ccypruss000 Δημοσιεύτηκε March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2018 (edited) Size: Width: 70.8 mm Height: 149.1 mm Depth: 7.65 mm Weight: About 165 g Colour Black Champagne Gold Twilight Pink Gold Midnight Blue Display Size: 5.8 inches;Type: LCD;Colour: 16.7 M colours; Resolution: FHD 1080 x 2244, 428 PPI Chipset: HUAWEI Kirin 970 CPU, octa-core, 4 x Cortex A73 2.36 GHz + 4 x Cortex A53 1.8 GHz Operation System: Android 8.1 Memory: 4 GB RAM + 128 GB ROM Emily-L09C: Single SIM Card Emily-L29C: Dual SIM Card LTE TDD / LTE FDD / WCDMA / EDGE / GPRS GPS / AGPS / Glonass / BeiDou Navigation Satellite System Connectivity: Standard USB Type-C Sensors: Gravity sensor,Ambient light sensor,Proximity sensor,Front fingerprint sensor,Hall-sensor,Gyroscope,Compass,Colour temperature sensor Rear Camera: Dual-lens camera 12 MP (RGB, f/1.8 aperture) + 20 MP (Monochrome, f/1.6 aperture), supports autofocus (laser focus, deep focus, phase focus, contrast focus) Front Camera: Single-lens camera: 24 MP, f/2.0 aperture, supports fixed focal length Audio: *.mp3, *.mp4, *.3gp, *.ogg, *.amr, *.aac, *.flac, *.wav, *.midi Video: *.mp4, *.3gp EMUI 8.1 Battery: 3400 mAh (Typical Value)* NFC Supported (Read Mode, P2P Mode, Card Emulation Mode (UICC, HCE) Edited April 2, 2018 by Running_Rabbit Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Νομιζω υπαρχουν λαθακια στα χαρακτηριστικα..Δεν εχει ραδιοφωνο και φυσικα δεν εχει και 3.5 jack αλλα ουτε και υπερυθρες... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Κανεις δεν το πηρε ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Νομιζω υπαρχουν λαθακια στα χαρακτηριστικα..Δεν εχει ραδιοφωνο και φυσικα δεν εχει και 3.5 jack αλλα ουτε και υπερυθρες... Προφανως δεν ειναι το pro. Εν παση περίπτωση, καθε εξι μηνες βγάζει κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανεις δεν το πηρε ακομα? Τι να πάρουμε πριν εξι μηνες βγήκε το 10,μας τρέλανες ρε huawei, περαν της αλλαγης της κάμερας ειναι ιδιο με το 10,αντε και το notch. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Νομιζω υπαρχουν λαθακια στα χαρακτηριστικα..Δεν εχει ραδιοφωνο και φυσικα δεν εχει και 3.5 jack αλλα ουτε και υπερυθρες... Καλησπερα αυτο δεν ειναι ο Pro αλλα το απλο το Huawei P20. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Προφανως δεν ειναι το pro. Εν παση περίπτωση, καθε εξι μηνες βγάζει κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να πάρουμε πριν εξι μηνες βγήκε το 10,μας τρέλανες ρε huawei, περαν της αλλαγης της κάμερας ειναι ιδιο με το 10,αντε και το notch. Μαρτιο του 2017 βγηκε το P10. Πριν 1 χρονο (οπως ειναι και το συνηθες με τα κινητα) όχι 6 μηνες. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Καλησπερα αυτο δεν ειναι ο Pro αλλα το απλο το Huawei P20. Κι εγω τι λεω??Ἕχεις βαλει το P20 με τα χαρακτηριστικα του P20 PRO Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Κι εγω τι λεω??Ἕχεις βαλει το P20 με τα χαρακτηριστικα του P20 PRO Φιλε μ ΔΕΝ το εβαλα με τα χαρακτηριστικα του PRO δες εδω διαφορες: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9107&idPhone2=9106 Εν παση περιπτωση το ειδα σημερα απο κοντα Live και μ αρεσε πραγματικα αξιζει η μεταβαση απο το Ρ10 ή το Mate 10 Pro: Edited April 2, 2018 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Running_Rabbit Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Επειδή δεν συμφωνούν τα site του χώρου για τα specs, τροποποιήθηκε το αρχικό ποστ με τα specs απευθείας από την Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Αγαπητέ Κε xxxx , Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με το τμήμα εξυπηρέτησης της HUAWEI. Oνομάζομαι xxxx και θα σας ενημερώσω σχετικά με το ερώτημα σας, πως η συσκευή Huawei P20 Pro για την οποία και ενδιαφέρεστε δεν υποστηρίζει τη λειτουργία ραδιοφώνου. Σας επισυνάπτω και τον ιστότοπο με τα χαρακτηριστικά της συσκευής https://consumer.huawei.com/gr/phones/p20-pro/specs/ Παραμένω στην διάθεση σας. Η υπόθεση σας έχει καταχωρηθεί με κωδικό υπόθεσης :3xxxx Ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόντα HUAWEI Με εκτίμηση, xxxx Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών HUAWEI http://consumer.huawei.com/gr/index.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 το ειδα απο κοντα σημερα.πολυ ωραιο κινητο!αντε να αρχισει να πεφτει η τιμη του!!!!!! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Εγώ το έχω πάρει πριν μια εβδομάδα σε μαύρο. Είχα το P10, mate 10 pro, galaxy s9. Από το Ρ10 είναι σαφώς καλύτερο σε όλα. Με το Mate 10 pro δεν μπορώ να πω. Εγώ το προτιμώ λόγω μεγέθους. Το s9 το έδωσα για δύο λόγους. 1) Ασυμβατότητα με το karkit του αυτ/του (έκανε συνεχώς σύνδεση / αποσύνδεση) και ανεπαρκής μπαταρία. Αυτό τα πάει πολύ καλά με την μπαταρία, και λειτουργεί άψογα στο αυτ/το. Μου αρέσει ιδιαίτερα το σχέδιο της οθόνης σαν iphone X. Μια ερώτηση. Το πήρα από Πλαίσιο, και δεν φαίνεται να είναι branded. Όμως μετά την πρώτη εκκίνηση μου κατέβασε μια αναβάθμιση vodafone που μου έβαλε το my vodafone & start. Το start το απεγκατέστησα. Όμως με προβληματίζει το ότι στην ενημέρωση συστήματος μου δείχνει τρέχουσα έκδοση VDF.GR 8.1.0.5(LT.F01) και από κάτω EML-L29 8.1.0.106(C432). Μήπως μου πέρασε η vodafone δικό της firmware; Αν ναι, πως μπορώ να γυρίσω στο καθαρό; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Εγώ το έχω πάρει πριν μια εβδομάδα σε μαύρο. Είχα το P10, mate 10 pro, galaxy s9. Από το Ρ10 είναι σαφώς καλύτερο σε όλα. Με το Mate 10 pro δεν μπορώ να πω. Εγώ το προτιμώ λόγω μεγέθους. Το s9 το έδωσα για δύο λόγους. 1) Ασυμβατότητα με το karkit του αυτ/του (έκανε συνεχώς σύνδεση / αποσύνδεση) και ανεπαρκής μπαταρία. Αυτό τα πάει πολύ καλά με την μπαταρία, και λειτουργεί άψογα στο αυτ/το. Μου αρέσει ιδιαίτερα το σχέδιο της οθόνης σαν iphone X. Μια ερώτηση. Το πήρα από Πλαίσιο, και δεν φαίνεται να είναι branded. Όμως μετά την πρώτη εκκίνηση μου κατέβασε μια αναβάθμιση vodafone που μου έβαλε το my vodafone & start. Το start το απεγκατέστησα. Όμως με προβληματίζει το ότι στην ενημέρωση συστήματος μου δείχνει τρέχουσα έκδοση VDF.GR 8.1.0.5(LT.F01) και από κάτω EML-L29 8.1.0.106(C432). Μήπως μου πέρασε η vodafone δικό της firmware; Αν ναι, πως μπορώ να γυρίσω στο καθαρό; :mad: Ειναι Vodafone branded σιγουρα 1000%, το τηλεφωνο φιλε μου,τωρα πως γυρνας σε unbranded δεν ξερω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Όλα τα P20 είναι dual SIM? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Όλα τα P20 είναι dual SIM? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στο σκρουτζ απ οτι βλέπω υπάρχει και μονόκαρτη έκδοση.. αυτα που φέρνουν οι μεγάλες αλυσίδες πάντως ειναι dual Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 θα αξιζε λετε για να αντικαταστησει το mate 10 pro ή ουτε καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Εγώ το έχω πάρει πριν μια εβδομάδα σε μαύρο. Είχα το P10, mate 10 pro, galaxy s9. Από το Ρ10 είναι σαφώς καλύτερο σε όλα. Με το Mate 10 pro δεν μπορώ να πω. Εγώ το προτιμώ λόγω μεγέθους. Το s9 το έδωσα για δύο λόγους. 1) Ασυμβατότητα με το karkit του αυτ/του (έκανε συνεχώς σύνδεση / αποσύνδεση) και ανεπαρκής μπαταρία. Αυτό τα πάει πολύ καλά με την μπαταρία, και λειτουργεί άψογα στο αυτ/το. Μου αρέσει ιδιαίτερα το σχέδιο της οθόνης σαν iphone X. Μια ερώτηση. Το πήρα από Πλαίσιο, και δεν φαίνεται να είναι branded. Όμως μετά την πρώτη εκκίνηση μου κατέβασε μια αναβάθμιση vodafone που μου έβαλε το my vodafone & start. Το start το απεγκατέστησα. Όμως με προβληματίζει το ότι στην ενημέρωση συστήματος μου δείχνει τρέχουσα έκδοση VDF.GR 8.1.0.5(LT.F01) και από κάτω EML-L29 8.1.0.106(C432). Μήπως μου πέρασε η vodafone δικό της firmware; Αν ναι, πως μπορώ να γυρίσω στο καθαρό; :mad: Για πες μας σε παρακαλω αν εχει το κινητο ραδιοφωνο,υπερυθρες και jack 3.5,γιατι εχουμε μπερδευτει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Για πες μας σε παρακαλω αν εχει το κινητο ραδιοφωνο,υπερυθρες και jack 3.5,γιατι εχουμε μπερδευτει... Τίποτα δεν έχει απ ολα αυτά. Εχει ανταπτοράκι βασικά για να βάλεις τα ακουστικά στη θύρα type c. Το πακέτο είναι πλήρες πάντως. Εχει ακουστικά, ζελατίνα εργοστασιακή τοποθετημένη και διάφανη θήκη σιλικόνης στη συσκευασία. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Τίποτα δεν έχει απ ολα αυτά. Εχει ανταπτοράκι βασικά για να βάλεις τα ακουστικά στη θύρα type c. Το πακέτο είναι πλήρες πάντως. Εχει ακουστικά, ζελατίνα εργοστασιακή τοποθετημένη και διάφανη θήκη σιλικόνης στη συσκευασία. Οκ,ευχαριστω...;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 καλοριζικο σε ολους τους νεους κατοχους και Χρονια Πολλα. Δεν ειδα κανεναν ρε παιδια να γραφει για τον τραγικο ικτερο στο κατω μερος της οθονης. Η με αλλα λογια, κακη αποδοση του λευκου και κιτρινιλα στο κατω μερος (1/5) της οθονης. Ειδα 3 εκθεσιακα κι ηταν όλα ετσι. Πως είναι αυτά που αγορασατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 καλοριζικο σε ολους τους νεους κατοχους και Χρονια Πολλα. Δεν ειδα κανεναν ρε παιδια να γραφει για τον τραγικο ικτερο στο κατω μερος της οθονης. Η με αλλα λογια, κακη αποδοση του λευκου και κιτρινιλα στο κατω μερος (1/5) της οθονης. Ειδα 3 εκθεσιακα κι ηταν όλα ετσι. Πως είναι αυτά που αγορασατε? Ποια κιτρινίλα; Μια χαρά είναι η οθόνη μου. Έχω βάλει και την θερμοκρασία λευκού στο ψυχρό, και είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Ποια κιτρινίλα; Μια χαρά είναι η οθόνη μου. Έχω βάλει και την θερμοκρασία λευκού στο ψυχρό, και είμαι οκ. Στο κατω μερος της οθονης. Στα εκθεσιακα που ειδα υπηρχε τεραστιο πρόβλημα. Αν είναι ετσι όπως λες, τα κομματια που διατίθενται προς πωληση δεν το εχουν ( το ελπιζω)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Στο κατω μερος της οθονης. Στα εκθεσιακα που ειδα υπηρχε τεραστιο πρόβλημα. Αν είναι ετσι όπως λες, τα κομματια που διατίθενται προς πωληση δεν το εχουν ( το ελπιζω)...Βαγγέλη χρόνια πολλά. το είδα και εγώ αυτό στο golden hall στο εκθεσιακό του Γερμανού. Ελπίζω το PRO να μην έχει τέτοια θέματα, δεδομένου ότι είναι άλλη οθόνη. το έχω προπαραγγειλια . φαντάζομαι και εσύ. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 (edited) Βαγγέλη χρόνια πολλά. το είδα και εγώ αυτό στο golden hall στο εκθεσιακό του Γερμανού. Ελπίζω το PRO να μην έχει τέτοια θέματα, δεδομένου ότι είναι άλλη οθόνη. το έχω προπαραγγειλια . φαντάζομαι και εσύ. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρονια Πολλα Δημητρη. Ναι, θα το δοκιμασω κι εγω το Προ, κι ελπιζω να μην υπαρχει θεμα εκει. Το χειροτερο είναι ότι μπορει να το δειξεις σε δεκα ατομα και να σου πουν "δε βλεπω κανενα θεμα", ενώ στην πραγματικοτητα είναι απαραδεκτο για συσκευες αυτου του επιπεδου... Αντε να δουμε... Παντως τα νεα από φιλο στην Αγγλια, με αντιστοιχα μεγαλη εμπειρια σε θεματα screen uniformity, μου ανεφερε ότι ειδε ανομοιομορφίες, σε διαφορα σημεια της οθονης στο Προ (σε εκθεσιακα κομματια). Επειδή τον εμπιστεύομαι απολυτα, κραταω μικρο καλαθι και για το προ... Edited April 9, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Παρασκευή έχει παραλαβή από Πλαίσιο σύμφωνα με ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts