rufous Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μπορεί ο χρήστης να απενεργοποιήσει το home button στο p20 prο; δηλαδή να το αγγίζεις αλλά να μη δουλεύει. Ένας κάτοχος ρε παιδιά είναι δύσκολο να απαντήσει; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Ένας κάτοχος ρε παιδιά είναι δύσκολο να απαντήσει; Δε γίνεται, οχι με κάποιο μενού απο τα υπάρχων, ίσως κάποια εφαρμογή, by default όμως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Φίλε μου δεν την έχω τη συσκευή και γι αυτό ρώτησα αν αξίζει η αγορά του δεν είπα ότι έχει προβλήματα απλά διαβασα στη σελίδα πολλά και διάφορα για τη συσκευή και προφανός ο κάθε χρήστης να έχει διαφορετικές απόψεις...αν το πάρω πολύ ευχαρίστως να πω κι εγω τις δικές μου εντυπώσεις:) Ουτε ο omorfonios την εχει την συσκευη οποτε μην ψαρωνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Εγώ θα σταθώ μόνο στο VoLTE... Και να ξανά κάνω την ερώτηση μιας που οι Mods οτι βρουν μπροστά τους το καταστρέφουν χωρίς να διαβάσουν ποια μηνύματα έχουν πραγματικές ερωτήσεις Καλώδιο type c για super charge στα 3 μέτρα υπάρχει; Επίσης το καινούριο power bank για super charge της Huawei (AP09S) το πήρε κανένα μάτι πουθενά; Edited November 20, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 ρε παιδες απο s8+ θα χαλαστω πολυ αν ερθω(για το βιντεο ποιο πολυ και σελφι)? καποιος προσφατος που να μεταπηδησε?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 ρε παιδες απο s8+ θα χαλαστω πολυ αν ερθω(για το βιντεο ποιο πολυ και σελφι)? καποιος προσφατος που να μεταπηδησε?ευχαριστω Με σιγουριά στο λέω μιας που το χει η γυναικά μου το 8+ η κάμερα σε σελφι και OIS μέχρι 1080p του p20 pro δεν πιάνονται. Αξίζει. Απλά μιας που είσαι συνηθισμένος απο samsung θα σου φανούν πιο γήινα τα χρώματα του p20 pro σε αντίθεση με τα ξεθωριασμένα (κατε με) του S8+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Με σιγουριά στο λέω μιας που το χει η γυναικά μου το 8+ η κάμερα σε σελφι και OIS μέχρι 1080p του p20 pro δεν πιάνονται. Αξίζει. Απλά μιας που είσαι συνηθισμένος απο samsung θα σου φανούν πιο γήινα τα χρώματα του p20 pro σε αντίθεση με τα ξεθωριασμένα (κατε με) του S8+ σε ευχαριστω φιλε μου,,δεν με ενδιαφερει τοσο το 4k αλλα στο βιντεο ειμαι συνηθως με fhd και 60fps που μενεις με ανοιχτο στομα οταν το βλεπεις με το s8+,,καθως και οι γυρω μου παθαινουν ενα κοκο μπλοκο!δελεαστικο παντως με την προσφορα που παιζει αυτες τις μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Αυτό το χρώμα το morpho aurora που είχε παρουσιαστεί τελευταία πωλείται πουθενά; Στο διαδίκτυο μόνο αναφορές στην παρουσίαση έχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 σε ευχαριστω φιλε μου,,δεν με ενδιαφερει τοσο το 4k αλλα στο βιντεο ειμαι συνηθως με fhd και 60fps που μενεις με ανοιχτο στομα οταν το βλεπεις με το s8+,,καθως και οι γυρω μου παθαινουν ενα κοκο μπλοκο!δελεαστικο παντως με την προσφορα που παιζει αυτες τις μερες! Σε 60fps το p20 pro δεν τα πάει καθόλου καλά σε σχέση το s8+, αν σκέφτεσαι για τέτοια βιντεο μη το αγοράσεις. Στα 60fps δεν έχει OIS το p20 pro ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το χρώμα το morpho aurora που είχε παρουσιαστεί τελευταία πωλείται πουθενά; Στο διαδίκτυο μόνο αναφορές στην παρουσίαση έχω βρει. Είπαν στη χώρα μας δεν θα έρθουν, οπότε δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Σε 60fps το p20 pro δεν τα πάει καθόλου καλά σε σχέση το s8+, αν σκέφτεσαι για τέτοια βιντεο μη το αγοράσεις. Στα 60fps δεν έχει OIS το p20 pro και παλι σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλον, αλλά χωρίς να καταλάβω πως, έχει αντικατασταθεί η μανίσια εφαρμογή "μηνύματα" με την εφαρμογή messages της google! είμαι στην έκδοση 161(C432). Το καλύτερο δε είναι πως η μανίσια εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά!!! Τώρα τι γίνεται; Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Το P20 PRO ανέκαθεν με την εφαρμογή μηνυμάτων της GOOGLE ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Το P20 PRO ανέκαθεν με την εφαρμογή μηνυμάτων της GOOGLE ήταν. Έχω την εντύπωση πως όταν ενεργοποίησα το κινητό αρχικά και ξεκίνησα να το σετάρω ότι υπήρχε εικονίδιο "μηνύματα" κάτω στη τελευταία σειρά της κεντρικής οθόνης και μετά από δύο απανωτές αναβαθμίσεις χάθηκε - αντικαταστάθηκε... Τόσο στραβομάρα πια... εκτός κι αν είμαι επηρεασμένος από το mate 10 pro που είχα πριν ...τι να πω. Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Έχω την εντύπωση πως όταν ενεργοποίησα το κινητό αρχικά και ξεκίνησα να το σετάρω ότι υπήρχε εικονίδιο "μηνύματα" κάτω στη τελευταία σειρά της κεντρικής οθόνης και μετά από δύο απανωτές αναβαθμίσεις χάθηκε - αντικαταστάθηκε... Τόσο στραβομάρα πια... εκτός κι αν είμαι επηρεασμένος από το mate 10 pro που είχα πριν ...τι να πω. Στο Mate 10 pro ήταν έτσι όπως τα λες αλλά το P20 PRO είχε εξαρχής την εφαρμογή μηνυμάτων της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Στο Mate 10 pro ήταν έτσι όπως τα λες αλλά το P20 PRO είχε εξαρχής την εφαρμογή μηνυμάτων της Google. Σ' ευχαριστώ φίλε μου και νόμιζα πως έκανα κάποια πατατιά στο σετάρισμα! Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΙΝΤΕ! https://twitter.com/HuaweiMobile/status/1064479665052622849 ^ Αυτο πιστευω ειναι οτι πιο επισημο υπαρχει. Χθεσινο tweet, οτι εγραφαν πριν ολες οι σελιδες ηταν παπατζες εντελως... για views, κλασσικα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Το πρωί μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών κ ρώτησα αν ξέρουν ποτέ θα λάβουμε την περιβόητη αναβάθμιση σε Android 9.Ο υπάλληλος με ρώτησε αν έχω αγοράσει τη συσκευή από κάποιο εξουσιοδοτημενο κατάστημα κ του είπα ότι είναι αγορασμένο από public. Μου απάντησε ότι όλες οι <<ελληνικες>> συσκευες θα αρχίσουν να λαμβάνουν την αναβάθμιση από αρχές του έτους. (όχι δεν είμαι ο ομορφονιος) αχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παιδιά γεια σας. Επειδή σκέπτομαι άμεσα την αγορά του λόγω μεγάλης προσφοράς, και επειδή στα καταστήματα δεν μπορώ να δοκιμάσω όλες τις λειτουργίες έχω ερωτήσεις προς τους κατόχους. 1) Ο ήχος από τα ακουστικά είναι δυνατός, γιατί στο GSM αρένα λέει ότι πέφτει η ένταση όταν τα συνδέεις. 2) Με δύο κάρτες πως συμπεριφέρεται? Το σήμα είναι καλό? 3) Η Ένταση ακουστικού κατά την κλήση για μένα είναι κριτήριο αγοράς, στο Μate 8 που είχα την θεωρούσα χαμηλή. Πως είναι στο P20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Το πρωί μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών κ ρώτησα αν ξέρουν ποτέ θα λάβουμε την περιβόητη αναβάθμιση σε Android 9.Ο υπάλληλος με ρώτησε αν έχω αγοράσει τη συσκευή από κάποιο εξουσιοδοτημενο κατάστημα κ του είπα ότι είναι αγορασμένο από public. Μου απάντησε ότι όλες οι <<ελληνικες>> συσκευες θα αρχίσουν να λαμβάνουν την αναβάθμιση από αρχές του έτους. (όχι δεν είμαι ο ομορφονιος) αχαχα Η δικια μου ειναι γερμανικη, αλλα και παλι οταν παρουν οι ελληνικες το update θα το παρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παιδιά γεια σας. Επειδή σκέπτομαι άμεσα την αγορά του λόγω μεγάλης προσφοράς, και επειδή στα καταστήματα δεν μπορώ να δοκιμάσω όλες τις λειτουργίες έχω ερωτήσεις προς τους κατόχους. 1) Ο ήχος από τα ακουστικά είναι δυνατός, γιατί στο GSM αρένα λέει ότι πέφτει η ένταση όταν τα συνδέεις. 2) Με δύο κάρτες πως συμπεριφέρεται? Το σήμα είναι καλό? 3) Η Ένταση ακουστικού κατά την κλήση για μένα είναι κριτήριο αγοράς, στο Μate 8 που είχα την θεωρούσα χαμηλή. Πως είναι στο P20? 1) Μια χαρά είναι, επίσης έχει και dolby Atmos, αυτομάτως τις ταινίες θα τις γουστάρεις τρελά. 2) Το σήμα είναι αρκετά καλό, με γνώμονα το mate 8 2 κλικ καλύτερο. Μη ξεχνάς πως έχεις 4G και στις 2 κάρτες, αυτομάτως αυτό σημαίνει πως τέλος οι μόντες και οι αλλαγές. 3) Η ένταση είναι τσίτα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη το ακούς, μέσα στο μετρό ακούγεται καμπάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παιδιά γεια σας. Επειδή σκέπτομαι άμεσα την αγορά του λόγω μεγάλης προσφοράς, και επειδή στα καταστήματα δεν μπορώ να δοκιμάσω όλες τις λειτουργίες έχω ερωτήσεις προς τους κατόχους. 1) Ο ήχος από τα ακουστικά είναι δυνατός, γιατί στο GSM αρένα λέει ότι πέφτει η ένταση όταν τα συνδέεις. 2) Με δύο κάρτες πως συμπεριφέρεται? Το σήμα είναι καλό? 3) Η Ένταση ακουστικού κατά την κλήση για μένα είναι κριτήριο αγοράς, στο Μate 8 που είχα την θεωρούσα χαμηλή. Πως είναι στο P20? Για το 3 να αναφέρω ότι χθες πρώτη κλήση με την κοπέλα μου και το σχόλιό της στα πρώτα δευτερόλεπτα 'ηταν "επιτέλους σε ακούω καμπάνα" κι εγώ αντιστοίχως την άκουγα λες και ήταν στο δίπλα δωμάτιο. Σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό. ;) Για τα 1-2 δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Το πρωί μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών κ ρώτησα αν ξέρουν ποτέ θα λάβουμε την περιβόητη αναβάθμιση σε Android 9.Ο υπάλληλος με ρώτησε αν έχω αγοράσει τη συσκευή από κάποιο εξουσιοδοτημενο κατάστημα κ του είπα ότι είναι αγορασμένο από public. Μου απάντησε ότι όλες οι <<ελληνικες>> συσκευες θα αρχίσουν να λαμβάνουν την αναβάθμιση από αρχές του έτους. (όχι δεν είμαι ο ομορφονιος) αχαχα Διαβασες το λινκ που ποσταρα? Ε δεν νομιζω να ερθει ελλαδα, τον γεναρη. Μεχρι τα Χριστουγεννα θα το εχουμε. Edited November 20, 2018 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Διαβασες το λινκ που ποσταρα? Ε δεν νομιζω να κανει 1 μηνα να ερθει ελλαδα. Μεχρι τα Χριστουγεννα θα το εχουμε. Ναι φίλε το είδα! Μακάρι να το έχουμε νωρίτερα. Εγώ απλά έγραψα ότι μου είπαν απ την εξυπηρέτηση πελατων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts