Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλη μια ερώτηση , επειδή ακουστικά θα πάρω και για έναν φίλο που δεν έχει OP για ταχεία φόρτιση θα χρειαστώ και έξτρα φορτιστή ή περιλαμβάνεται στο πακέτο ;

Αν εννοείς φορτιστή για τα ασύρματα ακουστικά νομίζω δεν χρειάζεται dash αλλά και με απλό φορτίζει γρήγορα. Στη συσκευασία δεν έχει φορτιστή

Παιδιά διάβασα εντελώς λάθος την ερώτηση και νόμιζα ότι αφορούσε το κινητό.

Μέσα στην συσκευασία των ακουστικών αποτι φαίνεται έχει καλώδιο usb αλλά όχι τον dash charger για να φορτίζει γρήγορα.

What's in the box

1x Bullets Wireless

3x Earplugs

3x Fins

1x USB charging cable

1x Storage bag

1x User manual

1x Safety and Warranty card

Oneplus 6 8/128

https://www.phonearena.com/reviews/OnePlus-6-vs-Samsung-Galaxy-S9_id4527

εδώ πάντως στα δικά μου μάτια οι φωτογραφίες του op6 σε χαμηλό φωτισμό στις περισσότερες περιπτώσεις μου φαινονται ανωτερες απο αυτες του s9

Είναι ανώτερες

https://www.phonearena.com/reviews/OnePlus-6-vs-Samsung-Galaxy-S9_id4527

εδώ πάντως στα δικά μου μάτια οι φωτογραφίες του op6 σε χαμηλό φωτισμό στις περισσότερες περιπτώσεις μου φαινονται ανωτερες απο αυτες του s9

H συγκεκριμένες φωτογραφίες του s9 είναι χειρότερες και από του Note8 και s8 λες να είναι στην πραγματικότητα καλύτερα από το s9? γιατί εγώ που βγάζω με s9 μου φαίνονται μεγάλο ψέμα. Στην πραγματικότητα απέχει πολύ το one plus από το s9 ειδικά σε λεπτομέρεια. Aν τραβήξεις με s9 και one plus τότε θα καταλάβεις πως μας δουλεύει το phonearena και πολύ μάλιστα. Bεβαια αυτό το κάνει και στα Iphone που τα υποβιβάζει στις pics. Ενώ στην ουσία είναι top camera phones.

Edited by asdfaster

μετά από σκέψη και αφού ήμουν αρκετές φορές κοντά στο σ9+ στο τέλος με κέρδισε ξανά η 1+. αυτό το oxygen είναι έρωτας, 2 χρόνια με 200 εφαρμογές στο 1+3 και πάει σαν δαιμονισμενο ακόμα και παίρνει και updates. έβαλα παραγγελία το 8/128 midnight Black τελικά. εντυπώσεις από βδομάδα που θα παραλάβω
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παρέλαβα και εγώ το δικό μου κινητό εχθές.

Παραγγελία 22/5, παραλαβή 29/5 με Priority. Σημείωση μένω Αγγλία

Πήρα την flip cover θήκη. Πολύ καλή και προσεγμένη θήκη.

Ένα μικρό review και από μένα

-Ακουστικό: αρκετά δυνατό. Σε σύγκριση με το προηγούμενό μου κινητό (asus zenfone2) πολύ πιο δυνατό

-Οθόνη: πάρα πολύ όμορφη οθόνη. Το νοτς για μένα είναι ένας καλός τρόπος να χωρέσεις την κάμερα και το ακουστικο χωρίς μπεζελς. Πολύ γκρίνια για το τίποτα, μιας και έχεις την δυνατότητα να το κρύψεις. Παρόλο τις 6.3 ινστες, οι διαστάσεις του κινητού νομίζω ότι ειναι ιδανικές. Δεν φαίνεται σαν γκουμουτσα

-notification led Σε πολύ καλή θέση. Και με πολλές επιλογές για παραμετρικοποίηση για διαφορετικό χρώμα για κάθε εφαρμογή/λειτουργία

-Ηχείο Αρκετά δυνατό. Δεν με προβλημάτισε καθόλου

-Δαχτυλικό αποτύπωμα / face unlock λειτουργούν ακαριαία

-Η sd card πραγματικά λείπει.. Πως να μεταφέρεις τόσα δεδομένα από την προηγούμενή σου συσκευή

-Με εκνεύρισε το γεγονός ότι είχε χαζοεφαρμογές της google ( Duo,play movies, play music,drive, chrome ,gmail,maps, photos , google pay, google) κυρίως για τις 3 πρώτες που δεν πρόκειται να τις χρησιμοποίησω και δεν μπορώ να τις σβήσω. Ξέρω μικρό το κακό :)

-Ο μαμα Launcher δουλεύει άψογα. Μετά από 6 χρόνια με nova λέω να του δώσω μια ευκαιρία μέχρι να τον συνηθίσω.

-Σήμα/Bluetooth /wifi απροβλημάτιστα. Πάνω δεξιά μου βγάξει VoLTE1 Δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω, αν πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό

-gps κλέιδωσε ακαριαία και μέσα στο σπίτι

-τα gestures αντι για τα navigation buttons, δουλευουν αρκετά καλά. Είναι θέμα συνήθειας, προσωπικά δεν με βόλεψαν

-Μπαταρία: Δεν πρόλαβα να βγάλω συμπεράσματα,αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το άφησα από τα χέρια με μπαταρία 100% στις 10:30 το βράδυ με Bluetooth, wifi,location ανοιχτά και το πρωί στις 5:30 είχε 96%. Με 4 ώρες screen usage,skype Με 4g για 30 λεπτά, twitter τηλεφωνα , 30 λεπτά gps η μπαταρία είναι στο 29%

-Φωτογραφική/ βίντεο : Για τα δικά μου τα μάτια , ΑΨΟΓΑ.

-το dark theme πολύ ωραίο

- το reading mode αρκετά καλό, δεν είναι βέβαια kindle

- ελπίζω να βάλουν και το ποσοστό στην μπαταρία ή/και των bluetooth συσκευων

πραγματικά η συσκευή αξίζει τα χρηματά της. Συγγνωμη αν σας κούρασα με το μεγάλο ποστ μου :)

Αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το ambient display

Edited by afrodith2
Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

-Ακουστικό: αρκετά δυνατό. Σε σύγκριση με το προηγούμενό μου κινητό (asus zenfone2) πολύ πιο δυνατό

-Οθόνη: πάρα πολύ όμορφη οθόνη. Το νοτς για μένα είναι ένας καλός τρόπος να χωρέσεις την κάμερα και το ακουστικο χωρίς μπεζελς. Πολύ γκρίνια για το τίποτα, μιας και έχεις την δυνατότητα να το κρύψεις. Παρόλο τις 6.3 ινστες, οι διαστάσεις του κινητού νομίζω ότι ειναι ιδανικές. Δεν φαίνεται σαν γκουμουτσα

-notification led Σε πολύ καλή θέση. Και με πολλές επιλογές για παραμετρικοποίηση για διαφορετικό χρώμα για κάθε εφαρμογή/λειτουργία

-Η sd card πραγματικά λείπει.. Πως να μεταφέρεις τόσα δεδομένα από την προηγούμενή σου συσκευή

-Με εκνεύρισε το γεγονός ότι είχε χαζοεφαρμογές της google ( Duo,play movies, play music,drive, chrome ,gmail,maps, photos , google pay, google) κυρίως για τις 3 πρώτες που δεν πρόκειται να τις χρησιμοποίησω και δεν μπορώ να τις σβήσω. Ξέρω μικρό το κακό :)

-Ο μαμα Launcher δουλεύει άψογα. Μετά από 6 χρόνια με nova λέω να του δώσω μια ευκαιρία μέχρι να τον συνηθίσω.

-Σήμα/Bluetooth /wifi απροβλημάτιστα. Πάνω δεξιά μου βγάξει VoLTE1 Δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω, αν πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό

-τα gestures αντι για τα navigation buttons, δουλευουν αρκετά καλά. Είναι θέμα συνήθειας, προσωπικά δεν με βόλεψαν

-Μπαταρία: Δεν πρόλαβα να βγάλω συμπεράσματα,αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το άφησα από τα χέρια με μπαταρία 100% στις 10:30 το βράδυ με Bluetooth, wifi,location ανοιχτά και το πρωί είχε 96%. Με 4 ώρες screen usage,skype Με 4g για 30 λεπτά, twitter τηλεφωνα , 30 λεπτά gps η μπαταρία είναι στο 29%

πραγματικά η συσκευή αξίζει τα χρηματά της. Συγγνωμη αν σας κούρασα με το μεγάλο ποστ μου :)

Για τις εφαρμογές πήγαινε στις ρυθμίσεις, εφαρμογές, εμφάνισε και ρου συστήματος και κάνε clear cache & data & disable αυτές που δεν θες

Sent from my ONEPLUS 5T

-Μπαταρία: Δεν πρόλαβα να βγάλω συμπεράσματα,αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το άφησα από τα χέρια με μπαταρία 100% στις 10:30 το βράδυ με Bluetooth, wifi,location ανοιχτά και το πρωί στις 5:30 είχε 96%. Με 4 ώρες screen usage,skype Με 4g για 30 λεπτά, twitter τηλεφωνα , 30 λεπτά gps η μπαταρία είναι στο 29%

Αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το ambient display[

Όταν έρχεται κάποιο μήνυμα ή σηκώνεις το τηλέφωνο θα ανάβει η οθόνη

Είναι στην ουσία όπως το Always on display που έχουν άλλες εταιρείες όπως Samsung, LG, Huawei κτλ αλλά δεν δείχνει μόνιμα, αλλά ενεργοποιήτε μόνο όταν σηκώσεις το κινητό!

Αρχικά το είχε η OnePlus να είναι μόνιμο και στο 6αρι αλλά με update το αφαίρεσε!

Παρά πολύ καλο το oneplus 6 στο vs με το p20 pro.

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Αν εννοείς φορτιστή για τα ασύρματα ακουστικά νομίζω δεν χρειάζεται dash αλλά και με απλό φορτίζει γρήγορα. Στη συσκευασία δεν έχει φορτιστή

Δεν νομίζω να φορτίζει με οποιονδήποτε φορτιστή , αν θυμάμαι καλά στην παρουσίαση μιλούσε για dash

Παρά πολύ καλο το oneplus 6 στο vs με το p20 pro.

Mate the 10 pro be with you

Εξαιρετικά τα πήγε απέναντι σε ένα από τα τοπ καμεροτηλέφωνα της αγοράς.

Στη μπροστινή κάμερα το διέλυσε το p20 pro αλλά και στην πίσω ήταν στα ίδια επίπεδα (άλλοτε λίγο καλύτερο άλλοτε λίγο χειρότερο).

Δεδομένης της τιμής μπράβο στην 1+:up:

Δεν νομίζω να φορτίζει με οποιονδήποτε φορτιστή , αν θυμάμαι καλά στην παρουσίαση μιλούσε για dash

Με απλό φορτιστή 10 λεπτα για 60% και 30 λεπτά για 100%

Εξαιρετικά τα πήγε απέναντι σε ένα από τα τοπ καμεροτηλέφωνα της αγοράς.

Στη μπροστινή κάμερα το διέλυσε το p20 pro αλλά και στην πίσω ήταν στα ίδια επίπεδα (άλλοτε λίγο καλύτερο άλλοτε λίγο χειρότερο).

Δεδομένης της τιμής μπράβο στην 1+:up:

Στην μπροστά το διέλυσε και στην πίσω στα ίδια. 100% αντικειμενικος.

Σε όλες τις φώτο είναι πολύ πίσω το 1+(λογικό φυσικά δεν μπορεί να πάει σε αυτά τα επίπεδα και κακός γίνονται συγκρίσεις) βάζει πάρα πολύ φως σε σημείο που κιτρινίζει έως και καίει τις φωτογραφίες επίσης χάνει πολύ σε ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Στις σκοτεινές δεν υπάρχει καν λόγος αναφοράς, μετριότατο.

Πάντως για τα λεφτά του είναι μια χαρά τίποτα περισσότερο.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

Σε όλες τις φώτο είναι πολύ πίσω το 1+(λογικό φυσικά δεν μπορεί να πάει σε αυτά τα επίπεδα και κακός γίνονται συγκρίσεις) βάζει πάρα πολύ φως σε σημείο που κιτρινίζει έως και καίει τις φωτογραφίες επίσης χάνει πολύ σε ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Στις σκοτεινές δεν υπάρχει καν λόγος αναφοράς, μετριότατο.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Μιλώντας για αντικειμενικότητα με τέτοιο όνομα είναι λίγο οξύμωρο .

Να σου δώσω ένα παράδειγμα είναι σαν να έχω όνομα Παναθηναϊκός και να προσπαθήσω να σε πείσω ότι κρίνω αντικειμενικά τον Ολυμπιακό .

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Δε χρειάζεται να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης, ας δούνε το βίντεο και ας βγάλουν τα συμπεράσματα μόνοι τους οι χρήστες.

Στις μπροστά ήταν απλά τραγικό το p20pro. Χρειάστηκε να βάλει το beauty mode o reviewer για να σώσει κάπως την κατάσταση.

Και στις πίσω, όπως είπε και ο ίδιος ο youtuber, κάπου έχανε κάπου νικούσε.

Πολυ σκορδοκαίλα σας έχει πιάσει με το oneplus. Να το κοιτάξετε.

btw mr galaxynote :rolleyes: δεν έχω το oneplus 6 και ούτε προτίθεμαι να το πάρω τελικά.

Καλησπερα μια ερωτηση οχι τοσο για το op6 αλλα για τον nova δεν ξερω που να ρωτησω

Αν γινεται στο κατω μερος της οθονη που εχει της συντομευσεις και τραβας προς τα πανω για το μενου ειναι το φοντο γκρι μπορω να το κανω διαφανω τελειως ??

Εdit: το βρηκα ευκολο ηταν τελικα

Edited by nikos154

Δε χρειάζεται να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης, ας δούνε το βίντεο και ας βγάλουν τα συμπεράσματα μόνοι τους οι χρήστες.

Στις μπροστά ήταν απλά τραγικό το p20pro. Χρειάστηκε να βάλει το beauty mode o reviewer για να σώσει κάπως την κατάσταση.

Και στις πίσω, όπως είπε και ο ίδιος ο youtuber, κάπου έχανε κάπου νικούσε.

Πολυ σκορδοκαίλα σας έχει πιάσει με το oneplus. Να το κοιτάξετε.

btw mr galaxynote :rolleyes: δεν έχω το oneplus 6 και ούτε προτίθεμαι να το πάρω τελικά.

Εγώ όμως το περιμένω να μου έρθει. Φυσικά δεν περιμένω τα σούπερ αποτελέσματα σε κάμερα αλλά το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Για άλλους λόγους το αγόρασα.

Για τον φίλο ποιο πάνω που λέει για το όνομα φίλε αν παρακολουθουσες χρόνια αυτά που γράφω θα ήξερες ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου δεκάδες συσκευές ανεξαρτήτου μάρκας δεν είμαι ταγμένος σε καμία εταιρεία. Επίσης το note 8 και το s8 το κράξιμο που έχω ρίξει δεν νομίζω άλλος στο φόρουμ να το έχει κάνει.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

Για ρίξτε και μία ματιά στο xiaomi mi8.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

το ειδα τουμπανο αλλα πολυ πολυ μεγαλο κοψιμο και πιστη αντιγραφη του iphone ten

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Μετά από γεμάτη μία εβδομάδα με το κινητό στην κατοχή μου και έπειτα από πολλά τεστ δυστυχώς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν κάνει για τις δικές μου ανάγκες μιας και υστερεί σε βασικούς τομείς.

Θεωρώ άκρως αρνητικό το γεγονός ότι κάτω από τον ήλιο δυσκολεύεσαι να διακρίνεις σε σκούρο φόντο τι απεικονίζει η οθόνη. Στην χώρα μας ειδικά με ηλιοφάνεια σχεδόν στο 80% των ημερών και επιπλέον ότι μπαίνουμε επίσημα στο καλοκαίρι και όλοι θα βρεθούμε στις παραλίες δεν μπορώ να παραβλέψω ότι δεν θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου.

Η διαφορά στην απεικόνιση κάτω από τον ήλιο σε σχέση με τις άλλες 3 συσκευές που κατέχω σήμερα (mate 10 pro, iphone x, samsung s9+) είναι χαοτική.

Τα υπόλοιπα εκτός της οθόνης,που προσωπικά με βάζουν στη διαδικασία να την αποχωριστώ είναι

Ο μέτριος μονοφωνικός ήχος

Η μέτρια πίσω κάμερα

Η κακή υλοποίηση του bluetooth

Εξακολουθώ να λέω ότι πρόκειται για μια τίμια πρόταση της εταιρίας που δυστυχώς όμως για τις δικές μου ανάγκες απλά δεν κάνει

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Ευχαριστούμε Γιώργο, καλή ανάλυση ότι ακριβώς περιμένω από τη συσκευή. Επίσης μεγάλο μείον για μένα η έλλειψη wireless charger.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Για ρίξτε και μία ματιά στο xiaomi mi8.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Τρομερή συσκευή σε απίστευτη τιμή αλλά με χαλάει τρέλα ότι είναι ολόιδιο με το iPhone X , κρίμα αυτή η xiaomi να μην έχει ένα δυνατό σχεδιαστικό τμήμα και απλά να αντιγράφει.

• The title was changed to OnePlus 6