OnePlus 6 a6003 που έχει η Gearbest έρχονται με oxygen? Αξίζει η αγορά από εκεί? Πιο πολύ αναφέρομαι στο κομμάτι της αξιοπιστίας,αν βγάζει συγκεκριμένες βλάβες κλπ Γιατί κακά τα ψέματα, εγγύηση πρακτικά δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Εδω αναλυτικά βήματα για decrypted(post 3150) https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/development/rom-xxx-nolimits-1-0-speed-ram-optimized-t3799167/post78100903#post78100903 Οπως παρατηρώ οχι μόνο σε φλασαρισμα νεας rom,αναβάθμιση,restore backup οπως ίσχυε με 5/5Τ αλλά και σε σε κάθε εγκατάσταση custom kernel,twrp.magisk,firmware θέλει πάλι no verify flash στο τελος. Αυτα τα extra βήματα λογο Α/Β partition αρα ακομα ακόμα περισσότερο σχολαστικοί να είστε οσοι ειστε decrypted. πάντως στην καινούργια έκδοση δεν μαρεσανε μια τα animations.. ;( μακάρι να μπορούσμαε να βαλουμε τα παίά. Με oneplus gesture app θα εχεις την προγενέστερη υλοποίηση των gesture navigation. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivianuu.oneplusgestures&hl=en Ουτε εμένα μου άρεσαν σε 6T και ετσι έβαλα την παραπάνω εφαρμογή και τα αντικατεστησα το πως δουλεύει gesture navigation. Edited November 11, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Το παρήγγειλα και εγώ δεν άντεξα, ουφ(lava red/Prio line). Έρχεται με Η2 OOS + PlayStore(Βάσει με αυτά που λένε). Από εδώ ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Η εφαρμογή oxygen updater μπορεί να περιέχει κάποιο update νωρίτερα και από ένα επίσημο ΟΤΑ που μπορείς να το κατεβάσεις μέσω VPN συνδεομενος σε άλλη χώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Η εφαρμογή oxygen updater μπορεί να περιέχει κάποιο update νωρίτερα και από ένα επίσημο ΟΤΑ που μπορείς να το κατεβάσεις μέσω VPN συνδεομενος σε άλλη χώρα? Εχει αφαιρέσει αυτη τη δυνατότητα πλέον μέσω oxygen updater. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Εχει αφαιρέσει αυτη τη δυνατότητα πλέον μέσω oxygen updater. Άρα καταλαβαίνω ότι είναι περιττή πλέον αν κατεβάσεις μέσω VPN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Άρα καταλαβαίνω ότι είναι περιττή πλέον αν κατεβάσεις μέσω VPN? Μπορεις κατεβαζεις ολη τη rom απο το επισημο site και ετσι ενημερωνεις συσκευη αν ΟΤΑ δεν σου ερθει. https://www.oneplus.com/gr/support/softwareupgrade/details?code=8 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Υπάρχει καπου αναλυτικος μπουσουλας για την αλλαγη απο hydrogen->oxygen? Καποια πιο απλη update μεθοδος που δουλευε παλια δεν ισχυει τωρα απο οτι διαβαζω. Ευχαριστώ προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλημέρα. Από Κίνα που ειανι πιο καλά να αγοράσεις;; Banggood Aliexpress GearBest ;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλημέρα. Από Κίνα που ειανι πιο καλά να αγοράσεις;; Banggood Aliexpress GearBest ;;;;;;Banggood με priority direct Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinos_1977 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλησπέρα σε όλους.Επειδη ενδιαφερομαι για αγορά του oneplus 6 μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει διαφορα στο A6000 με τοA6003;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλησπέρα σε όλους.Επειδη ενδιαφερομαι για αγορά του oneplus 6 μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει διαφορα στο A6000 με τοA6003;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Διάβασε λίγο πριν. Εγώ πήρα το 6000 από skroutz. Ήρθε με Oxygen os και φορτιστή με ανταπτορα. Πήρε κατευθείαν αναβάθμιση σε Pie. Τώρα όσο αφορά τις μπάντες έχω κανονικα 4g με Vodafone. Δεν ξέρω αν λείπει κάποια. Από όσο είδα όμως από άλλους έρχεται από Κίνα και με hydrogen os. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλησπέρα, προτείνετε την gcam έναντι της στοκ; Είχα διαβάσει ένα συγκριτικό και δεν την προτείνετε συνολικά. Αναφέρομαι σε αυτούς που την έχουν χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Παιδιά το βάζω καί εδώ αν θέλει κάποιος να ανταλλάξει την συσκευή του με note 8 ας μου στείλει ένα μήνυμα. Σορρυ για το off topic Στάλθηκε από το note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinos_1977 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Διάβασε λίγο πριν. Εγώ πήρα το 6000 από skroutz. Ήρθε με Oxygen os και φορτιστή με ανταπτορα. Πήρε κατευθείαν αναβάθμιση σε Pie. Τώρα όσο αφορά τις μπάντες έχω κανονικα 4g με Vodafone. Δεν ξέρω αν λείπει κάποια. Από όσο είδα όμως από άλλους έρχεται από Κίνα και με hydrogen os. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Πόσες ώρες βγαζεται sot;έχω παρατηρήσει τις τελευταίες δυο βδομάδες ότι μου πέφτει σχετικά εύκολα η μπαταρία και δεν βρίσκω τι μπορεί να φταίει Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιβεβαιώνω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλησπέρα, προτείνετε την gcam έναντι της στοκ; Είχα διαβάσει ένα συγκριτικό και δεν την προτείνετε συνολικά. Αναφέρομαι σε αυτούς που την έχουν χρησιμοποιήσει. Ειναι ενα κλικ καλυτερη σε ημερισιες και αρκετα καλυτερη στις σελφι, στα portraits και στις νυχτερινές. Στο βίντεο και στις φωτογραφιες με φλας είναι πολυ χειροτερη απτην στοκ. Οποτε ναι, την προτεινω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Έχει κάνει καποιος το Stereo speaker modification? Εάν ναι πως γίνετε?? Κανένα guide υπάρχει βήμα βήμα? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts