jimteo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Και κάτι ακόμα γιατί τα θυμάμαι ένα ένα. Σκούρο θέμα στα sms δεν έχουμε; edit: Άκυρο. Πείτε ότι δε ρώτησα ποτέ. Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Εσκασε και το EMUI 9.1 ... καλως τα δεχτηκαμε :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Σωστός.....μόλις το είδα κι εγώ. Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Τι έγινε με το dark theme; Η κουρτίνα ειδοποιήσεων έγινε άσπρη και στις ρυθμίσεις οι περισσότερες επιλογές μετά βίας που φαίνονται. Παρατήρησε κανείς κάτι αντίστοιχο; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Εσκασε και το EMUI 9.1 ... καλως τα δεχτηκαμε :) Σε εμένα ακόμα δεν ήρθε.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_m3 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Και σε μένα τίποτα ακόμη. Έχουμε καμμια ιδέα μήπως γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Σ εμένα ήρθε σήμερα (4.2gb), ακόμα δεν την εγκατέστησα γιατί δεν έχω WiFi στην υπηρεσία, θα την εγκαταστήσω αύριο Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Να ρωτήσω κάτι; Στην εκκίνηση εφαρμογών, έχετε επιλέξει αυτόματη εκκίνηση για ολες ή τις έχετε ρυθμίσει μια προς μια μόνοι σας; Τι είναι καλύτερο για την μπαταρία; Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Κανένα dark theme της προκοπής εχουμε; Έχω κατεβάσει από το ps το emui 9.1 dark theme αλλά δεν παίζει καλά. Στις ρυθμίσεις τα πλήκτρα πλοήγησης και οι ενδείξεις ώρας, μπαταρίας, παρόχου κτλ, εξαφανίζονται. Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Κανένα dark theme της προκοπής εχουμε; Έχω κατεβάσει από το ps το emui 9.1 dark theme αλλά δεν παίζει καλά. Στις ρυθμίσεις τα πλήκτρα πλοήγησης και οι ενδείξεις ώρας, μπαταρίας, παρόχου κτλ, εξαφανίζονται. Στάλθηκε από το Huawei P20 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deishelon.lab.huaweithememanager Κανεις nstall αυτην την εφαρμογη κι εχει μεσα μπολικα themes. Το pure Google νομιζω ειναι για emui9.1 ενω το deep black για emui9.0, δοκιμαζεις οσα θες και βρισκεις πιο δουλευει καλα, απλα να κανεις restart μετα απο καθε θεμα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Να είσαι καλά. Το είχα εγκατεστημένο στο honor 10 αλλά το είχα ξεχάσει τελείως. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Καλησπέρα παιδια, εγκατεστησα κι εγω την 9.1. Ολα καλά απλά όλα τα notifications πλεον δεν βλεπω preview του μηνυματος. Μονο μου εμφανιζει για παράδειγμα: Skype - 1 notification. Viber 2 notifications κλπ. Πρεπει να μπω στην εφαρμογη για να δω ποιος μου εχει στειλει και τι. Στη 9.0 ειχε ενα συμβολο σαν V το οποιο εκανε κλικ γινοταν extend το notification message κι εβλεπες ενα μικρο preview. Αυτο το αντιμετωπιζω και στο lock screen και στο πτυσομενο μενου των ειδοποιήσεων, οταν το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωτο. Υπαρχει καποια καινουρια ρυθμιση ή το αλλαξανε για καποιο βλακώδη λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Εγώ παρατήρησα υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας στα παιχνίδια και στην περιήγηση μέσω 4g. Μεχρι τώρα δεν είχε ζεσταθεί ποτέ σε αυτά τα επίπεδα Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό σε όλα εκτός από την μπαταρία. Με βγάζει άνετα μια ημέρα αλλά θα ήθελα και κάτι παραπάνω. Σε ότι αφορά όμως ταχύτητα, κάμερα, εμφάνιση και κυρίως μέγεθος, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξέρει κανείς πως ρύθμιζω την οθονη να αναβει σε κάθε ειδοποίηση; Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Ξέρει κανείς πως ρύθμιζω την οθονη να αναβει σε κάθε ειδοποίηση; Στάλθηκε από το Huawei P20 Settings - notifications - more notification settings - notifications turn on screen . Αν το εχεις στα ελληνικα κανε τις αναλογες μεταφρασεις... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Ευχαριστώ. Εκεί είχα πάει κι εγώ αλλά δε βρήκα κάτι και γι αυτό ρώτησα. Ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - περισσότερες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων κι εκεί μου βγάζει δύο επιλογές. Φωτεινός παλμός ειδοποίησης και μέθοδος ειδοποίησης. Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 (edited) Ευχαριστώ. Εκεί είχα πάει κι εγώ αλλά δε βρήκα κάτι και γι αυτό ρώτησα. Ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - περισσότερες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων κι εκεί μου βγάζει δύο επιλογές. Φωτεινός παλμός ειδοποίησης και μέθοδος ειδοποίησης. Στάλθηκε από το Huawei P20 Πανω απο αυτες τις 2 , εμενα εχει αυτην που σου γραψα... Δες εδω. Edited August 3, 2019 by mphx Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Καλησπέρα παιδια, εγκατεστησα κι εγω την 9.1. Ολα καλά απλά όλα τα notifications πλεον δεν βλεπω preview του μηνυματος. Μονο μου εμφανιζει για παράδειγμα: Skype - 1 notification. Viber 2 notifications κλπ. Πρεπει να μπω στην εφαρμογη για να δω ποιος μου εχει στειλει και τι. Στη 9.0 ειχε ενα συμβολο σαν V το οποιο εκανε κλικ γινοταν extend το notification message κι εβλεπες ενα μικρο preview. Αυτο το αντιμετωπιζω και στο lock screen και στο πτυσομενο μενου των ειδοποιήσεων, οταν το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωτο. Υπαρχει καποια καινουρια ρυθμιση ή το αλλαξανε για καποιο βλακώδη λόγο; Για οποιον εχει το ιδιο θεμα, βρηκα τι συμβαινει. Με την 9.1 οταν εχεις App Lock δεν βγαζει preview στα μηνυματα. Απενεργοποιησα το App Lock και λειτουργει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouri Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δεν μου εμφανίζει στο Instagram την «αντίστροφη προβολή βίντεο» ? Βοήθεια ??? Παράθεση Stouri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Πανω απο αυτες τις 2 , εμενα εχει αυτην που σου γραψα... Δες εδω.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Το γκουγκλαρα που λες κι έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Λένε λοιπόν ότι οφείλεται στο θέμα που έχει επιλέξει ο καθένας. Πρέπει να γυρίσεις σε default θεμα κι αυτομάτως θα σου εμφανίσει την επιλογή που μου είπες. Η ερωτηση μου είναι τώρα πως βρίσκουμε το default θέμα; Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Το γκουγκλαρα που λες κι έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Λένε λοιπόν ότι οφείλεται στο θέμα που έχει επιλέξει ο καθένας. Πρέπει να γυρίσεις σε default θεμα κι αυτομάτως θα σου εμφανίσει την επιλογή που μου είπες. Η ερωτηση μου είναι τώρα πως βρίσκουμε το default θέμα; Στάλθηκε από το Huawei P20 Πας ατα στην εφαρμογή θέματα, κάτω δεξιά στο εγώ μετά τις επιλογές έχει μια λίστα με τα προκαθορισμενα θέματα. Επιλέγεις ένα πο αυτά και λογικά θα έχεις την επιλογή που θες στην ενεργοποίηση της οθόνης για κάθε ειδοποίηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Το βρήκα ρε φίλε. Ταλαιπωρήθηκα αλλά το βρήκα. Τελικά είναι στα "θέματα" - "εγώ" - και μετά οι "ταπετσαρίες μου". Όχι τα "θέματα μου". Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Καλημέρα. Με την 9.1 παρατήρησε κάνεις άλλος πτώση της μπαταρίας ή είμαι ο μόνος. Δε με βγάζει ούτε 24ωρο και βλέπω πολύ απότομη πτώση από το 20% και κάτω. Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Χθες το βράδυ μου ήρθε, όταν έγινε και πάτησα έλεγχο για ενημέρωση μου έβγαλε ξανά νέα, δεν ξέρω αν υπήρξε διόρθωση της προηγούμενης, αλλά στο θέμα της μπαταρίας δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Σε εμένα ακόμα δεν ήρθε.. :( Κανε ελεγχο ΠΛΗΡΟΥΣ πακετου...οχι απλο check for updates. Ηρθε και εμενα σημερα...που ειναι τα καινουρια wallpaper / themes που διαφημίζουν στην σελιδα?????? https://consumer.huawei.com/gr/emui/ <-- αυτα που εχει εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts